Új privát üzeneted érkezett!

zsu voltam ma tanfolyamon hamar végeztem.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

estére meg nekem kezdett el folyni az orrom szóval holnapra tuti dögrováson leszek remélem apa nemkapja el :):):)

nika70
Salgótarján

nika jobbulást...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszi jobban vagyunk kisit

zsu te hogy állsz?

nika70
Salgótarján

zsu merre vagy??????????????
tán szűlsz? :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

A tegnapi összebújásnak semmi hatása nem volt, azt hiszem Bencus is jó mérges lett ránk, mert éjszaka egyik oldalamról a másikra vándorolt, és közbe jól megfeszítette a hasamat! :?
Na meg persze vicces is volt az egész, ahogy ügyetlenkedtünk Apával :oops: , na de azért volt egy jó esténk! :lol:
zsu83

hát bencus nem akar kijönni.??, :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zus: benéztem hátha Bencus kijött már. De látom a kis Úr odabent szuperül érzi magát. Mond meg neki nem maradhat bent mostmár jöjjön ki!!!:)

Kép
csucsu05

Nem kíváncsi az anyukájára! :cry:
zsu83

Zus. Dehogynem! Csak kint tél van bent meg ugye jó meleg:)

Kép
csucsu05

Csucsu, Apa azt mondta, hogy nehezen mondja fel az albérletet! :lol:
zsu83

Ugye bent nincs annyi macera, öltözködés, pelusozás, még a kajáért se kell megdolgoznia! :)
zsu83

Zsu: Mindegy a lényeg, hogy nemsokára a kezedben tarthatod a kisfiad. Ez vigyen előre ebben az utolsó nehéz időszakban. Tényleg a végére fogytán a kismami ereje is.

Kép
csucsu05

Így igaz Csucsu! :)
zsu83

Zsu: Mindegy is figyelem mikor jön a jó hír, hogy Bencus kibújt :)
Délután még benézek. Most megyek mert össze pakolom a lakást aztán irány az ovi és megigértem Szabinámnak, hogy egy kicsit kimegyünk a játszótérre is egy ovi társával.
De amint haza jöttem benézek mi újság.

Kép
csucsu05

Ok!
Jó szórakozást Nektek délutánra! :)
zsu83

zsu majd csak kibujik hogy megnézze anyuciját és apuciját.......... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, ti hogy vagytok? :wink:
zsu83

hála égnek nagyon jol......várom már a pénteket de az még olyan messze van...........addigra már tuti anyuka leszel......... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Remélem Nita! :D
Ha nem leszek netközelbe ugye megírod, hogy mi volt az uh-n?
Szerintem már lesz szívhang is, nekem már volt 6+2-n! :lol:
zsu83

zsu természetesen megírom neked smsbe!!!!!!44
te is írj ha indultok esetleg a korházba........lehet éjjel is......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok......most irt zsu hogy indulnak a korházba,fájásai vannak......
amint érkezik hír jövök!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu: Lehet most szülsz éppen?? Hú de izgi:)

Kép
csucsu05

húúú de izgi lehet zsu már babázik :)

nika70
Salgótarján

szerintem még vajudik zsu..... :roll: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Örülök,hogy jól vagy! :D Szólj ám,ha a Zsuról tudsz valamit!Jaj szegény!Úgy izgulok érte!Remélem már túl van rajta és nem szenvedett sokat! :roll: :D

Kép

Kép
melcsi82

még nincs semmi hír....írtam neki délelőtt ......nem érkezett válasz....tehát még bencus odabe van.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
írt zsu!!!!!!!!!!!
Megszülettem,nevem Vörös Bence,3760gr-mal és 57 cm-rel!
Anyukámmal mindketten jól vagyunk csak elfáradtunk a nagy munkába!

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu: Hatalmas gratula:) Szép nagy baba lett a Bencusból.
Aztán várunk ám az élménybeszámolóval és a képekkel :)
sok sok puszi.

Kép
csucsu05

Zsu hatalmas Gartulációmat fogaddel és gyere mighamarabb képekkel és sok sok tejcsit kívűánok
fiúhoz méltóan szép súllyal született Bencus :)

nika70
Salgótarján

Zsu, gratulálok, sok tejcsit és gyors felépülést kívánok!

Kép Kép Kép
datolya

Zsu!Nagyon ügyes voltál!Gyors felépülést és sok tejcit kívánunk! :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
melcsi82

Kép
sziasztok.....ime itt az én kis 3 mm-es babom.......már pulzál a kis szivecskéje!!!!!
viszont sajna van méhszájsebem:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

zsu láttam a kisfiadat az iwiwen nagyon édes majd gyere mesélj

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Egy gyors bekukk, sajnos Bencus hasfájós, nincs sok időm!
De nagyon édes baba, egyszerűen szerelmes vagyok a fiamba! :oops: :lol:

Köszönöm mindenkinek a gratulácikókat!

A szülés egy csodálatos élmény volt! :lol:

Nita, neked egy hatalmas gratula! :lol:
légyszi, ha van kedved, dobj már ide fel egy képet Bencusról az iwiw-ről, mert én nem tudtam lekicsinyíteni! : :?
zsu83

zsu megkérem a párom hogy segítsen és akkor teszek fel ide képet........
vegyél infacolt a bencusnak...nekünk megmentette az életünket.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

zsu teszem a képeket Nita nem kell mneked :):):)

Kép Kép Kép

nika70
Salgótarján

nika köszi..........
zsu meseszép baba bencus!!!!!!!!!
gratula még 1x!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu, gyönyörűek vagytok mindketten! Bencus szép nagy baba. Még egyszer gratulálok! Meglátod hamarosan a hasfájás is megszűnik és egyszer még éjszaka is fogtok aludni :) .

Kép Kép Kép
datolya

Nika, kösz, hogy feltetted a képeket Zsuékról!
Remélem Ti meggyógyultatok már!

Kép Kép Kép
datolya

datolya te hogy vagy? :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

datolya igen meggyógyultunk de veled mi újság????

nita te hogy viseled?

nika70
Salgótarján

nika köszi jol viselem......álomkor meg mellfájáson kívűl nincs más...jol vagyok...pihenek sokat azért......nem emelek......néha sétálgatok azért......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok, köszönöm szépen a gratulációkat! :lol: :lol: :lol:
Nika, köszi, hogy raktál fel képeket, még majd hozok képeket!

A szülésről: áááááááááááááá, csajok, nem is értem miért voltam annyira betojva tőle! Hajnali 5-kor fájásokra ébredtem, elkezdtem mérni tök rendszertelen volt, de fájt eléggé! Ez így ment 7-ig, aztán beültem vízbe hátha elmúlik, hát nem múlt, és 5-10 percesek lettek! Na ekkor hívtam a szülésznőt, mondta, hogy szép lassan induljunk a kórházba! Fél 9-kor kiszálltam a kádból, kb. fél 10re értünk be! Bő 2 ujjnyi méhszáj, ekkor még adatfelvétel, előkészítés volt! 11-kor erősödtek a fájások, 3-4 percesek lettek, a zuhany alatt vajúdtam, egy nagy labdán, ami nagyon jó volt, sokat enyhített a fájásokon, férjem maszírozott, itatott, etetett közbe, mérte a fájásokat! 12-re megérkezett a doktornőm, még mindig bő 2 ujjnyi voltam, ekkor jött a burokrepesztés, hát az nem volt túl kellemes! Ekkor megint mentem vissza vajúdni a zuhany alá! 1 körül megint vizsgálat, már bő 3 ujjnyi voltam, kaptam valami méhszájérlelőt, na ettől kb. fél óra alatt, teljesen eltűnt a méhszájam! Az a fél óra volt a legkeményebb fájásügyileg, de azért tűrtem! Na ekkor éreztem, hogy nyomnom kell, kb. fél kettő, ez már egyáltalán nem fájt, csak székelési ingerem volt, mondták hogy nyomjak, na itt beleadtam apait-anyait, olyan fura eufórikus hangulatba kerültem, csak arra tudtam gondolni, hogy mndjárt itt van Bencus, férjem is beszélt hozzám folyamatosan, (Ügyes vagy nagyon, nyomjál erősen, mindjárt itt van, és mondta amikor meglátta a fejét, és hogy hajas baba, na ez újabb erőt adott, és végül megszületett Bence baba! :lol:
A varrás viszont rosszabb volt mint az egész szülés, bár én úgy legyengültem a szülésbe, hogy már tiszta félkómás állapotba voltam! Így utólag visszagondolva nem is tudom, hogy volt ennyi erőm a szülésnél!
Szülésznő, dokinő nagyon megdícsért, hogy milyen fegyelmezett voltam, azt mondták, hogy ritka az ilyen! És bennük is nagyon szép élményként maradt meg a szülésem, doktornő amikor összevarrt, odajött megsimogatta a kezem, hogy elsőre természetes úton ekkora babát megszülni nem semmi!
zsu83

zsu a varrás nekem se volt kellemes....emeltem a fenekem el. :oops: :)
az tény hogy tényleg hamar te is megszűltél......remélem a köv szülésem is olyan rövid lesz mint máté volt.....többet ki se bírnék.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, hát nem is jó többet vajúdni, így is nagyon kifáradtam utána, pedig nem is volt olyan hosszú, és fájdalmas!
zsu83

szegény szomszédom 17 orát vajudott...... :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

17 óra az nagyon durva!!!!!!!!!! :shock: :(
zsu83

Zsu, nagyon ügyesek voltatok, mindhárman! Örülök, hogy szép élményként maradt meg benned a szülés.

Nika, örülök, hogy meggyógyultatok! Mi is. Szerencsére csak Szabi és én voltunk betegek, mindkettőnknél kb. egy hétig tartott.

Jó éjt!

Kép Kép Kép
datolya

Zsu: Nagyon szépek vagytok!Bencus a Te szádat örökölte :D Nagyon ügyes voltál :D :wink: Megkönnyeztem a történeted,de hát én ilyen vagyok! :roll: :D

Nita: Te hogy vagy?Mikor mész uh-ra?Vera kislányával mi van?

Datolya: Jó hogy benéztél :D Következő projekt mikor lesz :wink: :D

Hoztam Szonjáról pár képet!Már nagy lány :D Egész nap jár a szája,mint a kacsa feneke! :D
Kép
Kép

Kép

Kép
melcsi82

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?