Új privát üzeneted érkezett!

Nem is látszik naon Bri, hogy 10 centivel rövidebb...szépike lettél naon :!: 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Na itt vgyok hat 4centit mutattam neki :shock: tudod milyenek a fodraszok mindig a duplajat vagjak :twisted: Mondjuk elvolt vekonyodva ugyis megno :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

LAPTETŐŐŐ VAZZE!! :!: 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hat epp bugyiban fotoztam ezt apacskanak amugy :oops: :lol: igy nem latni,hogy meddig is nem er epp :lol: :lol: de apacska is megjegyezte,hogy rovidebb :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na, látom unatkoztok!
Sok jóval nem szolgálhatok én sem, mert leragad a szemem, meg ég, meg minden, de azért életjelet adok.
Mivel a gépemre vételezek valamit ippenpont, még maradok, amíg be nem fejezi. :roll:

Én alig várom, hogy ez a miki levonuljon a színről, mert úgy rápattannék a lovamra én is........ 8) :oops:
De jóóóóó neked, Betty, majd gondolj rám! :lol:
Na, jó, annyira ne, nehogy a végén rám hasonlítson a kölök! :roll:
Hogy magyaráznánk ki ezt a férjednél?! :shock:

Hát, bírok a pindurokkal, lányok, ezek édesek!
Picik nagyon! 7. éve dolgozom itt, de még nem voltak ilyen édes gyerekeim.
Olyan töpörtyű kis buksijuk van, na, már könnybe is lábadt a szemem.
Mikor lesz nekem ilyenem........
Már Clostyt kéne kapkodnom, de hát ez a rota-hatás még nem múlt el, bár az étvágyam jó, szépen eszem, mint előtte.
Szerintem jött is vissza már néhány deka.
Egy ismerős, aki régen látott, azt mondta, hogy megijedt, mikor meglátott. Na, ilyen bókot sem mindennap kap az ember lánya. :roll: :evil:
De 2 kg minusz hamar meglátszik rajtam.
No, de nézzünk csak előre!
Képzeljétek, anyu kiment most este az udvarra, mondja, hogy csatornaszagot érez.
Az egyik kis műanyag fedél, ahol kivezetés, vagy mi a szösz van, a kocsi alatt volt, a férjem épp oda állt.
Elálltam a kocsival, erre paff!!!!!!
Áll a trutyi alatta...........buáááááá
Keeeeeeeellett ide csatorna, az édesanyját, amelyik kitalálta.
Kifizettünk egy csomó pénzt, hogy bevezessék, a vízdíj horribilis emiatt, és másodszor dugul el.
Na, lementünk turkesztánba....... :lol:
Vagyis a férjem, kurkálózott, de sikerült szerencsére elhárítani az akadályt. A hüle papírok akadnak meg.
De azért ez nem egészen okés.........de a lényeg, hogy nem lett csokiszökőkút. :roll: :lol:
zsuzska30

Igen epp neztem akkor enyem a lapaljaaa 8) en meg arra hajtok.Mit csinalsz te itt ilyen keson :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nekem mondod milyenek a fodrászok :?:
Én már nem is járok különben..
Befestem magamnak (férjem segítségével 8) ), meg le is vágja a végét, ha kérem.. :lol:
Te nagyon jól tudod, ilyen hosszú hajra mennyi a tarifa, akármit csinál a fodrász vele...hát mi megoldjuk ingyééé :lol:

betty615

Bri
kicsit beittam páleszből, :lol: és a szemem is kinyílott :lol:
Most fogok ráugrani majd apira ezután... :P Úgyanis ma, 11 cn.-en totál pozi az LH-m :shock: :!:

betty615

Zsuzska
ok, gondolni fogok ráád közben jóó :?: :!: :lol:
Bár azt sem tudom, hogy nézel ki, de majd elképzellek :lol:

betty615

Fodrász?! Ne is mondjátok!
Elmentem levágatni, mesterfodrász a csaj, de tavasszal melíroztattam életemben először, valami tutkeráj olasz szerrel, és olyan volt már, mint a drót. Drótszőrű lettem.
Aztán alig vágott a végéből.
Egy hétig bírtam, tegnapelőtt fogtam, hajmosás után frissében kb. 3-4 cm-t lenyiszáltam a végéből, és most már jó.
Mivel lépcsőzetes, úgysem látszik, hogy bele van nyírva.........legalábbis elöl nem látszik, úriember meg nem törődik azzal, ami hátul van. :lol:
Mondtam a férjemnek, hogy mivel az unokatesója fodrász, igazán érthet hozzá ő is, hát nem?! :D De nem vállalta be, ezen feldühödtem, ezért a 3-4 cm hiány.
De Bridget, te talán rá is ültél már, annyira hosszú így is, nem ám 10 cm-rel hosszabban.......vagy tán azzal törölted ...... :twisted:
Na, jó.......elteszem magam holnapra, mert megunjátok a képemet. :wink:
zsuzska30

Tudom en sem jartam mert japoban megcsinalta nekem a festest a szobatars barinoje 8) 2000ft volt a festek es annyi a hajam is en vagtam mindig :wink:

de itt amit vettem festeket es befestettem voros lettem :shock: na ezek utan muszaj voltam elmennni fodraszhoz... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsuzska
téged nem lehet megunni :lol: te drótszőrűűű... :lol:

betty615

Húúú Bri
vörös lett a fekete hajfesté... :shock: nem semi

betty615

Betty, nem láttál az nlc-s bemoldalon?! :roll:
Pár nőszemélynek megadtam a koordinátáimat, de akkor lehet, hogy te nem voltál köztük?! :roll:
Bocs, tényleg nem tudom, de akkor majd priviben megkapod a magamét. :wink:

Lóra fel! Érezzétek jól egymást!
Én elmentem......mármint aludni!
Jó éjszakát, jó mulatást, kinek-mit!
Puszi, ölelés-jóvanbetty,tégedölelgessenaférgyeduradna! :wink:
zsuzska30

Bocsesz :oops:
Hajfesték
semmi
már helyesírási gondjaim is vannak húúha :shock: :lol:
Próbálok rá figyelni..bár kezd összefolyni minden... :lol:

betty615

Zsuzska
mi az az nlc :?: :shock:
Én télleg nem vagyok képben :o :?: :!:

betty615

Betty
Ejha becsiccsantottal :lol: jo birkozast apjukkla csucspozi lh-nal meg plane :!:

Zsuzska
Szia :D Epp a popocsontomig ert le ugyhogy meg se nem ultem ra se nem toroltem vele :wink: arra a wece papirt hasznaljuk :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nők Lapja Café, de lehet, hogy itt tilos emlegetni. :roll:
Majd holnap elküldöm, tényleg megyek, mert a férjem lefeküdt, és kell még tőle csókot lopnom. :lol:
Jó éjszakát!
Szép álmokat!
zsuzska30

Betty
Az en hajam nem fekete bar annak latszik de ez sotet csokolade szinu(etcsoki) es a legsotetebb barna voros lett a hajamon :shock:

nlc az a nok lapja cafe vgy mi ott is van forum asszem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Köszke Brii 8) :lol:
Nekem is kb. addig ér...
Azért koccintottunk (párat), mert most volt a 4. évfordulónk.. 8)

betty615

Jah, így már tudom jártam már azon az oldalon, bár fórumozni csak itt szoktam.. :roll:
Sztem ez a legjobb.. 8)
Jólvan Zsu, lopj csókot, meg mást is, és várom az infót priviben.. :wink:

Bri
én feketének néztem bocska :oops: , nem tudtam hogy étcsoki színű....gondolom az eredeti is ilyesmi.. :roll:

betty615

Ellépek én is mára... fürcsi meg minden...
Jó éjszakát :!:

betty615

ÁLMODJATOK AZ ANGYALKÁKKAL!!!! Kép

Kép
rozsa1979

Betty
Jaaah 4evesek vgytok igy ma maaaas :lol: :wink: Azt hittem csak uuuugy :lol: Mindenki feketenek nezi a hajam ugyhoy nem gond...ez olyan marha sotet barna 8) de nem fekete :wink:
Az eredeti vilagosabb sokkal :shock: barnas szurke olyan patkany szinu :? de van egy csomo osz hajszalam :shock: es ha nem festenem akkor latszodna :oops: most pl ma ngyon levolt nove es mar rendesen oregasszonynak nesztem ki a hajam miatt :oops: oroklott genek anycimtol :twisted:
eleinte csak az en szinemmel festettem aztan rakattam bele csikokat es aztan tetszett a sotet es lettem tok sotet :lol: marmint hajilag :lol: :lol: :lol: de majd ha lesz kep mutizok :wink: marmint az akkori hajamrol
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt! Betty!hm Zsura gondolni a közben :-D no comment! Jo is az,ha az ember kirúg néha a hámból,majd a gyerek is jo kedvü lesz! Mi ma vagyunk 5éves házasok. Bri,ha elönyugdijba megy sokkal kevesebbet kap? Hát körbejártuk a témát,de bővebbet csak akkor tud mondani az ügyvéd és a könyvelö,ha látja a felmondási papirt. Ugye azt meg nem kötelezö aláirni. 1,5órája elkezdödött a hapci idöm...
onlány

Sziasztok!

Párommal úgy tervcsiztük, hogy 2012re kistesót szeretnénk kislányunk mellé. Nagybabó akkor lesz elsőske, Kisbabót meg arra tervezzük pocakra. most fogigátlót szedek, de már csak idén. próbálunk tudatosan felkészülni, sok gyümit, zöldcsit eszünk, kerüljük a mesterséges kajákat. Nagybabónak már most mondjuk, h milyen jó lesz, ha lesz kisbabó.

Van még aki arra tervezi a kistesót vagy akár az elsó babócát?

gyertek tervezzünk együtt!
üdv, Kopi

ugyanmá! a naptármóccer tökre megbízhatatlan!
az asztrálpszichológusunk számolta ki, h mikor jön a merkúr legközelebb a holdamba... és hát pont tegnap estétől mostanáig ott volt... úgyhogy 8 menetet nyomtunk le apcikával... szegény, most ment csak be melózni...
kaksi még nem volt, mert még csak most kávézom...de ilyenkor különben is veszélyes a kaksi, nem?? már úgy értem, jobb visszatartani, amíg megtapad a Babó... legalábbis ezt írja a szakirodalom

Szióka Kopika!
Én is szeretném átélni nemsokára ezt a csodálatos, felemlő élményt....bár aggaszt a szopcsi, a ti babócikátoknak ment rendesen??
Mi már régóta úgy hívjuk egymást, hogy anyci és apci!! Pedig még csak mi is tervezünk a pocaklakót
Már kinéztünk egy babakocsitÉs gyűjtjük a rucikácskákat!!!
Várom a 2015-t, mi akkorra tervezzünk a baba projektet

Csak idéztem a fent említett fórum egyik topicjából. Lehet rövidíteni, de ez az írásmód engem marhára kiborít.
recon

Ja és ez a kaksizás meg egyebek, a másik meg nemnormális esküszöm. Én is rövidítek - vacsi, fürcsi, de nem ennyire - áááááhh :x
recon

:shock: :shock: :shock: :shock:
onlány

Recon, ezt meg hol találtad?
onlány

Emlegetve volt a Nők Lapja Café - hát ott.
Találni meg egy más fórumon, ott a férfiak nevetnek rajtuk.
De egy tarkónverést szívesen kiosztanék nekik.
recon

Hali!

Recon, hát ez nem semmi, márminthogy visszatartani a kakát, mert úgy biztosabban megtapad a baba???? :roll: :lol:

Hát abban az esetben ez igaz lehet, ha éppen szorulása, vagy hasmenése van az illetőnek, és ez a nap épp akkor van, mikor megtapadni készül a megtermékenyült petesejt. Akkor meglehet, hogy emiatt nem sikerül beágyazódnia a babónak.

Egyébként én is néha kaksinak hívom a kaksit :lol: , az azért elég snassz, hogy szar. :twisted: Na meg a két kölkömnek sem szívesen tanítok eféle csúnya szavakat, inkább maradok a kaksinál. :)

Szép napocskát!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillagom

Más az, ha a gyerekeid miatt mondod és más egy ilyen szövegkörnyezetben. :wink:
recon

Szia Recon!
Hogy vagy?
Mesélj...

Azért nem semmi ez a cikk!!!
Sok zöldséget eszik,meg nem eszik mesterséges kaját, DE a kávé az kell a fogantatáshoz, mi?Igyon sokat a hülyéje...már bocs
:lol:
A többi zöldséget meg inkább nem is reagálom le.
Szerintem" anycinak" egy idegklinikai kivizsgálás kell.
Beutaló nélkül is beveszik a csapatba szerintem.... :wink: :roll: .

Kép
rozsa1979

Helló Recon!!!

Na képzeld én a sokat szidott nlc-n ismertem meg a férjem,pont egy ilyen barom topikban,ahol kicikiztük akik" naon szupcsin és cukcsin dumcsiznak"-képzeld el,egy egész estén át így szövegeltünk,a végére már betojtunk a röhögéstől!! :D

Én viszont attól hullatom a hajam,mikor a babás anyák királyi többesben beszélnek:szopiztunk,kakiltunk,már egy évesek vagyunk...stb
Vendég

Szia Rózsa!

Jól vagyok, hőhullámokkal küzdök, de már hozzászoktam :D
Te hogy vagy?

Szép magyar nyelvünk, kezd elkorcsulni....

Szia Milyen!

Kivételek vannak, lehet ezt hülyeségből is meg lehet így is ahogy feljebb van.

A királyi többesről lehet szopiztak ki mit ugyebár :lol:
recon

Recon

Hát micsoda disznó gondolataid vannak :D
Vendég

sziasztok.
lujzedli

Recon, olvasta a cikket. 2015-be tervezi valamelyik a babát....Ááááááááááááááá
lujzedli

Bridget: küldd el emgint a nyulaszt, légyszi.

Egy pár mondtatot a T-s dologhoz hadd szóljak,aztán hagyjuk szerintem. Igaza van onlánynak,valóban úgy volt,ahogy írta, sajnos régebben nem lehetett mit tenni. De most már rugalmasan kezeli a cég ezt a helyzetet, valószínűleg belátta,hogy az általad is leírt dolog ügyfélirritációt okoz.:-)

Betty: jövök, megígérem,de kurva szar napjaim voltak, és nem volt kedem semmihez.
Zsu: behalok rajtad, remélem ha lesz gyerekem ilyen tanítónénije lesz,mint te:-)
lujzedli

Onlany
En anyum is elobb ment el de mondjuk a munkaviszony is sokat szamit!Es anyum az uccso 10evet feketen melozta :oops: Remelem anyud jol jar vegulis szerintem 1ev ide vgy oda nem szamit mar a nyugdijbol foleg ha nem az o hibajabol van :roll: Majd drukkolunk 8)

Recon
Ilyen helyekre jobb nem is menni meg olvasni sem :twisted: gyerr hozzank :D en meg mar azt hittem te fogsz 2012re tervezni :shock: :oops:

Csillag
Jo az uj vonalzid 8) Nalad mas a kaksi hisz neked ott vannak a gyerekek de ezek gondolom felnott emberek es a sajat dogukrol beszelnek :? :oops:

Milyen
Erre meg nem is gondoltam :shock: erre a tobesszam dologba :roll: neha en is szoktam asszem magamrol tobbes szamban :oops:

Lujzi
Kép
A T-s dolgot nem ertem regen nem lehetett tenni semmit azaz mint a tulajnak? :oops: :roll: Nem ertem :?

Betty
Hun vgy? Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: mindegy, hagyjuk ezt a t dolgot.

Jó a nyuszis kép:-)
lujzedli

Kép

anycinak: reményhal,ő érti:-)[/img]
lujzedli

Lujzi
Nem vitakent kerdeztem csak mert en tenyleg nem ertettem :roll: En azt tudom ami velem megtortent eset :roll: Na latom te is valtoztattal avatart 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget nagyon jó lett a hajad!Nekem is ilyen hosszú de kéne vágatnom a végéből már :? Ja a fodrászokról ne is beszéljünk :? 2x jártam úgy hogy mondom a csajnak csak10 centit vágjonerre lett belőle majdnem 30,a legutolsó esetnél meg majdnem elbőgtem magam amikor a seggig érő hajam leakartam vágatnia hátam közepéig,amikor végzett akkor láttam hogy épp a vállamig ér :shock: :evil:

Betty apára fel!!!!Te hun kutakodtál utánam,kis oknyomozóm :D :wink:

Zsu,te szennyes életű mindig hozod a formád :lol: :lol:

Recon,ez döbbenet milyen drillo emberek vannak :shock:

Csillag a kaksit lehet fekáliának is mondani vagy brazil módra kulának :wink: :oops: A píízt utaltam :D

Onlány szeva :lol:

Rózsa hirtelen aztat hittem rólam beszélsz de aztán rájöttem arra a"cuki"nőre gondolsz :shock: 8)

Ja bridget neked még egy,hogy nagyon jó a vonalzid meg az avatarod :D

Lujzi hellóka :lol: :lol:

Milyen hogy vagy?

Kép
anyci

Lujzikám,ez nagyon jó a mi reményhalunk :lol: :lol:

Kép
anyci

Bridget: tudom,hogy nem vitaként írtad. A hivatalos indoklás a problémádra, hogy a t-home nem hatóság,nincs meg az a joga,hogy kiderítse, ki az ingatlan tulajdonosa és hazsnálója. Bár én call centeres vagyok,az érthető,hogy telefonon keresztül el kell hinni mindent,amit az ügyfél mond,azt nem tudom,személyes ügyfélkapcsolati pontokon ez hogyan van leszabályozva.

Na de mindegy. Örülj,hogy itt vagyok.
lujzedli

Bridget: Kép
lujzedli

Lujzi
Gondoltam en hogy mindennek megvan a miertje csak hat en mint kivulallo nem ertek hozza :oops: Mint ahogy mas nem ert a gorbekhez vgy az lh tesztekhez na ahhoz meg en ertek :lol:
Orulok,hogy itt vagy de meselj maaa :roll:

Anyci
En ezert sosem vagattam a fodrasztaban mert az elejen mar kitapasztaltam valahogy mindig a duplajat vagjak :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Megyek lakast nezni sietek vissza de asszme a dokihoz is megyek a papirjaimert :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nekem ingyen vágják a hajam, férjem unokatesója fodrász:-)

Bri:nem tudok mesélni.

Jövő héten kedden ünnepelünk apával.
lujzedli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?