Új privát üzeneted érkezett!

Panda: Majd jelentkezz utána, hogy túlélted e. Vagy legjobb babanetes írásaidat publikálhatjuk, kötetbe szedhetjük...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee,
Nekem is rendes a fogorvosom de egyszerűen nem tudom elfogadni ezt a fajta fájdalamat vagy nem is tudom hogy írjam le... lehet volt valami gyerekkori traumám a fogászaton... Én nődokihoz már úgy megyek mintha csak kenyeret vennék a boltba. köszike :lol:
Vendég

jaimee!
azt ég tedd hozzá, h ráadásként kap egy Tibi csokit is a Panda! :lol:

húú, akkor nekem szerencsém van. én a fogorvostól nem parázom. Viszont azt mondom, h ne is gondolj rá, mert akkor beparázol mégjobban :!:

babszika

Jaimee,
Majd emlékeztek rám ha nem jövök többet? :lol: Igérjétek meg hogy bosszút álltok a tábla felelősötökért :lol:
Vendég

Én mindig parázom előtte, akármilyen orvos legyen is az. Ha orvosról van szó, automatice megnyomódik bennem a majré gomb. Akkor múlik el, ha már ott vagyok. Vagy nem múlik el, de az gáz, mert akkor kis nyuszi vagyok és kérdezni is elfelejtek és azt sem tudom, hol vagyok. :oops:

jaimee

jaimee!
akkor vigyél magaddal mindig egy papírt, amire előző napokban felírt kérdéseid lesznek.... így csak fel kell olvasnod!

Panda!
Persze, h emlékezni fogunk rád. Hősként fog emlegetni az utókor! :wink:

babszika

Babszi: Micsoda??? A Panda Tibi csokit kap? És éééén, mit HSG hős túlélő? Az semmi volt? Nahát....

Panda: Nincs neked olyan szerencséd, hogy megszabadulj tőlünk!
De mindenesetre, bosszút állunk, esküszünk, esküszünk, hogy Pandát veszni nem hagyjuk! Hú, vesztem érzem, asszem...

jaimee

jaimme!
tehetek én arról, h te kezdted el szugerálni a Pandát?? :lol:
és mint tudjuk, a szugerlás mellé Tib jár! hihi (ezt hallaná a fogorvos)

babszika

Olyan rendesek vagytok :lol: teljesen elérzékenyültem így az utolsó óráimban :oops: Hsg elött nem féltem így pedig az sokkal rosszabb mint egy fogászat ez nekem valami agyi kattanásom :?

Jaimee,
Küldök neked tibi csokit :D
Vendég

Babszi: Úgy gondoltam, az ciki. Kis kockás papírt előszedni tatyóból....Nem gáz? De mondjuk könnyen ki lehet hozni az egyensúlyomból, a múltkor azt mondta a doki, amikor peteérésem volt, hogy menjek haza, aztán kapjam el az embert ma este vagy reggel...Ez már a dolgok kellemesebbik része. - tette hozzá. Hirtelen nem tudtam zavaromban, mit csináljak. Kínombanm, előhalásztam a mappámat, kinyitottam, becsuktam....SZóval kell az a kockás papír...:-)

jaimee

na kirohantam venni apróságokat húsvétra és tiszta hülye vagyok... ott állok, számolok hogy mennyit és mit és amikor fizettem ránézek az ATM-re... tán előtte vehettem volna fel vagy esetleg kártyával fizethettem volna... na mindegy, ha a hülyeség fájna :lol:

Andi aranyos vagy, de már tuti, kezdődnek az előjelek igencsak láthatók lenni... most jól kimagyarfejeztem magam :D

Babszika aztán csodálkozol... ha mindenféle haverjaid vannak...

Jaimee naaagyon nőcis lettél :D

Pandácska drukk, gondolj ránk meg ilyesmi és akkor lélekben veled leszünk

Kép
mercure

Panda: Nem baj, mindenkinek megvan a maga érzékeny pontja. Egyeseknek sok ilyen pont van, mint pl. nekem.

Babszi: SZugerálás mellé csoki jár?!? Hol van ez írásba fektetve? Nem találom.

jaimee

mercure!
én megsajnáltam szegény Gyuszit. Mindenki elhajtotta... :lol:

babszika

Mercure: Miért is? :D

jaimee

Babszika most már eleget volt nálad, Zavard el!!!

Jaimee... hát a csillivilli rózsaszín álom miatt :D

Kép
mercure

jaimme!
a Hajós is mindig megkóstoltatja a Tibit a szugerálás után.... :lol:

babszika

Mercure: Jaaaa, igenigenigen. Köszi! :D Mik azok a látható jelek?

Babszi: Zavard már el! Csak ne Szolnok felé!

jaimee

Babszi: Gondolod? Hmmm....Nem csípem Hajóst annyira, úgyhogy...

jaimee

Elindulok :shock: :? :( :cry: majd jelentkezem ha még tudok ha nem akkor tudjátok ti vagytok a legjobb topic és jó volt veletek!
Vendég

No para Panda!!!!!!!!!!!!
Meglátod, nem fog fájni!!!!! :wink:

babszika

Rezeg a majréléc Pandácska??? Veled vagyunk ne izgulj.....

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Ja és küldök magamnak egy hőmérőt...hátha...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Jól tetted Gyabi!
Meglátod, h holnapra már szépen felmegy az a fránya hőd!

(ma nekem is lejjebb ment... na jó, nálam még annyira nem számít)

babszika

Köszi Babszika a bíztatást, de annyira szúrkála hasam, hogy legszívesebben belebújnék a hasamba és belülről megvakarnám.

Azt néztem, hogy az előző hónapban 24 . napon volt a pé, ma pedig pont 24.nap van. Lehet, hogy ez van a dologban. De akkor pénteken????? Nem értem...

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!
Ne idegeskedj!
Tudod, minden megeshet. A biztonság kedvéért kapd el apát! :wink:

babszika

Ezt számolta most egyx ovulációs kalkulátor. Az előző 3 hónap adatait kellett beírni...

Az Ön menstruációs ciklusa kb. 34 nap hosszú
A következő periódus kezdete valószínűleg: 15/07/2007

A termékenység kezdete: 27/03/2007

vége: 01/04/2007

Kép
Kép
gyablonka

Mindjárt jövök, csak segítek anyóséknak, h minél hamarabb elhúzhassanak a nyaralóba :lol:

babszika

Ezt pedig most találtam, ezzel nyugtatgatom magam:

Vannak olyan nők, akiknek éppen az ovuláció idején jelentkezik kis mennyiségű vérzés, barnás folyás – nos, ők szerencsések, mert pontosan tudják, mikor ovulálnak!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: Egy kalkulátor már csődöt mondott nálam. Már csak a hőmérőmbe kapaszkodom, de azt hiszem, már abba sem sokáig. Ha két naponta hancúr, akkor nem mindegy?

jaimee

Gyabi: Ne parázz már!! Holnapra úgy felugrik a hőd, hogy csak na.

jaimee

Na egy szónak is száz a vége, ma este hancúr, ne is várjatok!!!!!!!! :lol: :oops: :oops: :lol:

Na persze ha elmúlik ez a görcs, ami 2 perce kezdődött és annyira fáj, hogy nem tudok kiegyenesedni!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Nanana....Kéretik nem görcsölni! Lehet, hogy tényleg pé...? :roll:
Mondjuk, nekem inkább nyilallni szokott...

jaimee

Sziasztok :D
Jaimee:Örülök, hogy jobban vagy! Milyen gyógyszit írta fel? Az nem antibiotikum?

Pandácska:Tudom, már késő, de azért elmondom: egészen 21 éves koromig úgy kezeltettem a fogaimat, hogy no szuri! Igazándiból nem is fájt. Egyáltalán nem félek a fogorvostól :D Mostanában pedig unokatesóm lett az orvosom. Ő ragaszkodik a szurihoz, mert ez most már KORSZERŰ!!!

Babszika:
Gyuszinak üzenem, hogy ne zaklasson tovább :evil: :evil: :evil: !!!

Gyabi:Szerintem is nincs semmi baj. Holnapra fentebb kúszik majd a hőd!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Olik!!
Igen, kaptam antibiot, valami port, amit este be kellett venni. 3 napig hat állítólag. Azóta jól vagyok. Lelki szemeim előtt már láttam, hogy frissen kipucolt petevezetékeim megint eltömödnek....Hát csak nem... :? Most már csak iszom, iszom és iszom. Mondtam is a kollegáknak, hogy kihúzom az asztalom a WC-be, sokkal praktikusabb lesz. :-) MInek annyit szaladgálni.

A fogorvos nekem is alapból nyomja a szurit, akármilyen pici a lyukacska. Utána beszélgetünk egy kicsit, mi újság, ilyenek, próbál oldani (hasztalan)...:-)

jaimee

Közben néha idepillantok hozzátok...

Köszi Olik!!!!!

Egyébként csak nem akarnak lelépni anyósék.... pedig segítettem a kipakolásnál is :?

babszika

Babszi: Ilyen keserves a búcsú? :D :D :D

jaimee

Akkor jó! Nagyon át tudok érezni a helyzeted, mert nem is olyan rég nekem is volt ilyenem. Szó szerint könnyeztem, amikor pipiltem :shock: Aztán olyan jó volt fájdalommentesen wczni :D

Pandácska:Megvagy már??? Én is megyek hamarosan a foguncsitesómhoz, gondoltam átnézetem vele a fogaimat, mielőtt babás leszek :D
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Az anyós témába én már bele sem szólok :evil: Nagyon hosszú volna mesélni :shock: :x

Kép
Kép
Kép
olik22

keserves???!!!! :lol: :lol:
na ja.
alig várom, h legyen egy kis nyugalmam.... de mire elindulnak, lassan már apa is itthon lesz és tuti nem tudok lepihenni. Pedig akartam egy órácskát aludni. :?

babszika

Olik: Na mesélj már egy kicsit!
A pipilésről: Hétfőn nézi-nézi a párom, ahogy nyüszítek a WC-n, termelek...egyszer csak megszólal: Gyúrsz a szülésre? - rásandítottam piszok mérgesen, aztán csak magyarázkodott, hogy a szülés is fájni fog, ott is viselkedni kell, tűrni és én most erre gyakorlok... Hát férfiagy ez vagy mi?

Babszi: Részükről keserves, ha ilyen sokáig készülődnek...

jaimee

Na akkor elárulom, h a Bálintom "Mojzlinak" szólítja az anyját.... mert állandóan pakol, de soha nincs előrébb.
Az apósom meg el van kényeztetve. Egy mostani példa: Anyós ivott az üvegből, de nem tette vissza a kupakot. Erre após bénáskodott és kiöntötte a vizet a pultra. Felháborodva azt mondja: Ki nem tette rá a kupakot? - s közben elindult kifelé. Anyós mondja, h ő. Erre após: Akkor fel lehet törölni.
Anyós bemegy a konyhába és a 1,5 literes vízből kb. 0,5l-t kiöntött, vagyis úszott minden.... de ő lazán kisétált, leszarva, h úszik a konyha....

Na, ezek az ősök...

babszika

Élek :lol: :lol: köszi a drukkokat :lol:
Vendég

Jaimee:Uh...hol is kezdjem. Talán azzal, hogy egész életén át szedett bogyókat+alkohol...Én még sosem láttam "padlón", de tisztán sem. Ebből adódóan annyira leépül szellemileg, hogy már lassan mindenki elfordul tőle, mert kibírhatatlan szegényke. Mindenbe beleköt, ha így csináljuk, akkor miért nem így, ha meg fordítva, akkor meg az nem jó. Méghozzá az apósom mindig is tagadta, hogy anyuka "ilyen". :shock: Az elején nem tudtam aztán pedig nem lehetett rajta észre venni ( kivéve az üveges tekintetet), csak egyet nem értettem - miért nem akar bemutatni neki a párom? Hát szégyellte magát, várta a tisztább pillanatot :shock: Na ő tudna mesélni a gyerekkoráról!!!
Most meg annyira tönkre tette magát( a mája teljesen gáz), hogy csak fekszik ( pelenkában!!!) és nem érdekel semmi.
Mondjuk mindig is olyan depis volt ( gondolom a nyugtatók miatt). Nem érdeklik a 3 unoka, 2 fia, férje. Az apósom mindig is háziasszonykodott otthon, tök jó ember, anyósom meg fodrásztól kezdve, szomszédokkal meg rokonokkal befejezve mindennek lehordta mindig szegényt. Na meg hogyan beszél az anyával :shock: :shock: :shock: ( mondjuk az is egy TÉSZTA, de alapban nagyon jószívű ember). Még jó, hogy mindenki kiismerte, ezért nem nagyon hisznek neki.stb. stb.
Egyet nem értem: mivel tartotta meg ezt a férfit egész életén át???????? :shock:
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Ez gyors volt Panda!!!!!!
:wink:

babszika

Sziasztok!
Szia Mariann!
Látom,te is túlélted!Én most jöttem haza a fogászatról.Volt egy töméscsere és fogkőlevétel.Eddig mindig kértem szurit,most viszont azt mondta a doki,hogy próbáljam ki anélkül,nem fog fájni.Hát,majdnem elájultam,ahogy jött felém a fúróval!Viszont tényleg nem fájt! Egy hős vagyok!

Egy kérdés: aki nem szedhet fogigátlót(mint én),annak a lombik már eleve kizárt?
Köszönöm a választ előre is!
Vendég

Üdv Panda! Rövid volt a beszámoló. Sokkban vagy? :D

Heni: Hol vagy? Vettem céklalevet. Mennyit lehet ebből inni per nap? Nem is rossz az íze. Csak piszok drága.

Olik: Hát részvétem neked is. Szegény férjednek sem lehet könnyű.
Talán nem tartottam meg semmivel, hanem apósod ilyen jó ember.

jaimee

Jaimee,
Nem csak zsibadok és még az agyam is hehehe

Kriszta,
miért nem szedhetsz fogigátlót?
Vendég

Volt már trombózisom.Ez eleve zárja ki a fogigátlót.Azóta is mindenhova csak véralvadás-gátló szurival a táskámban mehetek.Még nem kérdeztem rá a dokinál,mert még sikerülhet az inszem,de itt már annyiatoktól olvastam,hogy fogigátló kell.Igy is azt mondják,hogy minél előbb legyek már terhes,mert csak romlik a lábam.Hát kösz... Azon vagyunk!
Vendég

Kriszta,
Hát ez érdekes mert akkor tüszöérlelő szurikat se kaphatsz hiszen az is trombózist okozhat. Anélkül meg nincs lombik vagyis én még nem hallottam róla. Clostit kapsz az inszemhez?
Vendég

Kriszta,
Szerintem ez egy olyan dolog hogy neked kell eldönteni mit vállalsz be. Mivel még nem volt egy inszemed se így felesleges a lombikon gondolkodnod lehet nem is lesz rá szükég.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?