Új privát üzeneted érkezett!

Edit!Kép

Na,ezt a szoveget meg nem hallottam.Nekem meg azt mondtak,mikor nyavajogtam,hogy turelmetlen vagyok,hogy hagyjam csak,mert az elsot a 20.-ik het korul fogom erezni.18 lett beleole.De hogy ezzel zargassanak...Ez a vedonoseg is egy szakmaKép
szoszi
szoszi

Sziasztok Lányok!

Egész nap fel akartam tenni egy új képet Zsófiról, de nem sikerült csak most, a férjem segítségével.
Szóval így néz ki egy 8 hónapos nagylány, aki olvasgatja első könyvét.
Kép

EdiKép
Nekem is jó bármyelyik időpont. Már alig várom.Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Na ezt elszúrtam, szóval ez nem az olvasgatós kép, hanem a "Nekem ilyen frankó kanalam van!" című.

Zsuzsu
zsuzsu

Cat!Kép
Probaltam visszaadni a tegnapi info-elhallgatast, de nem jott beKép...Alice akkor volt orvosnal,mikor irtam, gondoltam okosabb leszek a sokevi atlagnal,de a gyerek szegyenlosen nem mutatta meg mi van a laba kozott. Igy aztan tegnap Te nyertelKép
Viszont jo lett az AFP-je,oruljunk ennek.

Zsuzsu!Kép
En nem tudom a kep cimet, de biztosan sokat kellett lapatolni mire ezzel a kiskanallal ekkorara nottKép Nem egy tonkrement gyermekKép, de ezt mar mondtam.

Bogar!Kép
Hogy van Eszter? Remelem gyogyultok is,bar a kepen nem tunik tulsagosan betegnek...

Kinek van ismerose aki betoltotte a 36.-ik hetet? Mert kineztem ezt a 04.04.04 -es datumot, nem piskota szuletesnapnak,nem?Kép

Cuppantas!
szoszi
szoszi

EditKép
Én a 17. héten éreztem, de a dokim az elején megnyugtatott, hogy akkor sincs gond, ha a 20. tájékán kezdem érezni. Ez attól is függ hol a méhlepény és mennyire aktív a lurkó és éppen midet rugdossa.Kép Nyugi!Kép A buborék szerintem a manócskád, nem kell várnod a kidudorodó lábig, előtte is biztosan tudni fogod amikor Ő az!Kép

AlenaKép
Kitartás a hányingerhez, ilyen idős koromban már én is ölelgettem a W.C. csészét, de azóta már a feledés homályába merült.Kép

Voltam kiságy-pelenkázót nézni és találtam is egy jót, de még nyitva tartom a szemem. Még jó, hogy a nagyszülők is nyitogatják a pénztárcájukat, mert nem lennék ilyen nagyvonalú mikor az árakat látom, ha csak családi költségvetésből menne.Kép

Mindenkinek pusszantás!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bogár,
koszke a cikkeket!!! A Kismama honlapján rá lehet keresni a régi cikkekre?
Amúgy megnyugodtam.

Leone-
Pontos adatok: Budapest, Gyermek neve: Luca, szul: 2003.12.30., 3300 gr., 54 cm. A tobbi jó.

Most sokáig nem leszek, hazautazom az anyukámhoz.

bella

Bella

Kép

Kép
bella2

SzosziKép

Az a helyzet, hogy a kanalat csak rágásra használja, ugyanis még mindig főként csak cicizni akar. Néhány kanál bébikaja és köszöni szépen, nem kér többet.

Na csak felteszem az olvasós képet is, csak kisebb méretben.

Kép

Üdv
Zsuzsu
zsuzsu

LányokKép
Bababörzére senki nem jön?!

ZsuzsuKép
hát ez a kiscsajKép nagyon édi.
Süt a nap nálatok a szobában isKép?

BellaKép
Nem minden cikk van fent a neten, csak a nagyobb volumenűek. Én előfizettem a Kismamára, ezeket is onnan kerestem elő.
Jó pihit!

SzösziKép
Blues-énekesnőnk gyógyulgat, remélem nemsokára már a szopránt is kiénekli.

Eszter mentolt és eukaliptuszt tartalmazó kúpot is kapott, hát azóta a kaki sem kakiszagúKép

puszka
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok!

Már nagyon rég írtam, de azért olvaslak ám titeket. Nálunk minden rendben csak időm nincs semmire. Már 6 hetünk sincs a nagy találkozásig. Azért mostmár kezdek izgulni és egyre kíváncsibb vagyok mekkora babánk lesz. A 33. heti UH-n 2300 gr-ra becsülték.

Egy kicsit visszaolvastam és fantasztikusan aranyos babócákkal "találkoztam". Kép

Tapasztalt Anyukák: Szerintetek az előreláthatólag május eleji születésű babánknak mekkora napozókat, nyári rucikat érdemes beszerezni?

Edit,
Ne izgulj a baba mocorgása miatt! Az összes könyvben azt írják, hogy az első baba mozgását átlagban a 20. hét körül lehet érezni, többedik terhesség esetén a 16-18. hét körül. Ehhez képest én a 22. héten aggódva kérdeztem meg a nőgyógyászom, hogy baj-e, hogy még mindig nem érzek semmit (2. gyerkőc). Erre Ő elmesélte, hogy volt olyan kismamája akinél szemmel látható volt a pocak hullámzása és az Anyuka még a terhsség vége felé sem érzett ebből semmit. Egyéni adottság kérdése. Én amúgy kb. a 24. héttől érzem a mozgást, időnként nagyon ritkán. Pocilakónk most is nyugodt babóca és sokszor csak akkor kezd el mocorogni mikor már a frászt hozta az Anyukájára, hogy baj van, mert már rég érezte Őt.
A védőnőnek pedig szerintem az lenne a dolga, hogy megnyugtasson téged és nem az, hogy hülyeségekkel idegesítsen.

Jó éjszakát, puszi:
Humi (34+4)
humi

Humi!

Beni május 10-én született 55 cm-vel és 3700 g-mal (ugye a születési hossz és súly meghatározó lehet abban, hogy mekkora méretű ruhával indítasz), nagyon jó idő volt, nagyon hamar ki tudtam vinni emiatt a levegőre is.
Csak pár 56-os bodyja volt, aztán hamar rátértünk a 62-es rövidujjúakra és napozókra (nem szeretem a túlöltöztetett babákat nyáron), amit vagy nagyon vékony takaróval kombináltunk kint, vagy a még melegebb időben, hogy ne érje napocska nagyon, egy tiszta textilpelenkával. Szükség volt ezen a nyárom a 68-as rucikra is.
(Júliusban pl., amikor Nátán született, annyira meleg volt, hogy hagyomány ide vagy oda, mindössze egy rövidujjú bodyban hoztam el a kórházból...)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Zsuzsu! Zsófi egy tünemény! És milyen hatalmas. Kép
Taliért irigy. Majd meséljetek sokat, jó?

Ismerősömnek, úgyis mondhatnám, hogy a húgomnak tegnap elment a babája. Kép Egész délután bőgtem. Kép

Andi
andi28

Andi,
borzasztóan sajnálom Kép, de ez tudom kevés ilyenkor.

Zsuzsu,
tényleg tündér a kiscsaj és jó kis husi, olyan jól lehetne gyűrögetni Kép

Lányok Kép (olyan sokan voltatok, ezért nem sorolom a neveket),
nagyon köszönöm a baba mozgásos nyugtatásokat. Igazából nem voltam ideges, csak szerettem volna tapasztalt anyukákat is meghallgatni a kérdésben, hogy megerősítsék az én eddigi tudásomat.
Egyébként pedig, mint írtam már napok óta érezgetek valami kapirgálást, dobogást, erős buborékolást, amire többen mondtátok, hogy a kislurkó lesz.
Ma reggel, biztos vagyok benne, hogy ő volt Kép Egy határozott rúgást éreztem kutya sétáltatás közben ott, ahol eddig a kaparásokat, utána pedig valami fészkelődés-szerű néhány másodperces fura érzés jött a hasamból.
Olyan boldog vfagyok Kép Kép Kép

Ha már nem jönnék, mert szokás szerint sok a meló, akkor szép hétvégét mindenkinek Kép

Holnap megyünk 4D-re, már megöl a kiváncsiság!

Edit
Kép

Kép
reditke

Látom, szép az idő és mindenki kinn van a szabadban, csak mi rohadunk itt a gép előtt.

Edit
Kép

Kép
reditke

Orsi ! Dupla Gratulaaaaa!
Bogár, mi megyünk a bababörzére.
Zsuzsu, Zsófinak olyan cuki pocakja van! Kép
Leone, a listába írd be léci, hogy fiú lesz!

Tali: nekünk sajna az április 24-25 hétvége pont rossz, bármikor máskor ráérek, mivel Bogáron kívül még senki nem mondott igent erre a hétvégére bízok benne, hogy módosítható, és előbb vagy később lesz a tali.
pusz Hurki
hurki

Hurki Kép
Köszönjük. Kép

Én ma vizsgázni voltam, aztán jött egy kis délutáni alvás... most értem ide. Az idő egyébként gyönyörű volt ma.

Tali ügyben én rugalmas vagyok. Ha Hurkinak nem jó ápr.24, akkor talán toljuk egy héttel. Ápr.31? Korábbra szerintem még rizikós hozni, mert lehet rosszabb idő.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Kicsit meghajtottam magam a héten, rajtam van a fészekrakó ösztön.

Zsuzsu!
Zsófika nagyon édi, tetszik a kalapja, egy úrihölgy nem jelenik meg kalap nélkül. De olvasni már régóta tud, amikor nálatok voltam akkor is kiolvasott egy újságot.

Voltam Dorisnál. Húsvétkor elmennek Svájcba. Kép viszont együtt lesz a család és tud netezni is. Habár nagyon nehéz volt neki ez az elmúlt időszak és fáradt, nagyon boldog, kiegyensúlyozott, és a babák nagyon szépek, vigyoriak.

Nekem a tali bármikor jó. pontosabban egyik hétvégén elutazunk egy utolsó kikapcsolódásra, hogy feltöltöltődjünk a baba fogadására, de nem tudom mikor, igyekszem összehangolni, úgyhogy gyorsan döntsük el hogy mikor.

Edi!
elküldtem neked az útvonalatokat.

Marcsi
marcsiria

Voltunk dokinal:

Itt vagyunk,epen,egeszsegesen, 840 gr-osan, 65mm-es BPD-vel, 44mm-es FL-el. Jelentem ujra kidugta a futyijet latvanyosan,ez a gyerek nagyon nem szegyenlos.Ma nem volt integetes,ma labujj-szamolas volt! Kaptunk a kepunkbe egy talpacskat ugyanis...Ja! Es ucsorog a gyerek,nem levital meg.

Reditke!Kép
Mindenkepp szamolj majd be,kivancsi vagyok!Biztos nagy elmeny lesz! Jut eszembe: mivel a Borbas Marcsi meg nem jelentette be hogy terhes,ellentetben Mate Krisztaval,Te mar csak ez utobbi lehetsz!Kép

Kellemes hetveget,remelem jo ido lesz!

szoszi
szoszi

SziasztokKép

Sajnos csatlakozom HurkihozKép. Mi április 24-én esküvőre vagyunk hivatalosak egy baráti párhoz. Én szívesen vennék egy másik időpontot, de május 8-án is esküvőzünk, így ha lehet az április 31-t preferálnám. Persze miattam nem kell átszervezni, csak ha másoknak is jó ez az időpont.

EditKép
Várjuk a beszámolót az UH-ról. Remélem nem lesz szégyenlős a gyerkőc.Kép

SzösziKép
Ha kislány lenne biztos Apa dühös lenne, hogy közszemlére teszi a micsodájátKépKépKép De így büszkék lehettek!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

AndiKép
Nagyon-nagyon-nagyon sajnálomKépKépKép

Tali:
Kiderült, hogy nekünk is inkább más időpont jobb lenne, mint az ápr 24-e. A férjem beszervezett vmi programocskát, sejtem miért, mert ápr 27-én van a szülcsinapjaKép
Mi ápr 31-én nem leszünk itthon, légyszi-légyszi ne akkor legyen a tali, mert akkor lehet, hogy nélkülöznötök kell. Na jó, ki bánja, sőt! Tudom, hogy rossz idő lehet korábban, de nem lehetne ápr 17, vagy ha ez nem jó, akkor vmikor májusban (máj 8. nem Caték miatt)?! Köszke.
Már annyi igény jelentkezett, hogy remélem össze tudunk hozni egy mindenkinek megfelelő időpontot!

MarcsiKép
vigyázva csak a fészekrakással, óvatosan a tempóval!

HurkiKép
Na végre vki börzézik rajtam kívül isKép Csak egy csók erejéig összeröffenhetnénk!

na puszka, robogok, mert lánykám már hiányol
Bogár

HóvirágKép
nemsokára remélem tudok mailni, ha lánykám kicist megpihen

Bogár
Kép
Kép
bogár

Lanyok!Kép
Nem tudom, hogy en is hivatalos vagyok-e a talira, de mi meg majus 1.-en megyunk egy csaladi kirandulasra (merthogy mi iden nem nyaralunk), ezert meg nekem az apr.31 nem jo,csak nem akartam eddig beleszolni, de ha Bogarnak sem,akkor talan lehet maskor...Mar en is ugy szeretnek talalkozni Veletek!!!!
Mikor van a Bababorze? Nem lehetne azon a hetvegen?Akkor sokan megyunk ugyis!Vagy az nem jo?

szoszi

U.i:Tud vki tablazatot,ahol megvan hogy hanyadik heten mije hany cm kell legyen a babanak?
szoszi

Cat!

Mi is eskuvore megyunk 24 -en. Nem ugyanoda? Bar az nagy csoda lenne, mert aznap biztos nagyon sok lesz.
(Belvarosi templom, utana Solymar)
Raadasul az a szulinapom. Kép

Kakukk
kakukkfu

Szöszi!

Én ezen az oldalon nézegetem az adatokat: http://9monate.qualimedic.de/Us_werte.html
Ez ugyan nem táblázat és ráadásul német nyelvű, de elég jó.
Az 1. sor úgy adja meg az Uh méreteket ha beírod hányadik héten vagy, de van olyan verzió is, hogy a 2. sorba írod be a várható születési időt és olyan is, hogy a 3. sorba írod az utsó menzesz dátumát.

Humi
humi

Lányok!Kép

Hogy bonyolítsam a dolgotokat, talira én is szívesen mennék! Csakhogy én május 12-re vagyok kiírva! Kép
Hozzám ezért ne alkalmazkodjatok, ha tudok elmegyek, bár nekem ehhez 240 km-t utaznom is kell. Meglátjuk milyen időpontot találtok! Kép

Leone

KépKép
leone

Lányok Kép
Megosztom Veletek mai "élményem"... Jól kialudtam magam, de így elmaradt a reggeli, ezért mát gyomorfájásra ébredtem (ez van, ha nem eszem sűrűbben). Befaltam két szendvicset, innentől fogva olyan hányigerem lett, hogy ihaj. Kimetem, hogy lezuhanyozom, mert a langyos víz talán segít... kishíján beájultam a zuhanytálba... Úgyhogy délig jól meggyötörtek az apróságok, nem tudtam eldönteni, hogy a gyomrom fáj jobban, vagy a hányingerem erősebb, esetleg az ájulás határán vagyok... délben sikerült elaludni, már csak a gyomrom fáj... de ezt most fagyott meggyel kezelem Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!!!!

Vigyazz magadra, nem szabad ilyeneket csinalni! Hozod rank a fraszt!
Egyel sokat, reggel is ahogy felebredtel.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Hello csajok Kép

Pöcsös!! Kép - hogy az orvost idézzem és 1500 %-ra mondta. Nagyon-nagyon boldogok vagyunk (bár ha kislány lenne, szerintem ugyanígy éreznénk), bár apa a föld fölött jár azóta 10 cm-rel és büszke, hogy igen, ő tud fiút csinálni Kép - hihetetlenek ezek a palik. Apósom kalapot emelt (eddig csak lány unokái voltak). Szóval nagy az öröm, de vicces, hogy mekkora boldogságot okoz ez a férfiaknak.
Egyébként zárójelben megjegyzem, én is fiút vártam titkon.

De a lényeg, hogy minden megvan a babán, egészségesnek tűnik és annyira édes volt, miközben néztük, bekapta a bal hüvelykujját és látványosan elkezdte szopizni.

A Praxissal teljes mértékben elégedett vagyok, Dr. Győrfi Mátyáshoz kerültünk (ő csinálta itt a babaneten látható képeket is), nagyon kedves, segítőkész és agyon dícsérte a gyereket, holott aznap már gondolom minimum 25 vizsgálata volt.

Puszi nektek,
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit!

Akkor mondd meg neki, hogy fiút gyártani könnyű!KépKép Én csak tudom, nekünk kettő van belőle!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

R.EditKép
Gratula a kukacoshoz!Kép
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Reditke!!!Kép

Gratulalok!A parodnak kulon is!KépMennyi kisfiu...Lehet gondolkozni a neven. Ugye, milyen jo erzes a Praxisbol eljonni? Boldogan,megnyugodva...

Kepet kertetek/kaptatok?Majd tegyel fel...
szoszi
szoszi

Köszi a gratulációkat Kép

Egy ujj szopizós képet dobtam fel a profilomba.

Edit
Kép

Kép
reditke

Csajok!Kép

Április 31. milyen napra esik??? Az én naptáram hibás, ez a nap kimaradt belőle.KépKépKép

Mindent összevetve talira két lehetséges időpont maradt: április 17. vagy május 15. Bár ez utóbbi azt hiszem Leonenek pocisan túl késő, babásan meg túl korai.Kép Akkor melyik legyen?

Szoszi!Kép
Talira mindenki hivatalos, akinek van kedve talizni!Kép

Bogár!Kép
Mi is megyünk börzézni. Ott szoktam megvenni több hónapra való pelusadagunkat.

Edit!Kép
Gratulálok a fütyishez!Kép

Edi
edi

Marcsi!!!KépKépKép

Köszönöm az útvonalat!!! Tudtam hogy benned bízhatok!!!KépKépKép

Csajok - örök hála Marcsikának, amiért megőrizte a múltkorit - most már tudok küldeni útvonalat a talihoz. Ki kér?

Edi
edi

Beszti!Kép

Most néztem végig a profilodat. CSÚCS SZUPER!!!Kép
Gratulálok.

Pusz, Edi
edi

EditKép
Gratula a tököshöz!!!!KépKép
Mi is ma voltunk az általad említett orvosnál. Szuper élmény volt, pedig a mi két lurkónk még csak 12 hetes. 5,89 és 5,69 cm-esek, és a legfontosabb, hogy a nyaki redőjük 1,2 és 1,1 mm. Zárt a gerincük, a koponyájuk és a kis hasfaluk is. A kisebb aktívabb volt mert össze-vissza ugrándozott. Az orvos nagyon kedves volt, és ahogy EditKép Te is írtad úgy örült az egészséges magzatoknak, mintha nem napjában 30-at látna. Még a recepciósnak is eldicsekedett vele. Ja és szerinte tök felesleges a corionbiopszia és az amniocentézis, mert a kicsiknek láthatóan kutya baja. A kedvességéhez még az is hozzátartozik, hogy azt mondta, hogy a 18. héten soron kívül bármikor ugorjunk fel ha arra járunk, és megmondja a nemüket. Összefoglalva nagyon jó élmény volt, azóta nem tudtunk még leszállni a földre, mert mostmár bizonyossá váltak, ugyanis nekem még egy deka pocakom sincs, és néha hihetetlen volt számomra, hogy babás vagyok.KépKépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép

Nagyon örülök nektek és szívből gratulálok Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Cat Kép

De jó, gratulálok nektek.

Puszi, Alena
alena

EdiKép

Nekem sajnos nem jó az április 17, mert Debrecenben leszünk. A május 15 jó lenne, bár nem tudom a többiek mit szólnak hozzá. Ha mindenkinek jó az áprilisi időpont, csak nekünk nem, akkor fájó szívvel ugyan, de legfeljebb mi nem megyünk.Kép

Most csak ennyi, később jövök részletesebben.

Zsuzsu
zsuzsu

Cat!Kép
Akkor neked is gratula, eljen Gyorfi dr ur,aki ennyi boldog kismamat szallit nekunk!Kép Lenyeg,hogy egeszsegesek,ez a legfontosabb!
szoszi
szoszi

Sziasztok lányok Kép
Ma voltam az új dokinál, nagyon jó fej. Kép A kismackókat is megnéztük 8,3 és 8,5 mm nagyok már Kép Több mint a duplájára nőttek múlt hét szerda óta Kép
Ma vagyunk 6+5 Kép

Cat Kép
Örülök, hogy minden OK. Mi is megyünk majd a praxisba a 12. hét környékén.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, Cat!

Olyan boldogan olvaslak itt is titeket!

Nagyon nagyon jo ilyen jo hireket hallani rolatok, es tenyleg nagyon gratulalok, es annyira orulok, hogy minden rendben.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!

Cat
De jó, nálunk is a kisebbik a mozgékonyabb. Pocakügyileg meg ne aggódj! Olyan pánikszerűen fog megnőni, hogy csak lesel majd, mint én KépKép Akkora pocakkal tolatok már, mint a Gergővel volt kb. 7 hónaposan, pedig még csak 19 hetesek vagyunk.
Most várjuk az amnio eredményét, mert a doki javaslatára megcsináltattuk. Remélem nem találnak semmi gondot, mert az UH-n rámhozák egy cseppet a szívrohamot. Kiderült, hogy a kisebbik babának vesemedence tágulata van, de azt mondja mindenki, hogy lehet mire megszületik már ki is növi. Így legyen... Ja, és nekem is kisfiaim lesznek. Apuci nagyon büszke is magára. KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

EdelweissKép
Hú már a 19. hetet taposod ? Ez nem semmi! Gratulálok a két tököshöz. Joggal büszke lehet az Apuci.
Egy barátnőmnek is megcsinálták az amniot, mert az egyik veséjét nagyobbnak látták az UH-n a babának, és ez szerintük Down-ra utalhat. Persze teljesen egészséges kisfia született.KépKép

LányokKép
Korábban ha jól emlékszem lányok születtek többségben, és most jön a tökös rohamKépKépKép

DodoKép
Nagyon kedves vagy, hogy ide is benézel. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan Te is csazlakozol hozzánk!!!!

KakukkfűKép
Én nem Solymárra megyek esküvőre, de Budán leszünk valahol a Városmajorban. Egy barátunk másodszorra nősül, hátha mostmár sikerül is neki a házasságKépKép

Cat
Kép
cateye

CatKép
Gratula az egészséges babócákhoz!Kép

OrsiKép
Neked is graula!Kép

EdelweissKép
Ennyi kukacos között el leszel nyomva! Viszont a jó hír, hogy tizenegynéhány év múlva nem kell egy vagyont költeni intimbetétre!Kép

Velünk minden ok, holnap megyek szemészetre és kimondják az ítéletet:császár vagy nem császár.Kép

Egcsi
23+3

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Edelweiss!Kép

Gratulálok a fiúkhoz! Négy pasi egy családban, nem semmi, jó nagy férfiuralom lesz nálatok.Kép
Vigyázz magadra, gondolom Gergő nem sok időt hagy pihenni. Nekem az ikrekkel nagyon sokat kellett feküdnöm, mindig azt mondogattam, mi lenne velem, ha lenne már egy gyerekünk. Erre visszagondolva nagyon-nagyon sok erőt és probléma mentes pocaknövesztést kívánok neked.Kép

Pusz, Edi
edi

Sziasztok Csajok!

Talira mi is jelen, enkunk elvileg minden idopont jo (bar mielott felmerulne, majus 22. nemKép). Remelem sikerul olyat talalni, ami mindenkinek ok (mondjuk jo sokan vagyunk, szal lehet nem fog osszejonniKép).

MI jol vagyunk, gondolom pocaklako is, bar meg nem erzem (hallod Edit, pedig 16+4 vagyok es 2. gyerek. Lackot 19 hetesen ereztem meg egyebkent). Tegnap levettek az Afp-t, kivancsi vagyok. Meg arra is, milyen nemu, olyan jo lenne egy csajszi (csak hogy rontsam a tokosok taboratKép). MIndenkinek gratula egyebkent a fiucskakhozKép

orsoly
orsoly

Kép

KépKép
leone

Kép

KépKép
leone

Leone jajj laotm nincs meg az idopontom a tablaban: szept. 18.Kép

Ja es 2. babaKép

orsoly
orsoly

Tényleg csupa kisfiúink vannak! Senki nem tudja még a nemét, akinek kislánya fog születni? Vagy csak az én figyelmem kerülte el valahogy?

Bogár!Kép
Köszönöm a cikkeket amiket kikerestél, nagyon hasznosak. Csak azon csodálkozom, hogy volt erre időd!!!
Engem érdekelne a bababörze, de túl messze van!

Mi jól vagyunk, tegnap volt uh, Borsóka még nem fordult, de már nem aggódok. Viszont olyan gyomorégésem volt tegnap este, hogy alig tudtam aludni, csak háton sikerült, hiába kéne kerülni azt a testhelyzetet, így is csak szakaszokban aludtam, oldalt fekve borzalmas volt. Semmi nem használt, se kekesz, se hideg ital, se jégkrém.
Pénteken éreztem először 2 órán belül 2x nagyon halványan mensi szerű fájdalmat, aztán éjjel bekeményedett a hasam párszor, majd arra ébredtem, hogy nedves a combom töve, félálomban be is pánikoltam rendesen hogy magzatvíz, de csak nagyon leizzadtam. Szóval kezdem érezni, hogy közeledik a vége.
Tegnap éjjel meg a szülésről álmodtam, ami nem volt rossz, de utána kész horror volt, nem tudtam hova kell menni, senki nem mondta mit csináljak, kispapa nem volt ott és nem tudtam értesíteni, a baba nagyon kicsi volt és vékony mint egy pálcika, aztán kerestem és nem találtam a babát amikor meg megtaláltam már nem lélegzett és nem mozgott, mert amikor szopizott úgy magamhoz szorítottam, hogy nem kapott levegőt, erre felébredtem. Borzasztó volt.
Ja, szülés után álmomban megnéztem a nemét, és kislány volt. Pedig én elég régóta úgy érzem, hogy kisfiunk lesz.

Normális ilyenkor már enyhe mensi szerű fájdalmat érezni? Nem ezt hívják jósló fájásnak? És nem korai még ez?

Leone (35+0)

KépKép
leone

Leone!Kép

Olyan szívesen írnám neked, hogy ez így normális, de sajna én el sem jutottam a 35. hétig.
De remélem tényleg minden rendben van. A rémálmokat meg gyorsan el kell felejteni.
Borsóka nem árulta el uh-n hogy kislány vagy kisfiú?

Edi
edi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?