Új privát üzeneted érkezett!

Betty: most ebben a pillanatban azt kívánom,hogy úgy babásodjak be,hogy tavasszal szülhessek.Annyi munka van,hogy jó lenne ezt az évet még egyben átdolgozni.
vedresandi

Betty!

Sajna nem értek a görbékhez!
Vendég

Ha ezt kívánod,akkor biztos most fogsz... :lol:
Ha az ember rááll valamire,akkor tuti nem úgy van...de ez most nálad azért nagyon jó lenne :wink: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Na megyek elteszem magam holnapra!

Jó éjszakát!
Vendég

Na cajok,én lelépek,mert az "ember" már rágja a párna szélét,megint projekt van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap érkezem,egy öröm volt!! :wink: :wink:
Jó éjt nektek,szép álmokat!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Azt hiszem mi is követjük Bettyék példáját! :oops: :oops: :lol: :lol:

Szép estét Nektek!!!!!
vedresandi

Sziasztok!

Én meg most tudok csak jönni. :cry: :cry: :cry:

GRATULÁLOK A KISMAMINAK!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Leragadnak a szemeim....már nagyon várom a nyuszka szünetet... Kép vagy teknős szünet?

Ninike! Nagyon ügyesek vagytok! Gratulálok :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok!

Ninike!
Őszintén gratulálok!!!!
Bevallom, h én már rosszra gondoltam.... :oops:

Csajok!
Én a fertiből lementett képet egyszerűen Total commanderrel átnevezem .jpg-re és melléklet feltöltéssel beteszem.... sztem így a legegyszerűbb. Szerintem! :lol:

babszika

Jó reggelt Mindenkinek!

Hú rengeteget írtatok, próbáltam is visszaolvasni, de nagyon pörögtök...Mire válaszolni szeretnék, elfelejtem, hogy kinek mit...A hidromasszázs kádas témához és építkezéshez sajnos nem tudok hozzászólni, mert mi már régen építkeztünk...

Ninike: óriási gratuláció a csöppödhöz!!! Olyan jó, hogy Te is kismama vagy!!! :D Boldog pocakosodást kívánok és vigyázz magatokra! :D :D

Jaimee: nagyon szépek és változatosak a vonalzóid! :D Tegnap nem tudtam jönni, mert dokinál voltam....Ma megyek kontrollra....A pici babácskám úgy néz ki szépen fejlődik, már 1,5 cm -es nagy babszemecske.. :D :D :D A másik petezsák üres :cry: Viszont azért kell kontrollra mennem, mert a bal petefészkemben találtak valamit, és ez aggasztja a dokikat....Hááááát még engemmm!! Kicsit félek a mai naptól...12-re megyek uh-ra... Olvastam, hogy másik urulógust keresel!! Jól teszed! Muszáj több orvos véleményét is kikérni! Egyébként ha megkérdezhetem, most hol tart az ügy? Mit mondott?

Pandácska: beírnád a táblába, hogy április 13 laborok...Köszönöm...Amint látom telitődik szépen a táblázat!! Csak így tovább....Szépen mindenki jöjjön át a babásba!!!

Omnia: Veletek mi újság? Hogy vagy?

Betsy: ugye még mindig nem jött meg??Nagyon szorítok!!!!!

Betty, Andi: remélem eredményes volt a projektelés :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Na itt vagyok...szép jó reggelt. A hőm jelentem ismét felment 36,7-re, tehát dunsztom nincs mi volt tegnap!!!!!

Christell: www.premierablak.hu, azon belül ottvannak az aluminium nyílászárók!!!! Pákozdon gyártják, ott tudsz árajánlatot kérni.

Andi: Én előszőr lekicsinyitem a táblázatot, mert valamikor a mérete miatt nem engedi, és utána nevezem át.

Betty: remélem sikeres volt a tegnap esti projekt!!!!!

Mindenkinek további szép napot, Kamilla kitartást!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!!

Jó reggelt Neked is!! Örülök, hogy szépen felment a hőd!! Maradjon is ott!!

Jaimee: a céklából max. 1 dl/nap... én narancscsal szoktam keverni...Imádom az ízét! Most láttam, hogy antibiot kaptál...Remélem segíteni fog!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggelt!

Alig tudtam ma reggel felkelni....Talán még most sem sikerült teljesen....

Ninike: Én tudtam!!! Gratulálok! :D :D

Heni: Napi egy deci?! Tegnap lement kettő, még jó hogy nem hajtottam le az egész dobozzal!!!

Doki ügyben ott tartok, hogy ma hívom fel az új dokit időpont ügyben (privi persze), aztán remélhetőleg a jövő héten elregélhetem neki hosszú históriám a vesegörcstől az álpetefészek-gyuszin keresztül, a rossz laboron és panaszaimon át egészen a hétfői problémákig...aztán meglátjuk mit mond.

Betsy: Még 2 nap?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Gyabi: Na ugye, én megmondtam!! :wink:

jaimee

Betty: Nekem is szokott lenni pociszurkám, nálam semmi köze nem volt a terhességhez, pláne nem a beágyazódáshoz. Csak piszokul felhúzom magam rajta.

Babszi: Jobban vagy?

Heni: Jelentkezz, mi volt UH-n! SZorítok nagyon.

jaimee

Úgy látom mindenki dolgozik...tehát....

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Jó reggelt,

Már megint alig tudtalak benneteket végigolvasni, annyit írtatok.
Tegnap szabin voltam, bár ne lettem volna.

Ninike,

GRATULA A BABÓHOZ ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK

Pandi,

Jujj, fogorvos. Utálom, de te nagyon bátor voltál. :P :P :P

Heni,

Csak nyugi, mert az idegeskedés árt a babának. Minden rendben lesz, egyszerűen nem lehet gond és kész. :P :P :P :P

Ha nem bánjátok, panaszkodom egy kicsit. Tegnap volt egy balesetem, a gyerekek is bent ültek. Csúszott az út, az előttem levő terepjáró hirtelen ráfékezett, erre én is, de a vizes úton tovább csúszott az autó. és bele a másikba. Azt hittem szörnyet halok. Feltolta az egész elejét, motorháztető, lámpák, lökhárító, meg még amit nem látunk. Ugy néz ki, hogy motorikusan nem sérült, mert hazavezettem, de ez majd csak holnap reggel derül ki, mert akkor viszem a szervízbe. Még jó hogy van cascom. Annyira megijedtem, hogy elkezdtem sírni, a gyerekek is sírtak. Azt hiszem örök nyomott hagyott bennünk. Utána nem mertem beülni a kocsiba, dehát haza kellett vezetnem. Veszek egy biciklit. Ráadásul éjszaka újra átéltem az egészet, mert a balesetről álmodtam. Nagyon szarul vagyok, főleg lelkileg. Akár meg is ölhettem volna a gyerekeimet, pedig nem is mentem gyorsan.

Annyi jó hír van, hogy tegnap este voltam nődokinál, megcsinálta a rákszűrlst, 2 hét múlva lesz eredmény. Azt mondta, hogy nagyon szép a méhszájam, semmiféle váladék, vagy elváltozás nem látható.
Mondtam neki viccesen, hogy aztán negatív cytológiát vegyen ám le.
Megmutattam neki a múlt havi cikk-cakkos hőgörbémet, azt mondta az nem jó, mert azt jelenti, hogy akkor nincs pé. De megnyugtatott, mert azt mondta, hogy ahogy az ember halad előre a korban nem minden hónapban van pé. A mostanira azt mondta eddig jól néz ki, és most volt pé-em.
Dobok egy görbét. Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredtem, de , ki kellett magamból adni.

Ja még annyi, hogy tegnap a dokinál láttam egy tündéri 3 hónapos kislányt. Gyönyörű szép baba volt, és egyfolytában cuppogot. Legszívesebben odamentem volna és megpuszilgattam volna.
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Még szerencse, hogy nem lett semmi bajotok!!!! Gondolom, be voltak kötve a gyerekek.

Viszont jó hírek jöttek a nőgyógyitól. Akkor biztosan oké lesz az a cito!! :D Kivert a víz attól amit írtál, hogy ahogy halad az ember a korban, nem mindig van pé-je....Nem mintha nem tudta volna, de akkor is: Áááááá!! Én nem akarok ilyen hónapokat. Ne máááár!

Én is kisbabástul akarok dokihoz menni!!

Hol van mindenki?

jaimee

Heni!
Sajnálom a másik babát! :( De örülj annak a kis 1.5 cm.-eshez! :D Én nagyon örülök, hogy szépen növöget.Drukkolok a mai vizsgálathoz, hogy mindent rendben találjanak!
Ugye nem baj, hogy ide írok Neked? :roll: Követlek ám! :wink: :lol:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Gyorsan bekukkolok. :lol:

Judy! Nagyon sajnálom, ami történt. Ügyes vagy, hogy hazavezetted az autót! Sajna, ha most nem ülsz vissza az autóba, nem megy utána sem. Én is rettegtem a balesetem után, de legyőztem. Örülök, hogy nem esett bajotok!!!!

Kép
hanna30

Jaimee!

Én itt vagyok! 8)

Kép
hanna30

Sziasztok!

Judy!
Sajnálom a balesetet. Nekem még szerencsére nem volt ilyenben részem, pedig rengeteget vagyok úton. De jó hír, hogy nem sérültetek meg, és a nőgyogyi is tutira negatív cytologiát vett le.

Betty!
Nekem a mensiig szúrkált a múlt hónapban.

Heni!
Nem baj, ha a másik zsákocskádnak nincs lakója. :wink: Az a jó, hogy növöget a picike. Ne izgulj, nem fognak ma találni semmi rosszat. Drukkolunk. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

SZép jó reggelt Mindenkinek!!!!

Judy: tényleg vissza kell ülnöd az autóba félelmeid ellenére,mert ha most nem,nem fog menni később sem.Örülök,hogy ép bőrrel megúsztátok,és az ijedtségen kívül nem lett semmi bajotok.Nekem frontális ütközésem volt, autóban a családom (apu,anyu,tesóm,én).Nekem is nehéz volt visszaülni,de muszáj volt.Évekbe tellt,mire kihevertem.

Gyabi: lehet,hogy a tegnapi hő rakoncátlanság oka jó hír lehet :lol:

Jamiee: kíváncsian várom,mit fog mondani a dokid!!!! :!: :!:

Hanna: szia......várlak ma :wink: :wink: :wink:
vedresandi

Jó reggelt mindenkinek!

Nemrég jöttünk haza a doki nénitől, Petinek beadattuk a bárányhimlő elleni oltást, ugyanis az unokatesója bárányhimlős lett, és sokat játszottak együtt tegnapelőtt, így ha el is kapta, az oltás enyhíti, ha meg nem, akkor meg legalább nem lesz bárányhimlős.

Heni!

Gondolok Rád 12-től, remélem minden rendben lesz a bal petefészkeddel. Ha hazaértél, feltétlen írj, hogy mi volt. Nálam még nincs újság, ez a jó hír.. :)

Ria!

Jobban vagy már? Jobbulást!!!!

Jaimee!

A „még 2 nap”-ot mire írtad? Bár van egy sejtésem..

Judy!

Szerencse, hogy nem történt bajotok! Nagy lelkierő kellett ahhoz, hogy utána haza tudd vezetni az autót, lehet, nekem nem ment volna! Viszont örülök, hogy a doki mindent rendben talált, és a cytológia is negatív lesz, aztán lesz hamarosan egy gyönyörű kislányotok, akit egész nap puszilgathatsz! ;)
Vendég

Andi!

Megyek hozzád ám. :lol:

Holnap meg tüszőnézőbe megyek. :shock:

Már akkora megint a pocim, mint a tevének a púpja. :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Sziasztok!!!

Betty, Andi! Az üres karika azt jeleni, hogy később, vagy sokkal előbb mér6tétek a hőt , mint szoktátok.
Betty! Mivel eléggé össze-vissza méred, nehéz megállapítani, hoyg kb, mennyi lehet az alaphőd, mert lehet, hogy most magasan van, és ugy meg volt a pé. Az a lényeg, hogy magasan is maradjon. A beágyazódás 6-11 nap szokott lenni, akkor álatlában visszaesik a hő, de nem mindenkinél és utána megint felmegy. Ha fen marad 37 körül, akkor valószínű baba van, de ha kb a 13, vagy 14. DPO-n el kezd esni, akkor meg fog sajna jönni. De van akinek csak a mensi megjövetelekor esik a hője.

Nekem pl. ilyen volt a legutolsó:

Kép

Az előtte lévő pedig irtó hosszú volt, az eleje nincs is rajta:

Kép

Andi! Mivel Te még az elején vagy nem sok mindent lehet róla mondani.

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Krisz: tudom,hogy a görbém még elemezhetetlen,mert csak 8 pötty van rajta.Csak dicsekvés képpen raktam fel,hogy mosmá nekem is van!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Hanna! Reméljük látnak majd neked szép nagy tüszőket!!! :lol: :shock:

Heni! Szerintem az a lényeg, hogy az az egy egészséges legyen!!! Hidd el kettővel sokkal nehezebb lenne! Nyugi minden oké lesz a dokinál!!! Majd mi izgulunk helyetted!! Oké??!:wink:
Vendég

Judy, tudom mit érzel, mert én 2 éve elütöttem egy biciklist!!!!!! Hát kezem lábam remegett utána, nem mertem vezetni, ebédnél m ondtam a kollégáknak, hogy mindegy ki vezet, én nem. Na beparancsoltak a kocsoba és lehet ha akkor ezt nem teszik, akkor a mai napig nem vezetek...Örülök, hogy nem esett bajotok!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Andi: Én is. Egyelőre az érdekel inkább, hogy elnyeri e az új doki a bizalmam, vagy már a küszöbről kifordulnék legszívesebben. Mire elregélem a sztorim, az is kiderül, türelme van e. És ha még orvosként is érti a dolgát...nahát annak végképp örülnék.

Hanna: Jó tüszőnézőt!

Hol van ez a Babszi lány? Panda?

Lányok, még mindig semmi pé.

jaimee

Gyabi: Te biciklis gyilkos! :D :D Megmaradt az illető? Vagy már dutyiban is van net? :D (Bocs...)

jaimee

Dobok görbét:

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Hát bevallom, innen írok a rácsok mögül..... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Túlélte, direkt dobta magát a kocsi alá, hogy adjak neki zsetont!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Lányok,

Köszönöm az együttérzést, nagyon aranyosak vagytok.

Azért remélem nem fog túl hosszú idejig visszajárni az álom, mert borzalmas volt.
Nagyon nem akartam visszaülni a kocsiba, dehát a gyerekeket haza kellett vinnem és megnyugtatni.

Hanna,

Sok sikert holnap a tüszőkukk-hoz. Remélem szép nagy érett tüszőket fognak látni. :P :P :P

Betsy,

Remélem a jó isten bezsél belőled, és tényleg hamarosan lesz a egy kicsi lánykánk.
Én annak idején nem oltattam be őket, ellene vagyok az ilyen oltásoknak. Én azt gondolom, hogy a gyerekeknek át kell esniük ezeken a gyerekbetegségeken. Bár tudom, hogy vanank mellékhatások, de minek nincs. :P :P :P

Andi,

Huuu, a frontális ütközés nagyon gáz. Annak örülök, hogy nekünk nem az volt. :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Gyabi: A görbéd gyönyörű. Még 10 ilyen dpo és babás vagy. :D :D

Andi: A tiéd is belevaló. Pár nap és még szebb lesz.

Lányok szóljatok már a görbémnek, hogy holnap ugorjon fel 37,00 re!

jaimee

Jamiee görbéje,parancsolom,hogy holnap menj fel 37,00 re!!!!!
ellenkező esetben
Kép
vedresandi

Andi! Jóóóóóóóó van. Értem én!
Vendég

Gyabi: És kapott?

ANdi: Na most teszteljük a boszi képességeidet élesben!

Hanna: Nem a 9. napon leszel holnap? Ékkor még kb. 15 mm-s tüszőcskék lehetnek, nem érettek. Szerintem. :oops: Vagyis tapasztalataim szerint. Vagy még kisebbek. A tüszők 2 mm-t nőnek naponta. A kis drágák....És az emberi test legnagyobb sejtjét érlelik, ami 0,1 mm nagy.

jaimee

Gyabi,
Szerintem akkor valami semmiség miatt esett le tegnap nincs jelentősége.

Judy,
Sajnálom a balesetet tudom hogy rémes lehetett!

Jaimee,
Csak neked hiányoztam puszika érte :D és tessék bemelegedni!!
Kép
Vendég

Jaimee,
Lehet ilyenkor már érett petesejt nekem volt olyan hogy a 11. napon volt az inszem 9. napon már kaptam a repesztőt.
Vendég

Dr Panda: Köszönöm a kiigazítást. Ott volt a "szerintem" és "tapasztalataim szerint", úgyhogy nem ég a képem. :D :D

jaimee

Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak takarítok és a gyereket nevelem (vagyis csak szeretném).... egyik sem jobb a másiknál. :lol:

Hogy jobbanv agyok-e? Háááát, nem is tudom. A hangom ugyanolyan, a torkom fájogat, de az orromon kapok levegőt.... Eddig még nem sok változás van :?
De sztem legyűröm Gyuszit.

Csak annak nem örülök, h antibiotikumot kell szednem....

Judy!
Csak csatlakozni tudok az előttem írókhoz.... Ülj vissza az autóba.
Nekünk tavaly januárban volt egy árokba borulásunk.... Az autó tropára ment, nekünk semmi bajunk nem lett..... Viszont valószínűleg korai vetélésem volt. Apa nagyon nehezen tudta feldolgozni, h talán miatta nem lett bébink, én meg attól rettegtem, ha ő vezetett (persze, titokban). De azóta már túl vagyunk rajta.

babszika

Jaimee,
Amúgy igazad volt mert ez a korai pé leginkább stimus ciklusra jellemző szóval nem mondtál semmi rosszat de ugye Hanna stimus lány :D
Vendég

Mára amúgy nekem is feljebb ment a hőm.... Na jó, persze tegnap kezdtem a clostit. :lol:

babszika

Panda/Hanna: Ja, bocsi, nem értek a stimuhoz. Még...Majd jövőre.

jaimee

Másik topikban olvastam, h 7 hónapig is szedi vki a Clostit....
Ti már hallottatok erről???

babszika

Jaimee,
Ejnye nem is fogsz érteni a stimuhoz. És ugye azt akartad írni hogy majd jövőre tologatod a babakocsit ugye ugye?
Vendég

Babszi: Én csak fél füllel hallottam, hogy tartósan nem lehet szedni.

jaimee

Jaimee!

Igaza van Pandusnak. :lol:

Nekem a multkor is a 10. napon már 19 és 21 mm-es tüszőim voltak. Szóval hat a gyógyszer. :lol:

Ha így haladok húsvét vasárnap lesz inszem. :lol:
Király-király. Minden ünnepet kifogok.

Szia Pandus!
Hogy vagy???

Kép
hanna30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?