Új privát üzeneted érkezett!

Tontica:
Annyira szep arcocskaja van! :D

baratodildi

Katica, köszi, majd megcsodálom a ruhákat. Szerintem is jobb egy bővebb fazon, mell alatt elvarrva, az is nagyon szép tud lenni mondjuk egy hosszabb uszállyal. Bár ez fajta kérdés is, nekem azonnal óriás hasam volt, már az első babával is, valakinek még 6 hónaposan sem nagyon látszik, hogy babát vár.

Tonti, nagyon szép a legkisebb fiatok! Hasonlít rád. :)

Okr drága, Szilinek sem volt meg a neve, csak amikor megszületett, mégis kibújt. Bár ő is jól érezte magát végig, a 40 hét alatt. :wink:
Vendég

Hahó!

Zsazsókáéknak én is gratulálok! Sok boldogságot!

Athiz! Mi a helyzet veletek? Ez a front se adta meg a kezdőlökést a pöttömnek? A nevét már én is eldönteném (bár szerintem te tudod már :lol: ), nem is tudom elképzelni, hogy a szülés idejére ne legyen meg :oops: Mondjuk nekünk is kettő van még, és patthelyzet állott elő :lol:

Ildi! Fantasztikus a gigapocid :wink: És ti, egyben még? :lol:

Tontica! Én is úgy tudom, hogy az ikrek azért sosem egy formák, valakinél már az elejétől ott a különbség. De az ikres topikban biztosan sokkal többet tudnak erről. És mintha valami olyat olvastam volna eccer régen hogy érdemes úgy feküdnöd, ülnöd, hogy a kisebb babának kedvezz, jobban elférjen, kényelmesebb legyen neki. De ez csak rémlik. Azóta remélem már meg is nyugtattak.

Katica! Nekem innen volt a ruhám: http://www.sanpatrick.com/site2005/entr ... p?idioma=2 Viszont most valamiért nem jönnek be nekem a kollekciók.

Mondjuk a mi esküvőnkön a kölyök 1,5 éves volt :wink: , szóval nekem nem kellett babásan ruhát keresnem, de ha kellett volna, bajban lettem volna, mert a teszt után 1-2 héttel műr szűkek voltak a ruháim.

Okr! Én jókat hallottam a homeóról és a málnalevélteáról is, az ismerőseim, aki szedték, mind néhány óra alatt szültek meg, és senkivel nem történt meg, hogy nem tágult és ezért lett csaszi. Szóval hiszek benne, pedig alapvetően kicsit szkeptikus vagyok az altentív dolgokkal kapcsolatban. Úgyhogy most enni-inni fogom, főleg, hogy nálunk az volt a helyzet, hogy még 2 hét túlhordásnál sem puhult és nyílt a méhszáj. Hátha, sose lehet tudni, majd most... :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Athiz
Lehet ez a baba mégis a nevére vár! :D
Egyébként még kiírás szt van egy heted.Nem vagy semmiről lemradva!
Nem hőmérőztél véletlenül fogamzáskor?Ahhoz számítva mikor van a 40 hét?

Szirom
Isten tudja.Lehet a homeosok segítenek.Próbáld ki,ha gondolod!Én sztem nem fogom.Egyrészt Adával is jól tágultam,nekem inkább a kitolás volt nehéz.Vagy arra is van szer???
Másrészt meg nagyon lebeg felettem a császár. :x Pedig nem kívánja egy porcikám sem.Most utóbb ez a méhsövény dolog is... :?

KépKép

KépKép
okr

Athiz:
En meg mindig 2in1 vagyok. Ma az orankenti 4-5 fajdogalashoz meg egy jo kis kiados hanyinger is tarsult :shock: :shock: Nem tudom mire var Timi, hogy kijojjon, de neki mar neve is van, aztan megsem akarodzik. :?

baratodildi

Sziasztok!

Először is Óriási gratula Zsazsókának és pici fiának! :):) Remélem,hamar hazajutnak és megerősödik a kis lurkó :)!

Athiz,remélem,már szülsz :):

Bildi

Nem semmi a pocakod :shock: ,Athizzal kézen foghatjátok egymást :D!Szt nálad már megindult a vajúdás.Az óránkénti 4-5 fájás már 15-20 percesnek tekinthető,és ehhez ilyenkor sokaknál csatlakozik hányás,erre készülj fel,ha Te erre érzékeny vagy.Szt holnap babázol :)...legkésőbb :roll:

Katica

Gratu atz inszemhez,drukkolunk :)!

Szirom

A málnalevéltea nálam is bevált :wink:!

Kriszti

Örülök,hogy tudtad hasznosítani a képeket :).Könyvet is küldenék,de egyéb írásos anyagom nem nagyon van :?...
Pocakom nemtom mitől ilyen,nem tornzáok,nem figyelek komolyabban az evésre.Igaz,a két tökmag elég torna nekem :?...meg a többi minden :).

Tontica

Szt is egyenlőre nyugodj meg,majd a következő UH-on kiderül,hogy hogyan fejlődik a picilány :).Tényleg nem nőnek egyformán :).
Lehet,hogy én vagyok a gonosz most,de szt azért készülj fel mindenre,mert ugye az ikerterhesség nem egyszerű dolog,bármi megtörténhet.Ne haragudj,nem riogatásnak szánom,csak szt jobb,ha azért nem teljesen dugod a fejed a homokba. :roll:
Ha gondolod,írok privit :roll:...

Puszilok mindenkit :)!

anyapoc

anyapoc:
Nagyon orulnek, ha igazad lenne :) En a holnapban is kiegyezem...

baratodildi

Ildi

OK :D

Kriszti

Elfelejtettem a képeket megdícsérni :oops: ...szuperek :).Mit mondjak, a másodikon Ada és közted még nincs olyan nagy különbség :lol: !

Tontica

Neked sem dícsértem :oops: !Nagyon jól látszik Alex a képeken :).
És micsoda fotósorozat! :D

anyapoc

Észrevettétek hogy Athiz ma még nem is írt!???.....Csak nem? :shock: :?: Szirom! Sajna én sem tudtam megnyitni de már a bemutató kép is nagyon szép.Mi is eredményesek voltunk, le is foglaltunk egy Demetrios modellt.Nagyon csini volt benne és bővíthető! :lol:
Anyapoc, és a többieknek is köszi a drukkokat! :wink:
katica_75

Athiz tenyleg nem irt meg :shock: :? :roll: Jajj, ezek az utolso napok olyan izgalmasak :oops:

baratodildi

Helló, még mindig nem szültem. De köszi, arik vagytok.
Ma megint végigmásztam a Tescot, vettünk forgó-zenélőt a picúrnak, és képzeljétek, a páromat sikerült rávennem, hogy összerakja a kiságyat. :D :D
A baba neve tul.képpen lehet, hogy megvan, szerintem kettőből lesz kiválasztva, ahogy Szilkónál is történt, az meg már könnyen megy.

Ildi, múlkort már nekem is ezt mondta Anyapoc, hogy szerdán már babázok, aztán sajna mégsem. :? Pedig jó lett volna. De hátha nálad beválik a jóslata. :wink:

Lányok, nagyon fáj megint a derekam, volt jó kis fájás-keményedésem, a hasam egyfolytában fáj, de a múltkor is így volt, aztán jó sok óra múlva elmúlt. Pedig nagyon tud fájni. Hát nem tudom, de úgy látszik, se hidegfront, sem túlerőltetés nem hajtja ki bébikét, de majdcsak megúnja odabenn. :lol:

Puszi mindenkinek, sok drukk meg ilyenek.
Vendég

Ildi
Én már azt hittem bementél a kórházba szülni! :) Végülis még simán ottéred Athizt holnap is,ha éppen szül!
Drukk megy mind a kettőtöknek++++++++++++++++++++++
Vkinek dobsz majd egy sms-t a hírről??????

Anyapoc
Nagyon jó genetikád van,ha ilyen szép lapos hasad lett. :lol:
Gratut köszike!

Katica
Érzel vmi "különöset"???????Drukkolok+++++++++++++
Esküvői ruhát mennyiért adják ki mostanában?

KépKép

KépKép
okr

Na,közben írt Athiz! :D :D Akkor még egyben. :wink:

KépKép

KépKép
okr

Athiz! Pedig már úgy szurkoltam!- de akkor folytatom :-)
Köszi Okr! Nem érzek semmit,az előzőnél görcsölt a hasam de most szerencsére nem. 120e volt, de van olcsóbbé is csak ez szerelem volt 1ső látásra: www.demetriosbride.com/us/index.php?pag ... rincess_07 itt a 9632-es ha esetleg vkit. érdekel.
katica_75

katica:
Ez gyonyoru!!! Mekkora uszalya van!!!

baratodildi

Katica
Gyönyörűek ezek a ruhák! :)
Az uszály legombolható ,vagy felfogatható vhogy?Mert gondolom ebben így táncolni nem nagyon fog tudni. :wink: Majd képet kérünk!!!!!
Egyébként roppant irigy vagyok. :oops: Én is úúúgy szeretnék egy ilyen szépséget fölvenni.

KépKép

KépKép
okr

Legombolható.Csak a szertartásokon lesz rajta az uszály :lol:Pont úgy van díszítve hogy nyujtja az alakot,de ha nagy lesz a pocija már, azt mondja arra is büszke lesz :lol:
Okr! Ha jól olvastam veletek is ott volt már Ada? Fűzd meg apát vegyen el újra, az úgyis nagy divat manapság :wink:
katica_75

Lanyok mar 2 oraja 5 perc koruliek a fajasok a derekbol jonnek, hasmars is volt, elindultunk a korhazba. A szulesznot nem tudom elerni, dokim ugye nincs, de remelem a korhazbol majd szolnak neki. :(
Drukkoljatok!

baratodildi

Hat hazakuldtek a korhazbol arra valo tekintettel, hogy 5 percre lakunk, tele a vajudo es az NST nem mutatta ki a fajasokat csak 15 percenkent es azok sem voltak elegge erosek szerintuk. Viszont mar 2 ujjnyira vagyok kinyilva, tehat ma hajnalban is akar mehetek vissza ha ugy alakul, de az sem kizart, hogy meg kedden se lesz semmi. Ezutobbi kijelentese a dokinak elegge kiabrandito volt. :?
A helyettesitos dokim es a szulesznom is eppen szuloszoban volt, ezert nem lehetett elerni oket :) Legalabb nem kellett miattam bejonniuk foloslegesen :D

baratodildi

Katica
Na igen,újra elvehetne! :D Csak most épp úgy járnánk,mint anno.Nagy pocak! :D :D :D :D
Talán egyszer......

Ildi
Nagyon -nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++
Nem hinném,hogy keddig kellene várni! :lol:

KépKép

KépKép
okr

Ildi, nagy szurok, de tudod, én szinte pontosan u.így jártam, és azóta is csak várakozom... baba meg még nem jött ki. De hátha neked szerencséd lesz.

Katica, csodálatosak ezek a ruhák, de jó lenne egybe belebújni, csak egy napra! :P Na, majd talán egyszer még... Ja, a 120 rongy nem is olyan sok, nekem 4 éve 80 ezer volt fátyollal, kesztyűvel. És még uszálya sem volt sajna.

Pusz
Vendég

Húú Ildi, úgy kirázott a hideg ahogy olvastam a soraidat, már nagyon izgi! :lol: Nagyon-nagyon szorítok mind a kettőtöknek és a babáitoknak is!!!!!++++++++++++++! Most kezdem érteni hogy anya miért"neheztelt rám" :-) évek múltán is hogy a kíirthoz képest még 4napot késtem is. :lol: :oops:
Okr!
Jövő ősszel már mind a két kislányod lehetne a koszorúslányod :lol: :lol: :lol: :lol:
katica_75

Athiz:
Hat mind a ketten a veget jarjuk mar, csak napok orak kerdese. :roll:
Nekem ejjel erosebbek lettek a fajasok, de leritkultak. Azert 5-6x rajuk ebredtem, de igy is sikerult kipihenni magam. Reggel kis barnazas is volt, remelem tovabb tagultam, vagy rovidultem vagy legalabb az egyik. :lol:
Most mar azt sem banom, ha csak hetfon szulok, mert akkor mar lesz a sajat dokim is :lol:

baratodildi

Elment egy kis nyakdugom, elment egy kis nyakdugom :) Hipp hipp hurra! :) :) :) :) Fulig er a szam!

baratodildi

Hu, Ildi de izgalmas!!! De jo!!!! Szuper!!! :D :D :D Nagy, nagy drukk, de irigyellek! :lol: Kuldesz majd sms-t?

Athiz Te pedig ne legyel szomoru mert utana Te jossz!!! Gondolj arra hogy mennyire csodallatos hogy nagy, egeszseges babat fogsz szulni termeszetes uton es nem veszik el Toled utana hogy inkubatorba tegyek es nem kell aggodni hogy mi van Vele, ez a legfontosabb, mit nem adnak erte ha tudnam hogy ez nalam is igy lesz!!!

Katica: nagyon orulok hogy most megint izgulhatunk Erted, hatalmas drukk, most Te jossz!!! :D

Tegnap es tegnapelott nagyon rosszul voltam, az idegesseg, az aggodas kikeszit, sokat sirtam de mara mar jobb mert Anna baba ugyanugy ficereg es ugyanolyan nagyokat rugdos igy en eldontottem hogy nincs semmi baj hanem valamelyik doki elmert valamit es kesz, a masik pedig hogy termeszetes hogy a kislany nem olyan nagy mint a kisfiu. En minden nap imadkozom Ertuk, beszelek Hozzajuk, simizom Oket es most elkezdem himezni Anna baba nevet hogy tudja Neki itt a helye koztunk es nagyon szeretjuk Ot, aztan majd jon Alex.

KépKép
KépKép
tontica

Ildi, gratulálok. Tudtam én, hogy mindenki megszül hamarabb, mint én, még lehet, hogy Robcsi is beelőz. :( :lol:
Persze az, hogy elment a nyákdugesz, még nem jelenti feltétlenül a szülés idejének eljöttét, de az tuti, hogy nagyon közel van. Szerintem is babázol legkésőbb holnap. Sok sikert, és talán még talizunk odabenn (bár kétlem).
Vendég

Tonti, köszi!

Szerintem se idegeskedj Annácskán, szeret téged, és veletek akar maradni egészségben! Az pedig, hogy hamarabb jönnek majd ki, mint az egyke babák, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy császároznak, meg hogy icipicik lesznek, lehet, hogy szép nagy babákká nőnek addig, és ha már a 36. hetet eléritek, az égadta világon nem lesz semmi probléma!!!

Pusz
Vendég

Bildi

Drukk,ez már jó jel :wink:!Egyébként van,aki úgy szül,hogy a CTG semmit nem mutat neki... :roll: Szl ne ezt vedd alapul.Azt mérd inkább,hogy milyen hosszúak a fájások.ha már sűrűn jönnek,erősek és legalább 1 perc hosszúak,akkor ez már az igazi!!!!!

Athiz

Én csak abból kifolyólag mondtam,hogy szerdán babázol,mert mentél a dokihoz.Bocs,de nekem ezek a hirtelen visszarendelések mindig gyanúsak :?...Szl ezt nem a Te állapotodra alapoztam :D!

Katica

Szépek a ruhák,bár nekem az alatt a szám alatt nem uszályos van :?...na de lehet,hogy vmit félrenéztem :D!

Kér valaki kuglófot? 8)

anyapoc

Hahó!

Drukk Ildinek és Athiznak!++++++++++ :wink: :wink:

Tonti! Örülök, hogy jobban vagy!

Anyapoc! Én :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anyapoc:
En, en , en kerek!!!

Athiz:
Hat nem tudni mikor jon hirtelen nalad is az ido... Mar barmikor lehet, fel a fejjel!

Tontica:
:) Ez az , nyugodjal meg, tenni a lelki sugallataidon kivul nem nagyon tudsz ugysem semmit es az a jo, ha azok most pozitivak!

szirom:
:) Koszi a drukkot neked is, mindenkinek!!!

baratodildi

Lányok,nyissátok az ablakot,megy a kuglóf fénypostával :wink:!

anyapoc

Anyapoc :)

baratodildi

bildi, athiz drukkolok

anyapoc, előbb is szólhattál cvolna, akkor felugrottam volna érte! :lol:

tontika mindne rendben lesz!
Vendég

Athiz! BIldi ! Drukkolok nektak nagyon!KItartás lányok!
Vendég

Szép napot!

Nálam semmi!

Ildi, remélem, te már a kórházban vagy, és talán már meg is van a bébid!

Nálunk anyuék itt vannak, meg az uncsihúgom, ő meg leköti Szilit. Én meg még rendrakással próbálom majd lekötni magamat.
Hát ennyi.

Anyapoc, milyen volt a kuglóf? :D

Puszi mindenkinek!
Vendég

Jó volt a kuglóf, Athiz :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Athiz:
Nincs akkora szerencsem nekem sem. A fajasok ejjelre gyakorlatilag teljesen elmultak, most reggel volt par erosebb, de azota megint csak gyenguszik vannak. Barnazni barnazom, de amugy semmi elorehaladas. :(

baratodildi

Ildi, nem mondod. :?
Dokiddal beszéltél? Vagy a szülésznővel? Ez normális, hogy több napig barnázol? Nehogy gond legyen, inkább kérdezz rá!
Vendég

Naponta 100 X benézek,hátha már szültök leányzók!De látom a babák most még jobban vágynak a meghitt pocakéletre. :wink:

Ildi
Én is vérzgettem-barnázgattam a nyákdugesz után,na meg a vizsgálódások miatt is. :roll:
Sztem neked ez a sok napos fájogatás elég érdekes.Bár nem vagyok szülésznő,vagy orvos,de én már ki nem engednélek a kórházból.Kapnál tőlem oxytocint ,oszt hagy menjen... :lol:

Athiz
Ti már úgy látszik megvárjátok a 40. hetet! :D Legalább még lesz időd az otthonodat csinosítnai.(na meg magadat)

Szirom
Egészségetekre kuglófot! :D

Anyapoc
Én nem nyitottam ablakot :oops: Apa szülinapi tortája még afagyasztóban darabokban,és rájárok :oops: :shock: ,Másfél hete mért a védőnő,és már híztam 1 kg azóta. :shock: :shock:
Mindezt úgy,hogy diétáznom kellene. :twisted: Na szép.A dokim pedig mindig rákérdez "hogy megy a diéta" :oops: :oops:

Tontica
Nem lesz gond Annával!!!Szépen fog ő is fejlődni,csak nem lesz olyan nagy,mint Alexander.

Barackos pulykamell lesz ma nálunk,rizzsel,és gyümileves.Már mikor hozzáfogtam jöttem rá,hogy nem jó párosítás,de mindegy.Apa kérte a levest,én meg a barakos husit.
:wink:
U.I:Titeket nem idegesít halálra afenti reklám?????Én megőrülök tőle! :evil: :evil:

KépKép

KépKép
okr

...én is óránként benézek! :lol: :lol:
De ahogy mondani szokták, benn nem maradnak!

Tontica!
Nekem is mértek annyi mindent..., oh! :roll: Eleinte aggódtam, de aztán rájöttem, hogy semmi köze a valósághoz... Érzed, hogy rugdos, jól érzi magát és ennyi! Élvezd, hogy ott van, beszélgessetek, próbálj meg rá figyelni és nem a számokra! :lol: :lol: :lol: ja, persze, hogy tudom, hogy nehéz... :lol:

Okr!
Anya, neked mé' is kell diétázni? :shock: :shock: Biztos írtad... :oops: Képeken gyönyörűek vagytok!!! :lol: :lol: Mikor jársz (jártok) felénk? Most már tényleg jó lenne összefutni..., bár a lakásunkban ebben a pillanatban 29 fok van és még nem süt ide a nap...

Hajrá, lányok, hajrááááááá!
:lol: :lol: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Kép

Kép
igen, borosüveggel játszik... :oops: Ha egyszer azt szereti... 8)

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Okr, ezek a fiam kedvenc kajái, bár a baris pulykacicit krumplipürével szereti.
A reklám nekem is szúrja a szememet. :?

Bali, jaj de édes, nagyon aranyos a kis boroskópé. :lol: Akkor ő is imád pancsizni! Boldog 9. hónapot neki!

Pusz
Vendég

Athiz, Ildi
rajtatok a világ szeme :D hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Athiz
igen, jól esett, hogy az én nevemet kapta kicsi lány :D nővérem első férje mexikói, és ebben a névben kiegyeztek, mert ugye mindkét nemzetiség használja :) igaz tesóm ragaszkodott hozzá, hogy 2 ll-el írják :P :wink: sok helyre akarom vinni :) megyünk majd csodák palotájába, állatkertbe, Miskolctapolcára, és még majd meglátjuk hová :wink:

Kép
gaby25

Én is nagyon nagyon drukkolok a finiselő kismamiknak :wink: :D Hajrá csajok és pocaklakók :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Balikám
Magam előtt látom Nándit,ahogy "borozgat".Nagyon jópofa!Apának megmutattam,és olyan jókat mosolygott rajta. :D

29 jöhet,imádom.ellenben a hidegfront. :evil: Egész du fulladok.
Csütörtökön megyek vizsgázni,9-től.Amint végeztem rádcsörgök.O.K?

Diéta :A PCO-m miatt kell/ene! :oops: Most,hogy nem szedem a metformint méginkább oda kéne figyelni a kajámra.Mondjuk meg is teszem:fagyi,süti... :oops:

Athiz
Küldöm fénypostán,nyisd az ablakot!Pürét majd gyártasz hozzá! :oops:

Szülni készülő csajok:Rátok nem hat a hidegfront???????????

KépKép

KépKép
okr

Gaby, jó programok lesznek. Akkor fürdőzés is benne lesz. Vidámpark vagy állatkert nem újdonság neki?
Naná, hogy jól esik, ha egy rokonnak azt a nevet adják, mint a tiéd, ez hízelgő, igaz?

Ceni, Gaby, nektek is köszönöm, hogy drukkoltok nekünk, igen kedves tőletek!

Okr, egész nap nyitva vannak az ablakok, de a kajcsi még nem ért ide sajna.

Nem tudom, szerintem a csemetémre nem hat az időjárás. De meglátjuk.
Képzeljétek, kettő körül felhívott a nődokim, hogy hogy vagyok. :o

Meglepődtem rendesen, elég rendi, nem? Végülis abban egyeztünk meg, hogy szerdán délelőtt bemegyek a kórházba megint, hogy megvizsgáljon. Remélem, hogy a párom bevisz, mert nem szeretném, ha megint apósommal kéne menni, már annyira szarul érint. Főleg, hogy Szilit is akkor vinni kéne, hacsak nem kérem meg anyóspajtit, hogy maradjon itthon felvigyázásra. De nagyon nincs ínyemre.

Na cupp
Vendég

Athiz:
Megint eltelt egy nap minden esemeny nelkul. A nyakdugesz tavozgat folyamatosan, ma mar epp csak barnaztam, fajasok voltak, erosebbek, de ritkan. :?
Ram nem hat a front :( Ma a melegben biztam, holnap a hidegben. :roll: Majd meglatjuk. Egesz nap keveset mozgott babuci, lehet mert egesz ap rohangasztam, hogy rasegitsek az esemenyekre. Nagybevasarlast rendeztem, vagy 3 orat maszkaltunk. :? Aztan semmi:?
Ugy tunik piszok jo hely lehet odabent a pocimban meg ilyen szukosen is :D

okr:
Drukk a vizsgadhoz, ha mar akkor nem tudnek irni. :wink: Kar, hogy nem vagy szuleszno :wink: En nem tudom itt csak 2 het utan inditanak szulest ugy tudom, addig max nagyon indokolt esetben :roll: Holnap hivom mindenesetre a dokim, szerdan NST. Na azt mar kihagynam. :roll:

Bali:
Tunderiek a kepek! Mekkora pelus! :shock: Mekkora orom ez a pancsizas! Mondjuk ebben a melegben megertem tokeletesen!

ceniko, gaby:
Koszi nektek is!

baratodildi

Látom a helyzet változatlan... :roll:
Én meg közben elmentem asztrológushoz... :shock: 35 éves koromra "már látott is" 1 fiukát :? És bíztatott hogy szervi bajunk tuti nincs, csak egyszerűen nincs itt az ideje "még" :cry: Túl sok a stressz rajtunk... ?!?... :|
katica_75

bildi kitartás!
ahiz fel afejjel4

katica asztrológus nélkül i tudjuk, hoyg sok a stressz rajtunk. hány éved van még 35 éves korodig?
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors életel, hogy élek és virulok. Látom még nincs babánk, bár ki tudja tegnap este óta mik történtek :)

Majd visszaolvasok meg írok, de fut a lakás :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?