Csajszikák!
Köszi mindenkinek a vigasztalást, már nem okádok tüzet az idegtől
Ezt is megoldjuk... Így ugyan csúszik vagy 2 hónapot megint az inszem, de mire megint mehetek már majdnem nyár lesz, és akkor majd sikerülni fog! Tündérdrága szülész-nőgyógyász doktornénim szerint ugyan merő véletlen, hogy nálunk a családban a nők csak nyáron esnek teherbe, és mindannyian téliek vagyunk, de szerintem nem az.
Vicuska!
Nem is tudom mit kívánjak neked, te lány
Remélem a lehető legjobban jössz ki ebből az egészből!
Szezso!
Állat jó a görbéd!
Denika szavaival élve szerintem te most hatost dobtál
Nemone!
Szerintem abszolút biztató, ha valamit máshogy érzel, mint eddig!
Mélt köszi, nagyon tetszett! Most már tudom, hogy eddig mé' nem sikerült az a tesógyerek
Czinke!
Biztos gyönyörűséges rucit sikerült venned! Meghívókat sikerült megcsinálni?
Köszi szépen a segítséget, pont ezt a Mensmentist néztem ki magamnak. Bár ez se éppen olcsó, de hát ez van. Pont a napokban már röhögtem magamon kínomban, hogy más autóra gyűjt, meg nagyobb lakásra, mi meg gyerekre...
Dita!
Kibékültél apjukoddal?
Nem azért hagyom ott a p.mirigyes dokimat mert nem szimpi, hanem mert egy sarlatán.
Viki!
De jó, hogy rendben a cukor! Az istvánban nekünk is csak kifli+tej volt a cukros lötty helyett, de ha ott icicpici bibi is volt, akkor jött a szirup. Citrom jó ötlet!
Pajzsmirigyre fél tabletta 125-ös Euthyroxot szedek, de ez most kevésnek bizonyult, emelni kell, ezért keresek gyorsan endokrinológust.
Boni!
Nagyon sármos a kisfiad! Hogy fogják hívni?
Monic!
Örülök, hogy minden akadály elhárult a babásításod útjából
Hajráááá! Testvéredéknek utólag is élethosszig tartó boldogságot kívánok!
Denika!
Ezek azért jó kis jelek!
A görbéd is tecc
Syry!
Köszi a biztatás, és a mailt is
Drága vagy