Új privát üzeneted érkezett!

Monyoka: Igen! Én pl. ezen a héten végig 6:10 körül keltem a szokásos 7:20 helyett (+ erre jön az óraátállítás...) és kapásból berakott PÉ-t.... (hihi... jól átvertemKép)
csakegysokadnick

Csakegy
Sztem kb. 3 nap kell mire megjön ,és akkora bizti leesik a hőd.De ha mensi közben,vagy utánna történk meg az is teljesen O.K!KépKépKépKépA ragyák gondolom előrejelzik a mensit.Norcolut nélkül is ilyenkor jönnek kiKépKép
P.é.-s ciklust kívánok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A görbémmel az a baj,hogy fűrészfogas.Na mindegy is.Nézzd a tiédet,a Norcoluttal lett ilyen,mint az enyém.Szóval asszem egyszerre fogunk mensizni.A derekam jelzi,meg a takarítási láz is kezd eluralkodni rajtam.(ez a legjobb jós)

KépKép

KépKép
okr

Aztabüdös... tegnap én is takarítani kezdtem és azt terveztem be a hétvégére is... (ami nálam elég beteges dologKép)

(Hja... a zuram Írországba távozik zülleni a gyerekkori cimbijével... ma este indulnak és vasárnap délután jönnek haza... szóval lesz egy szabad hétvégémKép)

Ui: mi a baj a fürészfogas görbével? Egy csomó fürészfogas terhes görbe van az FF-en....
csakegysokadnick

Csakegy
TakarításKépKépKépKép

A fűrészfog jó,sőtt tökéletes,de nem a luth. fázisban,hanem a follikulárisban.

KépKép

KépKép
okr

szerintem nem gond a fűrészfog. A trend a lényeg és az felfelé ívelő, úgyhogy sztem ok.

Azt mondtam már nektek, hogy végre valahára bejelentkeztem nődokihoz. Ápr. 7-re kaptam időpontot. Drukkoljatok, hogy addig ne jöjjön meg, mert eléggé ciklus végére esik. De végülis akkor is elmegyek, ha mensizek, legalább ad egy beutalót 3.napi vérvételre. Nekem még semmilyen vizsgálatom nem volt és úgy érzem így a 13. ciklus környékén már ideje elmennem.

Kép

Kép
kamilla306

Okr: nekem az előző PÉ-nél is fűrészfogas volt... akkor ez most mit jelent? Hogy nem jó a progeszterontermelés? Vagy...?

(hja... van még egy csomó minden amit nem értek...)

Ja igen: Skacok: MI AZ A BÉBIASZPIRIN? Tegnap hülyének néztek a gyógyszertárban amikor azt kértem Kép (+ akkor ha elkezdem szedni amikor megjön akkor megerősíti a nyálkahártyát? Milyen adagban?)

Szóval akkor joghurt és babyaszpirin?
csakegysokadnick

Kamilla
Én már olvastam a másik topikonKép
Hát,itt az ideje a dokinak,bizony-bizony!!!!!!!!!!Örülök,hogy optimista vagy,csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Most néztem meg és valóban sok fűrészfogas (luth. fázisban!) terhesgörbe van az ff-en! Nézd csak meg!Kép

Takarítási láz??? Miről beszélsz?Kép Brrrr, biztos nagyon fáj...Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Csakegy
Engem már jópárszor UFO-nak néztek,mert homeos uccokat kértem,nekik meg gőzük sem volt miről beszélekKép
Majd Ildi megmondja ,melyik kiszerelés a baby KépAsszem a leggyengébb.

Hát,énszerintem a fűrészfog nem ebbe a szakaszba való.Nekem ez van becsípődve,míg pl. másoknak a magas hő.Kép

KépKép

KépKép
okr

erdekes ez a takarito "mania".Nalam ez akkor fordul elo amikor nagyon ideges vagyok.Akkor mindent kepes vagyok felnyalniKép
a parom neha viccelni is szokott.
Mikor nmar nagyon kupi van:Na asszony,nagyon felhuzzalak vagy takaritasz magadtolKép

ma megmertem a hom(elobb mint szoktam)Es lejjeb ment 3mall.Nem merem beirni a fertibeKép

Kép
monyoka

Bali
BelenéztemKép
Azoknak azomban a follikuláris fázis is fűrészfogasKép

KépKép

KépKép
okr

Okr: keress rá: Pregnancy - alkategória: Erratic BBT

Tele van olyan fűrészfogasokkal, hogy csak lesel...
csakegysokadnick

Jó-jó!De azért ha Fahrenheintben van mérve,eleve ugrálósabb.a Celsiusos görbék kiegyenlítettebbek.

KépKép

KépKép
okr

Akkor: Pregnancy - alkategória: Erratic BBT ; celsius Kép
csakegysokadnick

Nos,egyik-másik valóban ugálós.Kép
Még úgy 5 nap,és kiderül,az én megérzésem volt jó,vagy a tiétek!Addig meg mérek reggeleteKépKép

KépKép

KépKép
okr

SZiasztok csajok!

Visszaolvasni nem nagyon tudtam, de köszönöm, hogy gondoltatok rám. Kép Kép

Gondolom már elért a topicra a hír Kép "Kalandos" volt az elmúlt három nap, sikerült érdekességet produkálnom, de nem nagyon akarok jönni a részletekkel. Az eredmény, hogy a zárójelentésem egyben beutaló a Kaáliba.

Veletek mi újság? Ha jól emlékszem volt néhány esélyes befutónk!

angel37

Angyalka
Jajj,de örülök,hogy jöttél!!!!Kép
Akartam még neked sms-t írni,de a csajszim alkotott vmit a fonnal,és hiba a küldésnél-t írt kiKép
Mailben leírod ,hogy mi volt??

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszta

Az én görbém is fűrészfogas volt a második fázisban elég sokáig,és az elsőben nemKép.....Akkor?KépKép
Kép
Egyébként meg grrr,mert egyszerre írtunk és engem kidobott a bnetKép!

Angel

JujjKép...Azért vmit mégis írhatnál,legalább privibenKép!
De jó,hogy túléltedKép!

Anyapoc

anyapoc

Kriszta, Anyapoc,

Okszi, írok mélt!

angel37

Anyapoc
Jól vagytok?Gyerkőcök aludtak a napfogyatkozás előtt?
Közben néztem a wunsch-on is görbéketKépNos,van egyik-másikban fűrészfogKép

Angyal
Várom!!!!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Angel: esetleg nekem is?

Köszi!
csakegysokadnick

Szia Anyapoc: hogy vagy??? Es a gyerekek??? JO nagy mar Villo, ugye?

Angyal: itt mindannyian nagyon aggodtunk Erted es nagyon vartuk hogy gyere es hirt adjal magadrol. MINDENKI!!!

KépKép
KépKép
tontica

Hát igen, Angel! Tonticának bizony igaza van, de ha mindenkinek írsz külön egy pár sort, úgy is jó leszKép Igaz, lányok?
...tudod a címem...

Csakegy!
Neked is feltűnt, hogy Kriszta kötekszik velünk? Kép

Livi

bali78

Köszönöm is Mindenkinek, és persze, írok is mindenkinek! Kép Kép Kép

Azért írtam az előbb Anyapocnak és Krisztának, mert épp még csak az ő hsz-ük jelent meg akkor!

Csakegy,
neked hova lehet írni?

angel37

Angel: dinoszaurusz(kukac)freemail.hu

Köszi!
csakegysokadnick

Sziasztok!

Csakegy: Okriszti Norcolutos infójából másoltam ki a rám vonatkozó részt:
Premenstruációs szindróma, masztodínia, valamint rendszertelen ciklusokban a ciklus 16. napjától a 25. napig naponta 5-10 mg (1-2 tabl.),esetleg ösztrogénnel együtt.
Szóval azért kell szednem, mert nekem évente 3x / 4x van menzim. Mivel februárban volt, így a dokim úgy döntött, hogy most is legyen.
Egyetlen egy ragya sincs rajtam! Nem ettél valami fullosat? Mondjuk egy tábla csokit?Kép)

Amúgye lement a hőm 36,5-re. És hétvégén takarítani fogok. Nagytakarítani. Jelent valamit?Kép) - azonkívül, hogy tiszta lesz a lakásKép

Ez a Bébi-féle Aspirinos téma engem is érdekel. Meg amúgyis tele vagyok kérdésekkel.

Bee---------Bye!
beebeey

Szasztok!!

Angyal, Anyapoc! De jó, hogy jöttetek!
Anyapoc olyan régen voltál, mi történt,hogy nem látogattál minket!

Angyal! Én is kérek szépen!

Takarítás: Én már megint a teraszt sikáltam délelőtt! Kurva kutya összegugrálta tegnap (esett az eső), dehát nincs szívem megkötni. De lehtet, h így fog járni!

Bali! Tegnap nem írtad meg mikor kezdett nőni a melled! Aztán mostmár hallgatok a témával kapcsolatban!

Kamilla! Jó a görbéd! És örülök, h bejelentkeztél a dokihoz. Hiszen azért csak ő tudja a frankót mi csak itt találgatunk!

Csakegy! Aspirin100 a neve! De a patikusnak tudnia kellett volna, mert ez csecsemőknek való, azért baby. Uramatyám ezek a patikusok! Én is odaülhetnék szerintem! Napi két joghurt és amikor teheted ásványvizet igyál, + a cink is nagyon jó a nyálkahártyára! Én Calcium, magnézium, cinket eszek. Mert ez állítólag nagyon jó kombináció!

Tegnap jól összevesztünk a Zurammal! Majdnem sírtam! Aztán kibékültünk egy jó s.x-el. De nem szeretek veszekedni! Olyan rossz! Holnap megyek laborra , mert pé utáni 4 napon kell és az szombat lesz így pé-utáni 3 napon megyek.
Az nem gond, hogy egy beutalóm van és készer kell menni!? 4. és 7. nap!
Vendég

Tlidi!

Nagyon jó a kérdés! Azért nem írtam, mert még mindig ezen gondolkodom...Kép Ez elég bonyi, mert nekem rögtön nagyon megnőtt az étvágyam, ezzel együtt mindenemKép, de a mellem még attól is jobban. 75C az eredeti,most vagyok a 14. hétben és 85C! és nem úgy néz ki, mintha vége lenne.... Hááát, nem ezt akartad hallani, mi?Kép

Engem is nagyon megvisel a veszekedés, hetekig tudom magam gyötörni rajta, hiába már rég minden rendben van...

Livi

bali78

Bali! Lehet, egy nagyon szemtelen kérdésem?!
Mennyit híztál eddig?
Én tartok attól, hogy meghízok (így sem vagyok egy vékony)!

Ja és az nem baj, hogy sikálok meg ilyenek?! Lehet, hogy hülye kérdés, de azért jobb tudni! Szabad ilyeneket csinálni első hetekben!? Lehet, h ez gond? Nem mintha esedékes lenne, csak akkor lesz egy ürügyem a lazításra!
Vendég

Tlidi: a gyógyszerész erre azt mondta, hogy 12 éven aluli gyereknek TILOS aszpirint adni (mondta is, hogy miért...)... NO comment...

Joghurt: OK, akkor joghurtozokKép Húzós lesz (bio joghurtot szoktunk venni) de talán beleférKép (a férjem is napi 1 joghurtot nyomat... de én nem szeretem)
csakegysokadnick

Csakegy ez hihetetlen!
Mellékelek a tájékoztatójából:
"GYermekeknek a szokásos egyszeri adag:
2-3 éves korban: egy tabletta
4-6 éves korban: 2 tabletta
7-9 éves korban: 3 tabletta
9 éves kor felett: 4 tabletta
Felnőtteknek a nagyobb hatóanyag tartalmú Aspirin 500 tabletta ajánlott!"

http://www.kaali.org/

Bali! Ne válaszoj, ha nem akarsz! Bocsi a bunkó kérdésért! Hisz én még baba nélkül sem merek mérlegre állni!
Vendég

CSakegy: na nem sikerült azt belinkelnem, itt belépsz és a kezeléseknél a közepe felé van a cikk.
Vendég

ildi nem vagy egyedul.En is kerulom a merleget.

lanyok ugye nem mindenkinek nonek meg a mellei.
Az enyemek igy is tul nagyok(95C)ha meg nagyobbak lesznek nem fogok tudni melltartot talani,igy is nehez.mert a kis sexi cucok nem tartjak meg.

Kép
monyoka

Monyóka, hát?! Jó kérdés!
Én nem bánnám!

Az uh-s nőci, ti úgy hívjátok szonográfus: nagyon poénos volt! Megláttam a nagy tüsziket a monitoron és egyből tök megörültem és mondtam, hogy na de jól hatott ez az aspirin
erre ő:
hogy ez mekkora hülyeség, és hogy akkor hat a legjobban, ha a térdem közé szorítom, mert akkor tutti nem leszek terhes! Olyan hülyeségeket mondott, hogy az csak na: pl, hogy a nyákahártyát a closti vastagította meg és ne álmodozzak, hogy az én hülye praktikáim hatottak!
Vendég

Tlidi: és akkor naponta hány aszpirint szedsz? meddig lehet szedni?
csakegysokadnick

Én asszem végig fogom szedni! Most vagyok a 18. cn-en és még szedem! 1 darabot szedek naponta, de következő ciklustól úgy fogom szedni (ha nem jön össze most, bár kétlem)
pé.-ig napi kettőt és pé. után napi egy. Szerintem te napi egyel próbáld, aztán majd meglátjuk! Lehet, h én sem fogok dupázni még meglátom. Jó a cikk nem!?
Vendég

Tlidi!
Jaj, de! nagyon szívesen, csak nem voltam itt. Ne sikálj! Elvileg, ha minden nagyon tuti, nem árthat, de mivel finoman szólva nem rögtön jön össze, inkább ne kockáztassunk! Pihi! Azért nehéz válaszolni, mert okt. 1-én a babaprojekt okán letettem a bagót. (51kg voltam) 2 hónap múlva szépen elkezdtem hízni, meg még karácsony is jött... Januárra már 54kg kb.most meg már 58. De komolyan mondom, úgy érzem percről percre hízom... És tényleg, mivel december óta folyamatosan zabálok! ...és ma már nagyon elkenődtem... bevága csípőmbe a bugyimKépKép Ja, az első gyermekkemmel 10 kg híztam, ami szülés után két héttel már sehol nam volt... Valszeg ezért is visel meg annyira. De erre nincsenek törvényszerűségek, mindegy eredetleg milyen vagy. Látod egy nőn belül is alakulhatnak másképp a dolgokKép Anno etiópos voltam, pálcika lábak, bordák, óriási has... A fene egye meg!

Livi

bali78

meggyőzőKép

Akkor napi egyet szedek az egész cikluson át... de van valami spéci aszpirin is ami nem készíti ki a gyomrot... az egyik ismerősünk azt azért szedi, hogy megelőzze a szívinfarktust... asszem utána fogok nézni... (máshol oldódik)
csakegysokadnick

Bali: Az előző babánál 10 kiló az nagyon kevés! Az hamar le is megy. Abból 6 kg a baba meg a víz nem? Négy kiló az meg semmi! 54-ről indultál az tök ideális, hányás amúgy nincsen!? Szerintem nem lesz ott gond! Azt mondják a szopival is sok lemegy! Egyed csak amit kívánsz szerintem! Ha ilyen kicsi volt a kezdő súly akkor úgy sem tudsz olyan sokat kajálni, mert eleve pici a gyomrod! Valahol hallottam, hogy akkor van a gond, ha valaki eleve 64 kilóról indul, az nagyon meg fog hízni! Én kb annyi vagyok, úgyhogy fogyiznom kéne, meg amúgy a nyár miatt is! Vagy legalább egy picit diétázni. Mondjuk este nem nasizni!

Csakegy:Hát nem tudom, hogy működik ez, de az algoról tudom,hogy kikészíti a gyomrot! Az aspirinnél én nem éreztem, hogy gáz lenne a gyomrommal, mondjuk gonolom azt nem is érezném, csak x idő múlva jönne ki! Erre kíváncsi vagyok én is, ha megtudsz v.mit lécci szólj! Mert akkor én is váltok. De ez a 100-as nagyon ici-pici adag ám!
Vendég

Sziasztok!!!

Csakegy!
A patikus nem tom milyen magyarázatot mondott arra, hogy a gyerekeknél tilos az aspirin adása...
Kaphatnak a gyerekek Aspirint. Csak a bárányhimlős gyerekek nem!!!! Mert Reye syndroma (súlyos májkárosító betegség) kialakulását okozhatja. Mivel a bárány himlő kezdeti tünetei felső légúti (meghüléses) tünetek. ÉS ez megtévesztő lehet.
A gyomor védő Aspirin, az Aspirin Protect 100 mgos. A gyomornedvvel szembe ellenálló!!

Már annyira várom a következő havitKépKép Beszedtem az összes Norcolutot, most várakozó álláspontra helyeztem magamKép
Aztán jöhet a hőmérés!!! Kép

Sziasztok
Kavics
(79 cn.)
Vendég

Sziasztok!

vagyok,vagyok,csak mire írok hosszút,mindig elszáll.. KépMár kétszer megjártam és mérgemben nem kezdtem újra... Kép
De azért nem menekültök,mert olvasok ám!!!!Kép

Egyébiránt Bulcsú bárányhimlős,Apa hazalépett még egy hétre,így volt dolog ezerrel,vendégjárás stb... Kép

Kriszta

Naugye!!!KépÚgyhogy ne neked legyen igazad!Amúgy takarítás tavaz miatt van KépKép!

Tontica

Vagyok,vagyok,látod,de hát annyi a dolog... KépJól vagyok,de nem bírom tovább itthon,megyek vissza szeptembertől dolgozniKép(és nomrális vagyok ám Kép)...Így végképp jól leszek... Kép
Most várom,hogy Villőn kijöjjön a bárányhimlő,de még semmi...Kép
Előző kérdéseidre válaszolva:kisasszony már ügyesen ül,forog jobbra-balra,tolat,magyaráz,eszik,iszik,alszikKép...és persze rettentően tud irányítani Kép!
Mindjárt dobok egy képet!Amúgy az előző elszállt levelimben megdícsértem nagyfiadat,a lakást,új bútort,mindentKép!
Szóval nagyon tuti!És a szerelem-térdremegésben egyet értünkKép!

Ildi

Nincs is jobb,mint a veszekedés utáni hancúrKépKép!Na jó,azért ne csak így legyenKép!
No,szóval nem tűntem ám elKép.
Mennyi van még vissza a ciklusból?
Hízás:ne parázz rajta.Na jó,azért nem szabad túlzásba vinni a toxémia miatt,de görcsölni sem szabad!
Én mindkettővel 16 kiló körül híztam,aztán alig látszott,pedig tényleg pehelysúlyú vagyok!Igaz, lánykámmal tök másképp hítzam ,még engem is meglepett,mekkora a különbség és vastagabbnak éreztem magam.Szóval nem ugyanoda mennek a kilók,noKép.Szoptatás alatt sok lemehet,én spec többet fogytamKép.43 kiló voltam a végére és borzalmasan néztem kiKép...
Aspirin:bébiaszpirint szoktak ajánlani,tán már beszéltünk róla,nem?a vérrögképződést előzi meg,így a korai vetélések nagy része megakadályozható,ugyanis ezekért sokzor a rossz véralvadás felelős(sokkal több esetben,mint gondolnénkKép).Amúgy ajánlják egészséges emebereknek is infarktus megelőzéséreKép.

Bali

Látod,én sem egyformán híztam!Fiammal hátulról nem is látszott a 16 kiló(156 cm/46 ról indultma),lánykámmal meg olyan voltam,mint egy bálna Kép.Hamar le fog ez mennhi!!!KépKép

Monyoka

Nem akarlak elkeseríteni,de bizony nőni fog a cickóKép...Ugyanis megindulnak a tejmirigyek,szóval számíts a nagyobb méretre!Nekem kb 70-75-ről 85-ösre nőtt.De nem tuti,hogy neked ekkorát fog nőni,de fog,ez biztos!Aztán szépen le is megy...lejjebb,mint kéneKép(legalább is nekem)!

Na,pár képKép:
Kép
Kép
Kép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Anyapoc!

Akkor lány? Kép

Livi

bali78

Csakegy erre kiváncsi vagyok én is! Légyszi nekem is szólj ha tudsz valamit! Köszi!Kép
Köszi Tildi az infót!

Cicikről: sosem felejtem el a belgyógyász dokto néni döbbent szemeit, mikor megkért hogy vegyem le a 95C-s melltartómat.Kép) Komolyan megsajnált.Kép

Monyoka ez sajna egyéntől függ. Nekem hiába van nagy alapbóé, már 6. hetesen észleltem hogy nőtt a cicim. Viszont az unokatesómnak (nagy cici alapból neki is) csak az ucsó hónapban nőtt meg.
Min. 5-6.000 ft egy normális melltartó számomraKép(

Ennyi mára belőlem! Túl sokat lógok itt.

Bee---------bye
beebeey

Kavics köszi!

Mire begépeltem Csakegynek, jött is a választ.
Pedig én géppuska-kezű vagyok!

Anyapoc tündéri manód van!Kép
beebeey

Beebeey!

Szívesen!
Én úgy gépelek, mint a villám: lecsapok ide-oda!!KépKép Csak vicc volt...
Vendég

Anyapoc: gyonyoru ez a csajszi es Te is az vagy! Kép
Most aztan megesz a sarga irigyseg! Kép
Bar gondolom hogy vannak problemak boven mint peldaul az allando betegeskedes. Kép
Szegeny kicsi Bulcsu! Faj neki? Nem tudok semmit a baranyhimlorol Kép szegyenlem magam! Kép
Hat megertelek, az itthon ules elegge kiakaszto de mit meg nem teszunk a toportyuinkert??? Kép
En ma beszeltem az itteni konzullal a bizijeim leforditattasa ugyeben, azt igerte kuld egy e-mailt hogy mit hogyan hova mennyiert de meg nem jott meg. Szoval en is szeretnek elkezdeni valamit mert ez a "semmitteves" az agyamra megy. Kép

Kepzeljetek ma voltam dokinal mert kiuteses lett a nyakamnal es napallergiam van kialakuloban, jo, mi? Kép Kaptam szurit. Kép

Bali: orulnel egy ilyen edi-bedi kiscsajnak, mi? Kép Drukkolok!!! Amugy a tablat szerintem tartsd meg (csak ha akarod) mert en neha ugy erzem nem kellene irnom tobbe ide, hogy megnyugodjak vegre csak sosem tudom betartani. Kép

Cici es hizas tema: 12 kilot hiztam a babammal es az elso par hetbe le is ment mert nem volt idom enni. Kép
A cickom azelott jo kemeny volt Kép most meg csak lotyog. hi-hi Bocsi

KépKép
KépKép
tontica

Bali

Miért,Te is úgy hízol? KépAkkor igen Kép

Bee

Köszi Kép

Anyapoc

anyapoc

Tontica!

Én meg nem hőmérőzöm, tehát egyértelmű, hogy mi ketten vagyunk a legalkalmasabbak a tábla működtetésére!Kép
Édi-bédi kiscsaj és ilyenem még nincs, de komolyan mondom, hogy egyikünknek sem fontos a neme... nem tudom, miért, azt hittem, az lesz. De a párom fiúnak képzeli...
Én is úgy gondolom, hogy majd lemegy, de most vág be a bugyi!Kép

Livi

bali78

Anyapoc!

Jaja, a bálna jó szó is rá Kép

Livi

bali78

Kavicska
Én 19 évesen voltam bárányhimlős,és semmi légúti tünet nem volt előtteKépFelnőttkori,atipikus kórom lehetett????KépKépKép
Egyébként az első hólyagokat védőnő(csak őt találtam gyorsan)allergiának nézte,úgyhogy még 3 napig dolgoztam a rügyeimmel,mire belázasodtam,és kezdtem megkérdőjelezni az allergiás voltát ragyáimnakKépKépKépKépAkkor nem volt ennyire vicces.

Anyapoc
Sajnálom a gyerkőcöt-piszokul viszketKépKépNe hagyd,levenni a pörköt,mert megmarad a helyeKép (saját tapasztalat)
Adával én is bálna voltam.Ám ez sztem nem gyermek,inkább hasizomfüggőKépKép 11,5 kg híztam,de 30-nak látszottKép
Szeptemberben már én is dolgozom,és remélhetőleg fősulira is megyekKépEgyütt kezdjük dolgos napjainkatKép
VILLÕ EGY KIS TÜNDÉR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bali
A te megérzésed lesz jó a neme dolgában a babának!Az egyébként lány,v. fiú???

CIcikhez:
Nekem alapból 75-s volt,terhesen 85 C-s,és szopi alatt még nagyobb.Most szivacsosból maradt a 85C,simából kisebb kell,80-s.Sajna hízás is társult hozzá,így cseppet sem látszik nagyobbnak,sőtt felpuhultKép

Egyébként az én 2 órás hosszú esszémet Ada törölte ki,egy laza kézmozdulattalKép

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?