Okr Kriszta, nagyon sajnalom, hogy megjott, raadasul ilyen sokat kellett varnod az "eredmenyre", borzalmas hosszu ez az 50 nap ha az ember minden percben csak arra tud gondolni, ugye?!
Hogyhogy ilyen hosszu a ciklusod?
De neked van egy lanyod, ugye, mennyi idos? Miota probalkoztok a tesoval?
Tudom mit erzel, en mindig magamat hibaztatom mert mi a francnak nem tudok en megnyugodni es elvezni az eletet a fiammal, hiszen ugy szeretem es nagyon, nagyon orulok, hogy itt van o nekem.
De ez valami elemi oszton ami bennem van, hogy szinte megrogzottem szeretnek terhes lenni meg annak ellenere is, hogy az egesz csaladbol csak en kivanom ezt.
A Te esetedben legalabb a parod is azt akarja amit Te.
Az enyem egyszeruen nem tud megerteni, o az "eszember", a fejevel gondolkodik en meg a szivemmel erzek es a testem diktal.
En tudod mit fogok csinalni, megprobalom lefoglalni magam, jelentkezek valami tanfolyamra vagy suliba,(szeretnek apolononek tanulni).
A lanyod bolcsis vagy ovis vagy otthon van veled?
Az en fiam bolcsis igy megprobalok valamit kezdeni a folosleges energiammal.
Tudom hogy senkinek sem segitseg de az a fel ev amit varni kellett a fiam megfoganasara akkor borzalmas nagy szenvedes volt es nagyon hosszunak tunt de igy visszanezve mar nem is olyan szornyu es nagyon de nagyon megerte, a Ti idotok is eljon majd!!!
En ma vagyok a 26. napon es 37.1 volt ma, tegnap 37.2, lehet, hogy elkezdek zuhanni?!
Keditke: nincs gorbem mert kb. egy hete merem, majd a jovo ciklust az elejetol vezetem. Veled mi van? Hanyadik napon vagy? Irtad, hogy barnazol, de nem jott meg, ugye?