Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást!

Ildi!
Probléma mentes szülést kívánok!!!!

Athiz!
Még gyorsan megírom mielött te is megszülsz hogy nagyon nagyon szorítok hogy rendben és gyorsan kibújjon Öcsibaba!Sokat gondolok rátok,kiváncsian várom a híreket!

Zsazsóka!
Örülök hogy rendben van a kisbabátok!Akkor már nem sokára otthon lesz veletek! :D

Tontica!
Nagyon szép a pocakod,és csini vagy!!!!

Anyapoc!
Hogy bírod ezt a sok munkát??? :shock:

Kriszti!
Örömmel olvastam hogy minden rendben veletek! :D

Magamról csak gyorsan,röviden:
Ma volt a beültetés,3babóca lakik a pocakomban! :D :D :D (egyenlőre :roll: )Hosszú lesz ez a várakozás...! :? Megyek is lefekszem!
PUSZILOK MINDENKIT!!!!!
(itt vagyok ám mindíg csak nem írok,úgy hogy drukkolok nagyon nagyon még ha nem is jelentkezem!!!!!!)

Kép
Kép
ancsa81

Athiz!
NA ez a telepátia!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszönöm a drukkokat, a részletekkel majd valamikor késöbb jövök,csak nem esik jól ülni! :oops:
Sokszor puszillak!!!!ÉS DRUKKOLOK NAGYON!!!!!!!!KITARTÁS!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ildi
nyomjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad, ez az ügyesen :D csak eljött a nagy nap végre :D

Athiz
lehet te holnap mész :P :wink:

Kép
gaby25

Itt figyelek, hátha jön hír rövidesen Ildiékről :wink:

Athiz! Hogy vagytok? Rátok is sokat gndolok!

Ancsa! De nagyon örülök nektek! Drukkolok nagyon, úgy szeretném, ha sikerülne! Gyere majd és mesélj!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anyapoc
Á,itt nem nézik teszttel,csak rögtön a laborban.Úgy hivatalos. :wink: (bár egy része ott is a teszt :D )
Anyagot ha találsz szívesen veszem.

Athiz
Pár napig vonalzóm sem volt :( Sztem a linkkel van gond.Várom,hogy mikor tér vissza a vonalzóm szöveges része.(vagy csinálok egy újat)
Az én páromnak is letelik a szabi,holnap megy vissza. :cry: :cry: De sz.r ez!Sírjunk együtt! :cry:

Ancsa
De jó!!Nagy gratula!Drukkolok nektek,hogy sikerüljön+++++++++++++++++++++++++++++++++
Írni pedig tessék gyakrabban!

Tontica
A kórházi bacik ellenálóbbak,és fertőzőképesebbek ,mint pl. egy éttermi baciflóra.Köszönhető ez annak,hogy az elterjedt antibiotikumos kezeléseket egy-egy baci átvészeli,kifejlődik egy újabb változata amire ez a szer már nem is hat.(uígy afertőtlenítő szerek)
Szóval ott jobban kell vigyázni,mint otthon.

Ildi még nem írt.Kicsit már izgulok ,mi lehet velük?! :? :?

KépKép

KépKép
okr

Hozom a NAGY HÍRT!

Ezt az sms-t kaptam pár perce

"Megszülettem 23.28-kor.Anyu is megszenvedett,engem vákummal segítettek át a nehezén.3850 g 58 cm vagyok.Mindannyian apával együtt boldog családdá váltunk.Timi."

Tolmácsoltam a jókívánságainkat rögvest!

Ildi,itt is írom,hogy nagyon jó egészséget,sok tejcsit,és édes pihenést kívánok Nektek! Kép

KépKép

KépKép
okr

Kedves Ildi!

Fogadjátok gratulációmat! Teljen sok-sok örömötök a kisbabátokban! :lol:

Hopp, megint elérzékenyültem... :D

Szezso (Hőmérős topikból...)
szezso

Ildi, gratula!!! Jó nagy baba lett!

Athiz, drukk!! Július szép hónap!!

Tontica, szép nagy pocid van, és nagyon formás!

Ildi babájáról van kép a várandosság-júniusi topicban! Gyönyörű baba!

Kép
kata05

Ildi!

Gratulálok és kívánom, hogy nagyon sok örömöt és boldogságot szerezzen nektek ez a kislány :)
kokusz

Én is én is gratulálok Ildiéknek :) Soksok boldogságot, jó egészséget az egész családnak! Jó nagy baba Timi! Le a kalappal Ildi előtt :D

Athiz: ??????????????????+++++++++++++++++++++

Ancsa: Neked is ++++++++++++++++a köbön :wink: Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön mind a 3-at bent tartani még legalább 8 hónapig :wink:

Puszpusz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Óriási gratula Ildiéknek! Sok-sok boldogságot kívánunk a kis családnak! :wink:

(Veletek álmodtam, vagyis arra ébredtem, hogy egész biztos megvan már a baba, de rosszul tudtam és Szonjának hívják :lol: )

Athiz? Drukk!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Fantasztikus hírekre jövök :lol:

Ildi, gratulálok a nagy kislányodhoz! Sok-sok tejcsit és egészséget kívánok nektek!

Athiz? Volt valami történés éjjel?

Ancsa, nagyon drukkolok a triónak! Sikerülni fog!

Kép
Kép
robcsi03

Szirom: Ez nem ér, mert én meg Athizzal álmodtam,és álmomban lánya született és Döniz volt a neve :shock: :D . Hogy ez a rettenetes név honnan jött :lol: ? Én gyűlölöm az idegen neveket (mármint ha egy magyar család ad idegen nevet a gyerekének) de hát mentségemre legyen mondva, hogy csak álmodtam :oops: :lol:

ceniko
Szeged

Enikő! Meg hogy akkora kukaca volt az uh-képen, hogy ilyenje egy Döniznek nincs :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Micsoda szep reggel! :D

Ildi: NAGYON, NAGYON SOK BOLDOGSAGOT KIVANUNK MI IS!!!!! Megneztem a juniusi topikba es gyonyoru szep a kislanyotok, de jo hogy ilyen nagy lett igy jo eros szoppikazni!!! :D
Meg egyszer gratulalok!!!
Kép

Athiz ne szomorkodj most MAR TENYLEG TE JOSSZ! :lol: Apa nagyon messze dolgozik? Nem tudna hazamenni szulesnel?

Kriszta: ez nagyon durva, korhazban jobban kell felni a fertozestol mint amugy? :shock: :evil: Nem gondoltam volna!!!

Ancsa: hiper mega drukk Neked!!!!!!!!!!!!!!! De en inkabb csak 2 babat kivanok Neked, ne kelledjen vegigizgulni a terhesseget, 3 baba az mar veszelyes!

Ceniko, Szirom: mocsoda almok!!! :lol: :lol: :lol:

Tud nekem valaki segiteni? Napi 3-at szedek Magne B6 plusszt de megis nagyon gorcsolnek a vadliaim reggelente, emeljem meg az adagot?

KépKép
KépKép
tontica

Drága Timike üdvözöllek a nagyvilágban! Anyukád és apukád nagyon nagyon boldog lehet!

KÍvánok Én is Neked soksok tejcikét, anyukádéknak pedig néha csendes éjszakákat :lol:

Ancsa naygonnagyon drukkolok Nektek!++++++++++++

Athiííííííííííz remélem azért nem írtál eddig......................
Vendég

Szép napot!

Ildinek és családjának nagy gratulációm!

Ceni, azért remélem nem lesz harag, ha nálunk esetleg nem magyar lesz a bébi neve. :wink:

Jót mosolyogtam az álmokon lányok.

Én még mindig egyben, bár egész éjjel görcsöltem, voltak már 5 percesek, aztán egybefüggő lett, már azt hittem... De nem, viszont reggel óta megint vannak fájások. Sajna párom kb. 1 órára tőlem dolizik, de ha szólok, hogy esemény van, elindul, csak kérdés, mikor ér oda. :?
Most várakozó állásponton vagyok, nem tudom, mi van. Mindenesetre ez a 3. éjjel, amióta nem alszom, nappal sem tudtam, csak kb. 10 percet tegnap, és kissé már hulla vagyok. Hogy fogom tudni így kinyomni a bébit? :roll:

Ancsa, akkor telepatikusan elárulhatnád, mikor szülök, mert azt is megmondtad, hogy kukis lesz ez a bébim is. Hátha beválik. :wink:

Pusza és drukk mindenkinek, aki igényli tőlem
Vendég

Ja, de fáradt vagyok! :oops: Tonti, 3x2-t lehet max. beszedni a Magne B6-ból. A tiédből nem tudom, mert nem tudom, mekkora a hatóanyag tartalma. De szerintem nyugodtan megemelheted ennyire, bajotok nem lesz tőle. :)
Vendég

Tonti: Én 3000 mg magnéziumot szedtem/ nap! De nem a Magne B6-ból, hanem Magnesium Citricium-ból. 3x2 szemet. 1 szem 500 mg-os értelem szerűen.....

Athiz: Dehogy lesz harag :wink: Mondjuk furi lesz egy ősmagyar Szilárd mellé egy "idegen" nevű kisöcsi.... :roll: :shock:
És hova rakod Szilárdot, amíg szültök? Ki vigyáz rá??
Nagyon jól érzi bent magát öcsibaba, hogy nem akar kijönni. Pedig már időszerű lenne nekije :D Drukkolok továbbra is+++++++++++++++

Szirom: :lol: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Enikő, valószínűleg valamelyik nagyszülő lesz a "fegyőr" Szilire, amíg én kipréselem a kiskölköt magamból. De hogy melyik? Most itt van még anyukám, ezért jó lenne, ha ma még megszülnék, akkor maradna Szilkó mellett. Ha nem, maradnak anyósék.

Gratu a 36. héthez! :D
Vendég

Ha nem bánja senki, átmásoltam ide Timi babuci fényképét a másik topicból, íme:

Kép

Nagyon édes! És olyan hosszú, majdnem lelóg a pelusozóról. :lol:
Vendég

Ildi,
gratulálok Timi babához, igazán nagyon szép! :D :D

Athiz,
te még mindig egyben? Pedig most már te jössz! :wink: Drukk, hogy Öcsibaba most már elszánja magat a kinti világi életre! :)
angel37

Csatlakozom a sok előttem szólóhoz, én is gratulálok Ildi ehhez a formás édes kis hajasbabához! :lol:

Athiz, sokat gondolok rád is ++++++++++++++++

Tontica !nagggyon csini a pocid :wink:
Ancsa! Nagyon szorítok Nektek!
katica_75

Ildi!
Gratulálok Timikéhez! Jó hosszú baba lett! És miylen helyes!

Athiz!
Most már tényleg te jössz! :lol:

Apropó. Kinek jött be a tippje? Hogy Moni, Ildi, AThiz?

ANcsa!
De jó hogy jelentkeztél! Nagyon szorítok értetek!!!

Zsazsó!
Kívánom, hogy ezek után minden simán menjeN! És persze gratulálok!

Tonti!
Hogy micsoda csini kismama vagy!

Cenikő!
Már te is a 36. héten jársz??? :shock: Hogy szalad az idő! És most vettem észre, hogy 2 kiscsaj után kiskrapekod lesz! Gratulálok!

Robcsi!
Lassan te is befordulsz a finishbe!

Velünk minden oké, Ramóna már 2800g. Egy hét alatt majdnem 200g-ot hízott! Igaz jó sokat és sokáig szopizik. Napközben alszik, 3-4 óránként kle, bezzeg éjjel sűrűbben. Sz.tem estére kevesebb tejcim van. De mjad csak beállunk valami rendszerbe. Van amikor éjjel is 3-4 óránként ébred, de pl. ma elég sűrűn szopizott.

moni

Sziasztok!

Ildi,nagyon sok boldogságot kívánok!Nagyon ügyesek voltatok és Timi óriási bábi lett :).
Kép

Ancsa

Nagyon drukkolok,hogy minden rendben legyen :).Végre Marcinak is van vonalzója :wink:!Vagy volt,csak én vagyok feledékeny? :oops:
Óóóó,már vége a melónak,szl már jól bírom :D!Most a rengeteg nyaralnivalótól félek :D!

Kriszti

Akkor majd a doki megmondja a tutit :D!Már elébb is érdeklődtem,hogy Ada jobban van?De biztosan... :roll:
Anyagot majd küldök,ha találok :)!Egyébként nekünk a Donáth féle könyv volt az etalon :roll:...

Nem tudom,szoktaátok-e nézni a babavilágot)liptai-féle),most vasárnap elcsíptem a műsort.Hát eléggé meglepődtem,amikor egy idősebb férfi orvos olyan túlhaladott eszméket adott közre,ami teljesen elképesztett... :twisted:
Így pl. a 9 kilós csak anyatejes fél éves baba igenis elhízott,túltáplált,túl van etetve.lehet,hogy tényleg sok a hurka,de hát azért nem iylen ütemben folytatja majd a hízást :roll:.
És hogy max 20 percig kell szoptatni minden alkalommal és akkor ez elkerülhető... :x
Na szl szt ennyi pont elég is...Hogy miért ilyet hívnak meg????

anyapoc

Anyapoci, kivételesen én is pont ezt elcsíptem, hát egyetértek veled. De apósomék tuti pártját fognák ennek a dokkernek. :roll: Sajnos hasonlóan gondolkodnak, és azt várják tőlem, hogy én is így lássam a dolgokat, mert szerintük én csakis rosszul csináltam mindent Szilivel. Na mindegy, én úgyis azt teszem, ami szerintem a legjobb a babának.

Móni, még van időtök a rendszerességre, nyugi. De szépen fejlődik és hízik a picibabád, és ez a lényeg. Már több, mint 2 hetes? :shock: Hihetetlen.
Vendég

Athiz

Akkor nem lehet egyszerű dolgod.Nekem szerencsém volt,egyik nagyszülő sem szólt bele tk semmibe,pláne nem a szoptatásba.Leginkább azért,mert anyósomnak nem sikerült sokáig,anyum meg azért,mert neki meg igen(a tesómat,én külön téma voltam abban is :D)....
De gondolom,ha ők is ezen nevelkedtek,akkor nehezn vonatkoztatnak el,meg lehet,hogy nem is nagyon akarnak.Minden esetre kitartás,hogy midnent úgy tudj csinálni,hogy nektek jó legyen :).
Csak SZÜJÉÉÉÉÉÉ MÁÁÁÁÁÁ! :D:D:D:D

anyapoc

Ildi
órási Gratula, nagyon tündéri Timi baba :D Kép Kép

Athiz
na, talán most este? :roll: :wink:

Tontika
tényleg szép poackod van, kiváncsi vagyok mekkora lesz majd a végén :roll: :P :wink: :lol: és sehol egy csík :shock: mondjuk én sem csíkososom, ez a lazakötőszevet előnye :lol: na de még nagy pocim nem volt, lehet akkor majd mégis csíkos leszek :lol:

Kép
gaby25

Helló!

Á, ne is reménykedjetek! Még mindig egyben. Mindjárt hívom a dokimat, mikor menjek hozzá, meg minek. :)
Vendég

Na, este 7-re megyek a magánjába, kíváncsi vagyok, mit mond.
Vendég

Sziasztok!

Athiz, már korábban is kukkoltam, hátha jó hírt találok, de látom még mindig semmi. Kíváncsi vagyok mit fog mondani a dokid, a kis tökös nagyon jól érzi magát a hasadban, pedig itt kinn mennyivel jobb lenne neki :)

Zsazsóka, tegnap neked elfelejtettem gratulálni a kisfiadhoz. Sok-sok egészséget és tejcsit kívánok nektek és azt, hogy mihamarabb hazahozhassátok a kórházból.

Kép
Kép
robcsi03

Athiz, csinálj egy utolsó pociképet, aztán én is alkotok valamit ok? :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Tényleg valaki nekem is adjon priviben egy telefonszámot, hogy majd én is tudjak valakit értesíteni.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Küldtem privit!

Athiz! Jó ötlet az uccsó pocikép, tényleg kérünk szépen! :wink: Estig még akármi is történhet! Drukk++++++++

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szaisztok!
Jelentem 1 cn ma! Végre megtudom ebben a hónapban, van e szervi hormoni oka, hogy még nem jött össze! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Athiz,
drukkjaim neked és Öcsibabának! :)
Hátha este okosabbak leszünk, vagy épp a dokinál indulnak meg a dolgok! :wink:

Boni,
akkor :( és :lol:
angel37

angel inkább :lol:

Athiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ildi
Hatalmas baba Timi! :shock: Tényleg majd lelóg a pólyázóról.Nem hiába ment nehezen a kitolás. :wink:

Anyapoc
Bocsi,azt hittem válaszoltam :oops: Már jobban van,egy pici orrfolyás maradt,de minimális tényleg.Vmi vírus lehetett,vagy a jóidőnek köszönhető,hogy így kiheverte...ki tudja.Ma már vittem bölcsibe.Aztán szerdától megint együtt leszünk,mert 3 nap szünet lesz.
Vizelet:Buszmegben összefutottam a védőnővel.Azt mondta 0,1 g az negatív.0,3-tól számít kórosnak.szal kicsit nyugodtabb lettem. :)
Anatómia:Nekünk a Tarsoly féle funkcionális kell.Ebben semmi élettan nincs,azt külön tanuljuk.

Athiz
Már azt hittem.... :P De talán a dokinál!Drukkolok++++++++++++Apa már otthon?Enyém hajnalban lelépett.Legközelebb pénteken látom. :(

Boniko
Hajrá kivizsgálás!!!! :lol:

Robcsi
Te miért nem dobsz már egy pocifotót?????Olyan kíváncsiak vagyunk!

Moni
Azt akartam írni már régebben,hogy milyen jó,ha az ember hallgat a megérzéseire :wink: Apa egyébként nálunk a szülés hajnali mivolta ellen emelt szót.Végigmorogta az utat,hogy micsida rendetelen gyerek az,aki nem munkaidőben jön a világra?!(8-16 ig) :oops: :shock:
A 4.-t meg biztosan azért nem akarja mert félt téged!De talán meglágyul a kiscsajtól! :wink:

KépKép

KépKép
okr

Kriszti, az nem jó, mármint hogy csak pénteken látjátok legközelebb egymást. :? Én minden este látom a páromat, mert hazajár, csak korán megy és későn jön, meg messziről, és ez sem olyan jó. Beszélni szinte semmit nem tudunk, meg most hétvégén is végig dolizott. :cry:

Boni, drukkolok!

Lányok, köszönöm az értünk izgulást, még folytathatjátok, ki tudja, meddig. :lol:

Anyapoci, tényleg vacak így, hogy az ember fejéhez vágják a dolgokat, hogy mit nem csinálok jól, mert ugye olyan nem nagyon akad a szemükben, amit jól csinálnék, de én úgyis iszonyú akaratos és makacs nőszemély vagyok, és bár meghallgatom a tanácsokat (és jó tulajdonságom, ha hasznos, meg is fogadom), de úgy teszek mindent, ahogy nekünk a legjobb.

Robcsi, Szirmi, arik vagytok, de múltkor már feltettem egy utcsó pocakos képet, és nem szeretném megint magammal elfoglalni az oldalt, inkább arra törekszem, hogy maradjon most már csak emlék ez az egész görögdinnye szindróma. :twisted:

Robcsi, én megadnám a számomat, de lehet, nem mennél velem sokra, mert ki tudja, mikor tudnék jönni, valószínűleg nagyon elfoglalt leszek hamarosan. :)

Ja, és nem csak simán megfáztam, bár ezt sejtettem is a jelekből, hanem sajna egy rohadt vírust kaptam be. :evil: :evil:
Remélem, a kiskölöknek nem ártok vele, majd megtudakolom a dokimat este.

Puszó
Vendég

Sziasztok!

Kriszti

Nem válaszoltál :twisted: !Na de most kimerítő választ adtál,szl megbocsátva :D!És legfőképpen örülök,hogy minden rendben :)!Tényleg hamar túlesett rajta :).Szt inkább a lángosnak köszönhető.. :roll:
Érdekes,hogy funkcionális anatómiából tanultok,mert azért elvileg abban is van élettan,ha nem is olyan sok.Nekem a Szentágothay van meg,nagyon szerettem belőle tanulni.... Jaj,de régen volt :oops:..
Örülök,hogy a pisi rendben....Meg volt egyáltalán akkor csillagozva????

Athiz

Te még mindig itt? :D:D:D:D
Ügyes vagy és diplomatikus,csak így tovább.Az a lényeg,hogy a lelkiismereted rendben,amiket teszel,akkor jól teszed :).Párod egyébként ezekhez mit szól?Vagy nem tud róla? :roll:
Az is rossz lehet,hogy csak esténként találkoztok :(.... Na pont ezt szoktam (már bocs :oops:) említeni másoknak,amikor szörnyülködnek,hogy mi hogyan élünk.Szt egyik sem jobb a másiknál.Jöhetne haza minden nap az én férjem is,reggeltől estig meló a vendéglátásban,az talán jobb lenne? :roll:
No kitartás,látod, a csemete megvárja :):
Vírus meg hess :)!

Nekem nagy élményem volt ma,életemben először vontattam autót a sajátunkkal :).Meg úgy egyáltalán :D!Egyik kollégám telezett reggel,hogy le kéne vinni a szerelőhöz a kocsit,mert az akksi felmondta a szolgálatot és se kép se hang.És a végén (férfi létére :D) még meg is dicsért,hogy miylen ügyes voltam :D!
Mellesleg meg így szereztem egy tutijó autóvillamossági szerelőt :D!Ami a a mi autónknál nem egy hátrány :?...

Na pusza!

anyapoc

változtassunk taktikát! Athiz ! kisöcsit elkényeztettük a sok drukkolással, most ne drukkoljunk, és ha észreveszi, hogy nem foglalkozunk vele, akkor bosszúból kibújik! :lol:
Vendég

Boni

Hi-hi ! Ez jóóóóóó.... :)

anyapoc

Boni, te kis goni. :twisted:

Anyapoc, szegény páromnak sokszor mondom, mit mondanak a szülei nekem, hogyan állnak hozzám, és már ő is rájött, milyenek is valójában, mert ugye erről nekem kellett őt felvilágosítani, mert szentnek és sérthetetlennek hitte őket. Többnyire igazat ad nekem, és ő sem bánná, ha nem szólnának bele mindenbe, na de tudja, ha komolyra fordulna a vita, úgysem hagynám magamat. Mert tisztelet ide vagy oda, azért mindennek van határa.
Szerencsére azért túl sokszor nem volt ilyen, meg hát rájöttek anyóskáék, hogy én nem az a hallgatag kislány vagyok, mint amilyennek látszom. :lol:
Szegény páromnál már volt olyan, hogy sokszor megmondta nekik a véleményét, de én nem törekszem arra, hogy összeveszejtsem őket, az a feszültség senkinek nem tenne jót, inkább egy darabig tűrök, legfeljebb panaszkodom, meg néha mondom az uramnak, hogy ő beszéljen velük, mert ha én mondom meg a véleményemet, akkor nem fogom vissza magamat...

Na bocs a sok locsogásért! :P
Vendég

Athiz én csak neked szeretnék segíteni! és már türelmetlenül várom hogy végre karodban tarthasd piciöcsit!

kikérem magamnak a :twisted: jelet! :mrgreen:
Vendég

Boni, akkor nesze: :P :lol:
Különben is, ne rosszalkodj, mert összezárlak a rosszcsont Szili fiammal. :lol:
Na jó, nem is rosszcsont annyira, ő egy angyal. :wink:
Vendég

Drága BarátunkIldi!

Nagyon sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok Nektek!
...az 56-os rucikat meg tedd el a következőnek... :lol:

Anyapoc!

Én is láttam a Babavilágot... :evil: :evil: Elég megdöbbentőnek találom, így 2007-ben és őszintén nem értem, miért ezt a muksót hívták meg... :roll: :roll: A kedvencem az volt, amikot Liptai megkérdezte, hogy ha a nemtomhányperces kaja után üvölt a gyerek, mit csináljunk... Válasz: vigyük el sétálni :shock: :shock:
Nem tudom, mit szólna, ha az ebédje közben elküldeném sétálni... :roll:

Okr!
Naaaa? Hogy vagytok?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Szevasz Athiz!
Te még mindig itt poénkodsz? :shock: :lol:

Livi

bali78

Igen Bali. Menjek máshová? :shock: :lol:
Vendég

háááá, azt hittem, van már jobb dolgod.... :mrgreen:

Elmondom én mit csináltam az utolsó két nap: szex, lángossütés, szex... :lol:

Livi

bali78

A lángossütés jó lenne, de nem tudom, hogyan kell. A szex sem ártana, de apusom mostanság igen fáradt, meg itt vannak anyámék, hogy segítsenek, hát nem vagyok szégyenlős, de inkább mégsem. Vékonyak a falak, hihi. Meg hát a fenének van kedve 28 fokos szobában, 3 éj nem alvás után, betegen, óriásdinnyével a belében izélni. 8) :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?