Sziasztok!
Van egy csöppinke időm. És lám miket olvasok
Most Norka bicskanyitogató stílusa jutott az eszembe!!!
És rögtön mosolyra húzodott a szám.
Hiába csajok, régebb már írtam nálunk túl teng a tesztoszteron !!!
Nem könnyű a neten keresztűl úgy kommunikálni, hogy nem látjuk a gesztusokat és a mimikát. Csupán a leírott szó.
De mindenképpen hasznos tisztázni a félreértéseket!
Gabika!
Szerintem nem rád értette Csakegy, mert amióta Te babás vagy szinte alig írsz.
Csakegy! Csak egy van!!! Úgyhogy légyszi írj és eszedbe ne jusson kiíratkozni a táblicskuból. Ahogy Norka is írta, szerves része vagy már a topiknak, ha egy nap nem írsz már rögtön Mindenkinek feltűnik.
És vannak olyan emberek akik PCOsok és csak nagyon ritkán írnak, mert vagy nincs netjük vagy nem érzik igényét annak, hogy ide gyakran írjanak, vagy egyszerűen mégcsak nem is regisztrálták magukat, csak olvasgatják a topikot.
Ez a net nyilvános, MINDENKIÉ!!! Nem szabad kisajátítani
(
Bár időnként megnyugtató lenne, hogy tudjam biztosan kik olvassák )
Rambóka!
Te az 5-ik héten jelentetted be h babás vagy. Kb ezt írtad, " Van egy öt hetes bizonyítékom, hogy hat a Metformin!!! " Kb így hangzott.
Mony, Rejóka is alig jelent meg a topikban és már bejelentette h babás. Kb Rambóka is így volt.
Emlékszem anno ez furcsa volt, többek közt azért, mert én is nagyon friss voltam a topikban, de az elmúlt hónapok nagyon összekovácsoltak bennünket.
De ha folytatom a sort akkor mondhatom, hogy Mir és Csillagfény is megjelent aztán pár hét és babás lett. Vöcsökről nem is beszélve.
Hogy őszinte legyek engem nem zavar. Sajnos be kell valljam, hogy ha valaki nem ír rendszeresen nehezen tudom észbe tartani, hogy mi van vele. Aki rendszeresen ír, az hamarabb fogja "otthon" érezni magát ebben a topikban.
Na béfogom mostmár a szám.
Csak velem ne kötekedjetek!!!
Irgumm-burgumm
Mert akkor nagyon csúnya leszek
Nem nem, csak vicc volt, békés vagyok.