Hahó!
Zsazsókáéknak én is gratulálok! Sok boldogságot!
Athiz! Mi a helyzet veletek? Ez a front se adta meg a kezdőlökést a pöttömnek? A nevét már én is eldönteném (bár szerintem te tudod már
), nem is tudom elképzelni, hogy a szülés idejére ne legyen meg
Mondjuk nekünk is kettő van még, és patthelyzet állott elő
Ildi! Fantasztikus a gigapocid
És ti, egyben még?
Tontica! Én is úgy tudom, hogy az ikrek azért sosem egy formák, valakinél már az elejétől ott a különbség. De az ikres topikban biztosan sokkal többet tudnak erről. És mintha valami olyat olvastam volna eccer régen hogy érdemes úgy feküdnöd, ülnöd, hogy a kisebb babának kedvezz, jobban elférjen, kényelmesebb legyen neki. De ez csak rémlik. Azóta remélem már meg is nyugtattak.
Katica! Nekem innen volt a ruhám:
http://www.sanpatrick.com/site2005/entr ... p?idioma=2 Viszont most valamiért nem jönnek be nekem a kollekciók.
Mondjuk a mi esküvőnkön a kölyök 1,5 éves volt
, szóval nekem nem kellett babásan ruhát keresnem, de ha kellett volna, bajban lettem volna, mert a teszt után 1-2 héttel műr szűkek voltak a ruháim.
Okr! Én jókat hallottam a homeóról és a málnalevélteáról is, az ismerőseim, aki szedték, mind néhány óra alatt szültek meg, és senkivel nem történt meg, hogy nem tágult és ezért lett csaszi. Szóval hiszek benne, pedig alapvetően kicsit szkeptikus vagyok az altentív dolgokkal kapcsolatban. Úgyhogy most enni-inni fogom, főleg, hogy nálunk az volt a helyzet, hogy még 2 hét túlhordásnál sem puhult és nyílt a méhszáj. Hátha, sose lehet tudni, majd most...