Lányok, köszönöm szépen a gratulációkat!
Nika, köszi, hogy raktál fel képeket, még majd hozok képeket!
A szülésről: áááááááááááááá, csajok, nem is értem miért voltam annyira betojva tőle! Hajnali 5-kor fájásokra ébredtem, elkezdtem mérni tök rendszertelen volt, de fájt eléggé! Ez így ment 7-ig, aztán beültem vízbe hátha elmúlik, hát nem múlt, és 5-10 percesek lettek! Na ekkor hívtam a szülésznőt, mondta, hogy szép lassan induljunk a kórházba! Fél 9-kor kiszálltam a kádból, kb. fél 10re értünk be! Bő 2 ujjnyi méhszáj, ekkor még adatfelvétel, előkészítés volt! 11-kor erősödtek a fájások, 3-4 percesek lettek, a zuhany alatt vajúdtam, egy nagy labdán, ami nagyon jó volt, sokat enyhített a fájásokon, férjem maszírozott, itatott, etetett közbe, mérte a fájásokat! 12-re megérkezett a doktornőm, még mindig bő 2 ujjnyi voltam, ekkor jött a burokrepesztés, hát az nem volt túl kellemes! Ekkor megint mentem vissza vajúdni a zuhany alá! 1 körül megint vizsgálat, már bő 3 ujjnyi voltam, kaptam valami méhszájérlelőt, na ettől kb. fél óra alatt, teljesen eltűnt a méhszájam! Az a fél óra volt a legkeményebb fájásügyileg, de azért tűrtem! Na ekkor éreztem, hogy nyomnom kell, kb. fél kettő, ez már egyáltalán nem fájt, csak székelési ingerem volt, mondták hogy nyomjak, na itt beleadtam apait-anyait, olyan fura eufórikus hangulatba kerültem, csak arra tudtam gondolni, hogy mndjárt itt van Bencus, férjem is beszélt hozzám folyamatosan, (Ügyes vagy nagyon, nyomjál erősen, mindjárt itt van, és mondta amikor meglátta a fejét, és hogy hajas baba, na ez újabb erőt adott, és végül megszületett Bence baba!
A varrás viszont rosszabb volt mint az egész szülés, bár én úgy legyengültem a szülésbe, hogy már tiszta félkómás állapotba voltam! Így utólag visszagondolva nem is tudom, hogy volt ennyi erőm a szülésnél!
Szülésznő, dokinő nagyon megdícsért, hogy milyen fegyelmezett voltam, azt mondták, hogy ritka az ilyen! És bennük is nagyon szép élményként maradt meg a szülésem, doktornő amikor összevarrt, odajött megsimogatta a kezem, hogy elsőre természetes úton ekkora babát megszülni nem semmi!