Na itt lennek en is...csak egy sorozatot neztem egesz nap szinte
Na meg azt akartam irni az utolso szo jogan,hogy itt mi mind kuzdunk inszem vgy lombik...szerintem sokmindent bevallalunk es bavallalnank a babaert...itt ha valaki babas lesz nincs irigyseg es rosszindulat mert itt mindenkinek "baja" van es nem csak ugy becsuszik az a gyerek.
Van akinek elsore (Gabi)
van akinek tobb lefutasra de sikerulni fog!Es mi aztan megertjuk a masikat...tudjuk mit erez tudjuk biztatni mert ugymond mi egy buszon utazunk
De mindig valaki leszall a buszrol...es nem azert mert feladja hanem mert bebabasodik
Olyan nincs,hogy valaki orokkon orokke a \buszon ulljon
Na ezt most jol megirtam de ez jott...
Csoki
Mit vettel magatokra
a masik topikba irtam azaz azt hittem
tudod 2ablak nyitva egyikben olvason es porgetem masikba meg irok
erre amibe irtam az itt volt nem ott
azert pontoztam ki
Ancsuka
Hol irtam Ancsi nevhez?
Probaltam visszakeresni de nem talaltam...gondolom neked cimeztem vgy valami rosszt irtam
Suzy
Micsoda csokor
Jah hat igy gaz ez a nev dolog nem ertem miert ilyenek az emberek
De en bizom benne talalkok valami szep nevet manapsag annyi van alig lehet koztuk valogatni
Hogyhogy csak a fiuk mentek??????
Es hanyadik napon vagy mikor kell drukkolni?
Azert csinalta a ferty azt amit mert a jelenlegi adatokbol ez jon ki neki de ez meg csak szaggatott vonal es ahogy beirod majd az elkovetkezendo napokat ugy fog valtozni...most meg ne torodj vele!
Betty
Engem nem zavar,hogy hivod Suzy-t csak gondoltam megjegyzem
Szep a tablicsku kosziiii akkor most kik vannak akcioban?
3man?
Szrityi
Amit irtam ugy is gondoltam
Sajnos sokan nem tudnak orulni annak ha a masiknak sikerul
(most nem errol a topikrol beszelek
)Oszinten megmondva en is csak annak tudok orulni akik tenyleg akartak es kuzdottek egy babaert...aki egy lepest sem tesz erte meg kifogasokat keres es bumm bebabasodik na azoknak nem tudok orulni
(ismet irom nem errol a topikrol van szo es nem az itteni lanyokrol
)Mikor mesz dokihoz?
Mikor derul ki mi lesz vegul? tudom hsg-re varsz de jott mar piri?
Gabi
Tudom nem is jart az agyam csak reggel meg vgy 1-2orat aztan elis hesegettem a gondolatokat es csak a 3babocara gondolok!!!A lenyeg,hogy legalabb 1velem maradjon vgy 2 vgy 3 nekem mindegy de most sikerulni kell
Szrityi is itt lakik valahol a kozelben akkor?
Tippelhetek egy kislanyra?
Kamilla
Koszonojuk a kedves szavakat!!!Milyen jo hogy ilyet irtal es nem valami sablonszoveget
Angyal
Ugye ezt nem mondod komolyan,hogy 2.sikertelen lombik utan ilyen butasagokat mondassz
irgum burgum...mar hogyne sikerulne ma volt a teveben minden 5.lombik sikerul atlagosan!!!!van akinek a 6. es te a 2.nal abbahagynad
Most vedd ugy,hogy jol megraztalak
(olyan baratian
)
Van egy lany...akinek ugyanaz volt a baja,mint neked...o is azt mondta neki sosem fog sikerulni...korulotte mindenki babasodott mar
jo neki elsore sikerult de babas lett es ikrei lettek 1fiu 1lany...mindenki nem lehet ugyanaz szal neked lehet nem elsore de sikerulni fog.Legalabbis nem latom okat miert is ne sikerulne
Tudod nem mondanam ha nem igy gondolnam
Melinda
En meg mindig nem terek napirendre,hogy csesztek el a dolgokat nalad
Nem is tudom,hogy tetted tul magad rajta
Figyu ma a miomad annyira nagy?Nekem is van
6*6os
Ugye mehpempot te nem eszel
GYnacsi
Megegyeztunk elobb te hozod a pozit utana meg en jah es Betty is
meg ki van meg...huh nehogy valakit kihagyjak
Borozgatas nem baj,most is elkezdheted mert a verkeringesnek jo azaz a meh verfellatasat segiti elo
Koszonom a drukkokat es en is drukk mindenkinek!!!