Tényleg csupa kisfiúink vannak! Senki nem tudja még a nemét, akinek kislánya fog születni? Vagy csak az én figyelmem kerülte el valahogy?
Bogár!
Köszönöm a cikkeket amiket kikerestél, nagyon hasznosak. Csak azon csodálkozom, hogy volt erre időd!!!
Engem érdekelne a bababörze, de túl messze van!
Mi jól vagyunk, tegnap volt uh, Borsóka még nem fordult, de már nem aggódok. Viszont olyan gyomorégésem volt tegnap este, hogy alig tudtam aludni, csak háton sikerült, hiába kéne kerülni azt a testhelyzetet, így is csak szakaszokban aludtam, oldalt fekve borzalmas volt. Semmi nem használt, se kekesz, se hideg ital, se jégkrém.
Pénteken éreztem először 2 órán belül 2x nagyon halványan mensi szerű fájdalmat, aztán éjjel bekeményedett a hasam párszor, majd arra ébredtem, hogy nedves a combom töve, félálomban be is pánikoltam rendesen hogy magzatvíz, de csak nagyon leizzadtam. Szóval kezdem érezni, hogy közeledik a vége.
Tegnap éjjel meg a szülésről álmodtam, ami nem volt rossz, de utána kész horror volt, nem tudtam hova kell menni, senki nem mondta mit csináljak, kispapa nem volt ott és nem tudtam értesíteni, a baba nagyon kicsi volt és vékony mint egy pálcika, aztán kerestem és nem találtam a babát amikor meg megtaláltam már nem lélegzett és nem mozgott, mert amikor szopizott úgy magamhoz szorítottam, hogy nem kapott levegőt, erre felébredtem. Borzasztó volt.
Ja, szülés után álmomban megnéztem a nemét, és kislány volt. Pedig én elég régóta úgy érzem, hogy kisfiunk lesz.
Normális ilyenkor már enyhe mensi szerű fájdalmat érezni? Nem ezt hívják jósló fájásnak? És nem korai még ez?
Leone (35+0)