Tontikám, ne sírj, bár én hasonlóképp tennék a helyedben. Mindig van miért izgulni, igaz? De szerintem vagy csak elmérték, mint nekem is (tudod, pár hete itt paráztam, mert egyszer ezt, másszor azt mértek, még u.az a doki is u.azzal a géppel), vagy csak picit lemaradt a kiscsaj, de biztosan nincs gáz! Csak lehet, hogy a bátyus picit jobb "evő", és irigyebb, hamarabb lenyúlja a táplálékot, így kevesebb jut Anna-Viki babának. Ikreknél ez elég gyakori ám! Úgyhogy felejtsd el a rosszat, és tessék a szépre gondolni, akkor ők is megnyugszanak, és szépen fognak fejlődni.
Zsazsóka, nagyon gratulálok, sok tejcsit, boldog babázást!!!
Junko, köszönjük az infot. Mellesleg nem is olyan pici a babája, tehát ha más baja nincs, biztosan hamar hazavihetik.
Látjátok, ők is beelőztek.
Ildi, már csak mi maradtunk, szerintem te leszel a következő Timikével! Hajrááááá! Ja, és értesíts, hátha mégis együtt nyögünk majd a kórházban!
(Én mindennap többször is lépcsőzöm muszájból, guggolgatok, volt már jó múltkor szexus is, szedem a homeost+málnalevéltea, meg minden kutyafüle, de idegbajon kívül semmi
). Amúgy nem semmi pocid van neked is!
Okr, édi ez az Ada, képzeld, Szili is mindig ezt mondja, hogy neki is van baba a pocijában, azért olyan nagy.
De mindig megerősítettem, hogy az nem nagyon lehetséges, és nagyjából elmagyaráztam neki, hogy miért nem. Annyira cukik ezek a gyerkőcök, nem? Ahogyan együttéreznek. Ma pl. Szilim majdnem elkezdett sírni, mert kérdezte, hogy mi bajom van.
Mondtam neki, hogy semmi, nem tudom, honnan szedte, hogy bajom lehet, de aggódott. Jaj, ilyenkor úgy sajnálom, biztosan látja meg érzi már rajtam, hogy milyen idegbolond vagyok, meg minden bajom van.
A kisbabád meg nagyon szép, nagyon jó kép lett róla. Olyan jó, hogy kislány lesz, nagyon sok szép kisasszonynév van, bő a választék. Bezzeg fiúból... ezért nincs is még lekonkretizálva mindig a mienké, de nem lesz nevesincs királyfi, az tuti
.
Boniko, neked úgy hallom, rádfér a nagy drukkhegység! Hát nagyon nagy kalappal, hogy sikerüljön!!!
Gaby, már annyiszor kérdezni akartam, ki az a Gabika?
Puszinyuszi