Sziasztok!
Bree, nem semmi, hogy mennyire utánanéztél ennek a fiú-lány kérdésnek. És végülis mit szeretnél? Mi az étrend?
Én nem változtattam az étrendemen, és egyik fiú, a másikat nagyon lánynak mondják. Mondjuk annyi, hogy a második előtt fogyókúráztam, lehet, hogy az zavart be?
Susy, örülök, hogy minden oké. Eleinte nekem sem mozgott Mincsi, aggódtam is rendesen, ahogy ilyenkor szokás
De kértem soron kívüli UH-t a dokimtól 13 hetesen, és nem csak bemozgatta őt, hanem még a nemét is megmondta. Szóval ha nem mozog, tuti kislány, jó?
9 éves fiús lánynak a legnehezebb ajándékot venni. Nekem Marcin kívül egy 4 éves fiúnak és egy 2 éves lánynak kellett vásárolni, az még könnyű. Én lehet, hogy a helyedben a társasjáték-fronton néznék körül.
Sucer, nekem a "csinos kismama" könyv került el a kezem ügyéből
Gani, 7-kor már alszik Bogi???? Irigyellek. Reggel mikor kel? Nálunk este 10-től reggel 7-fél 8-ig van szunya. Ha előbb fekszik, előbb is kel...
Ajándékötlet apának? Én is gondban vagyok. Kitaláltam, hogy kap egy wifi routert, mert szenved a net kábelétől. Erre ma bejelentette, hogy este megy megvenni. Szóval ez kilőve. Más ötletem egyenlőre nincs, pedig anyósék nevében is kell még ajándékot venni neki...
Ábrándozásban én is király vagyok
Most az esküvőt tervezgetem állandóan, már annyi ötletem van
Ja igen, nagyobb ajándék. Tavaly mi is megbeszéltük, hogy nem meglepizünk, veszünk közösen DVD felvevőt, hogy legalább a nekünk tetsző műsorokat végig tudjuk nézni. Én azért megleptem Őt (
) egy tuti szexi fekete-piros fehérnemű garnitúrával. És ott görcsöltem, hogy hogy lopjam ki a hálóból, hogy fel tudjam venni, és akkor legyen "ajándék-átadás", amikor Marci már alszik
Persze ő is meglepett egy fülbevaló-nyaklánc párossal, hiába beszéltük, hogy semmi meglepi