Sziasztok!
Hát ha jól sejtem nita akkor neked már késik vagy éppen aktuális piroska? Szurkolok, hogy ne jöjjön aminek jönnie kéne
panda:sokáig konduktor akartam lenni, elég közelről ismerem a mozgássérült fiatalokat, a Marczibányi térre jártam suliba, igaz én egészséges vagyok, de a férjemet ott ismertem meg ill. nem ott csak ő is oda járt. Jelenleg éppen a betegségét kutatjuk, hogy lehet-e örökíteni és ha igen akkor milyen arányban ill. kimutatható-e a korai terhességnél. Bár van már egy egészséges nagy lányunk, de azért ezt a szálat is szeretnénk végig futni, ha már ilyen tudatosan vállaljuk a második gyerkőcöt.
Szóval évekig "éltem" mozgássérültek között és egészen más világ az övéké, elég sokan nem értik meg, de azt hiszem jobb emberé tett a velük eltöltött idő. Voltam az általános iskolában is, na azt nagyon nehéz volt sírás nélkül kibírni. Bár a tapasztalatom az, hogy ők nem szeretik ha az emberek sajnálják őket így én sem tettem, de nekem akkor már meg volt a kislányom és összeszorult a szívem.
Jaj beu5 olyan rossz volt megint olvasni, hogy elvetéltél, tudom, hogy ezt már akkor is leírtad amikor bejöttél a fórumba, de valahogy mindig olyan vidáman írtál, hogy szinte el is felejtettem mi történt veled, de most megint szembesültem azzal, hogy azért te is elég nagy terhet cipelsz a hátadon. Akkor most a ciklusod alakulgat valamerre?
nozavi:milyen kint az egészségügyi ellátás? Rendesen kivizsgálnak? Sajnálom ami veletek történt, ilyen tragédia után elismerésem, hogy fel tudtatok állni, bár sejtem, hogy az élet megy tovább, de azt hiszem ez a legnagyobb fájdalom amit egy anya átélhet.
Lányok nálam valószínű jönni fog a mensi, igaz még csak a 10. dpo-nál tartok, de kezdek boszorka lenni, szép kis család én is és a lányom is boszorkák vagyunk, szegény férjem
Talán ezért szeretne Rebus mellé kisfiút, hogy egyensúlyba legyünk...
Ez a ciklus megint más volt, mint a többi, mert a 3. dpo naptól leszakad a hátam, fáj a hasam, állandóan hányingerem van, de jól tudom, hogy ezek mind csalafinta dolgok, mert erős émelygés máskor is szokott lenni a mensi előtt, mondjuk most úgy 8 nappal hamarabb kezdtem a tüneteket produkálni, de már nem csodálkozom, olyan vagyok, mint valami rejtély doboz, minden hónapban új és új tüneteket produkálok á már néha unom és rossz a hangulatom és kicsit depi vagyok és minden... Rá kellett jönnöm, hogy az elmúlt 10 év tabi szedéssel nagyon elkényelmesedtem, de most a szervezetem szerintem mindent bepótol, megmutatja, hogy ő az úr...
Mensi után 3 nappal elkezdődtek a középidős fájdalmak, majd 4 map múlva tényleg meg is történt a peteérés (hőmérsékletemből sejtem), majd amikor megvolt akkor a 3. dpo naptól pedig készülők a mensire, na hát ez nem semmi. Még jó hogy csak 30 napból áll egy hónap, mert így gyorsan eltelik. Azért nem minden hónap ennyire húzós, nem tudom mitől függ ez, de van amikor lájtosabb.
Na lányok bocsánat a regényírásért