egy hét kihagyás után újra itt vagyok
muszáj volt bejönnöm, mert elfelejtettem elküldeni egy megrendelést, aminek hétfőn reggel célba kell érnie...
Szóval tréningen ültem egész héten, hehe, megtanultam az a programot, amit szeptember óta vakegér módjára használok, esténként pedig – jó vendéglátó módjára – a külföldi vendégeket szórakoztattam. de jó fejek voltak, így nem bántam meg
Viszont ami aggasztóbb, hogy valószínűleg begyűjtöttem egy jó kis gombát – a külföldi kollégákat gyanúsítom, mert csak otthon és itt az irodában megyek el, máshol nem, és itt az irodában nem is ülök rá, de lehet, hogy a szemét bacik beugrottak…
Szóval használtam a ger..izé kúpot és irrigáltam is, és ma reggel mértem – jó hosszú kihagyás után – 37,1-et. Úgyhogy most egy kicsit be vagyok ijedve, nem sok reményt fűztem ehhez a hónaphoz, a tréning miatt nem is nagyon foglalkoztam magammal úúúgy, no lh teszt, no hőmérőzés, csak múlt vasárnap reggel egy kis Billings tesztelés. Ma kíváncsiságból nyúltam a hőmérőhöz.
Jaj, csajok nyugtassatok meg, ha van ott valaki, nem árt neki a gomba és az intim zuhany, a kúpról meg nem is beszélve!
Gabi, A veresegyházi maciparkban már jártam, egy nagy terület van dróthálóval körbekerítve, kb fél óra lassú sétával körbejárható, és belül a medvék buliznak. Van műpocsolya, abban dagonyáznak, meg fák, bokrok, azok alatt mászkálnak. És vannak farkasok, meg őzek is (persze külön…)
Nekem nagy élmény volt, imádom az állatokat, és boldog voltam, hogy úgy láttam, itt jól érzik magukat.
Belépő nincs, minden látogatóra rá van bízva, pénzbedobással támogatja e az alapítványt.
Ja és a kerítések szélén sok hasznos információ olvasható az állatkákról.
Tódort figyelem én is!
Meli, nagyon izgalmasan hangzik! Szorítok és kíváncsian várom az eredményt!
Viszont szerintem nem kellene festegetned. A festékekből egy csomó káros anyag párologhat ki – inkább bízd apára, ha lehet. Vagy már túlvagy rajta?
Nika, az én karomon már semmi (ezért kedden újra megyek…)
Nem próbáltad kezelni-kenni valamivel? Regenerálásra nagyon jónak mondják az árnika krémet, csak természetes hatóanyagok vannak benne, ártani nem árthat, és hátha használ szegény karodnak. Fáj is vagy csak csúnya?
Icus, az nem baj, ha a legerősebb ovu csíknál pont nincs kéznél apa, az utána következő 48 óra számít. És ha előtte voltatok együtt, az sem gond, mert a kiskatonák „szavatossági ideje” 24 óra, szóval még ott lehettek, amikor az erős csíkot tesztelted.
Sziszi, gyorsan előkapartam a leleteimet az első körből – júli 10-én értékel a doki, addig csak max. nézegetni tudom. Szóval nálam a progeszteron 1,7, és az ösztradiol 207. Szóval hasonló a tiedhez.
Az enyémet az 5. ciklusnapon nézték. A tiédet hányadikon
Vikike, én is ilyen szülésről álmodozom, de egy pár órás vajúdással is kiegyeznék – EDÁ-val…
Málna, irigykedtem. Jól sikerültek a képek, Máté cuki, és neked nem kell a csúszda mögé bújnod, az alakoddal semmi baj! Szeretnék majd én is így kinézni egy poronty után
Andi, közeledik a mi időnk is, gondolatban már csomagolok! Puszi!
Musz