Új privát üzeneted érkezett!

Kata!

Milyen csoporttalálkozóra jártok?
Tényleg mozgalmas volt a hétvégétek!Kép

Kép
Kép
maminti81

Szevasztok Csajok! Én is élek ám még, csak el vagyok havazva a vizsgaidőszak miatt. Amúgy meg nem értem mi van velem, ma vagyok a 32. cn-on, és eddig semmi. Fájdogál a hasam, de semmi. 5 napja nem bírtam tovább és csináltam egy tesztet, de tök negatív volt. Úgyhogy most várok...

Kép
Kép
banya1

Maminti,
Fősulis csoporttali volt, amire mentünk. Nincs rendszeresen, de örültek nekünk nagyon, mert az előző kettőre nem tudtunk menni, mert a pasim éppen külföldön volt (meglepő módon Kép).

Banitaaaaa,
Pont ma gondoltam Rád, h vajon mi lehet Veled, miért nem jelentkezel! Kép Nem lehet, h korai volt még a tesztelés?! Azért én szorítok még! +++++++++
Bassszus, most meg már megint én jövök...

Kata
kata1977
Hatvan

Hááát nem tudom. Szerintem nem volt korai a teszt. A 28. napon már illene kimutatnia ha van valami. Ráadásul az egész hónapom olyan fura volt. A pg53 is mintha megőrült volna, csak egy napon mutatott páfrányokat. Szóval nem értem. De a hasam már két napja úgy fáj, mintha bármikor megjöhetne. Biztos így is lesz, de akkor mire vár már??????

Kép
Kép
banya1

Kata!
Miért jár ilyen sokat külföldre a pasid?

Banya!
Mi az a pg53 és milyen páfrányokat kell mutatnia?

Maminti, a kis tudatlan

Kép
Kép
maminti81

Banita,
De hát Neked 28 naposak szoktak lenni a ciklusaid, nem? És a 27. napon teszteltél? Vagy vmit rosszul értelmeztem?! Kép
Pont írtam vkinek, h a barátnőmnek ugyanúgy fájt a hasa, mint megjövés (milyen szép szó! Kép) előtt és Õ is azt hitte, h ez sem a sikeres hónapjuk, azóta meg 1 hónapos a kisfiuk. KépKépKépKép

Maminti,
A pasim a munkája miatt járja a világot. Kép Legalábbis nekem azt mondja! Kép
A PG53 egy nagyítós szerkezet, ami a nyálból kimutatja (?!), h mikor van pé-d. Van aki esküszik rá, van akinek nem jött be...

Kata
kata1977
Hatvan

Nem, Kata, jól értelmezted a dolgot, végülis az a 27. nap volt. De már nem bírtam magammal. Gondolod, hogy ez az egy nap számítana? Egyébként az a baj, hogy olyan nagyon pontosan nem tudom milyen hosszúak a ciklusaim, mert még csak 4 hónapja hagytam abba a gyógyszert. De azóta a leghosszabb is csak 30 napos volt. A legrövidebb meg 27. És akkor most mi legyen? Meddig várjak esetleg egy újabb tesztelésel? Na és ez a peteéréses dolog? Van egy olyan érzésem, hogy nekem ebben a hónapbna nem is volt. Nem tudom. Tanácstalan vagyok.

Kép
Kép
banya1

Sziasztok én is vagyok de ezer a melom!
Banya, tuti korai volt...még semmi sincs veszve...
Hajni örülök a kutyádnak hogy jól van.. remélem jobban is lesz...Kép
Kata, téged szerintem a Hajni pottyanthat is mert Ti ugyi gumizok és akkor nagyon nehezen jön össze a baba...KépKép
Ma lesz a páromnak MRI vizsgálati eredmény!Szorítsatok nekem!!!!!!

zsuzska80
Szombathely

BAnita,
Szerintem ha kibírod 7végéig, akkor majd akkor tesztelj egy újat! Kép

Zsu,
Ez gonosz megjegyzés volt! Kép
Nem is gumizunk mindig!!!! Kép
Azért szorítok a párodnak! ++++++++++++

Kata
kata1977
Hatvan

Zsu!
Megy a drukk 1000rel!!!!Kép

Kép
Kép
maminti81

Kata!!
Igen mostanában sokat dolgozom,kollegenőm éretségizik és kellett helyettesítenem.De hála isten vége!!Remélem.
Akkor jó mozgalmas volt a hétvégétek!!!

Zsu!!Megy a drukk ezerrel!!!!

Banita!!!szerintem is korai volt!!!!Várjál még egy kicsit.Tudom könnyű mondani!

Hajni!!Örülök,hogy jobban van a kutyusod!!!
Majd jövök csak befejezem az ebédet!!
csanita

Köszi a drukkokat, nem találtak nála semmit, szóval gondoltuk hogy ez lesz minden negatív, és mégis kettős látása van...szóval nem értem.
Bocsi Kata, nem akartalak megbántani...én lennék a legboldogabb Te te babás lennél, akkor minden bele... én drukkolok Nektek...Lehet hogy már terhes is vagy??????
Na haradugj!!!!KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Zsu,
Nem haragszom, csak kicsit rosszul esett! KépKép
Eddig eszembe sem jutott, h mostanság meg kellene jönnie... Ez a tábla juttatja mindig eszembe, h meg ne lepődjek! Kép
Én is boldog lennék, az tuti!!! Kép És lenne még pár ember! KépKépKép 7végén az Apukám is mondta, h Õ már úgy várja, h itt szaladgáljon az unokája! Kép (pedig olyan kis fiatalka még az Apukám! Kép)

Kata
kata1977
Hatvan

igen de akkor legytek rajta az ügyön, szerintem örülnétek ha most valamikor jönne össze a ababa, hisz mondta tavasszal akarsz szülni...KépKépKép
Hány éves apukád??Elhiszem hogy várja...

zsuzska80
Szombathely

Zsu,
Szerintem is az lenne a legjobb, ha mostanában jönne össze, ezért is mondtam a múltkor, h nem bánnám, ha a nyaralás alatt esetleg megfoganna (júni 6-án indulunk). Tudatalatt szerintem a pasim is gondol erre, de kimondani inkább egyikünk sem mondja. De nem véletlen, h ritkábban gumizunk! Kép Én meg inkább nem kommentálom, ha nem kerül elő gumi a dobozból, inkább csendben örülök neki! KépKép
47 éves az Apukám. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Hajni, légyszi pottyants le, ma vagyok a 3. cn-on. Az öröm az ürömben, hogy ismét éreztem a pé-t, pont 14 napra rá jött meg. Sőt a múlt hónapban 2 egymást követő nap közel azonosan szurkált a hasam, lehet,hogy 2 petécske is volt?
Felhívtam a dokim, megkérdeztem pár dolgot, kicsit meg is nyugodtam. Elkezdem szedni a Duphastont és ha emellett is lesz a barnázás, akkor köv. hónapban hormontükör, ha nem akkor 2-3 hónapig szedem és utána.
Mostanában ritkábban vagyok itthon, ma pl. a félegyházi barátnőmhöz megyünk vacsira, már alig várom. A legutóbbi vacsi után rohantam haza, kíváncsi voltam Proone zebrájára, ma este is megnézem akár éjfélkor is a babanetet, hátha...
nolina

Sziasztok!

Proone! Gyógyulj meg! Nagyon édes a pocid! Kép

Hajni! Örülök, hogy jobban van a kutyusod!

Beuka! Nekem azt mondta a doki, hogy csak 3 hónapon keresztül szedhetem a clostit. Neked ez hányadik hónapod? Teszteltél? Lehet, hogy azért van meg furcsán, mert foglalatoskodik valaki a pocakodban. Kép

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Egyébként pénteken voltam a doktor bácsinál, és van egy nagyon szép petezsákom! KépKépKép
Akkor volt majdnem 5 mm- es. Még nem volt szívhangja, úgyhogy jövő hét pénteken megint megyek!
Hihetetlenül boldog vagyok! Kép

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Ja! És ma vagyok 6+2

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

<font size="+2">Kismamák! Kismamák!
Gyertek át, látogassatok meg a 2005 téli babás topicban!
Babanet Társalgó >> Gyermekek / magzatok kor szerint >> 2005. téli babák
Van ilyen jó kis táblánk is, amit én művelek. KépKépKép http://proone.fw.hu/babanetesek.htm

Proone
12+6</font>

KépKépKépKép
proone

Helló csajok!

Proone azért légyszi ne menjetek át végleg a másik topicba! Úgy értem mi is nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy hogyan alakulnak a dolgok Veletek!! JOBBULÁST!!!!

Maminti lehet, hogy már lekéstem, de JÓ UTAT!!!!!!

Banya szerintem is korai volt! SZORÍTOK!!!

Anita akkor most már gyakrabban jösz? Remélem!

Nolina sajnálom, hogy megjött Kép Neked azt mondta a doki, hoyg van rá esély, hogy már az első hónap után elmúlik a barnázás? Mondjuk én nem azt a gyógyszert szedem, de nekem még most is sok barnázós napom van sajna Kép tényleg nem tudsz valamit a Norcolut nevű gyógyszerről?
Szóval ma Félegyházán kajáltok!
Az én legjobb barátnőm is ott lakott, sokszor voltam ott Kép mi az a hormontükör? Az tulajdonképpen a vérvételes vizsgálat?

Andi GRATULÁLOK a petezsákhoz!!! Szép lassan a szíve is beindul!!!!
Nekem nem modta a doki, hogy nem szabad 3 hónapnál tovább szedni. Most ez a 3. hónapom (asszem) de előtte egy ciklussal már szedtem.
Most már biztos vagyok benne, hogy megjött sajna rendesen. No mindegy most már én sem görcsölök, egyszer csak összejön!

Kép
Kép
beuka

Zsu kitartás, az ellenőrök lassan elfogynak! Kép
szegény párod, akkor még mindig kettőt lát? Mondjuk gondolom azt nem bánja, hogy belőled is! Kép

Kata akkor az apukád elég fiatal volt, amikor te születtél igaz?

Kép
Kép
beuka

Kata, tényleg nem akartalak megbántani...Kép
Júni 6-tól minden nap gondolunk Rád, hátha.. és akkor jó hírekkel jössza haza...KépKép
Tök szuper lenne...
Még nem végeztem a a munkával mert elszámolást csinálok egy évre visszamenőleg.Kép
De talán majd egyszer...

zsuzska80
Szombathely

Ja tényleg apukád nagyon fiatalka...az enyém már 57 éves én meg csak 24.
Akkor egy db gumit ne vigyetek magatokkal...KépKép

zsuzska80
Szombathely

<font color="0000ff">Beuka!
Persze! Én is gyakran idenézek, de egyre kevésbé találom itt a helyemet... 13 hetes várandós vagyok, elkezdett nőni a pocakom. Kép Azért itt még mindig jobban ismerlek Titeket, mint a téli babásokat. Kép Ott még csak most ismerkedünk.

Proone
13+0</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Nem volt itt túl nagy forgalom este. Mindenki mással foglalatoskodott?! Kép

Andi,
Lehettek is nagyon boldogok! Kép Tényleg nagyon jó lehetett látni a petezsákot! Majd gyere, mesélj a következő uh-ról is! Kép Addig meg vigyázz Magatokra!!!

Nolina,
Örülök, h azért néha benézel hozzánk! Sajnálom, h megjött, de remélem, majd a jóhírt is megosztod velünk! Kép Szerintem simán érhetett 2 petéd! KépKépKép

Zsu,
Számítok is a drukkokra!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Most sem túl nagy a forgalom....

KépKépKépKép
proone

Én ide nézegetek, de hülyén néz ki, ha magamnak írogatok... Kép
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Kép Én viszont most megyek lepihenni...

Ma délelőtt voltam a dokinál. Csak hétfőn akart dolgozni engedni, de kikönyörögtem, hogy pénteken hadd menjek mán! Le kell zárnom szerencsétlen gyerekeket. Újabb gyógyszert nem írt fel, csak sok folyadékot, pihenést... Ne használjak Nasivin orrsprayt, se Glycosepttel ne öbögessek, csak sóoldattal...
Úgyhogy megyek piheni.

Proone
13+0</font>

KépKépKépKép
proone

Szia Kata és Proonee!

Ténylegnem nem nagy ma forgalom ebben a topicban.

Jobbulást neked Proone! Te tanárnő vagy?

Én sem vesztem el csak most még egyenlőre nincs sok hírem! Jövő hét csütörtökön megyek a dokihoz. Vinnem kell az apa eredményét, meg gondolom csinál majd UH-t nekem, hogy megnézze van -e most is normális peteérés! Majd kifaggatom a dokit, hogy szerinte mik az esélyeink! Ja az "apajelölt" most pénteken megy el egy 2. spermavizsgálatra, meg Uh-ra, meg hormonkezelésfélét is írtak neki a papírjára! Annak az eredményeiről majd beszámolok, ha megtudunk vmit!

Addig is üdv. mindenkinek!

Betti
betti24

Proone,
Szépen meggyőzted a dokid!!! Kép
Pihengess, igyál sokat!!! Kép

Betti,
Várjuk a további híreket is! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Helló csajok!
Úgy látom ma front volt és mindenki ezerrel dolgozott.
Nekem meg most tanulnom kéne, de a Babanet beszippantott Kép

Proone megértem, hogy átmész másik topicba, hisz ha olyanokkal beszélgetsz, akik egy cipőben járnak veled, akkor tudtok egymásnak segíteni, tanácsokat adni, hogy mit szabad, meg mit nem. Már én is nagyon várom, hogy benézhessek egy ilyen topicba.
Már most le kell zárni e gyerkőcöket?

Betti miért kell még egy spermavizsgálat? Az előző is nemrégvolt, vagy rosszul emlékszem?

Kép
Kép
beuka

Beuka!

Nemrég volt az igaz, április végén, vagyis inkább május legelején.
Gondolom azért vizsgálják meg még 1x, hogy hátha változott. Vagy csak akkor volt valamiért kevés. Gondolom ez rutinszerűen megy, hogy meg nézik még 1x mielőtt valami beavatkozáshoz fognának.
betti24

<font color="0000ff">Bett!
Tanítónéni vagyok, másodikosokat tanítok.

Beuka!
Le kell zárni, mert jövő hét csütörtök-pénteken osztáálykirándulás lesz, júni 8-án meg már osztályozó értekezlet. Nem írattammég velük év végi dogákat!</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Jajj, itt is elmondanám a házasulandóknak, hog szívesen kölcsönadom az esküvői ruhámat, mert csak áll a szekrény tetején egy dobozban... Ki kell tisztíttatni, de semmi baja. Van itt róla kép: http://www.freeweb.hu/proone/fotoalbum/01eskuvo.jpg
170 cm magas vagyok, 58-60 kg és C75-ös melltartót hordok (lassan már csak hordtam. Kép)
Menyecske ruha is van, ha kell, meggypirosnehézselyemből van, itt látható: http://www.freeweb.hu/szantovilmos/eskuvo_naszut/eskuvo078.jpg (Férjem ábrázatán tilos röhögni! Kép )

Pussz nektek, mentem a Szent Imre kórházba előadásra.

Proone
13+0</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok Csajok!

Ma voltam dokinál és megerősítette, hogy terhes vagyok. Csinált hüvelyi UH-t és megmutatta a picikét. 6 mm és már dobog a szíve is!!! Annyira jó érzés volt látni! Kívánok mielöbb mindenkinek ilyet!

Melincsi
6+6

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Melincsi KépKép

Proone, már tényleg látszik a babó a pocidon. Kép Örülök, hogy meggyógyultál. A torokgyulladás nekem is nehezen múlik sajnos. Ugye azért ide is írsz! Úgy örültem annak, hogy végre van egy zebrásunk, aki aztán nem tűnik el....S már egyre több kismami lesz itt is. Kép

Anita, a férjemnek már megvan a jogsija, 2 hete vezet is. Nagyon élvezi és nekem is tetszik, ha kocsival tudunk menni, meg ha tud értem jön a munkahelyre. Kép

Képzeljétek ma beadattuk magunknak az első gynevakot. Ez a rejtett gyulladások elleni oltóanyag, soskaknak segít a babásodásban. Most nincs forgalomban, de írtam e-mailt a címükre, és visszaírt az egyik nőgyógyász, hogy hívjam fel. Felajánlotta, hogy ingyen ad vakcinát. Ma elmentünk érte a férjemmel, és az aszisztens azt mondta, hogy be is adják, ha hetente járunk. Egy fillért nem kértek érte. Hát elég furcsa ez a mai világban...
Remélem segít nekünk is, itt a babaneten sok jót olvastam róla, többen zebrásodtak miután beadatták.

Hajni örülök, hogy jól van Stone! Hamarosan újra a régi lesz.
Engem majd írj át égszi a tábliban, ma lettem
29Kép éves. Ezennel én vagyok a legöregebb a táblában, míg Anita utól nem ér. (Tényleg Anita mikor is lesz az?Kép)

Zafír

Kép
Kép
zafír

<font color="0000ff">Melincsi! Kép Az én babámnak is látszott a szívdobogása 6 hetesen! Kép Olyan jó! Valakiknek, csak a 8 hetes UH-n látszik, meg ilyeneket hallottam.

Zafír!
A képen azért behúztam még a hasam, mert akartam lapos hasú fényképet, de már nem nagyon sikerült... Kép Nemrég vettem nyári gatyát, de már csak épphogy be tudom gombolni, épphogy nem nyomja a pocakomat. Olyan, mintha hájas lennék, és elereszteném magam. Csak nem tudom behúzni sem már... Majd a most hétvégi képen nem húzom be. Kép

Proone
13+0</font>

KépKépKépKép
proone

Szisztok csajok!

Csak nagyon gyorsan, mert elkésem melóból Kép.

Még mindig nem hozták az ablakot, a hapsikám tegnap 4-kor azt mondta hogy 10 perc múlva visszahív Kép. Na mindegy, egyszer csak lesz már ablak Kép.
Én most megint elkezdtem mérni a hőmet, azt beszéltük meg a párommal, hogy ha szeptemberig nem lesz baba, akkor megyünk dokihoz.

Ja köszi, hogy így örültök, már tényleg jól vagyunk, bár még nem ugatunk, és iszonyat keveset eszünk a szerelem miatt Kép.

Mindenkit javítottam a táblában, de most már nem lesz, esetleg este.

Zafír boldog szülinapot.

Akik pottyantak, azoknak meg Kép.

Puszi

Kép

Kép
vkhajni

hajni ez tök jó hír, a kutya is meg a baba is!!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Proone,
Akkor rám méretileg pont jók lennének a ruháid! Kép De én nem készülök férjhez menni! Kép
Olyan fura elképzelni, hogy az ember már nem tudja behúzni a hasát! Kép (én is általában be szoktam húzni KépKépKép)
Milyen volt az előadás?

Melincsi,
Tök jó lehetett látni a picurkátokat!!! Kép
Képetek nincs Róla?! Kép Mégegyszer gratulálok Hozzá!!! Kép

Zafír,
Ha ezt tudtam volna!!! Nnnna, mindegy, így ma küldöm ezt Neked tegnapra:
Kép
Boldog szülinapot! Kép
Ne aggódj, Anita sem és én sem vagyok sokkal fiatalabb... KépKép Csak túl sok itt a csitri, azért tűnik úgy! KépKépKép
Tényleg hihetetlen, hoyg valamit ma még Magyarországon megcsinálnak ingyen! De ez nagggyon jó! Kép

Hajni,
Dejódejódejóóóóóó, hogy jelentkeztél! Kép Már hiányoztál!!! Kép Stone kutyus szerelmes?! Kép Aaaaakkkkor már nem is beteg! Kép

Zsu,
Mi újság Felétek? Hogy van a férjed? És a meló?! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Ha nem haragszoktok, inkább csak bemásolom, hog ymit írtam a téli babásokhoz... Így is elég összevissza csapongok a gondolatokban, hát ha még egyszer leírnám... Kép

Tegnapi előadás:
Rengetegen voltunk, több, mint egy órát beszélt az orvos, először elmondta, hogy hogyan zajlik egy normális mederben folyó szülés, egészen a jóslófájásoktól kezdve. Szó esett az érzéstelenítésről, gátmetszésről, császármetszésről is, de főképpen az alternatív dolgokra irányult a beszéd, elmondta, hogy milyen módozatokben lehet az alternatív szobában szülni, mik vannak ott (szülőszék, nagy labda, bordásfal, matrac, de akár háton fekve az ágyon is lehet szülni, ha az esik jól). Elmondta, hogy apukának (illetve kísérőnek) mi a dolga, pl. anyuka kezét szorongatni, vizet hozni, ablakot kinyitni, becsukni, ha nincs bent az orvos (mert miért üljön ott hosszú órákat, akkor a kísérő tartja fent a kapcsolatot (magyarul szól, ha van valami változás). Lehet vinni enni-inni, mindenféle kamerát, fényképezőt, CD-t is lehet vinni zenehallgatás céljából, anyukának sok liter szénsavmentes vizet és szőlőcukrot, csokit vigyenek, ne egyen darabosat, mert bármikor fennáll az esély, hogy valami miatt altatni kell. Beszélt a beöntésről - ő nem szokta kérni, ha pl. aznap hasmenése volt a kismamának, mert ez sokszor előfordul, egyébként is a kismamára van bízva, ahogy a borotválás is. Borotválásról mondta, hogy az orvos kényelmi szempontja csak, de ezzel nincs sok gondjuk, mert általában már borotválva érkeznek a kismamák, de az sem baj, ha egyáltalán nincs borotválás, nem kötelező. Gátmetszésről: nem tudja senkinél előre megmondani, hogy szükség lesz-e gátmetszésre, az abban a pillanatban dől el, amikor a baba feje kibújófélben van. Azt szokta mondani, hogy ha muszáj, akkor lesz, ha nem muszáj, akkor nem lesz gártmetszés. Farfekvéses babánál általában felajánlják a császármetszést az első szülés alklamával, de meg lehet próbálni megszülni is, csak mivel a gyerek feje a legnagyobb, ezért félő, hogy a teste kijön és a feje kicsit bentragad, mert még nem eléggé tágult ki a hüvely. Szent Imrében ha vákuumra vagy fogóra van szükség - azt mondta, hogy aki a professzorhoz jár (nem mondta a nevét), az fogóra számítson, egyébként vákuummal dolgozik mindenki, mert az a követelmény, hogy az egyikhez értsenek, ők ezt tanulták meg többnyire. Elmesélte, hogy amikor kijön a baba, akkor kicsit csúcsfejűek szegénykék, mert összenyomódik a koponyacsontjuk a nyomástól, de mire hazamennek, álatlában már szép, kerek fejű gyerekek. Általában 4 napig szokták bent tartani a babát-mamát, általában a baba állapota határozza meg, hogy mikor mehetnek haza. Apuka 'feladataival' kacsolatban el lett mondva, hogy ő vághatja el a köldökzsinórt (amikor már nem lüktet) és a babát meg is fürdetheti kiskádban a bába segítségével (ebben a kórházban minden szülésznő bába). Mondta, hogy most már nem mossák le a babákról a magzatmázat, csak egy kicsit mosdatják meg finoman, hogy ne legyen véres (mert senkinek ne legyen illúziója, a szülésnél vér az lesz, ez nem baj). Ja és arról se legyen illúziónk, hogy majd visszafogjuk a kakit, mert nem fogjuk tudni, a baba kinyomja, ha van ott valami. És ezt az illúzió szót használta arra is, hogy ha a babát elviszik majd megvizsgálni, ne legyen olyan illúziónk, hogy az apuka ott marad velünk szorongatni a kezünket, hanem megy a baba után. </font>

KépKépKépKép
proone

Hééééé!
Hová tűnt, amit írtam?! Kép
kata1977
Hatvan

KépKépKép
Akkor mégeegyszer:

Proone,
Biztosan nagyon jó lehetett ez az előadás! Kép
Sokkal jobb, ha egy hozzáértőtől hallod, h mire számíthatsz, mintha mindenféle mendemondákra (esetleg rémtörténetekre...) hallgatsz és az alapján próbálod elképzelni, h mi lesz majd ott Veled. A férjed is ott volt Veled?

Kata
kata1977
Hatvan

Igen, eljött nagy örömmel, és még csak meg se bánta. Kép Nagyon lelkes a kis aranyom! Néha este hallgatózik a pocakomál, hogy lehet-e már hallani, érezni valamit, eddig sikertelenül - de töretlen érdeklődéssel. KépKépKép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok Lányok!
Én új vagyok itt, de nagyon sokat olvastam már az itt folyó beszélgetésekből. Annyira örülök, hogy Rátok találtam!!!KépKépKép
Mi is a férjemmel 7 hónapja próbálkozunk, a fog.gátlót 8 hónapja hagytam abba. Akkor azt mondta a doki előtte, hogy ha szépen megjön 28 napra, akkor nem kell kivárni a 3 hónapot, hanem lehet próbálkozni. Na, nekem percre pontosan megjött, úgyhogy belevágtunk a projektbe. Szedtem a vitaminokat, igyekeztem nem nehezet emelni és vártuk hogy ne jöjjön meg. De sajnos a gólya várat magára. Ki tudja hány tesztet megcsináltam már a 27. napokon, de még nem sikerült egyszer sem "zebrásodnom". Mivel 6 hónapja aktívan próbálkoztunk (állandó őrület ezekkel a 2 hetekkel -mensitől a PÉ.-ig, onnan meg a mensiig) szóval elmentem egy másik dokihoz, mert az előző kezdett horribilis összegeket kérni, plusz ez az új doki közelebb van, meg sokkal újabbak a műszerei. Nagyon lelkiismeretes orvos, csak dicsérni tudom. Megvizsgált, és az UH azt mutatta, hogy nincs PÉ. Ekkor felírta a Closty.-t és miután azt beszedtem a 12. cn.-on mentem UH-ra. Olyan nagy öröm volt. Mind a két petefészekben megérett egy-egy 20mm-es tüszőcske. A doki is azt mondta, hogy minden nagyon szép. Azzal engedett haza, hogy másnap lehet próbálkozni. Plusz jó volt, hogy előtte kb 3 nappal voltunk együtt utóljára, szóval minden ideális volt. Másnap reggel szépen le is ment az akció, és még este is volt egy ráadás. Innentől a természetre volt bízva minden. Most vagyon várom a jún.2-át, hogy megjön-e. Olyan szép lenne. Pont aznap van a férjem szülinapja, egy zebrás tesztnél szebb ajándékot el sem tudnék képzelni!Kép Annyira elegem volt már, minden mensikor kiborultam, mondjuk másnapra összeszedtem magam, de azért nem volt könnyü. Főleg mikor egy ismerősöm 2 hetes kisbabával a karján (elsőre sikerült nekik) ecsetelte nekem, hogy mennyire ráérek még (22 vagyok) és legyek türelemmel. Hát nem tudtam megszólalni...
Lehet, hogy köztetek én csitrinek tünök, de mindig is érettebb volt a gondolkodásom a korosztályomnál. 2 éve férjnél vagyok, felépítettünk egy csodaszép házat a két kezünkkel (komolyan!!!) lett egy rozoga autónk, van egy cicánk, mi kell még?
Egy babó, de ő nagyon.
Remélem nem untattalak Titeket nagyon, látom elég hosszúra sikerült. Minden jót Nektek!
Puszi: Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Proone,
Előbb-utóbb csak siker koronázza majd a hallgatózását! Kép Tök aranyos lehet! Kép (én eléggé vizuális tipus vagyok... Kép)
A bnőm azt mesélte, h a legelső mozgásokat Õ úgy érzékelte, mintha apró kis bugyborékolások lennének. Mintha egy pici halacska, vagy kis búvár lenne a hasában. Kép

Vica,
Szívesen fogadjuk ám a 'csitriket' is! KépKépKép Szóval üdv közöttünk! Kép
És szorítok! ++++++++++++++++++++
Láttunk itt nem is olyan régen olyat, h vki éppencsak bekerült a táblánkba és rögtön zebrával nyitott! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!
Most mint kezdő, volna egy pár hülye kérdésem.
1.Azt már tudom, hogy vannak táblák, ahol nevek meg egyéb adatok vannak, de hol lehet ezt megnézni?
2. A nevünk fölött aza 4 féle nyil meg az a sárga-fehér ábra micsoda?
Bocsi, de még tényleg elég zöldfülű vagyok.
Ui.Köszi a kedves fogadtatást. Én is szurkolok, hogy minél előbb babás topicban dumcsizzunk!
Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

<font color="0000ff">Vica!
Én is csak 2 évvel vagyok néad idősebb, mégis babát várok. Én is itt kezdtem, és elég hamar összejött, de azért eltöltöttem itt három hónapot, azóta meg még hármat lassan, visszajárok kísérteni. Kép
Ezen kívül úgy tudom, Hajni sem idősebb nálad. Kép Ne érezd magad a sorból kilógónak! Töb van nektek, mint pl. nekem a férjemmel... (legnagyobb értékünk egy 3 éves Suzuki Swift és anyukámmal lakunk...). Szerintem 22 évesen bőven büszke lehetsz, hogy ennyi mindened megvan! Baba pedig biztos összejön most már!

Hogy én ma milyen szófosásban szenvedek... Le kéne állítani engem... Kép

Proone
13+1</font>

KépKépKépKép
proone

Vica,
Nálunk Hajni a 'táblafelelős'. Szinte minden nap szokott csinálni. Ma reggel azt írta, h majd este küld újat. Itt találhatod a legutóbbit a mienkből: http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7484&post=540760#POST540760
Kép
A nyilacskák, illetve a kis kép valról jobbra: oldal teteje, előző üzenet, következő üzenet, oldal alja, az üzenet címe. De ha fölöttük lassan huzigálod az egeret, akkor ezeket ki is írja. Ezek igazából segítenek. Pl. ha a legutolsó üziket akarod megnézni, mert pl. csak 1-2 új hozzászólás van, akkor a legfelső üzinál rákattintasz az "oldal alja" nyilacskára és máris a végén vagy a hsz-oknak és nem kell az egérrel görgetned lefelé. Kép
Az üzenet címét pedig olyan esetekben tudd használni, mint pl. ha be akarsz szúrni egy üzenetre való hivatkozást. Uganúgy, mint ahogy én itt feljebb a táblánkat tartalmazó hozzászólást. Kép

Kérdezz nyugodtan, ha tudok, válaszolok! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?