Új privát üzeneted érkezett!

hát lányok ma sem tudtam túltengeni...
Pandácska örülök, hogy túlélted, mégha kómásan is :D

Nem tudom mikor tudok jönni legközelebb, szabin leszek, takarítás meg ilyesmi... szóval mindenkinek addig is babásodást, javulást és ha addig nem jönnék kellmes locsolkodós ünnepeket!

Kép
mercure

Mercure: Naa...3 nappal teszt előtt nem ér lelépni!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Kriszta,
Ja amúgy nem mindenki kap fogigátlót lombikhoz viszont szurikat igen és neked ezek szerint az se lehet.

Mercure,
Neked is sok sok locsolót :lol: én nem engedek be senkit hehehe
Vendég

Ezt írtam is,hogy még persze az inszem a cél!Jövő hét csütörtökön okosabb leszek!
Clostyt már kaptam,az nem okozott gondot.Sőt,Choragon-t is,amitől pedig nagyon féltettek.De a fogigátló az húzósabb.
És igen,tudom,hogy sikerül az inszem!!És sztem nem az első,hanem majd a 3.
Hogy miért gondolom,azt hagyjuk,mert kinevetnétek.
Vendég

Kriszta,
Choragon az repesztő és nem nővelő a kettő más.
Vendég

Kriszta,
És a closti is más mert annak nem mellékhatása a trombózis csak a növelő szuriknak.
Vendég

Tudom,mi mire van,csak a kockázati tényezők miatt vettem őket egy kalap alá.Orvos látta a papírjaimat,mérlegelt és az után írt csak fel bármit is. Nem izgulok,millió nő szült már trombi után.Igy is tudom,hogy végig mindennap szúrni kell majd magam.Nem bánom,bár már küzdenék ezzel a problémával!
Vendég

Kriszta,
Én is a kockázati tényezőkről beszéltem de mindegy.
Vendég

Értelek!Csak én hülyén fogalmazok! Na meg azért te többet tudsz ezekről a dolgokról,mint én.
Zsibbadás kiment már?Én végre ehettem már,majd meghaltam éhen!
Vendég

Sziasztok!

Bocsika, hogy régen nem írtam, de mostanság nagyon el voltam havazva!!!

Hát nem mondom, jó sokat írtatok mióta nem voltam!!!

Alig győzöm visszaolvasni!!!

Üdvözlet az újaknak!!!
A házassági évfordulósoknak nagyon sok boldogságot kívánok!!!

Jaimee: szerintem el tudja egyedül intézni, de közjegyzőhöz kell mennie, és már a szülés előtt meg kell tenni a nyilatkozatot.
Azt nem tudom mennyiért csinálja meg a közjegyző, meg bővebb felvilágosítást is ő tud adni.

Csheni: gratulálok a Kicsihez!!! Örülök, hogy látta a doktorbácsi!
Omnia. Neked is mégegyszer gratula a babához! Jó érzés volt látni, igaz???

Rólam pedig annyit, hogy nem jött meg a mensim. Hétfőn (ápr.2-án) teszteltem, úgy ahogy megígértem nektek!!!
És képzeljétek pozitív lett a teszt!!!
Tegnap voltam is a dokinál!!! Megnézte, és gratulált! Babánk lesz. Azt mondta 4-5. hetes lehet. Az utolsó mensi szerint 4 hetes és 3 napos. Jó helyre ágyazódott be, és már lehetett látni az ultrahangképen egy picike babszemet! Van benne pötyi is!!!

NAGYON-NAGYON BOLDOGOK VAGYUNK A FÉRJEMMEL!!!!

Mindenkinek ilyen hasonló jó híreket!

Ninike

Kép

Kép
ninike

A táblázathoz egyenlőre ennyit tudok közölni:
Terhesség hete: 4. hét 3. nap
Próbálkozás: 1-2 hónapja
Szülés várható ideje: 2007.dec. 06.
Nincs tesó.
Pénteken megyek a védőnőhöz. (ápr.6-án) +labor
Kórház: Péterfy

A vitaminra (elevit) azt mondta a doki, hogy szedjem a 20. hétig minden nap, aztán csak hetente egyet, nehogy óriás bébim legyen! 

Omnia: ugyanígy jártam a védőnővel, az enyém 8-12-ig rendel. Szerinte hogyan fogok odaérni???? Azért ez így elég gáz!!! Lassan már a melóhelyen beszólnak, hogy állandóan eljövök (már a dokihoz is elkéredzkedtem).

Ja és az aláírást egyenlőre törlöm.
ninike

Szívből gratulálok a babához!!!!Vigyázz magatokra!
Kép
Vendég

bmkriszta: Köszönöm!!! vigyázok nagyon!
Neked pedig mielőbbre kívánom ugyanezt!

Ninike

Kép

Kép
ninike

Köszönöm szépen!
Annyi a pozitív példa itt előttem,hogy most már senki és semmi nem állíthat meg minket!
Ja,kell egy vonalzó neked! :wink:
Vendég

Ninike,
Hatalmas gratula :lol:
Kép
Kép

Kriszta,
mikor lesz az inszem tudod már?
Vendég

Ninike!

Nagyon örülök!!!! :lol: :lol: :lol: Én gondoltam is Rád, hogy vajon csináltál e tesztet, és ennél jobb hírrel nem is jöhettél volna! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Na most végeztem:
Amit biztosan láttam:

Ninike :GRATULáLOK!!!!

PANDUS:Örülök,hogy túlélted a fogorvost!!!!

Most pedig visszaolvasok.
vedresandi

Ninike!

Gratula! Kép
Vendég

Köszönöm a gratulációt mindenkinek!
Olyan jó, hogy Ti is velem örültök!!!

Olyan furcsa, annyira nem tudjuk még elhinni! De ugyanakkor nagyon jó érzés!

Mindenkinek mielőbb ugyanezt kívánom!!! Sok-sok zebrás tesztet és sok-sok babácskát!

Azért jöhetek majd még ide közétek?
ninike

Ninike,
Persze hogy jöhetsz te is a mi kismamánk vagy :D
Vendég

Ninike..

Kép

Kép
Kép
gyablonka

köszönöm hogy maradhatok! Nagyon jó veletek beszélgetni!!!
Sokat tanulok tőletek! :D

Gyablonka: köszi a képeslapot, nagyon tetszik!!!

Ki vagyok akadva a védőnőn: szerintetek munka mellett,hogy gondolták hogy valaki oda tud érni rendelési időben??? 8-12-ig rendel! :? Hát nem tudom,hogy fogom megoldani, mivel én 8-16:30-ig dolgozom. Fognak nekem örülni, ha elkéredzkedem!
Ráadásul még egy darabig nem szeretném a kollegáknak és a főnökömnek elmondani, majd csak a 3. hónap után!

Gagyi problémáim vannak, mi???

Egyébként most hallottam, hogy aki nem az ügyeletes dokinál akar szülni, vagy nem a kerületi kórházban, annak a szülés árának 30%-át ki kell fizetnie, max. 100.000 ft-ot. Marha jó! Ez állítólag júniustól lesz.
Hallottatok erről valamit???? Remélem nem, mert én nem szeretnék valami ügyeletes dög fáradt dokinál szülni, aki már 48 órája ügyel.

Remélem nem fogják elfogadni ezt a törvény módosítást!

Egyébként szerencsére egyenlőre nem vagyok nagyon hányingeres, ellenben étvágyam az egyáltalán nincs.
ninike

Vendég

Ninike!
Gratulálok, és jó egészséget kívánok! Vigyázz magatokra! Én egyébként sejtettem, hogy ezért nem írtál nekünk ilyen sokáig. :)

Pandácska!
Örülök, hogy ilyen hősiesen viselted a fogorvost.

Gyabi!
Nekünk alumínium ajtóról és ablakról kéne árajánlat. Kitől tudok kérni? Tőled?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok Mindenki!!!

Elsősorban Ninike:Hatalmas gratuláció a baby-hez,reméljük hamarosan mindenki "így fog járni"!!!! :lol: :lol: :lol:

Gyabi:Nekem múlt hónapban volt egy ilyen pecsételős napom,a menszesz előtt egy héttel...de csak egy nap halványbarna valami....a mai napig sem tudom,mi volt :? :roll:

Babszi,remélem a haverod már nem zaklat :lol: :lol: :lol: :lol:

Pandi:Ugye,hogy nem volt olyan vészes az a csúnya fogorvos :wink: :wink:

Nekem meg csak szurkálódik a pocim alul a pé. óta :? Nemtudom mi lehet :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ninike!

Hatalmas gratula a pocaklakódhoz!!! Vigyázz magatokra!!!!! :lol: :lol: :lol:

Babszika!

Nem szeretem az ilyen haverokat, tessékeld csak ki őkegyelmét!!!! :wink: :wink: :wink:

Pandácska!

Hatalmas csoki szobrot fogunk neked állitani!!! :lol: :lol: :lol:

Betty!

Lehet hogy csak a helyét keresi a kis drága!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Mindjárt dobok egy görbét,hogy hol tartok most.......
mondjuk kicsit megugorhatna a hőm...... :roll: :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ditke: Én nagyon remélem hogy így van :wink: :wink:

betty615

Kép

Itt a "csodás" görbém :lol: :lol: :lol:

betty615

Na,most már csak rátok figyelek!

Pörögnek az események...végre!!!
Potyogjanak a pozitív tesztek! :lol: :lol:

Betty:sokáig mazsoláztál tegnap??? :lol: :lol:

Gyabi:ha lementem a fertiről a görbét,átnevezem jpg.ba,és nem engedi felrakni.Nem tudod mit bénázok el????? :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Szia Betti!
Nem tudom mi lehet a poci szurkálás. Nekem is volt az előző ciklusban. Pé után.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Andi!
Neked is elég hosszú napod volt..

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: elég hosszú volt,és sajnos a holnapi is az lesz.Reggel 6ra megyek forgatni :cry: :cry:

Na talán most megoszthatom Veletek a 8 pöttyös életem első görbéjét:

Kép
vedresandi

Mazsiztam picit igen.... :lol:
Látom mégis sikerült felrakni a görbéd :wink:

betty615

Betty: igen sikerült,mégsem vagyok annyira szőke :lol: :lol: :lol:
vedresandi

És hogy csináltad??
Mert nekem nagyon bonyis :lol: :lol:

betty615

Én szőke vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty: őszinte leszek,nem tudom :lol: :lol: :lol:
Addig nevezgettem át,kicsinyítettem le,míg sikerült :twisted:
vedresandi

Akkor jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mit szólsz a görbémhez?

betty615

Hát...én nem értek a görbéhez.Ennek Pandácska a NagyMestere:)))
Valószínű,ha már nekem is lesz értékelhető görbém,tőle fogom megkérdezni,mit is jelentenek a pöttyök :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Te most kezdted a hőmérőzést talán?
Eddig nem csináltad?
Igen,én is Pandácska véleményére várnék,de hát nincs sehol....vagy itt bujkálhat szted a sorok között???? :wink: :lol: :lol: :lol:

betty615

Én most kezdtem,igen.Ez az első és utolsó hőmérőzős hónap.
Kipróbálom :lol: :lol:
vedresandi

Christell:és meddig volt neked poci szurkálás utána??
Végig a menszesz kezdetéig??

betty615

Ja?! Ez csak próba?
De hát miért csak 1 hónapig?
Bár utána már úgysem kell neked,hisz teherbe fogsz esni addig :D :wink:

betty615

Betty: azért,mert hiszek abban,ha jönnie kell a babónak jön,nem szeretném még,hogy a görbém határozza meg az életünket.Mivel még csak most kezdtük a próbálkozást egy hónapja,azt gondolom,még ráérek méricskélni.Természetesen nagyon el leszek kenődve,ha nem sikerül hamarosan,de gondolom így kell lennie.Egyelőre szervi bajunk nincs,ez biztos,meglátjuk :lol: :lol:
vedresandi

Betty!

Jelöltelek iwiwen!
Vendég

Andi,azért írtam azt,hogy nem lesz már rá szükség a jövő hónapban :wink:

Ditke,ok,akkor mindjárt vissza is jelöllek...te mennyire konyítasz a görbékhez?? :lol:

betty615

Ari vagy és a kutyusod is Ditke :wink:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?