Zitus én 164cm és 50kg vagyok. LH teszt csak akkor ér vamit, ha nem magas az LH szinted, különben mindig +at fog mutatni. Legegyszerűbb, ha a ciklus 3. napján csinálsz egyet. Ha pozitív, az sajna nem jó.
Nagyon jó, hogy így esztek, akkor végülis már "csak" finomítani kell rajta.
Kenyérsütés is szuper, nekem is van gépem. Aszaltgyümik sajnos felejtősek.
Pedig én is szeretem, de mióta tudom, mi a bajom, 1 szemet sem ettem.
Krumpli helyett mehet a csicsóka (azt sem kell számolni), bár ha jól tudom, már nincs szezonja.
Méz sem a legjobb. Nyírfacuki helyett lehet még stevia vagy eritrit(Xukor Zero, PrimeSweet). Ezek már húzósabbak árban.
Vannak mesterséges édesítők is, szinte 0 a ch tartalmuk. Én a folyékony Süssinat használom.
Csoki. Ritter Sport Diät: Van tejcsoki, ét, joghurtos, nugátkrémes és nagyon finom, nem érezni semmit. Milka Diät: tejcsoki, mogyorós, nugátkrémes. Kb 400Ft-ok, úh nem vészes. Nem tudom merre laksz, de én itt Pesten az Ázsiában szoktam venni. De mondták már a SPAR-t is., Viszont Auchan-ba ne, mert ott 700Ft! uez. Csokit ebédkor szoktam enni, pár kockát, mert ezek jól meg tudják hajtani az embert.
Nasik. Saját sütési sütik, sajtos rúd. Amibe tejföl kell, azt kihagyom. Sajtos rúdból is, 1 tojással többet teszek, így egész nap ehetem. Ha nem szereted a vajjal készült krémes sütiket, lecserélheted mascarpone-ra.
Pudingporból van HAAS DIABETIKUS.
Lekvárokkal óvatosan, mert tele vannak tömve fruktózzal, ami csak 1 fokkal jobb a sima cukinál.
Diabetikus dolgokkal vigyázz, mert uaúgy sima fehér lisztből vannak, csak kevés a tk lisztes dolog.
Ja, lencsével is óvatosan.
Lehet enni Norbis cuccokat is. Vannak még a DiaWellness termékek, azok is jók. Viszont reggelire tilos minden édes, hiába lassú Pl kakaós, fahéjas csiga, mákos pite/rétes, és ezek a finomságok.
Nekem sem jön ki mindennap a 180ch. Van, hogy 170, de múltkor már 200 lett. MA voltam a dietetikusnál, vinnem kellett a heti kajálásomat, és nagyon meg lettem dícsérve.
Közben megtaláltam a füzetemet, pontosítok még
Lassú ch: gabona, tészta, rizs, natúr pelyhek, zöldségek aminek 100g-ban < 5ch van, kesudió, mogyi
Husikat lehet szezámmagba, lenmagba, szotyiba stb forgatni és úgy sütni.
Ha te szoktál lekvárt eltenni, akkor a zacsis Dzsemfixeket is kerüld. Helyette lehet kapni bioboltokban agar-agart.
Ha mégis krumplit kívánsz, akkor a petrezselymes krumpliként vagy héjában sütve. Krumplipürének búcsút kell mondani.
Ez egy nagy herbárium, minden van:
www.herbahaz.hu