Sziasztok Lánykák!
Kata: Fel a fejjel, ez most nem sikerült, tudom nagyon pocsék érzés (sajnos párszor már átéltem én is), sírd ki magad, aztán irány tovább a cél érdekében.
Rossz lehet, hogy most nincs melletted a párod, de majd holnap átölelheted, ami megnyugtat majd, és újult erővel kezdhettek neki a következőnek.
Szezso: Szép a görbid, nagyon kiváncsi vagyok már a tesztedre!
Nemone: Remélem, mindkettőnknek szerencsét hoz az a kanapé, és az 5. próbálkozás sikeres lesz.
Kellemes szórakozást estére!
Vicuska: Sokat gondoltam rád tegnap délután. Sajnálom, hogy nem lett meg a baba.
Ha méhenkívüli lenne, akkor azt látniuk kellett volna azon az UH-n? Most hogyan tovább? Mivel magyarázzák az orvosok a HCG-t?
Viki: Gratula a tesztebéd eredményhez. Pénteken a löttyel sem lesz gond, drukkolok Neked! +++++
Boni: Jó az UH fotó! Olyan, mintha a mutatóujjával mutatná, hogy „nézzétek, ott a fütyim”.
Monic: Hajrá holnapi inszem! +++++ Izgulsz már? A hő miatt meg ne aggódj, csak a tüszőrepi után kell megemelkednie, tehát még jó, hogy nem emelkedett meg mára, mert akkor holnapra az inszemkor a katonasereg márcsak üres csatamezőt találna. Nyugi, pont jó lesz az időzítés!
Elég, ha pénteken megemelkedik a hőd.