Új privát üzeneted érkezett!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hehe :lol: , most pedig nem is nyúltam :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Hallottam a híradót, gondoltam, hogy megírom,de ez egyszerűen borzasztó és felháborító :shock: :evil:
Én az ilyennek nem adnék mást, csak egy golyót a fejébe :!: vagy szenvedjen úgy, ahogy az a kis ártatlan bébi :!: :shock:

Várom majd, hogy mehessek egy kicsit dögönyözni :!: :lol: most hívott az egyik barinőm, hogy már jó lenne, ha mennék hozzájuk is, Ő lombikos volt januárban szült, de majd oda is megyek, mert ez is nagyon sokat jelent nekem és örülök nekik és a babájuknak :wink:

Egyébként Angyli ez a lombikos barinőmnek is hátrahajló méhe van meg is szenvedett vele a szülésnél, de sikerült nekik is és hiszem, hogy nektek is fog, meg mindenkinek, mert ez az élet rendje, csak azt nem tudjuk kinél, mikor jön el az idő :wink:

Én meg gondoltam küldök egy üzit, hogy mi a helyzet, de akkor csak gondoltunk egymásra :wink: hétvégén általában csak este vagyok még most, de ha jön a jó idő akkor meg még több munkám lesz itthon, bent és kint egyaránt :!:

Ki mi finomat főzött ma :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ancsuka :!:

Nem haragudtam meg de ha az élet mégis ezt produkálná, akkor ezzel kell együttélnem.
Nagyon sok nő igy éli le az életét, ezt csak az tudja igazán aki benne van.
Mindezek ellenére van egy szupi férjem aki minden eddigiért kárpótol :wink:

Betty :!:

Talán egyszer az életben én is anya lehetek még.
Amig az orvos nem mondja azt, hogy nincs tovább csináljuk amig lehet.

Igen néztem a Hiradót, jól fel is idegeltem magam rajta.
na az ilyennek vajon minek ad az Isten gyereket?
Hm.....
Vendég

Betty, Ancsu
köszi nektek a segítséget :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát ez a hiradós sztori nagyon durva!!!!Én nem láttam de talán jobb is!
Ok hogy "természetes szelektáció" van, mert mindent erre fognak rá, de miért nem kapjuk meg mi a babákat és nem kap az aki így bánik vele?
Egyik barátom mesélte, hogy az uncsitesójáék nevelőszülők lettek. El kell végezni hozzá egy tanfolyamot. Kaptak már 2 gyerkőcöt testvérek egy igazi szőke kék szemű kislány meg egy kisfiú. A gyerekek a krumplin kívül semmi kaját nem ismertek nem tudták mi az a tészta stb. és azt is rágás nélkül nyelték le mert a szülők semmit nem tanítottak meg nekik. A kisfiú harapott azzal próbálta meg kifejezni magát. A kislány ha pisilnie kellett a szoba közepén megállt és ott végezte el a dolgát. És már jön a 3. gyerekük azt is oda fogják adni az ismerősöknek mert a testvéreket nem választják szét.
Szóval vannak ilyenek is de legalább már jó helyen vannak.

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

angyal, kitartás kívánok neked-nektek és sok-sok erőt. És természetesen azt is mondom kívánom,hogy egyszer anya legyél!!!!!!!

Betty, sajna nem találom azt a képet amit keresek a másik gépen van, de azt meg apa bűvöli, így holnap tudom csak elküldeni. Ami normális kép azon Vivivel vagy apjukkal vagyok.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

suzy, tudod azért vagyunk :wink: :wink: :wink:

Puszi csajok, jó éjt!!!!!

Drukkjaim mindenkinek mennek.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Angyli
Örülök, hogy a férjed melletted van és ő is támogat ebben, nagyon nehéz lehet, de ha ezt mindketten így gondoljátok és kitartotok egymás mellett, akkor biztosan kárpótolja az élet egyszer ezt nektek :!: :wink: szívből kívánom, hogy hamarosan babás legyél és utána boldog, egészséges anyuka :!: :wink:

Anyósom mesélte, hogy amikor kihozták a műtőből a sógornőmet, még nem is volt magánál, csukva volt a szeme, de tudta, hogy az anyukája ott van mellette, csak annyit mondott halkan, suttogva ( a tubus miatt nem bírt beszélni még akkor) "anya, anya lettem :!: :wink: még most is, hogy írom a könnyem is potyog :wink: olyan megható az ilyen :!: de majd hamarosan mindannyian átéljük ezt az érzést :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
Jó éjt :!: :wink: puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
várok pár napig míg összegyűlik mindenkié, aki akarja, aztán rákérdezek még egyszer, és utána csinálom meg egybe az egészet...ez csak egy minta volt, hogy lássátok, meg hogy mit szóltok hozzá :wink:
Úgyhogy ráér a kép holnap is....addig gyűjtöm a többiekét :lol:

Szrityi
hát ez se semmi történet hallod-e :x és az ilyen kap 3-at is ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ilyenkor tudnék a falnak menni Kép

Angyli
jó a kérdés....

betty615

Köszi :wink:

Suzy :!:

Azért legmélyen valhol én is ebben bizom, remélem, hogy Isten lenéz rám és Mindannyiunkra :wink:

Én csirkét sütöttem krumplipürét csináltam hozzá.
Vendég

Szrityi
Borzasztó szülők vannak, inkább nem is nevezném annak őket :!: nem győzöm mondogatni, hogy milyen igazságtalan az élet :!: :roll: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nálunk húsleves volt, mustáros rántott hús sült krumplesszal (girizdekre vágva), most este meg virslis leveles tésztát sütöttem sajttal a tetején jó megpirítva :wink:

betty615

Jó éjt Nektek is :wink:

Igen nagyon jó férjem van, jóban-rosszban kitartunk egymás mellett és hinnem kell abban, hogy pontosan emiatt is sikerülnie kell a babának :wink:

Igazán megható a történet a sógornődről :!:

Nekem egyelőre nincsen kép, de majd idővel csinálok, addig is a nicknevemet beirod majd a keretbe?
Előre is köszi :wink:
Vendég

A mustáros rántotthust, hogy csinálod?

A hust bekened mustárral majd a liszt, tojás zsemlemorzsa jön?
Vendég

Betty
Te egy nap kétszer is főzöl :?: te aztán ügyi vagy :!: :wink:
nagyon finomakat ettetek, de mi az a virslis cucc :?:

Angyli
Sikerülni fog :!: :wink: higgy benne :!: :wink:
nálunk is sült csirke volt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Igaz nem engem kérdeztél, de Én a tojásba keverem a mustárt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Drága Suzy itt vagytok nekem és ez nagy erőt ad a továbbiakban is, összeszedem magam és megpróbálok ujból hinni, igérem :wink:

Dettó hamit főztünk :D
Vendég

Szuzy
a virslis az most csak ilyen "rágóka" volt :lol: :lol:
Lehet kapni leveles tésztát (fagyasztott) a tescóba, lidliben, bárhol...egy olyan kell hozzá, azt kiolvasztod, utána szépen kinyújtod gyúródeszkán, az egészet lekened pizza krémmel, majd felvágod 20 cellára (ilyen hosszúkás szeletekre)
A virsliket hosszában keresztülvágod, (én füstlit szoktam venni, az a legjobb, 10 db. van benne, így lesz 20.), majd a tésztákat spirálisan feltekered rá egyenként. Sütőpapírra tepsibe rakod őket, megszórod reszelt sajttal, meg szezámmagot szoktam még rá szórni, aztán egy 20 perc, és kész. Ketcuppal isteni fini :wink:

A mustáros húst én nem a tojásba teszem, hanem amikor fűszerezem a húst, bekenem jól mustárral is mindkét felét :wink:
Lágyabb is lesz a hús, és így isteni íze van :lol:

betty615

Én holnap csinálok nagy főzést mert holnap lesz a férjem 30. szülinapja. ( Brokkolikrém leves, baconba tekert máj és baconba tekert csirkemell meg sajt, kruplipüré )Neki még meglepi Ő nem tudja a menüt.
Ajándékot nem kért csak 1 babucit :P Mert most mi sem vagyunk túl fényesen anyagilag így inkább minden forintot ami plussz a baba projectre tartogatunk!!
Hát remélem azt hamar kap. De azért holnap kap fincsi kaját meg egy tortát. Nagy bwin rajongó most épp rulettezik, de a sportfogadási részben szokott utazni. Ő és a barátja nyomdai előkészítéssel foglalkoznak így megkértem a barátját dobjon össze egy képet azokból amiket átküldtem neki és egy tortára rátetetném. Mert torta csak kell egy szülinapra!!!!
Szerintetek milyen? Ja a Rici a becenevünk Ő mondja nekem én mondom neki :-) Kép

szrityi

Biztos finom ugy is, hogy a tojáshoz teszed a mustárt de én is ugy gondoltam, hogy a hust kell bekenni előzőleg a mustárral persze nem nagyon,mert a mustár is sós.

Na lányok ezt kifogom próbálni igy még nem csináltam csak másféleképpen, a tojásba fokhagymakrémet tettem.
Az a változat is finom lett :wink:
Vendég

Angyli
Ez a beszéd, csak hinni és jönni kell továbbra is :!: :wink: puszi

Betty
Ez nagyon jól hangzik és tuti fini lehet :!: :wink: nagyon ügyi és ötletes kaja, a férjem oda lesz, mert mér ilyet soha nem ettünk és imádja az újdonságokat :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

szrityi :!:

Boldog szülinapot a férjednek :wink:
Jó az ötlet és kivitelezhető is :wink:

Finomakat fogsz főzni nyitva lesz az ablakom :D
Vendég

Jah, Angyli
persze, akkor a neved lesz a kép helyén, aki nem küldi, annak a neve azért ott lesz :wink:

Szrityi
előre is boldogot férjednek a 3x-hez :lol:
Kép Nekem is tetszik az ötlet :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2010.03.06 20:43-kor.

betty615

Jövök drága ilyen jó embereket mint Ti vagytok nem hagyok itt :D

Kösz előre is :wink:
Vendég

Szrityi
Sok boldogságot a férjednek :!: :wink:
Ez egy nagyon jó ötlet :!: jól fog kinézni a torta, és az meg hát persze, hogy kell egy szülinapra, főleg egy 30.ra :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyli
Ez kedves Tőled :wink: Én meg sajnálnám, ha egy ilyen jó ember, mint Te (is) elmenne és itt hagyna minket :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Igazán aranyos vagy :D
Vendég

Na én elcsúszok mára :wink:

Kép

betty615

Gabi
Naaa akkor kivancsian varjuk mi is lesz :D

Betty
Igaaan nekem is teccet pedig csak ugy jott :lol: Nekem tetszik a tabloooo :D dejo :shock: csak ne a hamupipokenel legyek :lol: :lol: :lol: Lehet valasztani mondjuk tekit vgy nehez megoldani :oops: Duguljak mar el mi :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: En is szoktam mustaros husit 8) :lol:

Ancsuka
Asszem emlexem mit irtam lehet neked ment :oops: :lol: Foleg ha nem is rossz volt :lol:

Suzy
Jah jo ez a buszos hasonlat csak en mar rosszul vgyok annyit utaztam mar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De kivarom mig jon az en megallom :wink: es majd varunk mindenki mast is :) Na mar kuldtem a tuzelesre felkeszulni tablicskut mert utana mar olvastam 8) Kép Kép Kinek akarsz utalni? :shock: en ehhez nem ertek amugy :oops:

Angyal
Ugy legyen!!!De amugy lottozom am szal "barmikor bejohet" mint ahogy a reklam is szol :lol: :lol: Most sokmindenre kene nekem is love...jol jonne de majd szolok ha esetleg bekovetkezne a nagy nyeres :lol: Amugy emlexem roviden a sztoridra mar akkor is csodaltalak a sok kitartott evert!Emlexem am mikor errol beszeltunk :roll:

Melinda
Ne aggodj anno en tudtam keveset jonni most te...lesz ez meg maskepp :wink: Mikor kezdtek?????????En is mikor csorogtem mondtak arossz hireket multkor ugyhogy most bevoltam tojva rendesen :oops: es meg nem is akkora volt a baj mint nalatok :roll: Igen a mi dokink nagyon mioma ellenes :? Nekem is mondta ha nem sikerul most o fontolora venne :roll: Nana,hogy nalad is jo eredmenyek lesznek!!!DRukkolunk!!!

Szrityi
Remeljuk meglesz addig az atjarhatosagid!!!!Majd mi osszedrukkoljuk :wink: Gabi kozel lakik hozzam azert gondoltam hatha te is errefele lax de az is lehet tevesdek es nem lakik kozel hozzam :oops: Nalatok mi a baj?Vgy mondtad mar? :oops: Krizsa dokiban en is ngyon bizom!!!ugyhogy remelem te is babas leszel mihamarabb :wink: Ajandek szupi lesz marmint a torta :wink:
Apacskadnak:
Kép

Gyancsi
Nem baj ha nem birod ki a tesztelest akkor majd tesztelsz :wink: :lol: :lol:

Koszonom a drukkokat es a babaragikat en is kuldom am csajok!!!!! 8) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
Sárga csekket akarok fizetni utalva a gázoséknak :!: már megoldottam, utaltam :!:

igen, Te aztán már tényleg jó sokat utaztál, időszerű
ű lenne már leszállnod :lol: na de, majd most ebben a hónapban, karöltve Bettyvel, Ancsival :lol: drukk, hogy így legyen :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

lesz még szurizás :?:

További szép estét, megyek, mert apácska holnap dolgozik és csináltam neki kajcsit és elvágtam a kezem, de nem akarja abbahagyni a vérzés :roll: :cry: oda a drága vérem :wink:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi mindenkinek Ricikém köszöntését. Nem mondom neki csak holnap ha látta a tortát mert akkor lebukok. :wink:

Bri:
Konkrétan már nem is tudom mi a baj.Volt egy méhen kívüli terhességem tavaly, és azóta nem sikerül újra. Előtte is sokat próbálkoztunk most már összesen 3 évet. De vetélésem ilyesmi nem volt. Rossz volt a progeszteron szintem de a dokim beállította és most az is jó úgy 1 éve. Valamiért nem sikerül. Mondjuk ha a megmaradt petevezetőm nem átjárható akkor emiatt van ha jó akkor passz. Van ez a Leidenem de nem hinném hogy amiatt nem jönne.
Nekem is sokan mondják, hogy még nem akar jönni a baba.
A kineziológus akinél voltam minden alkalommal mondta ez nekem még sorsszerű, hogy nem jön a baba.De Ő nem tudta megmondani mikor lesz.

szrityi

Puszi Mindenkinek :!:

További szép estét jó éjt kivánok :!:
Vendég

Én is megyek aludni holnap sok dolgom lesz :-)
Szép álmokat mindenkinek!!!!

szrityi

Bri inkább dugulj eeee :lol: :lol: :lol: :lol: csak vicceltem, megnézem, mit tehetek a teki érdekében :lol: :wink:

Csak bekukkantottam, nem tok aludni, el kezdett fájni a hasam menszisen...DE...ne mondjatok semmit...mintha nem is írtam volna ezt :wink: :wink:

betty615

Betty
Tudod nekem a tekik a mindeneim :D Koszi 8) Visszaolvastam magam es azt irtam en is szoktam mustaros husit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: En meg szoritok tudod :wink: szoltam a kutyamnak is ha lehet kernem csuriban aludjon mar :lol: :lol: :lol: :lol: Es kepzeld mindket laba csuriban de frankon :shock: 8) :wink:

Szrityi
Hat az nem jo...jo lesz ez az atjarhatosagi vizsgalat aztan dokiba segit!En nem ertem mi az hogy meg nem jott el az ideje...kepzeld el anyukamek koraban amikor mar 20evesen szultek es 7-8-10gyerekig megsem alltak...azoknak mit mondott volna a kineziologus :roll: en hiszem,hogy ok jok de ilyen kerdesre senki nem tudhatja a valaszt :roll:

Suzy
Nekek Ancsi az GYancsi?Mert en Ancsukat hivom neha Ancsinak... :oops: kicsit keveredek neha :lol: :lol: Hat mindegy amugy nekem nincs bajom a buszozassal foleg egy ilyen tarsasagban :lol: csak szo ami szo nem vgyok tul jol ilyen eszkozokon...kocsiban is csak elol max de ott se ngyon csak ha en vezetek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok lányok!

Betty szupi a képes tabló! Én maradnék a nickemmel ha nem baj... (Persze ha valakit érdekel a fejem küldök képet priviben :lol: ).
++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri nagyon tetszett a buszos hasonlat meg a kép! +++++++++++++++++++++++ Én is nagy állatbarát vagyok, bár most nincs de imádom a kutyusokat, tekiket, cicákat, nyuszikat, madarakat stb.

Suzy mikor megy az akció :lol: ? 10. naptól 20. napig minden másnap ? Bocsi hogy ilyet kérdezek, de nálatok apa eredményei jók? (Csak mert mi két évet töltöttünk el így, gondolhatod hogy majdnem ráment a sxuális életünk... :roll: ).

Angyal tudom milyen nehéz most neked... de napról napra jobb lesz!

Gyancsi nyaminyami hurka. Jó mulatást mára! És persze ++++++++++++

Melinda szupi hogy fogytál!!! Ügyi vagy nagyon!

Gabi hogy vagy? Az émelygés jó hír! :lol: :lol:

Lucuzs hogy vagy?

Puszi lányok!

Vanili
Vendég

Ja Bri múltkor azt a jó éjszakát kívánást vettem magamra :D szal hogy úgy vettem nekünk küldted még ha nem is :D .
Vendég

jó reggelt!

Betty!
Képet küldöm,jó kis tábla ez is.

Vanili!
Én igényelnék képet rólad,iwiw-en nem vagy?

Szrityi!
2 kerülettel költöztem arrébb :wink:
Jó készülődést mára,férjednek meg
Kép

Bri!
Még közel lakom hozzád,kb.fél óra kocsival.

Most csak ennyire tellett :oops:

De mindenkinek akinek kell
Kép

vagy
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok:!:

Kép
Vendég

Halihó!

Ma egyedül vagyok itthon és fél 10-ig aludtam, na Én ilyet nem szoktam ám csinálni, de jól esett mindenesetre :!: :wink: olyan szép napsütés van odakint :!: :roll: :wink:

Bri
Igen nálam a Gyancsi=Ancsi, Ancsuka=Ancsu :lol:
nagyon aranyosak a cicusok :wink:
babatapik mennek ám+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vnli
Dehogy is :!: amikor éppen úgy adódik, meg persze amikor apácska itthon van, tudod ki kell használni az alkalmat :!: :wink:
igen, nálunk api eredményeivel semmi gond nincs , hál'istennek :!: :roll:

Gabi
puszi
:wink:

Szrityi
Reméljük jól alakul a szülinap, sok boldogságot még egyszer a férjednek :!: :wink: szép napot!várom a tortás képet majd :!: :wink:

Mindenkit puszilok és küldöm a drukkokat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vidám, szép vasárnapot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi ment a fotó :D !

Suzy na akkor szupi és tuti menni fog!!! ++++++++++++++++++ (Mi sajnos nagyon rá voltunk állva a bébigyártásra... na de most hogy levették a vállunkról ezt a terhet minden ok újra :wink: ).

Puszi!
Vendég

Vnli
Én is szeretnék egy privit :!: :wink:

Régebben nem így volt, tudtuk, hogy mikor mi van és az "együtt kell lenni" nagyon rossz és lehangoló :!: :roll:
Én bízom benne, hogy sikerülni fog még egyszer spontán, de ha nem lesz megoldás :!: :wink:
Az jó, ha minden ok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok a sziszak tegnap 3-man voltak 8) :oops: :lol: Amugy igen szeretem az allatokat csak a bogaraktol van egy fajta fobiam meg a gyikoktol :oops:

Csoki
Volt egy tekim es itthagyott engem...jo beteges volt de mindenki azt mondta abba"halt bele",hogy mi ekoltoztunk ugye amcsiba es nem vihettem magammal :oops: A blogomban reszletesen irok rola...van kep is rola...elso tekim volt es imadtam :) neve Teruo volt akarcsak a parome :lol: nekem is johet kep 8)

Suzy
3 cica 3 bejbi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jo majd megszokom,hogy ne keverjem odafigyelek ra 8) :lol:

Gabi
Valakihez szoktal erre jarni nem?vgy miert is szoktal a X.kerbe jonni?

Angyal
Kép Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, Betty nagyon jól néztek ki, csak lestem :shock: :lol: .

Bri szegény teki... kis állatkák olyan sok mindent megéreznek... és mi annyira keveset tudunk igazából róluk.

Mentek a fotók.

Puszi!
Vendég

Bri :!:

Köszi :wink:

Lányok nálatok milyen idő van?
Itt hajnalban esett a hó. erős fejgörcsre keltem bár vettem be gyógyszert még nem szünt ki.
Jöhetne már az igazi tavasz a sok napsütéssel :wink:

Mennek a babaragacsok Mindenkiért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszii
Vendég

Csoki
aaah az csak egy jo kep 8) :lol: :lol: :lol: De te sem panaszkodhatsz 8) :lol: Erdekes mert sokan mondtak nekem azert "halt" meg...es ez meg pont a sikertelen lombikom utan volt tavaly valamikor majus fele vgy junius...a lombik miatt egy napot bogtem mikor a hcg-m 5volt :roll: a tekit most lehet hulyen hangzik...de en hetekig sirattam... :roll: Szal a magam bajain olyan eros tudok lenni...de ha ilyen dolog tortenik akkor nem megy :oops:

Angyal
Nalunk zuhog a hooooo :D Imaaaaadooooom juppieeeeeeee :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?