Új privát üzeneted érkezett!

Szia Bubi!

Örülök, hogy érdemben informatív tudtam lenni... Teszt-ügyben: próbáltad már a Clear-Blue nevüt? Én kb. 3-4 hetes terhes voltam, amikor megcsináltam, az elöírt 3 perc helyett már akkor mutatta a két határozott csíkot, amikor még abba se hagytam a pisilést...Kép Hátha ez bejönne...

Puszi neked és továbbra is szorítok!

Koalamaci!

Annyira jó lett volna egy ujjongó levelet olvasni töled... De ne add fel, jön még kutyára dér, barackra cseresznye, stb. Lesz a te pocakodban is nemsokára egy kis mamlaszképü gyermek...Kép

Puszi:

Dia
Dia

Kedves Bubi,
Én azt ajánlom, hogy keress fel egy nõgyógyászt, minél hamarabb. Nem jó, ha stresszeled magad. 35 napra már ki kell mutatnia a tesztnek, én mikor elõször estem teherbe, kb. a 30 - ik napon már kimutatta, igaz elég halványan.Nekem 24 naposak általában a ciklusaim, én már holnap megcsinálom,ill. a 28-ik napon.
Az is lehet nem jó a teszt amit használsz.
Neked nincs semmi folyásod ? Azért kérdezem, mert nekem van valani sárgás szinû, nem tudom mire véljem.A hasam pedig kicsit gõrcsõl, de mensesz nins.
Üdv. adri
adri

Szia Dia
Köszönetem. Csináltam én már Medi-lab-ot, Gravi-HCG-t, no meg még 1 fajtát de annak nem tudom már a nevét. Már rég ki kellene mutatnia??! No a 40. nap körül ha addig semmi sem történik majd csinálok még egyet.
bubi

Kedves Adri
Olyan furi, mert igenis van folyásom kb 3 hete. Az előző terhességnél is volt. No megnémi tünet is jelentkezik. Pl. Vasárnap úgy szédültem, no meg hányingerem volt, no meg nyilalt az alhasam.
De semmi, a mellem feszül, de bimbó nem érzékeny.

Nem értem????
bubi

Kedves Dia, Bubi, Mindenki!

Nem örültem ugyan, de nem törtem le. Várom, hogy újra itt legyen az alkalom. Csak azt nem tudom, hogy most mikor is várjam. Az interneten találtam egy oluláció számolót (viszonyításképpen), de köszöni szépen nem tud számolni, mert túl vagyok a 35 napos cikluson. Azt hiszem, elkezdek hőmérőzni. Eddig nem próbáltam, mert annyi helyen olvastam már hogy nem igazán megbízható, hogy gondoltam nem idegesítem még azzal is magam. Most viszont azt hiszem kipróbálom és veszek még egy ovulációs tesztet. A kettővel együtt hátha sikerül. Bár lehet, hogy inkább az eszemre kéne hallgatni. Én mindig azt mondom, hogy a szervezet sokkal okosabb, mint azt gondolnánk. Ő igenis tudja, hogy mikor mire van szüksége és mire nem, csak figyelni kell rá. Úgyhogy szerintem ha itt van az ideje, akkor úgyis letámadom a páromat, csak mert akarom. Kép Alszom még rá néhányat és meglátom.

Kedves Jázmin!

Kellemes pihenést kívánok és remélem nem bántottalak meg. A leveled olvasva ugyanis nem vagyok benne biztos. Kép A görcsösen akarással egy tudat alatti állapotra céloztam és nem a "kell"-re. Szóval igazán nem szántam bántásnak. A lényegben viszont egyetértünk. Kép

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Koalamacika!
Tudod mi a legnehezebb? -KIKAPCSOLNI.
Csak úgy lehet, ha mással foglalkozol, lekötöd az agyad eme részét.Én arra jöttem rá, hogy csak akkor legyünk együtt, ha mi kívánjuk egymást és ne kényszerből. Csináljunk gyereket akció. Erre nekünk jó volt a nyaralás, amelynek íze, még mindíg tart. Itt van a nyelvem hegyén. Olyan boldogság vesz körül minket,szinte leírhatatlan. Nem idegesítem semmin magam, a megtestesült nyugalom vagyok. Én is meglepődöm magamon. Vasárnap 3/4 hatkor lefeküdtem EZ NAGY SZÓ!! este 8-ig aludtam, mostanában ez az esti program. A testem jelez, és én nem tudok, és nem is akarok ellene tenni. Ez ilyen belső nyugalom.
Javaslom mindenkinek ennek keresését!
Az első terhességnél nem vigyáztam, nem figyeltem a testem jelzéseire. Tudom, hogy fáradt voltam, de nem feküdtem le stb...,
Szóval támadj ha kedved úgy tartja.
bubi

Kedves Bubi!

Kép

Koalamaci
Koalamaci

Drága vagy!

Örülök, hogy megtudod őrizni jó kedvedet!!! Csak így tovább. Én is mosolygok!
bubi
bubi

Lanyok, szedtetek mar Turinalt ill. Duphastint? Begepelne nekem valaki azt az anyagot, ami a gyogyszerben talalhato, mennyiseggel egyutt, persze, mert itt a legtobb otthoni gyogyszer megtalalhato, de a nevebol nem tudjak beazonositani, csak az osszetevoibol.
Koszi, Lella Kép

Jazmin, bocsi, es jo kikapcsolodast! Kép
Lella

Sziasztok!

Koalamaci! Sajnálom, hogy nem sikerült, de jó látni, hogy nem szomorodtál el. Ezt irigylem is,mert én mindig padlón vagyok, amikor újabb kudarc ér. Hát csak így tovább és minden bele majd az újabb akciós napokon.

Adri és Bubi!

Nektek meg teljes erõbõl szorítok.

Adri! az én ciklusaim 25 naposak. és a terhességet már a 28. napon kimutatta a Medi-Lab. Próbáld meg és számolj be mielõbb.

Jázmin!
Elhiszem hogy belefáradtál az egészbe, én is. Az jó, hogy rászántad magad a "kikapcsolásra", nekem is lehet az kellene, de nem megy. Remélem, mire legközelebb idlátogatsz kedvezõ híreid lesznek. Én neked is szorítok!!

Én meg el vagyok egy kicsit csüggedve, mert ugye itt állok egy vetélés után közvetlenül és nem sok esélyem van egyelõre a babára. A melleim már nagyon fájnak és a hasam is görcsöl egy kicsit. Csütörtökre nem várom, de szerintem minden hiába.

Na nem nyavalygok, csak most úgy összejött minden.

Koalamaci, Adri, Bubi! Ti miért nem vagytok benne a listában? Vagy ennyire figyelmetlen lennék, hogy nem vettelek észre titeket?

Üdv mindenkinek!

Éva
Éva

Sziasztok!

Megjöttem a nyaralásból! Nagyon fincsi volt! Kép
A sors iróniája volt, hog olyan, de olyan nyikorgós ágyat kaptunk, hogy nocsak! De ennek ellenére használtuk rendesen! Kép
Most tenyleg nem görcsöltem, nem mentünk át gyerekgyárba.

Az egyetlen negatívum az volt, hogy valószínű, hogy a hazautazás napjára eshetett az akciós időszak, s a buszon azért mégse kezdtünk bele.

Na majd meglatjuk.
Most tudtam meg, hogy egy újabb kolléganöm terhes. (nem akarták)
Miért tud ez annyira fájni????????
Annyira utálom magam ilyenkor, mert érzem, hogy nem igazán tudok örülni...

Rita
Krita

Sziasztok!
Kriszta, az adataim 6c 15cn.
Én már nem szedem a Macat de szerintem jó mert már természetes uton is megbetegszem és ezt a maca-nak köszönhetem.
Jázmin!
Egyetértek veled én sem foglalkozom igazán a dologgal azért is irok ritkán.

De nagyon érdekel mi van a többiekkel.
Szerintem a tesz sem igazán jó , én a 40. napon csináltam és épp , hogy kimutatta pedig a legdrágábbat vettem.
Bubi!, szerintem az a legtisztább ha elmész a dokidhoz , vagy csináltatsz vérvizsgálatot és azonnal megtudod mi van.
Lella!
Dufastin vagy dufaston ,mert ha a második akkor tudok segíteni mi az mert én is szedem és azt hiszem bubi is!Sárgatest elégtelenségre adják , hogyha esetleg teherbe esel a kis csöpség megmaradjon.Remélem tudtam segíteni.

Rita !
Ez az érzés sajnos ismerös , de szerintem mindenkinek aki itt van.Van egy ismerösöm akinek már 2kislánya és 2mostoha fia van , a fiuk csak hétvégén vannak velük , ő gyógyszer/fogamzásgátló/ mellett eset teherbe és megtartoták , én azóta nem tartom velük a kapcsolatot , mertannyira fáj , hogy nekik már 4 van , nekünk pedig még egy sem.
De nem adom fel.

Boglárka
Boglárka

Sziasztok!

Akkor frissítek én is:

Szandra: 4 c 47 cn Mohács 23 év
Ancsi: Adács 27 év
Bella: 13 c 27 cn Debrecen 25 év
Ildi: 3 c 26 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8 c 26 cn Várpalota 24 év
Lotti: 7 c 23 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 23 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 23 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 19 cn Nyíregyháza 26 év
Boglarka: 15cn
Margit: 4 c 15 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 15 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 12 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 12 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 12 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 8 cn Budapest 29 év
Kicsiandi: 6 c 2 cn Budaapest 32 év

Kicsiandi
Kicsiandi

Sziasztok!

Gondoltam leírom én is, hogy miként estem teherbe mindjárt az elsö honapban, hátha segít valakinek.
Az elsö gyermekemmel 1 éven át nem sikerült terhes lennem, így mikor a másodikat tarveztük, nem sok jóra számítottam. Aztán egy barátnöm, aki szintén nagyon gyorsan teherbe esett, elmondta a következö módszert:
A menstruációt követöen, amint lehet, kétnaponta szükséges szexuális kapcsolatot létesíteni a leendö papával (naponta nem szabad, mert a spermák egy nap alatt nem lesznek újra életképesek, kétnaponta viszont muszály). A együttlét után viszont nem szabad felállni, mászkálni, hanem fel kell menni gyertyaállásba, hogy a papa sejtjei a megfelelö helyre úszkálhassanak. Így legalább 10 percet kell eltölteni, de már utána sem szabad felállni. Kicsit macerás a dolog, meg olyan "kötelezö"-szaga van, de mindenképpen érdemes kipróbálni.
Azóta több kismama-jelöltnek tanácsoltam ugyanezt, voltak köztük, akik több éve próbálkoztak eredménytelenül. Azóta mindannyian kisbabát tologatnak.
Lehet, hogy nem éppen tudományos a módszer, de többszörösen kipróbált és hatásos. Remélem mindenkinek sikerül, aki megpróbálja.
Más:
A terhesség jelei nálam nagyon korán jelentkeztek. Szerdai napon voltunk "együtt" a férjemmel, én pénteken már hánytam (megjegyzem, onnantól kezdve kilenc hónapon át), és éjjel-nappal 37,2 volt a testhömérsékletem. A görcsölgetés nálam is szinte állandó volt. A 14. héten kórházba is kerültem, mert elkezdtem vérezni. A mellem érzékeny volt, a szagok irritáltak, a hasam felfújódott.
Mindenkinek csak azt kívánom, hogy mielöbb kisbabát tologasson.

Sok szerencsét: cscs
cscs

Bubi!

Nem tudom, hogy pl hőmérőztél-e a ciklus alatt, de nem lehet, hogy később volt a peteérés és így még korai a teszt ezért nem mutatja ki?

Zsuszi
Névtelen

Jó reggelt mindenkinek !
Képzeljétek, megcsináltam a tesztet és POZITÍV. Megjelent mindkét vonal, már a 28 - ik napon. Kimondhatatlanul boldog vagyok, de azért félek egy kicsit, mert pont egy éve, hogy az elsõt elvetéltem. Vannak enyhe görcseim, és valami kevés folyás is.
Bubi !
Ugyanezek neked is a tüneteid, csak az a bolond teszt nem mutat semmit. Csinálj kérlek egy vérvizsgát minél hamarabb.
Drukkolok mindenkinek, meglátjátok mindannyiunknak összejön, csak idõ kérdése.
Kép
adri

Szandra: 4 c 48 cn Mohács 23 év
Bella: 13 c 28 cn Debrecen 25 év
Ildi: 3 c 26 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8 c 27 cn Várpalota 24 év
Lotti: 7 c 24 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 24 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 24 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Boglarka: 6 c 16 cn
Margit: 4 c 16 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 16 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 13 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 13 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 13 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 9 cn Budapest 29 év
Kicsiandi: 6 c 3 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 1 cn Szekszárd 21 év

Hát sajnos megint megjött Kép

Adri!
Gratula a két csíkhoz!!!!! Kép
Szorítok, hogy problémamentes kilenc hónap következzen, aztán babázhassál nagyokat!!! KépKép

Pussssz Ildi
másikildikó

Kedves Adri!
Annyira örülök neked, csak tartsd is meg a két csíkot.Most ezért szorítok!! De nagyon!!!!
Vigyázz magatokra.

Sajnos lányok én érzem, hogy mintha görcsölne a hasam. Két nap múlva kiderül mi a helyzet.
Most egy kicsit rossz kedvem van, de nem ezért. Még később írok.
Jók legyetek.
Bubi
bubi

Drága Adri!

Nagyon-nagyon sok gratula a csikjaidhoz. Vigyázz a babára nagyon és azért még látogassál el ide is, nehogy eltünjél!!KépKépKépKépKép

Bubui!

Fel a fejjel, még mindig nagyon szoritok neked! KépKépKépKép

Puszi, Pucur
Pucúr

Sziasztok!

Adri! KépKépKépKépKép
Nagyon gratulálok a babához és sok boldogságot kívánok nektek. Vigyázz nagyon magatokra. Minden jót!!!Kép Ugye megmondtam, hogy csinálj egy tesztet!? És lám-lám...Kép

Lányok!
Erazmusz leírta, hogy mi a normális progeszteron szint. Nekem ahhoz képest csak a fele. De az orvosom mégis azt mondta a leletre, hogy ok. Nektek, akik sárgatest elégtelenség miatt szedtek gyógyszert, mennyi volt a progeszteron érték a 21. napon? Nekem 31 egész valamennyi.
Kérlek írjatok!

Krita!

Örülök, hogy újra itt vagy. Ugye ügyeskedtetek azért nyaralás alatt? Sose lehet tudni.Kép Nálad most milyen kezelést vagy vizsgálatokat csinál a doki?

Üdv mindenkinek és Adrinak mégegyszer nagy gratulaaaaa!!!!!!

Éva
Éva

Sziasztok lányok!

Bubi szió! Figyu... azt a multkor elfelejtettem írni, hogy nekem anno a Gravi-HCG csak a 38. (!) napon mutatta ki, hogy pozitív, és akkor is csak nagyon halványan... a ciklusaim kb. 32 naposak szoktak lenni, tehát a nemvárt mensi után csak 6 nappal lett pozitív a teszt. Neked hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?

Adri szia! GratulálokKépKépKép

Cupp,
Beja
Beja

Éva!
Olvastam odaát, hogy kérdezted a doktornõtõl a Gynevac technikai menetét. Ez egy injekció kúra, és még a háziorvos is felírhatja (és beadhatja).(hogy hány darabból áll, és hány naponta azt nem tudom, de vannak itt ezügyben nálam okosabbak is)
Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Lányok, nagyon köszönöm a gratulációt, kedvesek vagytok mindannyian.
Kedves Pucur, nem tünök el, jó veletek társalogni, itt leszek veletek.
Bubi !
Nekem is görcsölt a hasam, és mégis......
Szorítok neked, és tudósíts, mi történik veled.
Ildi,
Kösz a gratulát, neked is szorítok, ne bûslakodj, a következõ összejön.KépKépKép
Szia Beja, KépKösz.
adri
adri

Kedves Beja!

Az én ciklusaimról jobb nem is beszélni. Van amikor 54 van amikor 32 és volt amikor 72 és ennél több volt. A gyógyszeres kezelés után mindíg 32.napra megjött a 36. vagyok. A görcsöket érzem, de nem veszélyesek, ennél durvább szokott lenni.
Nem adtam fel, sőt soha nem is fogom.Ezek sajna már olyan érzésű görcsök.
Kedves Pucúr!
Nagyon ari vagy, de szerintem ebből már nem lesz csak vörös tócsa. Bár inkább neked lenne igazad.
bubi.
bubi

Éva, szia!
Gynevac: Nekem a nõgyógyászom írta fel, de háziorvos is felírhatja, ha ari, és bárki beadhatja, nekem az üzemi doki adogatta be itt a melóhelyemen. Hetente kaptam egyet fenékizomba, és elvileg 10 db-ot kaptam volna, ha nem jön össze a baba (végül is csak 5 db-ot kaptam). Van akinek csak 5 db-os kúrát írnak fel. Egy doboz, azaz 5 db. injekció közel 5.000,- Ft, tehát nem valami olcsó.

cupp,
Beja
Beja

Adri!

KépKépKépKépKépKépKépOriasi gratula neked es a kis picikednek!!

Bubi

Hat en tejjesen aterzem a helyzeted nekem is csak a kezelesek alatt 8 hetes a ciklusom,egyebkent jo ha evi 3-4 mensit produkalokKép

Lanyok!

Ram ebben a honapban ne is szamitsatok,tegnap voltam dokinal,nemhogy nincs peteeresem de tele van mindket petefeszkem cisztavalKépKépTalan par honap gyogyival rendbe lehet hozni.En is beleptem a PCO-sok klubjaba,Jazmin ugye te is ott vagy??

Beja!

Irok neked emilt mindjart!

Pusziklok mindenkit Kriszti
kriszti

Kriszti!

Sajnálom, ami veled történt. Mennyi ideig tart amíg eltûntetik azokat a fránya cisztákat? Kitartás!!!

Pussz

Éva
Éva

Üdv Mindenkinek!

Végre itt vagyok. És micsoda hírek?! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép ... = ezt üzenem adrinak. És még azt is, hogy KépKépKépKépKép ... Most folytassam? Kép

Kedves bubi!

Mi ez az elkenődés? Kép Egyáltalán nem biztos, hogy ezek olyan görcsök lennének. Mikor az első babával állapotos voltam, nekem is görcsölt a hasam és azt hittem bármelyik percben megjöhet. A folytatás aztán másként alakult ugyan, de a kettőnek semmi köze nem volt egymáshoz. Látod, adrinak is görcsöl a hasa és mégis integetnek neki odabent. Kép Szóval ne tessék elkedvtelenedni. Kép Persze nem azt mondom, hogy éld bele magad, mert mi bíztatunk téged, de szomorkodni ráérsz akkor, ha tényleg kiderül, hogy nem jött össze. Bár akkor sem kell. Akkor tessék úgy nézni a dolgot, hogy nem baj, most megint közelebb vagy a próbálkozás időpontjához és legközelebb sikerülni fog. Kép Szóval, fő az optimizmus! KépKépKép

Kedves Éva!

Ne legyél padlón. Én is nehezebben viseltem, míg ide nem keveredtem. De hát itt annyi megértő lélekre talál az ember, hogy már ennek is örülni kell! Kép Szóval nem kell elkeskenyedni, tessék reménykedni és sikerülni fog! KépKépKép

A listával kapcsolatban nem, nem tévedtél. Jómagam legalábbis tényleg nem vagyok rajta. Valaki már említette itt korábban, hogy nem akar szembesülni a ténnyel, hogy mióta NEM sikerül, de végül is meggondolta magát és rákerült. (Bocs, de már nem emlékszem ki volt.) Nekem is hasonló a véleményem. Eleget gondolok rá nélküle is: másfél éve 1. baba = 1. vetélés. Előtte közel egy éves Kép próbálkozás. Aztán lelki gondok és 4 hónapja ismét próbálkozás. Szóval, ezt mind tudom, de most változtatok. Próbálom úgy nézni a dolgokat, hogy tiszta lappal indulok. Nem gondolok a múltra és előre tekintek. Persze gyenge pillanatok nálam is vannak Kép, de azokat gyorsan el kell felejteni. Le kell feküdni aludni, Micimackót, Vukot, stb. nézni, Harry Pottert olvasni, játszani az Age of Empire játékkal, vagy épp dolgozni, vagy bármit, ami téged kikapcsol.
Úgyhogy ha felkerülnék a listára, ezzel a megjelöléssel kérném: Koalamaci, aki nem néz hátra, csak előre! Kép De ez a lista nem erről szól és számotokra fontos, amit én tiszteletben tartok. Egy kialakult rendszer, amibe nem szeretnék "belerondítani". Kép Nem vagyunk egyformák! De hát épp ettől szép az élet! KépKépKép

Kedves cscs!

A tanácsokat köszönjük. Olvastam már hasonlókat és mindig elmosolyodtam, ha elképzeltem, hogy az eset után nekiállok tornászni. Kép De hát mit veszíthet az ember? Legfeljebb szórakozik magán egy jót! Kép Szóval, azt hiszem legközelebb kipróbálom. Legfeljebb rötyögünk egy jót a párommal. KépKépKép

Kedves krita és minden "nem örülő" Kép

Megértelek én is hasonlóan érzek. De hát mit lehet tenni? Ez van. Kép Majd lesz másként is. Kép És ha ez vígasztal, a mi babáink sokkal boldogabbak lesznek, mert tudják, hogy már nagyon-nagyon várták őket és valószínűleg több gondoskodást is kapnak majd, mint az így "sikerült" gyerekek. Úgyhogy én ilyenkor nem is magamat sajnálom annyira, mint inkább a lurkót. Kép /Persze tisztelet a kivételnek! Kép/

Azt hiszem a végére értem végre. Kép
Összefoglalva: kitartás! Kép

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Eva!

Ari vagy!Ugye nem vagy nagyon rosszkedvu mar?!Sikerult feldolgozni magadban a tortenteket?Aszonta a dokibacsi,hogy jo esellyel 1/2 ev mulva mar petezsakot fog mutatni az uh.KépKép
Most nagyon jo kedvem lett,tejjesen fel vagyok dobva mert legalabb 1 ev utan tudom,hogy mi a bajom.Emlexetek valamlyik nap irtam:mintha a szervezetem vedekezne a teherbeeses ellen.Ugy nez ki magas a prolaktin szintem/szoptatoshormon/,panaszoltam neki,hogy tej szivarog a mellembol.Hat nem csoda,hogy nem volt ov.-m!!
De mostmar TUDOM,hogy meg fog gyogyitani.
Persze a ti BARATSAGOTOK is sokat segitett es segiteni fog vegig csinalni a mogottem es az elottem allo honapokat.
Valakinek volt ilyen problemaja,marmint a prolaktin?Mit kaptatok ra?

virtualis olelesem mindenkinek

Kriszti
kriszti

Kedves kriszti!

Csak most látom mi a helyzet nálad. Kép Remélem hamar rendbe fogsz jönni. Örülök, hogy a jó oldalát nézed. Kép Most már legalább tudod, hogy mi a gond és remélhetőleg segíteni is tudnak. Kép Annál nagyobb orvosságot meg, hogy TUDOD, már el sem tudok képzelni! KépKépKép Az a legfontosabb, hogy az ember tényleg higyjen benne! Az már fél siker! Kép

Drukkolunk! Kép

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Kedves Kriszti,
Köszönet a gratuláért !!!KépKép
Koalamaci !!!
Nagyon értékelem sugárzó optimizmusodat. Aki ilyen optimista, minden elismerésem, meglátod minden sikerülni fog. Soha ne add fel. KépKépKép
Kösz mindent KépKépKép
Mindenkinek nagy pocit kívánok ! Kép
adri
adri

Sziasztok, Lanyok!

Adri, hajra!! Friss kismamak topikjaba valo atlepesre felkeszulni..KépKép!! Aztan virtualisan huzigalj bennunket is egy kicsit magad utan...Kép

BUBI! Mi a baj? Nem szabad elkenodni, max.nehany percre, utana tessek jokedvunek lenni!! Neha jobb, ha kibeszeli magat az ember, belulrol nagyon tud ragni a rosszkedv ferge!! Es nem tesz jot!! Ugyhogy Kép, jo! Megjegyeznem, amikor a lanyommal teherbe estem, nagyon fajt a jobb felem lent, annyira, hogy se ulni, se allni nem volt jo, etvagyam sem volt a fajdalomtol!, elmentem kb.2 het utan a dokimhoz, megnezett az UH-al, talalt a jobb petefeszkemen egy tyuktojas nagysagu veres cisztat, antibiotikumot adott ra, es azt mondta, amikor a kurat befejezem, menjek vissza, ha meg meglesz, eltavolitjak... Haat, jol be voltam ijedve. Es amikor visszamentem 3 het mulva, nezi-nezi az UH-ot, nem szol semmit, en nagyon feltem, en is hallgattam, majd egy ido mulva megkerdezte, szeretnenk-e gyereket... en meg kezdtem ropulni a boldogsagtol... No ciszta, felszivodott, es bennem egy akkor mar 5 hetes pocaklako... Nincs ketto egyforma terhesseg, meg a nagykonyvben is az kell legyen irva, vannak megszokott tunetek, es rengeteg az elteres.. Ugyhogy fel a fejjel! Raersz mensirol beszelni akkor, ha mar folyik, elotte meg legyszi remenykedni, na nem nagyon, de pozitivan allni hozza, mert minden ciklus egy remenyseg, es egyszer sikerulnie kell, punktum! KépKépKép

Ildi, tudod, egyszer Kép, egyszer Kép. Most az utobbi fog jonni, muszaj neki es kesz.

Kriszti, nagyon fontos, hogy vegre megallapitottak, mi is a problemad. Most kovetkezik a gyogyulas, es ha el is tunsz Kép egy idore a forumbol, gyere vissza es kerjuk beszamolodat a gyogyulasrol es a kovetkezmenyekrol.. remeljuk pocaklakoval gyarapodva hallunk rolad Kép.

Pussz nektek, nekem nagyon jol esik veletek beszelgetni es olvasni a soraitokat, talan azert, mert ti vagytok az egyetlen, akivel megoszthatom a gondjaimat... Nekem a tavolsag miatt tiltott dolog a zurjeimmel szomoritani a szuleimet, pld. ugyhogy nem is teszem, de veletek ezeket is kibeszelhetem magambol. Es meg Erazmusz is belepett partolonak, ez is nagyon pozitiv szamomra, nagyon bizok benne, hogy az o tudasaval, es a ti tapasztalataitok - batoritasotok altal sikerulni fog, ha nem is ebben a honapban -de lehet,- hanem a kovetkezok egyikeben, de fog KépKép

Most olvashattok, jo sokat sikerult alkotnom! Sziasztok, Lella
Lella

Koalamaci

KoszonomKép
Igazad van abban,hogy ezek a babak valoban boldogabbak es kiegyensulyozottabbak lesznek mert mar nagyon vartak oket.Nem azt akarom ezzel mondani,hogy akiknek azonnal osszejott nem lesz boldog a babajuk de az a sok honap amit mi mindannyian atelunk megvaltoztatja az embert.Ujra ertekelodik minden bennunk.Vagy nem igy gondoljatok?

Nagyon fontos kerdes:Ki jon szombaton a talcsira?Nem tudjatok hany ora korul kezdodik?

Puszi Kriszti
kriszti

Kedveseim!
A rossz hírem, hogy valami élénk rózsaszín trutyi (bocsánat) jött ki belőlem. Azóta nem görcsöl a hasam.Mi ez????? Nincs menszesz?
Nem tudom mi volt ez a nyák? Nem petezsák az biztos.
Lányok szerintem nekem csak a köv. ciklus marad.
Azért soha nem csüggedünk ugyi??

Kriszti!
Van egy ismerősöm, igaz már idősebb 50 felé van és ő mesélte, hogy 8 évig nem jött össze a baba, majd felfedezték ezt a prolaktint, kapott valami gyógybogyót és rá 1-2 hónapra ösze is jött. Azóta két szép nagy gyermeke van.
bubi

Szia Lella, és kösz. KépKép
Bubi !
Ne add fel a reménykedést, elsõ terhességem kezdetekor jött nekem is az a rózsaszínes folyás. Ez lehet jel arról, hogy igenis terhes vagy. Csinálj légyszi egy vérvizsgát...KépKépKép
adri
adri

Kriszti!

Ez már jó jel! Zsófi is így kezdte,tudod! És ez tényleg kezelhetõ, de lehet, úgy leszel mint Zsófi???!!

Adri! Gratula!

Hát az én gyerekeim tuti kiegyensúlyozaklanok és boldogtalanak kellene legyenek, de szerencsére azért nem olyan vészes a helyzet Kép.

Ildi

Sziasztok!

Éva!
Háááát, a nyaralás alatt ügyeskedtünk rendesen, megtettünk minden telhetöt.
A doki ebben a honapban nem nézett uh-n, mert az uh-s napok a nyaralás idejére estek. Nevetve mondta, hogy hátha a jó kis görög levegö meghozza a hatást. Ha megjön, akkor megyek uh-ra, megnézi, nem vagyok-e túlstimulálva, kezdhetem-e az újabb Closty-kúrát.

Kriszti!
Sajnos nekem is PCO-m van. Kb két hétbe telt, míg fel bírtam dolgozni. A hormonszint nekem teljesen rendben volt, csak az uh-n figyeltek fel a sok apró cisztára. Neked milyen gyógymódot vázolt fel a doki?

Adri!
Gratulálok! Nagyon sok puszi nektek! Kép)
Rita
Krita

Krita!
Nekem is azt mondták PCO-m van, már majdnem műtét lett belőle, mire először terhes lettem. Nekem is azt mondták tele vagyok apró cisztával.Máskor, még abban a ciklusban megnéztük a saját dokimmal, mert eléggé megijedtem és azt mondta ez nem igaz.A rákövetkező ciklusban terhes lettem.
Vigyázz!
Bubi
bubi

Bubi

Ennel a par nap bizonytalansagnal nincs rosszabb!Kicsit legy turelmes lehet a terhesseg jele is de ilyen nekem is volt a mult honapban megis megjott.Persze azert nehogy fel add,tessek csak remenykedni.Kép

PethesIldi

Valamivel muszaly vigasztalni magunkat.Mi nem allitottuk,hogy akinek ripsz-ropsz osszejott azoknak ne lenne kiegyensulyozott babajuk.

Krita

Nekem tuti van hormongondom es attol nem repedt meg a tuszo.Vsz a prolaktin magas mert tej szivarog a cicimbol.ha kesz lesz a vervizsgalat akkor dol el,hogy milyen gyogyszert vagy szurit kapok.ha ezen kivul nincs esetleg elzarodas akkor kb.1/2 even belul be kell ficcennie a kispocoknak.Képveled tortent mar valami elorelepes??Milyen kezelest kapsz?

puszi Kriszti
kriszti

Hello Lanyok,
Adri,
Szivbol kivanok nektek oromteli 8 honapot es sok-sok boldogsagot a kicsivel!
Lella,
Turinal hatoanyaga: 5mg allyloestrenolum/tabletta
Duphaston hatoanyaga: 10mg dydrogesteronum/tabletta
Remelem, tudtam kicsit segiteni!
Koalamaci,
En voltam az, aki egyszer visszautasitotta a listat, abbol a megfontolasbol, amit te is leirtal. Aztan sajnos ra kellett jonnom, hogy nem vagyok kepes nem gondolni es szamolgatni, igy feladtam. Mar ami az ez iranyba torteno erofesziteseket illeti.
Jazmin,
Teljesen megertem, amit leirtal. Nekem is hasonlo gondolatok porogtek egykor a fejemben. Sajnos en gyenge voltam a megvalositashoz. (Bar most sem vagyok kikeszulve, pedig erzem, hogy ezuttal sem sikerult Kép ) Abszolut igazad van! A nyar olyan sok lehetoseget kinal a kikapcsolodashoz. Kar lenne kihagyni. En is megprobalok ilyen iranyba orientalodni es szomorkodas helyett inkabb utazgatunk a parommal. Babyre pedig keveset gondolok. (Ez termeszetesen nem igaz, csak ezt mondom Kép ) Aztan osztol teljes gozzel nekilodulok es megtamadom az orvosomat. Kellemes pihenest neked es rengeteg uj elmenyt!
Bubi,
Meg ne add fel! (Pont en beszelek!)
Babazaport mindenkinek!
Bella
Bella

jajj lanyok!

Barcsak mindenkinek tudnek kuldeni a jokedvembol es a bizakodasombol!KépKépKépBiztos vagok benne,hogy mindenkinek sikerulni fog csak addig nehez kordaban tartani a felelmeinket es a depresszioinkat idonkent.Mindenkinek komoly kitartast es nyugodt varakozast kivanok!

Talakozora jon valaki kozuletek?Arra gondoltam mehetnenk paran egyutt ugymegiscsak baratibb a hangulat.Vagy nem jon el senki?En tuti ott leszek.

puszi Kriszti
kriszti

Krita!

Kérlek írd meg nekem, hogy mennyi volt neked a progeszteronszinted amikor vizsgálták a 21. napon! Szeretném valakiével összehasonlítani az enyémet. Mert Erazmusz írása alapján az enyém nagyon alacsony, bár az orvosom szerint meg normális az eredményem. Ezért most nem tudom, hogy mit gondoljak.

Lella!
Nagyon tetszett az amit leírtál arról, hogy egyszer mindenkinek össze kell, hogy jöjjön az a baba. Úgy legyen!

Kriszti!
Én sajnos nem tudok menni a találkozóra,mert a férjem dolgozik, nélküle meg nem szívesen indulok el ilyen hosszú útra. Szégyen kimondani (leírni), de én életemben még csak 2x jártam Bp.-en.

Puszi

Éva
Éva

Éva!

Nem szégyen az! De félni nem kell Pesttõl! Itt is magyarok laknak, bár tény, a többség nem olyan barátságos mint olykor vidéken.

Kriszta!
MI remélhetõleg ott leszünk, bár én nem annyira tartozom ebbe a topicba (mintahogy direktbe egyikbe se, csak mindegyikbe)

Ildi

Bubi!

Hát ennél jobban senki se ijesszen meg! Kép

Kriszti!

Nálam elindult a Closty-kúra, most a 2. hónapnál járunk. Ettöl lett peteérésem. Elsö körben gyógyszerrel próbálkozunk, aztán gyógyszer + tüszőrepesztés injekcióval, a továbbiakra gondolni se merek, mert az már a mütét lenne.
De addigra én babás leszek, ha törik, ha szakad!!!
Ezt most nagyon elhatároztam...Kép

Rita
Krita

Eva!

En nagyon szivesen elmennek erted a pu.-ra ha megiscsak jonnel!

PethesIldi

Rad szamitottam,te oszlopos tagja vagy szinte minden topicnak.

Rita!

Na ezaz amit `hallani`akartam toled,nana,hogy babas leszel!Kepzeld nekem a 3*1 Closti meg se kottyant 4 honapig probalkoztunk vele de ettol se lett peteeresKépha van ov.-d az mar fel siker abbol meg akarmi is lehet,mondjuk egy edes kis gyongybabuci.

Szandra: 4 c 48 cn Mohács 23 év
Bella: 13 c 28 cn Debrecen 25 év
Lora: 8 c 27 cn Várpalota 24 év
Lotti: 7 c 24 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 24 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 24 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Boglarka: 6 c 16 cn
Margit: 4 c 16 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 16 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 13 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 13 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 13 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 9 cn Budapest 29 év
Kicsiandi: 6 c 3 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 1 cn Szekszárd 21 év

Ildi

Csak kivettelek fentrol!

Kriszti
kriszti

Kedves Krita!
Hát el kell, hogy mondjam nagyon rámijesztettek.

Lányok nincs folytatás! Se görcs, se nyálka, se vér se semmi. Nincs mese kerítenem kell egy nőgyogyót.Nézzen belém mi a fene folyik ott bent, továbbra is néha hányinger és, szép bőr.
A napokban szerintem már többet tudok.
Elég pocsék érzés így mert aztán most végleg nem tudom mi a helyzet.No fel a fejjel és holnap indíts a doki.
Pussz.
bubi

Amúgy tényleg én sem szerepelek a topicban, de most ez babona, ha eldől a dolgom, majd valahová fel lehet venni.
Köszi bub
bubi

Sziasztok lányok!

A segítségetekre lenne szükségem!
Nektek mi a véleményetek egy "nem tudom, hogy terhes vagyok-e" alatti hajfestésről?
Sajnos eddig nekem is "mindig megjött", viszont ha most mégiscsak sikerült és én meg elmegyek fodrászhoz...
Teljes a tanácstalanság!
Tudom ez nem olyan egetrengető probléma, ezért bocsi.
Egyébként - írásaitok alapján - nagyon kedvesek vagytok, ezért örülök, hogy rátaláltam erre a helyre. Mindenkinek sok sikert kívánok a "babagyártáshoz"! És mindenkinek - beleértve magamat is - üzenem, hogy Kitartás!!
Üdv. Timi
Névtelen

Timi

En olvastam errol a rendeloben,probald megkeresni.Egyebkent amikor meg abban a stadiumban vagy,hogy nem tudod,hogy sikerult-e meg nem vagy a babaval olyan kapcsolatban ami artana neki.Meg egy javaslat a hajfestest en a ciklus elso 10 napjara szoktam utemezni az tuti biztos.Talan probald elore megtervezni a festest.

Kriszti
kriszti

Kedves Kriszti!

Köszönöm szépen a tanácsodat! Megyek megprobálom megkeresni a rendelőben.
További kellemes napot kívánok!
Üdv.
Timi
Névtelen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?