Új privát üzeneted érkezett!

Na végre sikerült a beilleszteni a vonalzót. Azt azért még megkérdezném, hogy hogy kell beállítani azt, hogy ha írok, akkor ne kelljen mindig beillesztenem. Na ezt szépen megfogalmaztam. Ja és a hetek száma magától állítódik vagy azt is nekem kell?

Kép
vikike_

Úgy észlelem sehol senki, akkor én is megyek, mindenkinek nagyon jó hétvégét. Szerintem majd benézek szombat vagy vas..

Nika, csak két nap az eltérés köztünk :D .

Ezt még elmesélem: az egyik ismerősöm most szült, a lényeg az, hogy nagyon hamar, 04:12-re mentek be a kórházba és 05:20-ra már meg is volt a baba. Ráadásul első bébi és könnyű szülése volt, még a férjével egymásra is néztek, hogy csak ennyi volt. Én is ilyen álom szülést szeretnék. Na de mindenkinek más.

Na puszi mindenkinek, jóccakát!

Kép
vikike_

Sziasztok!
Én napközben nem tudtam belépni a Babanetre :( valami hibát írt.

Meli, nem törvényszerű a rosszullétnél, hogy reggel legyen :wink: Én az első terhességemkor este és éjszaka voltam nagyon rosszul :roll:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ingyenes fogamzás előtti kivizsgálás az Országos Gyermekegészségügyi Intézetben (régi "Czeizel intézet"):

www.ogyei.hu

Itt is sok érdekes info várja a családtervezőket:

www.timmermann.hu
timitomi

Jó reggelt!
Meli meglepődve látom, hogy én vagyok az első :twisted: pedig én is sokáig aludtam, de tudtam volna még, na de a gyerekeim közül valamelyik mindíg ébresztőórásat játszik. :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!
Tegnap én sem tudtam belépni, hiába próbálkoztam egész délután :evil:
Meli: bíztató a rosszulléted én is remélem, hogy okkal van és hétfőig megesz a kíváncsiság! :wink:
Vikike: gyönyörű lett a vonalzód és már mindjárt a 12. hetet töltöd gratulálok! :lol:
Plútó: neked végül is volt piri, vagy csak vaklárma volt?
Bea: mindent el tudtál intézni? Cicával mi lett? :?:
Én ma vagyok az 1 nap :( :evil: , de jön a nyaralás, úgyhogy remény van ezerrel :)
Sziszi: én nem akarok okoskodni, szerintem egy kicsit alacsony a progeszteron, nekem 0,02 volt legutóbb és kaptam rá bogyit, hogy legyen peteérésem. A másik értékre nem tudok nyilatkozni sajna,de hétfőn már okosabbak leszünk, nem?
Majd jövök még!

Andi
candi

Candi nem volt még mensim :lol: remélem nem is lesz. ma vagyok a 32. napon.
tudod várom a csodát, ugyanis ehhez a hónaphoz nem fűztem sok reményt. 13 nap volt tojásfehérjés, akkor együtt is voltunk, de utána vagy 5 napig nem :oops: Szóval én már le is tettem erről a hónapról. :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Örülök, hogy csak vaklárma volt a múltkori és nagyon drukkolok, ilyenkor szoktak eljönni a csodák, mikor nem is számítasz rá :wink:
candi

Lányok most olvastam róla, hogy Veresegyházán van macipark. A kereső ki is dobta, és nagyon szupi képek vannak róla.
Volt már ott valaki közületek?
Esetleg a találkozó valami ilyen helyen is lehetne majd, nem?

szép napot mindenkinek, majd vasalás közben ha tudok még benézek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt, csak gyorsan benézek, szeretném behozni most már a lemaradásomat(eddig olyan ritkán tudtam írni, már szégyelltem magam).

Köszi Candi a vonalzóm dícséretét, megszenvedtem velem mire sikerült.

Kis-plútó DRUKKOLOK én is, bocsánat a babám is, már megbeszéltem vele.

Na megyek főzni, meg van egy halom vasalnivalóm, de legalább most nincs az a dög meleg.

Kép
vikike_

Én még nem jártam ott, de aki volt dícséri!

Andi
candi

Candi!!Te meg hogy-hogy itt vagy???

Kép
bea27

Miért csodálkozol Bea szombaton mindig vagyok min. délig :wink:
Úgyhogy még fél óra aztán lelépek!
Jövő héten Pénteken leszek legközelebb, hacsak meg nem esz a kíváncsiság és valahonnan fel nem nézgelődök.
Mindenesetre Pénteken jó lenne jó hírekre jönnöm / Plútó, Meli /, és egy új párost köszöntenem.
Puszi mindenkinek! Kép

Andi
candi

Sziasztok,ma már egyszer jártam itt,de elszállt,amit írtam,pedig jó tartalmas volt!
Na szóval,felébredtem hajnalban,3.45-kor pisilni,amikor apa indult,aztán elaludtam,felkeltem 5.15-kor,automatikusan dugtam a számba a hőmérőt....36,9 volt,megmértem még1x,36,95 volt!Aztán nem volt kedvem felkelni,mert csak 9-re mentem dolgozni,visszaaludtam....aztán 7.20-kor felkeltem és újra mértem és már 37,2fok volt!!!Arra gondolok,hogy a pisilés után nem töltöttem elég időt fekve ágynyugalomban....mindegy,nincs pattanásom,a hőm jó fenn van és stabil....vettem tesztet,de nem csinálom meg reggel,hanem majd csak hétfőn!!!!Szorítsatok nekem!!!És Gabinak is!!!!!Úristen el sem hiszem,hogy már szombat van,alig vártam a hétvégét és milyen gyorsan itt lett!!!!!!!!Most lefekszem,nagyon elfáradtam,majd még este benézek!!!!!!!!Puszi mindenkinek!!!!!

Kép Kép
meli1118

Megint első :lol: :lol: :lol:
Elhihetitek ezt a tömeges bejelentkezést nehéz volt ám megelőzni :lol: :lol: :lol:

Meli hol vagy? Hírek? Ugye hő stabil, semmi rossz jel?

Velem minden változatlan :wink: Ebben minden benne volt :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

egy hét kihagyás után újra itt vagyok
muszáj volt bejönnöm, mert elfelejtettem elküldeni egy megrendelést, aminek hétfőn reggel célba kell érnie...

Szóval tréningen ültem egész héten, hehe, megtanultam az a programot, amit szeptember óta vakegér módjára használok, esténként pedig – jó vendéglátó módjára – a külföldi vendégeket szórakoztattam. de jó fejek voltak, így nem bántam meg

Viszont ami aggasztóbb, hogy valószínűleg begyűjtöttem egy jó kis gombát – a külföldi kollégákat gyanúsítom, mert csak otthon és itt az irodában megyek el, máshol nem, és itt az irodában nem is ülök rá, de lehet, hogy a szemét bacik beugrottak…
Szóval használtam a ger..izé kúpot és irrigáltam is, és ma reggel mértem – jó hosszú kihagyás után – 37,1-et. Úgyhogy most egy kicsit be vagyok ijedve, nem sok reményt fűztem ehhez a hónaphoz, a tréning miatt nem is nagyon foglalkoztam magammal úúúgy, no lh teszt, no hőmérőzés, csak múlt vasárnap reggel egy kis Billings tesztelés. Ma kíváncsiságból nyúltam a hőmérőhöz.
Jaj, csajok nyugtassatok meg, ha van ott valaki, nem árt neki a gomba és az intim zuhany, a kúpról meg nem is beszélve! :cry:

Gabi, A veresegyházi maciparkban már jártam, egy nagy terület van dróthálóval körbekerítve, kb fél óra lassú sétával körbejárható, és belül a medvék buliznak. Van műpocsolya, abban dagonyáznak, meg fák, bokrok, azok alatt mászkálnak. És vannak farkasok, meg őzek is (persze külön…) :D
Nekem nagy élmény volt, imádom az állatokat, és boldog voltam, hogy úgy láttam, itt jól érzik magukat.
Belépő nincs, minden látogatóra rá van bízva, pénzbedobással támogatja e az alapítványt. :wink:
Ja és a kerítések szélén sok hasznos információ olvasható az állatkákról.
Tódort figyelem én is! :shock:

Meli, nagyon izgalmasan hangzik! Szorítok és kíváncsian várom az eredményt!
Viszont szerintem nem kellene festegetned. A festékekből egy csomó káros anyag párologhat ki – inkább bízd apára, ha lehet. Vagy már túlvagy rajta?

Nika, az én karomon már semmi (ezért kedden újra megyek…)
Nem próbáltad kezelni-kenni valamivel? Regenerálásra nagyon jónak mondják az árnika krémet, csak természetes hatóanyagok vannak benne, ártani nem árthat, és hátha használ szegény karodnak. Fáj is vagy csak csúnya?

Icus, az nem baj, ha a legerősebb ovu csíknál pont nincs kéznél apa, az utána következő 48 óra számít. És ha előtte voltatok együtt, az sem gond, mert a kiskatonák „szavatossági ideje” 24 óra, szóval még ott lehettek, amikor az erős csíkot tesztelted.

Sziszi, gyorsan előkapartam a leleteimet az első körből – júli 10-én értékel a doki, addig csak max. nézegetni tudom. Szóval nálam a progeszteron 1,7, és az ösztradiol 207. Szóval hasonló a tiedhez.
Az enyémet az 5. ciklusnapon nézték. A tiédet hányadikon :?:

Vikike, én is ilyen szülésről álmodozom, de egy pár órás vajúdással is kiegyeznék – EDÁ-val… :roll:

Málna, irigykedtem. Jól sikerültek a képek, Máté cuki, és neked nem kell a csúszda mögé bújnod, az alakoddal semmi baj! Szeretnék majd én is így kinézni egy poronty után :D

Andi, közeledik a mi időnk is, gondolatban már csomagolok! Puszi! :D

Musz

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Muszkuru,

hát pont ez az én bajom, hogy az én hormonvizsgálatom a 13. napon készült. :cry: :cry:
UH 17. nap, érett petesejt látható ovuláció előtt, a netdoki válasza alapján. Végre egy jó hír. :P E hír kapcsán mától belehúzunk szerdáig, hátha elég erős lenne, hogy a hormonok ellenére is megtapadjon....

A gombával vigyázni kell, de nem lesz baj. Beszélj a dokiddal, ha nagyon izgulsz. Lehet pont azért lesz baba most, mert semmilyen hókusz-pókuszt nem csináltál :wink:
Vendég

Meli merre vagy teszteltél már :?: :shock:
Zebracsíkok vannak remélem.
Vendég

Sziasztok!!!!Megjöttünk a Tiszától,voltunk strandon,eleredt az eső közben,majd meg fagytam....mondtam apának,hogy húzzunk :lol: levágta a füvet a nyaralóban,mire végzett százágra sütött a nap....ez a mi formánk,de nem baj,amúgy sem hiányzik most valami gomba,nem is szívesen mentem bele a medencébe,kb tíz percet töltöttem benne.....

NA,HOLNAP TESZTELEK!!!!!!!!!Amúgy hő stabil,igaz alig tudom mérni,mert éjszaka is kétszer kinn voltam pisilni :x :x és egyébként nem tudok aludni,1-kor még fenn voltam és 6-kor meg már :cry: fáj is a fejem....

Egyébként vettem ma is tesztet,egynek úgysem hiszek....persze ha pozitív az eredmény :shock:

Reggel jövök és beszámolok,mindenkinek szép estét!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli, nagyon nagggyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
vikike_

Meli, holnap reggel jövök korán :lol: nagyon-nagyon kíváncsi vagyok ám.
És nagyon szorítok Neked.
Én holnapra tervezem a teszt vételt :wink:

Jó éjszakát mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis-plutó neked is megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én is jó éjszakát kívánok mindenkinek! Viki

Kép
vikike_

Jó reggelt!!!Megcsináltam a tesztet,de negatív!!!!!De nem kesergek,mert a hőm stabilan fenn van,amíg nem jön meg,addig nincs baj!!!!!Holnap is mérek,aztán h nem jön meg szerdán egy érzékenyebbel újra tesztelek....aztán majd meglátjuk!Kicsit ideges vagyok most,mert azért sokat vártam ettől a naptól,de szerintem csak korán teszteltem(Remélem) :lol:
Gabi,akkor,lehet,hogy tényleg együtt leszünk?!Te holnap tesztelsz??Hányadik napon vagy???Az én vonalzóm újaindította a ciklusomat,NE TÉVESSZEN MEG SENKIT!!!!!!!!!Remélem korrigálom :wink:
Szép napot mindenkinek!!!Puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Kitöröltem a vonalzómat,majd mondom,hogy hol járok!!!Ha kiderül valami,úgyis újat kell csinálni :P puszi

Kép Kép
meli1118

Meli, :( , de még semmi nincs veszve :wink:
Én ma a 34. napon tartok :wink:
Amúgy semmi szokatlant nem érzel?
Te most 32 napra tezteltél ugye? És annyi napos is a ciklusod?

Mindenkinek szép napot!Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Gabi!!!!!!!!!Inkább már a 33.nap volt ez,mert 2.-án jött meg,de 1-én már éreztem....barnáztam....
Volt már 35 napos ciklusom is,de a 31-32 az átlagos!!!De most fenn van a hőm és nincs semmilyen színű folyásom,se barna,se semmi....szóval én még bizakodó vagyok!!!!Neked ez a 34 nap már annál inkább jó!!!!!!!Apa olyan elszomorodott volt,mikor mondtam neki,de még ő is remél!!!Várok még egy-két napot!!!Ha addig sem jön meg... :lol: azt hiszem Beának is csak kb.40 nap után mutatta ki....vagy még később????Na puszi mindenkinek!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli, nem tudod véletlenül nyákból, v. hőm. alapján mikor volt pé-d?Arra 14 napra jön a mensi, az biztos.
Nekem elvileg ebben a hónapban 28 napra kellett volna megjönnie :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sajnálom Meli :cry: , de még tényleg van remény :D .

Gabi, te mikor fogsz tesztelni?
Neked már 6 napja késik, akkor mire vársz még????

Muszkuru
Merre vagy?

Többiek?
Így biztosan nem hagytam ki senkit :P :P :P
Vendég

Gabi,ebben a hónapban,úgy jártam,mint Sziszi nemrég:kétnaponta voltunk együtt és hát a nyákvizsgálat nem volt túl megbízható,mert folyt mindig az anyag :oops: :oops: a hő szerint már a ciklus közepén volt pé,de aznap meg nem mutatta ki az ovi teszt....szóval nem tudom...még írtam is a hónap vége felé,hogy nem tudtam megfogni a pé-m....de már nem görcsölök ezen,néhány nap múlva úgyis kiderül,hogy mi van :!: :?:

De neked már tényleg tesztelni kell!!!!!!!!
Sziszi,remélem nektek(is) termékeny lesz ez a hónap!!!!!!!!!!

Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziszi, itt vagyok.
Ma kellett volna mennem második körös szurira, de még gyűjtöm a bátorságot, talán holnap.
Ezek szerint a te dokid más szisztéma alapján vizsgál ki. Hallottam már olyanról is, hogy 3x vesznek vért egy cikluson belül (talán Hajnóca írta :? )
Nekem 2x vesznek :?

Ma csak 36,7 volt a hőm, szépen vándorol lefele.

Meli, amíg a hőd stabil, semmi okod az elkeseredésre!

Gabip, mikor tesztelsz? Már bőven lehetne, nem?

Musz

KépKép
muszkuru

Meli,
én hormonvizsgálat közepén vagyok és UH is volt ebben a hónapban. Írtam korábban róla...
Azért próbálkozunk, mert most van pé-m az UH szerint.

Szorítok. Nekem ahányszor pé-m volt az LH teszt nem mutatta, de a hormonvizsg. szerint a LH szintem is alacsony. :)
Vendég

Muszkuru
tudod, mindenki másképp csinálja... :P

Nekem azt mondta a doki, hogy most bökjenek meg a ciklus 2. hetén és ő tud majd következtetni arra, hogy mi működik és mi nem. Szerinte nem kell 3 szúrás. Az UH fontosabb a véleménye szerint.
Persze ne felejtsd el, hogy nekem van már gyerekm, így mást keresnek, hiszen egyszer már voltam terhes.
Vendég

Sziszi,tudom,olvastam...de attól még bármi lehet!!!!Pont ez az....amit Áginak írtál...te már szültél :arrow: termékenyek vagytok.....minket gyerekteleneket még ez az ág is húz....hogy mi van,ha terméketlen valamelyik fél!??!De erre gondolni sem szabad!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli,
erre nem is kell gondolni, kb. 2 év próbálkozás után lehet ilyen gondolata valakinek.
Addig lehet Jónásozni, Billings, hőmérő, folsav, elevit, Q10 koenzim, zeller és tojás-kúra.... :D :D :D Minden népi praktikát be lehet vetni.
Pl. tudok olyan párt, akiknek nem sikerült 1,5 évig, aztán a pasi elment egy hétre külföldre és utána ikreik lettek. A szünet és a kikapcsolódás is jót tesz...
Vendég

Sziasztok!

Újra itt!
Azon "rettegtem" egész hétvégén,hogy hogy fogom visszaolvasni azt a rengeteg hozzászólást, amit írtok...Szó mi szó,nem vittétek túlzásba :lol:

Anyusziszi

Az egy petesejt...A 7mm nyálkahártya vastagság meg jó...Minél vastagabb annál könnyebben tud beágyazódni.
De ne izgulj,ha ma mész orvoshoz,mindent megtudsz!
Kb.5 éve nekem volt egy cisztám,a bal petefészkemben.Semmit nem adott rá az orvos.Kb 2 hét alatt magától felszívódott.
Nyugi,a ciszta sem minden esetben jelenti rögtön a legrosszabbat!!

Zsuzsi

Igen,jó hogy apa visz minket is.De csak akkor jó,ha jó az idő,és van mit csinálni.Esőben ülni a kocsiban,hát az nem nagy élmény...
A hétvégén voltunk Dorogmán.Apának sikeres volt a hétvége!Diana lenézett rá!

Bea

Mizujs veled?Unatkozol otton?!

Meli

:(
Még nincs veszve semmi,főleg,hogy a hőd fent van.Lehet hogy a farkas tényleg felfalta Piroskát :lol:
Kínai kaja...bátor vagy
Még a múltkor küldtem neked képeket a házról, az emeleten lévő korlátot én festettem 17 hetesen.Igaz,hogy kereszthuzatban és maszkban.Ha nem szipuzol akkor semmi bajod nem lehet,és a babának sem.

Kis_plutó

Vonalzót kérünk!!
A medvepark állítólag jó program.Mi itt lakunk a szomszédfaluban,de még nem jutottunk oda,hogy meg is nézzük.
Csak száraz időben szabad menni,mert különben nyakig érő a sár.

Muszkuru

Eda?!
Ha nem muszály minek?Életed legnagyobb élménye amikor érzed ahogy megszületik a baba.
Én több mint 23 órát vajúdtam de nem kértem,és úgy mentem be,hogy nem is fogok.
Ráadásul,az utóhatása nem kellemes.

Többieknek pusszancs

málna2162

Anyusziszi

És az ikrek az apától vannak?! :lol: :lol: :lol: :wink:
(Ez vicc volt!)

málna2162

Szia Málna,remélem a jóságos Farkas felfalta a rohadék Piroskát :lol: ha fiam lesz nevezzem el így :?: :roll: :roll:
Azért remélem nektek is jó volt a hétvégétek Mátéval...legalább együtt voltatok!!!!Már kész a festés...de szerintem sem lesz attól bajom!!Persze nem kell mindennap csinálni!!!

Többiek!!!!!!!!!!!!!Hol vagytok??????

Kép Kép
meli1118

Szia Málna,
a netdoki szerint ez nem valószínű, hogy ciszta, mert az UH áállítólag nem tud különbséget tenni, csak az érett petesejt eltűnik pár nap múlva, a ciszta meg marad. Ennyit az UH-ról...

A nődokimhoz csak szerda este tudok menni, mert ma már nem volt hely. Addigra elvileg a pé-nek vége, ha eltűnik az a bigyó, akkor nem ciszta. Remélem.

Képzeld nincsen otthon Tomi szombat este óta, annyira hiányzik.
:cry: :cry: :cry: Olyan üres a lakás. Este beültünk apával a szobájába szomorkodni. Jól érzi magát, tegnap este beszéltewm vele telefonon. Csigákat szed és dobálja őket a Dunába.
Vendég

Sziszi, nálam az UH-s megfigyelés még nem került szóba.
Lehet, hogy azért, mert kerek perec kijelentettem, nekem van PÉ-m, szegény doki meg elhitte.
Hivatkoztam a Billingsre, meg az LH tesztre, és úgy tűnik, elég meggyőző voltam.
Lehet, hogy inkább csendben kellett volna maradnom, és megvárni, a doki miket mond? :shock: :?

Málna, mi került apa puskájának a végére? Titkon remélem, hogy nem egy (két) nyuszi :cry:
Én nem bírom a fájdalmat, és nagyon be vagyok sz@rva a szülsétől is. Ha tudom, hogy van kiskapu (EDA), bátrabban vágok bele... :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

:wink:
Tudom mit érzel!Én is mindig üresnek érzem a házat amikor nincs itthon.De ennyi kikapcsolódás nektek is kell,és neki is.
Máté is újabban csigákat gyűjt,aminek a csigák annyira nem örülnek.Hozza kezében és kiabálja,hogy :Biga-biga jeje ki :lol:

Ezt mondom én is,hogy az nem ciszta,úgyhogy húzzatok bele!!
Mi is rajta vagyunk a dolgon.
A ferty szerint a 12 .napon volt pé-m, aznap ráis másztam apára...De szerintem nekem tegnap volt,legalábbis én úgy éreztem.A testemnek jobban hiszek,mint a gépnek.De tegnap is megtettük ,amit a haza megkívánt!
:lol:

málna2162

Muszkuru

Vaddisznó

Nekem is nagyon alacsony a fájdalom küszöböm.De ez akkor is más :) Ez a fájdalom elmúlik abban a pillanatban ahogy megszületik a baba.Nagyon fájt azt nem is tagadom,de amikor teljesen kint volt mintha elvágták volna, a fájdalom teljesen elmúlt!
Megéri!

málna2162

Sziasztok,anyukák,tudom mit érezhettek!!!Ha lesz gyerekem,nagyon önző leszek...és agyonra fogom kényeztetni :oops: pedig annak ellene vagyok!!!

Beáról ki tud valamit????

Kép Kép
meli1118

Én természetes úton szeretnék szülni gátmasszázzsal...egy barátnőmnek csak úgy kijött a baba...de előtte 12 órán keresztül kapott gátmasszázst mandulaolajjal....van valakinek ezzel kapcs.valami tapasztalata??

Málna,vaddisznót megsütitek?Ilyenkor ki nyúzza meg?Én meghalnék,ha ki kellene beleznem egy kucut :oops: .Nem undorodom,csak sajnálom...

Kép Kép
meli1118

Meli

Apa zsigerel és nyúz.(de régen én is besegítettem,a nyúzásnál)
Megbizony!Tegnap vörösboros májat csináltam... :wink: Isteni volt.Semmi extra ,csak egy kis sós vízben főt krumplival,egy fogásként :wink:

A gerinc meg már pácolódik.Ma van Apukám 60.szülinapja.A hétvégén buli lesz,arra csinálom majd meg

málna2162

Meli,
nekem a szülésznő végig gátmasszázst csinált a szülőágyon és nem is kellett volna vágni, ha Tominak nem széles ennyire a válla.
A feje kijött anélkül, hogy vágni kellett volna. De én jól tágultam és belülről is akartam tágulni. Ezt hallottám másoktól, amikor terhes voltam, hogy akarni is kell, az sokat segít.
Aki fél és rászorít, mert Úristen ez fájni fog, az kevésbé tágul.
Baromian fáj, de próbálni kell lazítani, amikor csak tudtok.
Vendég

Málna, szívemből szóltál :wink: Még pont el is férne egy vonalzó.

Muszkuru szülés ügyben egyetértek Málnával, nem valami kellemes, de pl. a kitolás rész, az már jó. a másik meg, hogy én úgy voltam vele, minden egyes erősebb fájás után, hogy most megint közelebb kerültem ahhoz, hogy megszülessen a picúr. :lol:
Adrival spontán indult, mire igazán észbe kaptam volna, már a hasamon feküdt :lol:
Na, Krisztián már akkor is erős jellem volt, ő akarta eldönteni mikor szeretne kibújni :roll: nem ám az orvos szerinti időben. a 2 indítás nem volt valami kellemes, főként az éhséget viseltem rosszul :oops:
Viszont utána olyan jó kedvem volt. Apukámat felhívtam miután összestoppolt az orvos, és olyan jó kedvem volt, hogy nem akarta elhinni, hogy tényleg megszültem. :lol:
Az első 2 hét kellemetlenebb mint a szülés, de ha van segítség, akkor ez is áthidalható.
Szóval ne félj :wink:

Sziszi, holnap tesztelek. Babonából nem akartam előre tesztet venni, a szombat délelőtt meg olyan gyorsan eltelt, hogy bezárt a gyógyszertár amikorra észbe kaptam.

Meli, nekem a nyákon kívül tűszörepikor elég masszívan fáj a hasam is. Most 13. napon volt nyák, és 14. napon fájt nagyon a hasam.Bízom benne tényleg így is volt :wink:

nekem a fiam nem gyűjt csigát, rajzolni szereti. Viszont kis gonosz, mert a múltkor összetaposta. a virágaimat szeretgeti, olyan aranyos símogatja őket :lol:
Na, eldugultam, szalad a lakás takarítani kéne

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Meli

Nekem is csináltak gátmetszést.A következőnél utána fogok járni,hogy milyen más megoldás lehet,mondjuk a masszás.Félő,hogy a másodiknál berepedhet.Legalábbis én így gondolom

Kis_plutó
Szerinted?!

málna2162

Muszkuru
AZ EDA sem 100%. Bocs, hogy el fogom venni a kedved, de bárki, aki az ismerőseim közül kérte és sokáig vajúdott, pont akkor nem érezte már a hatását, amikor a kitolás következett. Tehát a szülésnél már nem csillapított semmit.
Amúgy szerintem fölösleges veszélyforrás.

Igaza van Málnának, nekem iszonyúan fájt, hiszen az egész 2,5 óra volt mindennel együtt. Ebben a kitolás, varrás minden benne volt, de mégsem éreztem már semmit abban a pillanatban, hogy kibújt.
Vendég

Az a baj az EDa-val,hogy nem érzed,hogy mikor kell nyomni,és nem érzed,hogy hogy nyomsz,erősen vagy csak éphogy...
Na ilyenkor szokott az orvos a anyuka hasán ugrálni...
És tényleg elnyúlik a kitolási szakasz.Ráadásul a baba is lelassul tőle.
A legtöbb kismama iszonyatos fejfájásra panaszkodik a szülést követő jó pár hétben.Lesz épp elég "bajod",plusz még egy migrénes fejfájás :roll:

Még egy mondat: Én attól jobban félek,hogy nem jól adják be a gerincembe...

málna2162

Anyusziszi

2,5 óra?!
Nekem azt mondta az orvosom,ne aggódjak a következő fele ennyi idő alatt meglesz mint Máté...Király...az is 12 óra lesz :lol:
Úgy látom többségben vannak a természetes szülés hívei,így legalább meggyőzhetjük a hezitálókat,arról ,hogy ez a legcsodálatosabb érzés ami történni fog velük!!

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?