Új privát üzeneted érkezett!

Ja Betty szuper jó a táblázat! Ügyi vagy! (Meg apa is :D . Cuki hogy segített.)
Vendég

Betty
Már megint a rúddal jössz itt nekem :?: :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vnli
Köszike :!:
laptető hozzon szerencsét :!: :wink:
de még úton van hozzám, le ne tegye, még neeeeeeeeeeee :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csoki
köszi :wink:

Szuzy
jah, most esett le, hogy (egy rúdra jár az agyunk) :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na itt lennek en is...csak egy sorozatot neztem egesz nap szinte 8) :lol: Na meg azt akartam irni az utolso szo jogan,hogy itt mi mind kuzdunk inszem vgy lombik...szerintem sokmindent bevallalunk es bavallalnank a babaert...itt ha valaki babas lesz nincs irigyseg es rosszindulat mert itt mindenkinek "baja" van es nem csak ugy becsuszik az a gyerek. :roll: Van akinek elsore (Gabi) :wink: van akinek tobb lefutasra de sikerulni fog!Es mi aztan megertjuk a masikat...tudjuk mit erez tudjuk biztatni mert ugymond mi egy buszon utazunk :? De mindig valaki leszall a buszrol...es nem azert mert feladja hanem mert bebabasodik :wink: Olyan nincs,hogy valaki orokkon orokke a \buszon ulljon :lol: Na ezt most jol megirtam de ez jott... :lol: :lol:

Kép

Csoki
Mit vettel magatokra :lol: a masik topikba irtam azaz azt hittem :oops: tudod 2ablak nyitva egyikben olvason es porgetem masikba meg irok :lol: erre amibe irtam az itt volt nem ott :lol: :lol: :lol: azert pontoztam ki :lol: :lol:

Ancsuka
Hol irtam Ancsi nevhez? :shock: Probaltam visszakeresni de nem talaltam...gondolom neked cimeztem vgy valami rosszt irtam :shock: :oops:

Suzy
Micsoda csokor :D Jah hat igy gaz ez a nev dolog nem ertem miert ilyenek az emberek :roll: De en bizom benne talalkok valami szep nevet manapsag annyi van alig lehet koztuk valogatni 8) :wink: Hogyhogy csak a fiuk mentek?????? :shock: Es hanyadik napon vagy mikor kell drukkolni? 8) Azert csinalta a ferty azt amit mert a jelenlegi adatokbol ez jon ki neki de ez meg csak szaggatott vonal es ahogy beirod majd az elkovetkezendo napokat ugy fog valtozni...most meg ne torodj vele! Kép

Betty
Engem nem zavar,hogy hivod Suzy-t csak gondoltam megjegyzem :lol: :lol: :lol: Szep a tablicsku kosziiii akkor most kik vannak akcioban? :oops: 3man?

Szrityi
Amit irtam ugy is gondoltam :wink: Sajnos sokan nem tudnak orulni annak ha a masiknak sikerul :roll: (most nem errol a topikrol beszelek :!: )Oszinten megmondva en is csak annak tudok orulni akik tenyleg akartak es kuzdottek egy babaert...aki egy lepest sem tesz erte meg kifogasokat keres es bumm bebabasodik na azoknak nem tudok orulni :roll: (ismet irom nem errol a topikrol van szo es nem az itteni lanyokrol :wink: )Mikor mesz dokihoz? 8) Mikor derul ki mi lesz vegul? tudom hsg-re varsz de jott mar piri? :roll:

Gabi
Tudom nem is jart az agyam csak reggel meg vgy 1-2orat aztan elis hesegettem a gondolatokat es csak a 3babocara gondolok!!!A lenyeg,hogy legalabb 1velem maradjon vgy 2 vgy 3 nekem mindegy de most sikerulni kell :wink: Szrityi is itt lakik valahol a kozelben akkor? :idea: Tippelhetek egy kislanyra? :wink:

Kamilla
Koszonojuk a kedves szavakat!!!Milyen jo hogy ilyet irtal es nem valami sablonszoveget :D

Angyal
Ugye ezt nem mondod komolyan,hogy 2.sikertelen lombik utan ilyen butasagokat mondassz :twisted: irgum burgum...mar hogyne sikerulne ma volt a teveben minden 5.lombik sikerul atlagosan!!!!van akinek a 6. es te a 2.nal abbahagynad :roll: Most vedd ugy,hogy jol megraztalak :wink: (olyan baratian :wink: )

Van egy lany...akinek ugyanaz volt a baja,mint neked...o is azt mondta neki sosem fog sikerulni...korulotte mindenki babasodott mar :arrow: jo neki elsore sikerult de babas lett es ikrei lettek 1fiu 1lany...mindenki nem lehet ugyanaz szal neked lehet nem elsore de sikerulni fog.Legalabbis nem latom okat miert is ne sikerulne :roll: Tudod nem mondanam ha nem igy gondolnam :wink:

Melinda
En meg mindig nem terek napirendre,hogy csesztek el a dolgokat nalad :roll: Nem is tudom,hogy tetted tul magad rajta :roll: Figyu ma a miomad annyira nagy?Nekem is van :? 6*6os :twisted: Ugye mehpempot te nem eszel :!:

GYnacsi
Megegyeztunk elobb te hozod a pozit utana meg en jah es Betty is :lol: meg ki van meg...huh nehogy valakit kihagyjak :oops: Borozgatas nem baj,most is elkezdheted mert a verkeringesnek jo azaz a meh verfellatasat segiti elo :wink:

Koszonom a drukkokat es en is drukk mindenkinek!!! 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló lányok!!!

Sokan kérdezitek,h vagyok,hát az utóbbi napokban csak annyi,h végtelenül sokat alszom és már a felvágottakra sem bírok ránézni :roll: Mi lesz itt még? :lol:

Szrityi!
Gondolkodtam,h megírhatom e, gondoltam csak nem lesz baj :lol:
Hát igen jóba voltunk,csak a suliváltás...... :?

Betty!
Szrityit a becenevéről ismertem meg,írtam neki,h írja meg hova járt ált.suliba.Megírta én meg írtam,h ki vagyok. :lol:
Nagyon jól mondod,minket csak az ért meg aki átéli ezt.
Tábla szupi.

Suzy!
Baciűzőket küldöm :arrow: :arrow: :arrow:
Kúráld magad,rudon csepp nagyon jó! :lol: :lol: :lol:
Szrityivel nem szoktunk talizni,bár nem lenne rossz.
Az én férjem a középiskolai oszt.társam volt. :lol:

Bri!
Buszos dolog tetszik!
" Tippelhetek egy kislanyra?" :arrow: Ezt mire írtad? :roll:

Akcióban levőknek :arrow: Kép

Várakozóknak idősürgető :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Szomorkodóknak meg ölelés(((((((()))))))remélem napról-napra jobb.

Mindenkinek puszi :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Kellemes hétvégét kivánok Mindenkinek :!:

Bri :!:
Tudod itt főleg az anyagiakon van a hangsuly nem azon, hogy hanyadikra sikerül.
Őszintén szólva kezd nemigazán érdekelni a dolog ha lesz gyerek lesz ha nem ugyis jó lesz,ezzel a tudattal együtt kell élnem.
A sok évi sikertelenség nagyon vissza tujda az embert a hitében fogni :(
A férjem jó ember de sajnálom, hogy nem tudom megadni azt, amire vágyik.
Mondtam neki, hogy váljunk el keressen másik nőt, mert ennek igy semmi értelme.

Azt mondta, hogy mi egymást választottuk jóban-rosszban.
De itt csak olyan van már több mint egy évtizede, hogy rossz.
Épp emiatt nehéz hinnem mégegyszer bármiben.

Nem tudom mit hoz a jövő de egyelőre elég befordulós lettem semmi sem érdekel igazán.
majd lesz valahogy.....
Jó egyébként ez a buszhasonlat, de rám nem jellemző :wink:
Megy a sok babaragacs drága +++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Aludj sokat ha a baba azt kivánja, a felvágottak nélkül meg lehet lenni, majd kivánsz mást helyette :wink:

Suzy :!:

Mielőbbi gyógyulást kivánok :!:
Spontánkodjatok++++++++++++++++++++

gyancsi :!:
Drukk a babához++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:
Értetek is nagyon szoritok++++++++++++++++++++++++++

Zsu :!:

Hogy vagy :?:
Kutyusod :?:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Nalunk ma jon kerianyum,batyamek ugyhogy nem sokat leszek...

Kép

Angyal
En 16eves korom ota szeretnek babat :roll: Es nekem sem adatott meg pedig hidd el probalkoztam!!! :? Hala a jo egnek most itt van a lombik(na nem azert mert ezt valasztottam hanem mert sajna mara mar akkora a baj :? De en nekem akkor is lesz babam ha donorral vgy orokbefogadva...persze ertem en en is sajat babat szeretnek....gondolhatod...ezert is kuzdok addig amig azt nem mondjak adjam fel mert nem tudnak mar segiteni :roll: (na itt sem adnam fel de addig tuti megyek.)Szerintem akinek van az esely...az eljen vele mert sokan vannak akiknek mar nincs es nem tudnak elni vele...de nem papolok tovabb befogom mar a szam :oops:

Anyagiakat sajnalom...talan jon meg egy jobb vilag is...egyet megigerhetek ha nyerek a lotton akkor en finanszirozom neked oke :wink: Ezt megigerhetem 8)

Gabi
Orulok,hogy tetszett a buszos sztori...csak ugy jott :lol: :lol: :lol: Szerintem kislanyod lesz :wink:

Tobbieknek drukk drukk :!: :!: :!: Kép

"Isten malmai lassan őrölnek, de biztosan"

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!
Nekünk ezt már 2 éve megjósolták,h lányunk lesz :wink: És nagyon kíváncsiak vagyunk,h bejön-e.

Kép
cukigabi
Budapest

Bri
a busz nekem is tetszett :lol: ari nagyon :wink:

Gabi
tudod mit :?: Hogy egy kicsit "különc" legyek, én kisfiúra tippelek :lol:

Angyli
drágaság, fel a fejjel :!: Lesz ez még így se :!:

Többiek, hétvégéztek :?: Pihiztek :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok

Nem jöttem pár napig...megint le voltam tiltva a netről :oops: Egy kicsit megint leeresztettem, de kezdem magam összeszedni.
Tegnap voltam dolgozni egy bnőmnél, akinek turija van, végre kimozdultam egy kicsit itthonról, sajnos ez csak alkalmi meló. Ez a bnőm is nagyon sokáig várt a babára, már náluk megkezdődtek a lombikhoz a kivizsgálások, és most 4 hónapos terhes, spontán! :shock: És nagyon úgy tűnik, hogy kislány, úgyhogy tegnap az összes normális kislányruhát kiválogattuk, és nem volt bennem irigység :D
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy engem egyáltalán nem zavar más boldogsága, sőt mindenkinek nagyon szorítok, hogy minél előbb sikerüljön, és ne legyen olyan helyzetben, mint én!
Szóval én örülök a pozi teszteknek, az uh képeknek meg méginkább!!!
És akiknek nem sikerült, velük együtt sírok, mert tudom, hogy mekkora fájdalom!

Na jó sokat írtam!
Mindenkit puszilok és ölelek!
Vendég

Sziasztok!

Remélem össze jön a munka, mondjuk a 100EFT-os szerződés kicsit aggaszt, de majd látjuk, hogy bírnám csinálni.

Szrityi, nagyon igaz amit írtál, szerintem mindenki így van evvel. Örül a mások sikerének.
Viszont az nagyon igaz, bánatban mindenki a másik mellé áll és támogatja maximálisan. Melyik Káliba jársz?
Ezt a véralvadásos "valamit" vérből ki lehet mutatni?

Suzy, komolyan????????? a volt osztálytársad a férjed? ez tök jó, gondolom nem azóta tart a kapcsolat vagy igen?
Én a férjemet diszkóba ismertem, álmomban nem reméltem, hogy ebből ez lesz, főleg ahogy indul (2 hétig nem is tudtam a nevét, fogalma nem volt hogy nézek ki mert részeg volt mikor "összejöttünk" a haverja mondta neki emnny el, nézd meg, hát eljött az első randira és májusban lesz 7éve hogy a férjem.

Bri, uu már nem tudom nem is lényeges annyira, csak magamra vettem amit írtál, nem rosszat :)

Angyal, próbálom megérteni amit írsz, és nem lehet egyszerű az biztos. Most lehet csúnyát írok, mert mindenki máshogy fogja fel ezt a dolgot, az örökbefogadáson nem gondolkoztatok még?

Velem minden rendben, sok újsággal nem tudok szolgálni.

Legyetek nagyon jók, vigyázzatok magatokra.
Drukk mindenkinek megy.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Bri :!:

Tudom, hogy Neked sem könnyü én nem panaszként irtam, hogy van még három esélyem de mani nélkül nem tudok élni vele :wink:

Köszi, hogy finansziroznád a lottó nyereményedből a következőt,de hátha addig összehozzuk a lét mire kell :wink:

Igyekszem :wink:

Kitartás drága mintahogy Bettykém irta jönnek még jobb idők bármennyire is fáj még minden :!:

A sok rossz után már csak jó jöhet próbálom elhitetni magammal :!:
Vendég

Helló Mindenkinek!!!

Megyek visszaolvasni, látom pörögtetek este, ahogy megjósoltam :D ...Ja és nem tudom kinek tűnik fel, de újra magyar a billentyűzetem, tudok én is normálisan írni végre :D

KépKép
gyancsi

ancsuka :!:

Örökbefogadás teljesen kizárva ha saját nem lehet a másé nem kell :!:
Vendég

Gyancsikám :!:

Szia :wink:
Hogy vagytok :?:

Megy a sok babaragacs+++++++++++++++++++
Vendég

Ancsuka- :shock: :shock: :shock: Ezt nem hiszem el!!!Esküszöm, hogy ugyanezt akartam Angyaltól megkérdezni :shock: Hogy nem gondolkodtak-e esetleg el az örökbefogadáson.....Nagyon szorítok, hogy összejöjjön az állás, lehet akkor megnyugodnál és sikerülne is egyből az inszem, tudod ilyen " dolgokon" is múlik ám, amire nem is gondol az ember :wink:

Betty- Csak 4 nap neked a nagy mártogatásig :D Drukkk+++++Párod egy cuki pofa, ha így segít a tábli gyártásban :wink:

Szrityi- Hát az én szívembe is beloptad magad, olyan szépeket írtál :wink: Abszolut egyetértek, hogy a mi helyzetünket csak a " hasonszőrűek" érezhetik át :wink: Akkor van 19-ig neked is jó sok dolgod, milyen átjárhatóságid lesz??HSG??Te is pesti Kaális vagy, ugye??

Ranita- Várlak!!

Suzy- Remélem belecsaptatok a lecsóba Apjukkal :D Nem is tudom ki írta, talán Bri, hogy ha most picit " beteg" vagy az mégjobban megkönnyíti a teherbeesést :D Úgyhogy hajrááááá!!

Zsu- Jó, hogy jöttél!!Kell is a kikapcsolódás/meló, jót tesz ilyenkor, az embernek nincs ideje gondolkodni :wink: Nagyon aranyos volt, amit írtál, nagyon kis cuki csajszi lehetsz :wink:

Melike- te is jó rég voltál, hogy megy a diéta?

Vanili- Hol vagy??

Bri- A próféta szóljon belőled, belőlünk, hogy szépen sorban hozzuk a pozi teszteket :D Én már be vagyok ám sózva rendesen, nem tudom, hogy kifogom-e bírni hétfőig (15-ig).....Mert visszaolvastam és Lucuzs-nak is hétfőn volt az inszeme és következő héten pénteken már mennie is kellett Tapolcára tesztet csinálni, tehát elvileg akkor lehet, hogy nekem is már következő hét pénteken kimutatná :roll:

Gabi- Aludj, pihenj sokat, mert ha ott lesz a kisemberke akkor úgy sem fogsz tudni sokat pihenni :D

Angyal- Akkor már válaszoltál is az örökbefogadás kérdésre, nem teszem fel akkor én is.....Mi nagyon jól vagyunk, köszönöm, Csabim elment meccset játszani, nekem meg a Baumaxx-ba kéne mennem, fúrófejért, meg csavarhúzóért....Minden ilyesmink van egyébként, de most mikor otthon voltunk haza vittük, mert a barátnőmék költöztek és persze otthon maradt :evil: .....Még azt akartam kérdezni, hogy a tábliban az van , hogy 1996 óta próbálkoztok, az basszus 14 év :shock: Hogy lehetséges, hogy ez még csak a 2-ik lombikod volt ennyi hosszú év alatt??

KépKép
gyancsi

Na csajok, elhúztam a Baumaxx-ba :wink:

Puszi mindenkinek!!

KépKép
gyancsi

Gyancsi
itt fekszik a kedves, tv-t néz, de lehet minyá ráveszem, hogy gyártsunk együtt egy kismamis táblit is :oops: :lol:

Zsu
nagyon igaz, amit írtál..

betty615

Tényleg, kismamisunk még nincs is :D Lehet tényleg jó lenne, ösztönzésképpen :wink:

KépKép
gyancsi

Örülök, hogy jól vagytok :wink:

1995-ben volt a lagzink idén 15 éve.
De nem terveztünk gyereket igy spontán mentek a próbálkozások minden hónapban,amely persze sikertelen volt, de én ráfogtam arra, hogy hátrahajlott a méhem ez lehet az egyik fő oka. Kb. 1999 nyarától nem vártunk tovább és bejelentkeztem a nyházi meddőségi Sazkrendelőbe, ahol mondhatni igencsak elkezeltek.
Kaptam olyan sza. gyógyszert, hogy a kukában landolt és valószinű, hogy onnan kezdett el felborulni a hormonháztartásom.
Volt, hogy 4-5 hónapig sem jött meg.
Időközben beletemtkeztem a munkába, évekig a piacon dolgoztam, időm nem vot foglalkozni a babatémával, mig
2007 nyarán begörcsöltem, elájultam és akkor derült ki, hogy endometriózisom van, amely már évekig lappngott bennem, de mivel problémát nem okozott igy dokihoz sem mentem.
Gyakorlatban 3 éve folyik a próbákozás, mert az előző évek kiestek, ugye nem tudtuk, hogy mi lehet a baj.
Dióhéjban ennyi..
Itt Nyiregyen abszolute nem foglalkoznak semmivel de hálát adok Istennek, hogy Debrecenbe átkerültünk, ahol egyenlőre nem sikerült célt érnünk de lassan-lassan közeledek a cél felé, de, hogy be fogok-e érni az még egyelőre a jövő titka :!:
Vendég

Betty!
Hát mi itthon annyira kislányról beszélünk,h meglepő lesz,ha kissrác érkezik,de végül is mindegy.

Angyal!
Nem tudok mit írni ami egy kicsit jobb kedvre derítene a dologgal kapcsolatban,csak,h ne add fel.Tudom az anyagiak,de úgy érzem te lélekben is feladtad.

Zsu!
De jó,h jöttél!Örülök,h te is úgy látod,mint a többiek,nem is irigységre gondoltam,hanem inkább az emlékekre.
Foglald le magad és gyere amikor tudsz.

Gyancsi!
Tényleg vannak ékezetek :lol:
Pihenek,de komolyan nem gondoltam,h a terhesség így megváltoztatja a mindennapjaimat,én meg még dolgozni akartam.
Hát,ha már az után nyomozol,h Lucuzs mikor tesztelt,akkor tutira nem fogod kibírni .

Ancsu!
Munka jó figyelem elterelő lenne. :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lánykák!
Már ég a képem, hogy mindig csak mentegetőzni jövök, de tényleg nagyon el vagyok havazva, sok a munka.Tegnap éjszakás voltam, reggel jöttem meg, holnap reggel meg már megyek is vissza dolgozni!
Mindenkinek drukkolok ám a háttérből, és próbálok olvasgatni, csak írni nincs időm!

Ranita,
ha most az a jó, hogy kicsit nem jössz, akkor ne írj, de ahogy kicsit összeszeded magadat, várunk vissza!Nem rontod itt a hangulatot, hidd el!

Bri,
babaragik mennek ám! :P +++++++++++++++++++++++++++++++
Hát, én sem értem, mi történt velünk.De a Jóisten tudja mit miért csinál.Nekünk ez van szánva.Már túltettem magamat rejte, amennyire lehet.De azt már előre tudom, ha a leszívás után telózni kell, én nem fogok!Vagy a férjem, vagy anyukám dolga lesz, de én tuti nem telefonálok.Ha csak eszembe jut, mindig összeszorul a gyomrom.Itt zokogtam a szobába,m ikor megmondták, mi történt!
De most minden rendben lesz, úgyhogy apácskára rá merem bízni a feladatot! :P 8)
A miómám kb.3cm-es, de csak uhun látta a doki bácsink!Mikor volt a laparom, akkor nem vették észre! :?
De úgy beszéltük meg, hogy addig nem foglalkozunk vele, amíg nem lesz 2sikertelen lombik(az előző nem számít annak, mert nem a megtapadásnál volt a gond).És ha 2sikertelenségünk lenne, akkor a műtétet ajánlja!De az nem kell majd!!!!! :D :D :D :D
Nagyon örülök ám Nektek!De komolyan!Ez egy nagy löket, hogy ilyen szép eredményeid lettek!Nálam sem lehet másképp majd!

Betty,
csak ámulok, hogy milyen szép táblit tudsz csinálni.A másik fórumon énis szoktam csinálni, de mostanában nagyon lusti vagyok! :oops: Nincs rá időm!
Beírnád még nekem, hogy márc. 22.: uhu, áprilisban 2.lombik, addig majd fogigátló megy, ha megjön piri!
Köszike!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Suzy:
akkor én nagyon elértettem a kérdést. Mondjuk gondolkoztam is válasszal. :-)
Clexane-t kaptam én is, de a Krizsa dokival kell megbeszélnem mikortól kezdjem el adni.
Tényleg az a foglalkozásod? Pontosan mit csinálsz?

Bri:
remélem 19.-én kiderül mi lesz . Elvileg jövő hét kedd-csütörtök között jönne pirinek és a röntgenes átjárhatóságit a 6-12.napon csinálnák. Necces lesz mert az kb 18.-ára esik nekem meg 19.-én kell visszamenni.
Nem tudom mit jelent hogy Szrityi is itt lakik a közelben? Ha a Gabi ott lakik még ahol gyerekkorában akkor már nem lakok a közelben :-(

Angyal:
Én is mondtam már a férjemnek ha sokáig nem lesz baba keressen mást mert én nem tudok adni neki Ő is úgy reagált mint a Te férjed. Aminek persze örültem. Mondjuk Ő ha nem lesz saját az örökbefogadásról hallani sem akar!

Ancsuka:
A Budapesti Kaáliba " járok" a Krizsa dokihoz. eddig még csak 1x voltam :-)
Nekem 3 gén vizsgálatot csináltak amikor ez kiderült,az ujjamat szurták meg és 3x1 csepp vért vettek, de tegnap a 11 kémcső vérből az egyik is erre ment.

Gyancsi:
röntgenes lesz az átjárhatósági állítólag az 88%-ban megmutatja mi van.

Gabi:
Ha baba aludni akar pihenj vele te is :-)

Azt én férjem a volt kolleganőm öccse 2002 óta vagyunk együtt és 2007 óta vagyunk házasok, véletlen találkozás és nem is volt szerelem első látásra de soha nem volt jobb döntésem mint Ő!!!!!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Gabi :!

Igen jelenleg ez a helyzet, hogy kezdem feladni nem sok pozitiv dolog van most az életemben.
Ennyi sza. után sztem Mindenki ugyanigy érezne.
De bizom benne, hogymihamarább kimegyek ebből a depiből :wink:

szrityi :!:

Feljebb irtam, hogy örökbefogadás nálunk is ki van zárva.
Vendég

Angyal- Igy már akkor minden világos, hogy hogyan húzodott ez ilyen sokáig. Hát az orvosok sajnos tudnak eléggé félrekezelni és azzal még többet ártanak, mintha egyáltalán nem kezeltek volna. De a fő, hogy most jó kezekben vagy :wink: Abszolut megértelek, hogy most egy hullámvölgyben vagy , szerintem én is ugyanott lennék ha ennyi év a hátam mögött lenne :? De hidd el, hogy most már tényleg valami jónak kell történnie.....Én hiszek a Jóistenben, mert eddig nekem mindig segített, a legkilátástalanabb helyzetben is, mikor azt hittem, hogy sosem lesz jobb...De lett.....Lehet, hogy pár hónap vagy év múlva, de mindig jobb lett...Tudom, hogy nálad is így lesz Drága, reménykedem, hogy minél hamarabb :wink: Ha lenne rá pénzetek belefognátok egyből most a következő lombikba?Bocsánat, hogy ilyet kérdezek :oops:

Szrityi- Nekem is rtg-es átjárhatóságim volt most januárban, én is azt hallottam, hogy sokkal megbízhatóbb, mint az UH-os :!:

Melike- De jó, hogy néha te is jössz!!!Nektek is mindjárt itt a következő projekt :D Azt hiszem én is másra bíznám a telózást :wink: Diétáddal hogy állsz??

Gabi- Szerinted se fogom kibírni??Szerintem se :D De azert ameddig lehet, kitartok :D Pihengess, még szerencse, hogy nem dolgozol :wink:

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!Szerintem csak hétfőn leszek, mert holnap hurka-party-t csinálunk a barátnőméknél ( van igazi magyar hurkájuk otthoni disznóvágásból, azt szépen befaljuk friss kenyérrel :D )

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

gyancsikám :!:

Tudom, hogy megsegit az Isten csak erősebb hit kellene, hogy legyen, ami most nincs de remélem, hogy visszaáll nemsoká minden a régi kerékvágásba :wink:

Igen ha lenne pénzünk, akkor folytatnánk tovább, bár a 3 hónapot mindenképpen ki kell várni a TB rámogatás miatt, fagyibabák nekem nincsenek.

További kellemes hétvégét nektek is és jó hurkapartyzást :D :D
Vendég

Most csak egy ötletre ugrottam be :lol:
Később jövök, de vacsit csinálok :wink:
Szal az ötlet a következő: csináltam egy olyan táblit, amiben fotók vannak/lesznek a mi kis társaságunkról, így legalább az írások mellé képet is kapunk :wink:
Természetesen ez csak ötlet, így ha megszavazzátok, csak akkor mehet a dolog, mindenesetre most megmutatom 2 képpel, hogy is nézne ez ki.
Ha benne vagytok, priviben várom a képeket :wink:
Aki inkognítóban akar maradni, az érthető, és csak a nick neve kerül fel.
Na nézzétek:

Kép

Kinek, hogy tetszik :?: sztem nagyon ari :lol:

Na memtem, majd jövök...

betty615

Nagyon szép mindegyik, nehéz választani :wink:
Vendég

Sziasztok

Betty, nagyon jó ötlet szerintem a képes tábli, majd küldök én is képet, csak előbb még el kell készíteni :D

Angyal, olvasom, hogy a méhed hátrahajló...Amikor nekem volt a beülti, a mellettem lévő lánynak is ez volt, és valami speckó technikával ültették be neki, amit csak a BMC-ben csinálnak MO-n.Lehet érdemes lenne utánajárni...

Mennem kell vacsit csinálni!Majd még jövök.
Vendég

Sziasztok!

Nagy sokára, de itt vagyok :wink: olyan gyorsan telik a hétvége :!: :roll: ma mentek haza a kisbabával sógornőmék, már tej is megindult :wink: még nem megyek hozzájuk, mert fújon az orromat :!: iszonyatosan fáj a derekam :!:
Mi későn keltünk, így későn is volt a reggeli és az ebéd is 6-kor volt, de nagyon belaktam, ma nem lesz futás, annyira nagyon hideg van :!: :roll:

Visszaolvasok :!:

Addig is pussz :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty- Szuper ötlet :D Mindjárt keresek is valami elfogadható képet a pofázmányomról :D

Suzy- Azert remélem unga-bungára jutott időtök :wink:

Zsu- Ilyet még nem is hallottam!

Angyli- Lehet tényleg nem lenne hülyeség utána kérdezni :!:

Én is főzök, rakott kelt csinálok...Csak tudnám minek?Mikor holnap hurkázni fogunk, na sebaj, majd viszek belőle barátnőméknek is, igy max hétfőn nem kell főznie :D

KépKép
gyancsi

Gyancsi,
igen, nemsokára eljön a mi időnk is!Már várom, hogy imádott dokibácsinkhoz mehessek! :D
Köszi, fogyi megy, mondjuk most nem ment le kiló, de érzem, hogy alakulok!Nagyon elégedett vagyok magammal! :P :P :P
Bő egy hét, és tesztelhetsz! :D Nagyon izgi! :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Köszi az információt majd utána fogok nézni ennek is :wink:
Vendég

Finomat főzöl én is szeretem a rakott kajákat :wink:
Igen utána fogok nézni majd ennek a speciális dolognak :!:
Vendég

Bri
Jó hasonlat ez a buszos dolog, kitartóan utazunk még elég sokan, de a lényeg, hogy jól megvagyunk és segítjük egymást :!: :wink:
Végül a férjecském sem ment el a buliba, nem volt kedve, de ez hosszú történet, hogy miért...kicsit érdekes az újdonsült apuka :!: :roll:
14cn-en vagyok ma :!:

Gabi
Még bármi lehet a terhesség alatt, de sok mindent ki kell bírnia egy kismamának a babáért :!: :wink:

Angyli
Köszi a drukkot :!: :wink: fel a fejjel drága :!: az Én sógornőmnek is hátrahajló 2 szarvú méhe van és most szült szerdán :!: :wink: fel ne add nekem, kidrukkoljuk együttesen :!: :wink:

Zsu
De jó, hogy jöttél :!: :wink: örülök, hogy jobban vagy :!:
Ronaldo hogy van :?:

Ancsu
Igen, ez komoly, már első osztályban a tanári asztal alatt papás-mamásat játszottunk kemény 7 évesen :lol: utána meg 7 osztályban jártunk együtt 2 hétig és utána a gimis évek kimaradtak :!: 1999-ben az általános iskolai osztálytalálkozón összejöttünk és azóta együtt vagyunk, 2000 óta élünk együtt csak ketten :!: :wink:

Ancsi
Nagyon fini a hurka, egyetek jókat, friss, puha kenyérrel :!: :wink:
Nem teszteltél :?:
Hát persze, hogy volt unga-bunga, mostanában megy a partizás :lol:

Szrityi
laborasszisztens vagyok...a többi priviben :wink:

Betty
Ez csodás :lol: nagyon ötletes a tábli és milyen szépek vagytok mind a ketten Brivel :!: a két csinos csajszi :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty: tök jó 5let.
Keresek én is képet és küldöm.

Suzy: várom majd a privit.kiváncsi vagyok

Ma annyira fáj a fejem. Biztos a hideg miatt van akkor szokott jobban.

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Csajok nem tudjátok véletlen, ha a neten keresztül utalok sárga csekket,akkor mennyibe kerül az utalás :?: nem találok sehol erről tájékoztatót :!: otp-s vagyok :!: előre is köszi :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szrityi
A fronttól simán lehet a fejfájás :!: :cry:
már küldtem :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyal, értem, remélem nem haragudtál meg a kérdés miatt. megmondom őszintén nem tudom tudnám-e más gyerekét szeretni a sajátomként. Én azért azt mondom így anya ként, hogy nem tudnám elviselni az életem gyerek nélkül.

ancsi, nemhiába vagyunk névrokonok :lol:

Bettym, hogy te milyen kis kreatív vagy, nekem tessszikkk az ötlet én benne vagyok. Csak hogy vadászok egy képet? :roll: ami jó is, de keresek

Suzy, nem semmi apával a sztoritok, de ez nagyon jóóó.

Ancsu

ancsuka

Suzy :!:

Mindig adol és a lányok is adnak egy kis pozitiv löketet, amely meg tud erősiteni ezekben a nehéz napokban, köszönöm Mindenkinek :wink:
Vendég

Várom a képeket továbbra is, aki be akar kerülni, küldje :wink:

Na, most visszaolvastam:

Gyancsi
kerestem a neten frame-eket/képkereteket, de sajna még kismamisnak nem találtam semmit :roll: pedig ma meg akartam csinálni. De helyette találta egy ilyet, és eszembe jutott, milyen jó lenne fotókkal telirakni :wink:
Remélem babód/id már megtalálták a helyüket :wink: ++++++++++++++++++++++++++
Hurka party :lol: :lol: :lol: :lol:

Angyal
nem semmi mióta próbálkoztok már :shock:
Reméljük most már nem téved el az a gólya, és odaér hozzátok :!:

Gabi
csak azért mondtam kissrácot, mert mindenki kislányt mondott :lol:
Egyébként én is inkább lányos vagyok, nna de tök mindegy tulajdonképpen, a lényeg, hogy minden rendben legyen vele :!:

Meli
köszi a képet :wink:
Az adatokat kijavítom :wink: Gyere sűrűbben, ha tudsz :!: :)

Szuzy
de jó, sógornődék már haza is mentek :?: :!:
Majd ha mész, helyettem is gyimáld meg a béjbit :lol:
Akkor nektek is ilyen mesébe illő kapcsolat, majd házasság volt, ez olyan édi :!: :D
Majdnem felhívtalak ma, de mégsem, nem tudtam, hogy ráérsz-e, vagy mit csinálsz, mert egész nap nem is voltál.

Láttátok a híradót :?: :evil: :evil: :evil:
egy kínai házaspár a 3 hónapos csecsemőjét halálra éheztette, mert mindig az internetkávézóban ültek :evil: Ha meg sírt a baba, jól megverték :roll: ha meg adtak neki enni, akkor mindig ugyanazt a tejet kapta...mutatták, már tiszta penész volt az egész :x :x
Ők meg egész nap játszottak, meg az internetes babájukat etették :shock:
Mikor rátaláltak a kicsire, olyan volt, mint egy múmia-csont és bőr :x
Hihetetlen :!:
És most jön a kérdés: Ezek miért érdemlik meg a gyereket :?: :?: :?: :roll:
Én ugyanazt csinálnám velük, amit ők azzal az ártatlan csöpséggel :!:

betty615

Ancsu
Ez egy örök emlék a múltból és sokat szoktunk ezen mér mindig rötyögni :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, az banktól függ, a bank határozza meg az utalás költségét, nekem pl. ingyenes teljesen mindegy hova utalok és kinek, mert olyan díjcsomagban vagyok. mondjuk én raiffeisen-nél vagyok. utálom az otp-t anno az voltam, de mikor egy kp.kivétel horror nekem meg ingyen van azért az nem mindegy.

Ancsu

ancsuka

Gondoltam, hogy nem egy forma egyik banknál sem, de hátha valaki otp-s és tudja :!: :?: köszi :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

betty, nem láttam a híradót, de még jó mert tuti megörültem volna. Na látjátok nincs igazság.

keresem a képet.

Ancsu

ancsuka

suzy, menny fel az otp oldalára kell lenni díjtáblázatnak.
Várj én is nézem

Ancsu

ancsuka

suzy, nézd ezt találtam:

itt nézz szét, szerintem
https://www.otpbank.hu/portal/hu/BetetiKartya/Dijak

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: