Sziasztok!
vagyok,vagyok,csak mire írok hosszút,mindig elszáll..
Már kétszer megjártam és mérgemben nem kezdtem újra...
De azért nem menekültök,mert olvasok ám!!!!
Egyébiránt Bulcsú bárányhimlős,Apa hazalépett még egy hétre,így volt dolog ezerrel,vendégjárás stb...
Kriszta
Naugye!!!
Úgyhogy ne neked legyen igazad!Amúgy takarítás tavaz miatt van
!
Tontica
Vagyok,vagyok,látod,de hát annyi a dolog...
Jól vagyok,de nem bírom tovább itthon,megyek vissza szeptembertől dolgozni
(és nomrális vagyok ám
)...Így végképp jól leszek...
Most várom,hogy Villőn kijöjjön a bárányhimlő,de még semmi...
Előző kérdéseidre válaszolva:kisasszony már ügyesen ül,forog jobbra-balra,tolat,magyaráz,eszik,iszik,alszik
...és persze rettentően tud irányítani
!
Mindjárt dobok egy képet!Amúgy az előző elszállt levelimben megdícsértem nagyfiadat,a lakást,új bútort,mindent
!
Szóval nagyon tuti!És a szerelem-térdremegésben egyet értünk
!
Ildi
Nincs is jobb,mint a veszekedés utáni hancúr
!Na jó,azért ne csak így legyen
!
No,szóval nem tűntem ám el
.
Mennyi van még vissza a ciklusból?
Hízás:ne parázz rajta.Na jó,azért nem szabad túlzásba vinni a toxémia miatt,de görcsölni sem szabad!
Én mindkettővel 16 kiló körül híztam,aztán alig látszott,pedig tényleg pehelysúlyú vagyok!Igaz, lánykámmal tök másképp hítzam ,még engem is meglepett,mekkora a különbség és vastagabbnak éreztem magam.Szóval nem ugyanoda mennek a kilók,no
.Szoptatás alatt sok lemehet,én spec többet fogytam
.43 kiló voltam a végére és borzalmasan néztem ki
...
Aspirin:bébiaszpirint szoktak ajánlani,tán már beszéltünk róla,nem?a vérrögképződést előzi meg,így a korai vetélések nagy része megakadályozható,ugyanis ezekért sokzor a rossz véralvadás felelős(sokkal több esetben,mint gondolnénk
).Amúgy ajánlják egészséges emebereknek is infarktus megelőzésére
.
Bali
Látod,én sem egyformán híztam!Fiammal hátulról nem is látszott a 16 kiló(156 cm/46 ról indultma),lánykámmal meg olyan voltam,mint egy bálna
.Hamar le fog ez mennhi!!!
Monyoka
Nem akarlak elkeseríteni,de bizony nőni fog a cickó
...Ugyanis megindulnak a tejmirigyek,szóval számíts a nagyobb méretre!Nekem kb 70-75-ről 85-ösre nőtt.De nem tuti,hogy neked ekkorát fog nőni,de fog,ez biztos!Aztán szépen le is megy...lejjebb,mint kéne
(legalább is nekem)!
Na,pár kép
:
Pusz,Anyapoc