Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Anyapoc, gondod, hogy ez a pocikép után fel merem rakni az enyémet? :lol: :lol: :lol:

Tontica! A tiéd is nagyon szép, és szerintem egyáltalán nem nagy, nagyon kis formás!

Athiz, Ildi, egyben még? :wink: Drukk :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

MÓNI!
Gratulálok!

Athiz, Bildi!
Gondolok rátok.

Bali!
Köszi. :wink:

És mindenkinek köszi. Nálam struccpolitika van. Úgy néz ki augusztusban újrázunk.

Puszi
Vendég

Junko:
Augusztus mindjart itt van. :roll:

Athiz:
Ugye ma mesz be?

Nalam semmi ujdonsag, bar tegnap este voltak szokatlan fajasaim, szokatlan helyeken, szokatlan erosseggel, de elmultak. Ma megyek NST-re.

Annyira szep formas pocid lett Toni! :) Szepen meg novoget egy ideig. :lol: Kivancsi leszek a vegen mekkora lesz.

Anyapoc:
Hat ebben a hosegben pocsek dolog lehet vizsgazni, nem irigylem a gyerekeket. Szerintem azert ilyen halasak, mert tuti joszandeku voltal veluk :lol:

Hat pocakkep rolam csak olyan keszult mostanaban, amit nem szivesen teszek fel nyilvanosan, de majd megprobalok valamit osszekattintgattatni ferjecskemmel ma este. :roll:

baratodildi

Na az NSt nagy semmit nem mutatott. baba szuperul van, fajas nuku. Ugyhogy varok, varok...

baratodildi

Hahó!

Athiz, csak nem? :lol: Talán már babázol... :wink:

Ildi! Az a jó, hogy a baba szuperül van :wink:

Junko! Drukkolok az augusztushoz! Eljön nemsokára, meglátod!

Nna, lekattintott mégiscsak az uram :wink: :

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

hahóóó, merre vagytok? :shock:
Bildi!
Az a lényeg hogy a babuka jól van, nem?
Athizzal mi lehet?

Én ma voltam uh.-n 10.napon és van négy esélyes 18-22mm tüsző az átjárható oldalon végre, de most meg a méhnyálkahártya papírvékony 6mm :oops: a doki azt mondta a closty hatására ilyen, és legközelebb szurival stimulálnak majd. De ha ő sem bízik benne akkor minek mégis megcsinálni az inszemet???Angel a te dokid szavai az 1etlen amiben még bízok!!... hallottatok már valakit akinek 6mm-el sikerült? :cry: :cry:
katica_75

Katica! Itt valamelyik topikban azzal vigasztalják egymást a csajok, akiknek nem vastag a mh, hogy gondolj arra, hogy adott esetben (szerencsétlen esetben természetesen) még a petevezetőben is képes megtapadni ugye... Úgyhogy nem biztos, hogy a viszonylag vékony mh akkora baj. De ha agyonütsz, se tudom, melyik topikban olvastam... :oops:
Meg még vastagodhat is ám!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: nagggyon csini vagy! :-D

Katica: nekem ma volt inszem, 8,9mm-es nyálkahártyával, ami tegnapelőtt még csak 6,4 mm volt. (Mondjuk nekem stimu nélkül ment...)
Tüszőrepedésig még hízhat simán, plusz a progi is hízlalni fogja :-D
Meg igyál rengeteg vizet és egyél E vitamint! Én is így tettem :wink: 7 mm-től már jó...
(+ velem 1x szedettek Clostit, és mellé Estrofemet is kellett, ami ösztrogén és vastagítja a méhnyálkahártyát...)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szirom!
Előbb 1xre írtunk.Nagyon szép ám a Te pocid is!!!!
Hát pont itt olvashattad :lol: Angel engem vígasztalt ezzel 1 hónapja amikor a 7,5mm miatt aggódtam :oops: Na mindegy most vagy 3as ikreim lesznek vagy semmi :lol: :lol:
katica_75

Szezso!
Köszi, Te mindíg olyan bíztatókat írsz nekem! :lol: Hatalmasat nőtt 2 nap alatt!!!!!Az Estrofemről még nem hallottam de rákeresek.Te melyik intézetbe jársz? És tök jó hogy inszem napján még van uh.-d nálunk sajna akkor már nincs!!! Nagyon szorítok Neked is!! :wink:
katica_75

Katica írtam privit.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Csak gyorsan most, elnézést mindenkitől!

Még egyben sajnos, tegnap megvolt a kórház, fájdogáltam szinte egész éjjel, meg reggel, úgyhogy bementem. 2 ujjnyira nyitva a méhszájam, de délutánig szépen csendben elkullogtak a fájáskák, úgyhogy utána semmi megint. Ma reggel kezdődtek megint, de nem túl erős, és egybefüggő, meg némi folyásom is van, ami eddig nem volt, bár nem csoda a tegnapi sok turka biztos kihozta.

Szóval még várakozom. Dokim ma délután vidékre nyargal, és nem tudja, mikor ér haza, úgyhogy megint nem annyira bíztató a szitu, de már nem is érdekel.

Puszi, és köszi mindenkinek az érdeklődést és drukkokat, továbbra is igényelném, ha lehet!
:D
Vendég

drága Athiz, már tűkön ülök miattatok! elhiheted! :lol:
Vendég

Athiz!!!!!!

Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!!! Vigyázzatok Magatokra és szép szülést kívánok!!!!

kispiskóta

Jo reggelt Mindenkinek!!!

Katica: szoval akkor 4-es ikrek? :lol: Nagyon drukkolok, en nem ertek ahhoz hogy milyen vastagnak kell lenni a mehnyalkahartyanak de nagyon, nagyon szoritok hogy most sikeruljon!!!

Athiz: en is tukon ulok, bar biztos nem jobban mint Te!!! :lol: Par napot adok Neked aztan csak ugyesen am!!! :D

En olyan nem jol voltam tegnap, fajt a hatam lent es a hasam alja is es nagyon meg voltam ijedve ugyhogy egesz nap agyban voltam es most ugy nez ki (kopp-kopp) elmult. Holnap megyek uh-ra majd szolok a dokinak hogy nezzen meg nem-e nyiltam, remelem nem!!! En, Athizzal ellenben meg nagyon nem akarok szulni egy darabig!!! :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Junko: akkor augusztusban Angyallal, tenyleg kozel van mar!!! :D

Szirom nagyon szep pocid van es jo nagy! :D Csak a fejed lemaradt! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Athiz:
En ezerrel drukkolok neked! Akkor nem maradtal bent a korhazban ezek szerint?
Nalam ejjel megint felcsillant a remeny, mert elegge sokaig elegge rendszeresen jottek a fajasok, de valoszinu csak keszulodes volt, mert 4.26-kor hipp-hopp elmultak. :( Pedig ugy beleletem marmagam 2,5 ora alatt, hogy na vegre megyunk, aztan semmi. :?

Tonti:
Igazad van jobb biztosra menni, menjel dokihoz! Remelem nem nyiltal ki egyaltalan. En szivesen nyilok most helyetted is. :wink:

baratodildi

BIldi: egye fene, nyiljal helyettem!!! :lol: Elhiszem hogy turelmetlen vagy de gondolj arra hogy meg egy par nap nyugalmad van es aztan szules, szoptatas, gyereksiras, pelenkazas stb. :lol: Aztan meg majd azt varod hogy felnojjon vegre! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Vissza még nem olvastam, de mindenkinek köszönöm a gratulációkat.
Ma jöhettünk haza, részletekről később. Holnap itthon lesz apa, hétvégén hozzák anyuék a ygerekeket. Majd jövő héten megírok mindent!

moni

Sziasztok!

Athiz! A táblámban te jössz! :wink: :lol:
Sokat gondolok rátok! Ügyik legyetek! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hellóka!

Ismét csak gyorsan :oops: :

Kép és akkor ez az utsó pocakos képecske.

Kép és egy grátisz csak nektek az én gyönyörűséges Szilimanómról. Épp sihuhuzik a ruháskosárral. :D

Szirom, szép a pocid!

Kispiskóta, a tiéd sem semmi, láttam a másikban.

Tonti, drukkolok nektek, de szerintem nincs ott semmi baj! Te is olyan túlaggódós vagy, mint én, hihi.

Minden kedves topictársamnak, és annak, akik csak néha bekuksiznak ide, csodálatos napot kívánok, és csinik vagytok, és kedvesek, és szaporodjatok+szüljetek, aki meg már túl van ezeken, az meg nevelje okosan gyeremekét!

Ez nem búcsúírás akart lenni, csak úgy, most ez jött. :mrgreen:

Puszpusz
Vendég

Athiz: hatalmas pocid van!!!!! A 2 cm. az nagyon jo, nalam egyik nap meg zart volt aztan masnap megszuletett Rate. :lol: :D Mar ugy varom hogy lathassam a babadat, rakjal am kepet amint kiengednek!!! Szili nagyon edes, milyen cserfesen mosolyog, nagyon szep kisfiu!!! :D
Most mar jobban vagyok, azt hiszem csak megeroltettem magam mert sokat intezkedtem meg takaritottam itthon es kicsit megartott, most hogy mar majd 2 napja csak pihizek sokkal jobb. Holnap 11-re megyek 24 hetes uh-ra.

KépKép
KépKép
tontica

Itt vagyok! :D
Szebbnél szebb pocik topikszerte!!De jó!!!! :D :D

Athiz:Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Már lehet,hogy szülsz????????

Nálunk a babánk egészséges,nem kell menjünk többet a genetikára. :P Ja,és tuti KISLÁNY!!!! :D :D :D (és még mindig faros)

Holnap jövök részletesebben.Most már fáradt vagyok.Van fotó is babáról,majd azt is mellékelem.

KépKép

KépKép
okr

athiz extrahipermegadrukkok. azonnal jeleztesd amokr megvan! párod írjon be fórumra, vagy tponticának!

moni itt is gratula

bildi extrahipermegadrukk,

együtt fogtpok athiz, bildi szülni :lol:
Vendég

okr gartula a kicsilányhoz!
Vendég

Kriszti hat ennek nagyon orulok, hogy egeszen biztos egeszseges a baba es szuper hogy kislany, Ti orultok neki? Az nem baj ha meg mindig faros majd megfordul!!!

Moni orulok hogy mar otthon vagytok, nagyon boldogok lehettek, gondolom nem sok idod van most netezni de kerunk kepeket azert!!! :D Sok-sok puszi!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Még mindig semmi, mielőtt bárki kérdezné. Van egy olyan érzésem, hogy mégiscsak bennmarad ez a kölök a hasamban, semmi kedve kibújni. :twisted:

Okr, nagyon gratulálok a lánykához, jó neked, és még van ideje fejreállni, nem lesz gond! :wink:

Boniko, nagyon kedves tőled, de van egy halvány sejtelmem, mégpedig hogy Ildi már rég kinn lesz a csöppségével, amikor én még mindig görögdinnyével rohangászok a belemben. :)

És bár most is fájogatok, már nem is tudom, mit gondoljak. A dokim ilyet szól, szedjek Magne B6-ot. :shock: Most komolyan, ennyi erővel akkor soha nem szülök, nem? Na mindegy...

Bocs, hogy nem jöttem jó hírrel, majd hátha valaki más, mondjuk Ildi.
Vendég

Athiz! MÁR BIZTOS NEMSOKÁRA KINNTLESZ KIS KUKIS! ÉRZEM! :lol:
Vendég

Boni, jó neked, én már nem bízom a megérzéseimben, teljesen cserbenhagytak. Hát milyen anya leszek én??? Szilivel minden úgy ment, mintha összebeszéltünk volna, ezzel a kukissal meg pont sehogyan sem stimmelünk össze. :cry: :cry:
Ezért most el fogtok ítélni, de néha már nincs is kedvem megszülni... :(
Aztán meg szemétládának érzem magamat, hogy így érzek a saját babám iránt, és csak reménykedem, hogy ha megszületik, és meglátom, beleszeretek, és úgy fogom imádni, mint a bátyát.
Most egyenlőre csak bőghetnékem van. Este a párom épphogy megvacsorázott, meg letusolt, már hívták telefonon, hogy a vihar iszonyú károkat okozott az épületen, amit eddig szereltek, a tető is lement, és áramtalanítani kell, ezért sürgősen odarendelték. Hajnalban ért haza, reggel 6-kor meg ment megint. Úgyhogy este már sírva aludtam el, és azóta sincs jókedvem. Már olyan elegem van...
Vendég

okr:
Gratulalok a kislanyhoz! :lol: Orulok, hogy nem kell tobb genetika!

Athiz:
Meg en is egyben vagyok, bar nekem tegnap es ma is allandoan vannak fajdogalasok, de rendszer semmi nincsen benne, ugyhogy meg elhuzodhat a dolog sokaig igy. :?
Imadni fogod, ahogy meglatod, ebben biztos vagyok es ezek az erzelmi hullamzasok is arra utalnak, hogy mar nem sok van hatra. :lol:
Kitartas!
Jok a kepek is!
Na tolem is pocifoto meg utoljara:
Kép
Kép

baratodildi

Bildi neked is hatalmas pocikád van!

Athiz! csatlakozom bildihez, biztosan semmi baj nem lesz az érzelmeiddel, amikor majd a karodban tartod a kis kukist!

nem fogsz különbséget tenni, most csak azért érzel néha így mert kicsit"terhes" más a pocid, meg máshogyan reagál szervezeted, mint Szilinél!

Semmi de semmi baj nem lesz itt, próbálj megnyugodni!

Óriási ölelés megy NEked!
Vendég

Athiz Drága!
Ez az érzelmi állapot éppen szülés előtti. :D Nemsokára babázni fogsz!!!!Na és tuti imádni fogod,ahogyan most is imádod,sak ezek a fránya hormonok.... :wink: Neketk mi lesz végül a neve?? :oops:

Bildi
Már jó nagy pocid van!Nektek is kibújik egy-kettő a babóca.Hogy is fogják hívni a kislányt??Timi rémlik,de nem vagyok benne biztos. :oops:

Íme a fotók babáról,aki köszöni a gratulációkat! :D
Kép
Ez meg egy bonus tegnapi kép,a két pocakosról.
(Ada egyébként folyton azt mondja neki is van tesó a hasában 2. :shock: Egy fiú,és egy kislány.Na mit szóltok?Még iker unokáim lesznek?! Kép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Tegnap megszületett Zsazsóka pici fia.
51 cm 2800 g-os a bébi
. Gyerekklinikán van oxigént kap, gondolom koraszülés miatt. :roll:
Azért drukkoljunk nekik, hogy mihamarabb hazamehessenek.

Többi pocakosnak kitartás!!!!!!!
Vendég

Ildi
azta, szép NAGY pocak :P :wink:

Athiz
hamarosan kinn lesz a z a kiskukac, és akkor te is más színben látod majd a világot :wink:

Okr
nagyon tecc a kép Adáva, aranyos, hogy ő is akar pocakfotót a pocaklakóival :lol: kis tündérke :P :wink: jól kinyomta a pociját :lol:

Zsazsókának mennek és picinek mennek a drukkok ++++++++++

Kép
gaby25

Junko:
Koszi a hirt!

Zsazsokanak es a kisfianak drukkolok! Mennyi idosen szult nem tudja valaki?

Okr:
Igen Timea. :)
Nagyon cuki kep! :lol: Az uh kepek is milyen jol kivehetoek! :P

Hat tettem picit a szulesinditasert es felgyalogoltam anyukamekhoz a 4. emeletre, kivancsi vagyok hasznalt e? Csak felgyorsit talan valamit? :?

baratodildi

Sziasztok!

NAGYON, NAGYON GRATULALOK ZSAZSOKANAK!!!
Vegul nem is lett koraszulott a baba mert szep nagy sullyal szuletett. Nagyon orulok hogy minden ok!!!

Kriszti szupi ez a kep Rolad es Adarol, en fiam is mindig azt mondogatja hogy baba van a pocijaban. :lol: A masodik uh. kep jol latszik, az elson nem tudom mi lathato. :lol:

Athiz: kitartas, jot mosolyogtam Rajtad hogy ki vagy bukva. :lol: NIncs okod ra, hamarosan a kezedben tarthatod eleted szerelmet es tuti ugy fogod imadni mint Szilit!!!

BIldi Neked is hatalmas pocid van, szeretnelek utolerni!!! :D

En egy kicsit most magam alatt vagyok megint, nagyon felek, most jovunk az uh-rol es Alex nagyon szepen fejlodik, mar tobb mint 600 g. lattuk a kis pofijat, gyonyoru majd megmutizom. Annaval valami nem stimmel, nem fejlodik rendesen, most kissebbnek mutatta a gep mint legutobb a 4D.-s, 425 g-nak merte a gep es masfel hete meg 445 g-nak, keves a magzatvize is, ket hettel van elmaradva a batyjatol. :cry: Megint befele forditotta az arcocskajat igy nem lathattuk, nagyon felek a legrosszabbtol, a dokit megkerdeztem hogy veszelyben van-e es azt mondta O ezt nem mondhatja igy ki de most nem tehetunk semmit csak varhatunk hogy fejlodjon es nojjon!
Bizom Isten joakarataban es imadkozom hogy ne legyen semmi baj, a lanyok szivosak es erosek!!!
Mindket baba harantfekveses volt most.
Sirva jottem ki a korhazbol, es azota sem tudom abbahagyni. :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Nem harantfekvesesek hanem farfekvesesek, fejek font, labak lent.

KépKép
KépKép
tontica

tontica:
:cry:
Hat ezek nem eppen jo hirek, nem is csodalom, hogy ki vagy borulva. Viszont en ugy tudom ikreknel az a termeszetes, ha az egyik kisebb a masiknal es a lanyok altalaban a kisebbek amugy is. Azt sem ertem, hogyan lehet kisebb, mint volt? Nem lehet, hogy valamikor valamit elmertek? Nalam is volt olyan, hogy az egyik adat kisebb lett az elozo meresnel, de aztan a kovetkezo uh-n kiderult az is jol novoget, csak valamit elmert az uh-n a szonografus. Sajnos nem is nagyon tudok mit mondani, annyira nem ertek az ikrekhez, de probaljal a baba miatt is eros maradni es kuldeni fele a sok sok pozitiv energiat! En is kuldok innen.
A farfekves meg normalis meg ilyenkor, meg boven van idejuk forgolodni.

baratodildi

Tontikám, ne sírj, bár én hasonlóképp tennék a helyedben. Mindig van miért izgulni, igaz? De szerintem vagy csak elmérték, mint nekem is (tudod, pár hete itt paráztam, mert egyszer ezt, másszor azt mértek, még u.az a doki is u.azzal a géppel), vagy csak picit lemaradt a kiscsaj, de biztosan nincs gáz! Csak lehet, hogy a bátyus picit jobb "evő", és irigyebb, hamarabb lenyúlja a táplálékot, így kevesebb jut Anna-Viki babának. Ikreknél ez elég gyakori ám! Úgyhogy felejtsd el a rosszat, és tessék a szépre gondolni, akkor ők is megnyugszanak, és szépen fognak fejlődni.

Zsazsóka, nagyon gratulálok, sok tejcsit, boldog babázást!!!
Junko, köszönjük az infot. Mellesleg nem is olyan pici a babája, tehát ha más baja nincs, biztosan hamar hazavihetik. :wink:

Látjátok, ők is beelőztek.

Ildi, már csak mi maradtunk, szerintem te leszel a következő Timikével! Hajrááááá! Ja, és értesíts, hátha mégis együtt nyögünk majd a kórházban! :lol: (Én mindennap többször is lépcsőzöm muszájból, guggolgatok, volt már jó múltkor szexus is, szedem a homeost+málnalevéltea, meg minden kutyafüle, de idegbajon kívül semmi :twisted: ). Amúgy nem semmi pocid van neked is!

Okr, édi ez az Ada, képzeld, Szili is mindig ezt mondja, hogy neki is van baba a pocijában, azért olyan nagy. :lol: De mindig megerősítettem, hogy az nem nagyon lehetséges, és nagyjából elmagyaráztam neki, hogy miért nem. Annyira cukik ezek a gyerkőcök, nem? Ahogyan együttéreznek. Ma pl. Szilim majdnem elkezdett sírni, mert kérdezte, hogy mi bajom van. :shock: Mondtam neki, hogy semmi, nem tudom, honnan szedte, hogy bajom lehet, de aggódott. Jaj, ilyenkor úgy sajnálom, biztosan látja meg érzi már rajtam, hogy milyen idegbolond vagyok, meg minden bajom van. :roll:
A kisbabád meg nagyon szép, nagyon jó kép lett róla. Olyan jó, hogy kislány lesz, nagyon sok szép kisasszonynév van, bő a választék. Bezzeg fiúból... ezért nincs is még lekonkretizálva mindig a mienké, de nem lesz nevesincs királyfi, az tuti :lol: .

Boniko, neked úgy hallom, rádfér a nagy drukkhegység! Hát nagyon nagy kalappal, hogy sikerüljön!!! :)

Gaby, már annyiszor kérdezni akartam, ki az a Gabika? :o

Puszinyuszi
Vendég

Athiz:
Milyen homeos bogyot szedsz? Mindenkeppen jelentkezem majd, de fogalmam sincsen mikor :? .

baratodildi

Tontica
az ikreknél általában megvan, hogy egyik erőpsebb és kicsit elnyomja a másikt, de attól még szép kisbaba lesz :P :wink: na majd a következő mérésnél biztos kiderül szépen növöget mindkettő, drukkolok kicsilánynak :wink:

Athiz
Gabika az unokahúgom, akit két éve láttam utoljára, kinn él tesóm USA-ban :? messze van fene vigye :(

Kép
gaby25

Gaby, de édi, hogy Ő is Gabi. :) Akkor már biztosan nagyon várjátok a nagy találkozást! Milyen programokat tervezel neki?

Ildi, a Caulophyllumot szedem, napi 5 bogyeszt, állítólag az segít a szülés megindulásában is, mivel puhítja a méhszájat, stb.
Ja, hogy mikor szólsz, nem érdekes, majd írunk egymásnak, ha van valami, okés? Már be van sózva neked is a popód, mi? :lol:
Írtam, hogy adtak elszámolási papírost a kórházban? :shock: Szülésznőm meg ilyet szól, a sima szülés kb. 80 ezer lesz, annyi mindenkinek. Mondom, mi van??? Aztán felhívtam tegnap v. mikor a dokimat, és mondta, hogy semmi, ez csak az állam felé kell, hogy legyen egy ilyen elszámolás, de nem kell fizetni, csak ha külön szolgáltatás van, pl. egyágyas szoba. Hát remélem. :D
Kicsit brutkó lenne szülésznőnek+dokinak+kórháznak is perkálni. :P
Vendég

Athizkám!Remélem jobban vagy már,látom a Gynevacoson már-még Te vígasztalsz :wink:

Lányok mindenki olyan csini!!!!! Még az utolsó idősök is,(én biztos tiszta vizes leszek eltorzult arcal)
Okr! gratulálok a jó eredményekhez!! Adának mondtátok már hogy hugi érkezik? :lol:

Tontica!Nagyon szorítok a kicsi lányodnak!Próbálj ne aggódni, biztosan rendben lesz minden a köv. vizsgálaton!!A lányok erősek!!!
(Nekünk ma volt a második inszem)
katica_75

Athiz:
Na akkor megnyugodtam. En is azt szedem, igaz csak 2 naponta, de akkor most besuritem napi rendszeressegre. :wink:

baratodildi

Ildi, már azt hitted, valami csodaszert szedek, mi? Te kis huncut. :lol:

Katica, az ember lánya mindig megpróbál mást vígasztalni, addig is legalább nem a saját bibimmel foglalkozom, meg hát én már csak ilyen ütődött vagyok, hogy mindenáron szeretnék segíteni másokon. Valaki nem szereti ezt. :roll:
És hogy vagy most? Remélem, sikeres lesz az inszem, nagyon drukkolok!!!
Vendég

Hát igen hiányozni is fogsz nekünk ha a "Nagykukis" lefoglal majd!?! :lol: :lol:
Különben jól vagyok, most még pihizek, aztán holnap megyünk a hugival menyasszonyi ruhát nézn,i mert a szolíd polgárit a szülők felduzzasztották egy 100fős " ihaj-csuhaj ereszdelahajamra"! :roll: :lol:
katica_75

Jaj de aranyosak vagytok hogy igy vigasztaltok, szerintem is tuti elmertek valamit hisz az lehetetlen hogy a csont osszemenjen! :shock: Most megint nagyon elkezdett fajni a hatam igy nem irok sokat bocsi, megyek es lefekszem, biztosan a stressz miatt van. Ja, elkezdtem mondani a dokinak hogy faj a hatam lent meg a hasam es vegig se engedte mondani hanem hogy hetfon szoljak a vedononek es ennyi. Jo fej mi? Mindig ilyen kis "kedves" es "segitokesz" hulye kocsog!!! :evil: :evil: :roll:
Na, azert annyiban jofej volt hogy 5 kepet adott Alexrol:
Itt a keze a szeme elott van:
Kép Kép
Kép Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Jaj, de jó nektek! Én is úgy mennék m.ruha nézőbe, vagy akár próbára, bár a mostani alkatommal egy elefántméretű sem lenne jó rám. Meg az esküvő miatt is irigykedem. Úgy szeretném, ha mégegyszer átélhetném azt a részt az életemnek, bár akkor inkább már nyűgnek tűnt a sok intézkednivaló, meg pénz.

Ugye majd teszel képet róla?

Egyébként nálunk is úgy volt először, hogy semmi nagy dolog, csak szolíd polgári esküvő, és legfeljebb szülő-nagyszülővel ebéd vagy vacsi, aztán elkezdték mondogatni a szülők, hogy ez egy nagy esemény az ember életében, és hogy meg fogjuk bánni, ha nem adjuk meg a módját rendesen. Belátom, valahol igazuk volt!!!
Így tutira emlékezetes maradt. :D
Vendég

Tontica!
Nagyon édi a pici fiad! Kár hogy Anna baba elbújt...na majd legközelebb Ő pózol nekünk :shock: Ez a 4D egy csoda!!

Athiz!
Én is alig várom. Szerintetek 3 és fél hónapot már látni lehet majd?Bár már vannak nagyon szép mamis ruhák is.Ha van kedved nézd meg ezeket, álomszépek, az enyém innen volt,holnap megnézzük hátha rá is találunk ezeknél valamit.
:http://www.maggiesottero.com/collection.aspx?page=0&pageSize=64
katica_75

Tontica
Ne izgulj! Ikreknél természetes,hogy az egyik kisebb.A mérés (főleg a súly) nem szentírás.Emlékszel,hogy nekem egyik nap itt 2 mm-el kisebb -bpd-t mértek,mint másnap Debrecenben???Szóval nyugodj meg! Kép
Az első képen az arca lenne szemből,de elég "csontvázas" még.Ja és láttak ott vmi méhsövényt :shock: ,amitől nem lehetett normálisabban fotózni.Eddig nem is tudtam,hogy nekem van ilyen. :oops: :shock: Na de rákérdezek.
A Te kisfiadnak nagyon édes kis pofija van!!!!! :) :)

Katica
Bizony ám,mell alatt bővülő ruha ideális lesz!
Egyébként első babánál a 3,és fél hónap alig vevődik észre! :D Nem így az én 7 és fél hónapom.Na az már NAGYON látszott! Kép

Athiz,Ildi
Homeozzatok csak,meg lépcsőzzetek bátran. :D Nem akarok itt senkit lelombozni,de ezek nem sokat érnek.Majd jön gyerkőc,mint a gyorsvonat,de csak ha akar! :lol:
Athizkám:Neketk meg sztem anevet le kellene már fixálni!Nem lehet azért késlekedik az úriember eme külső világra kijönni,mert nincs még neve?? :D :?:

Zsókáéknak nagy gratula,és jó egészséget kívánok!!!!! Kép

Junko
Nem tudod hány hétre született a baba?????Na és császár volt végül????
Te hogy vagy??Vizsga????Lelekiállapot????????

Gabi
Köszike!

Anyapoc
Még akartam írni,hogy csoda szép lapos hasid van.Tornázol,vagy genetika?

Mindenkinek köszike a dícséretet!!!!

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?