Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk elő-szilveszteri buli lesz dec. 29-én. általában egy olyan étterembe megyünk, ahol zene is van. nagyon klassz bulikat rittyentünk minden évben. jó kajákkal-zenével-mulatozással :)

...az LH teszttel is lehet terhességi tesztet csinálni? :oops:
Vendég

bbercsi: jól látom szerelemhét van nálatok? Azért írsz ennyit a gyertyáról!! :D:D
ninkiee: laptető!
korenka
Szár

Korenka! Jó látod :D Szerencsére a "szél" még nem fújta el szerelmünk gyertyalángját. :)
bár sztem már volt pé-m. a kukker és az oldalam is jelezte.
Vendég

Na benéztem még indulás előtt.

Látom most többeknél is itt az idő a hajrázásra! :D Hát akkor HAJRÁ! :D

Én nézem az X-Faktort, egész életemet végigkíséri az éneklés, egy rövidebb időszakban (2 év) még ebből is éltem :) Úgyhogy engem ezek a műsorok jobban megérintenek :) Pálmi előtti évben beneveztem a Megasztárba is, de már az első válogatón se jutottam be... túlizgultam... sajnos én pont olyan vagyok, hogy stresszhelyzetben nem tudok teljesíteni... szerintem akiből sztár lesz, az pont a fordítottja, hogy a stresszhelyzet kihozza belőle a legjobbat. Én is sajnáltam Vecát, de úgyiscsak egy maradhat a végére...

Kép

Kép
sz.veronika

niki:) ez tuti nem pé :):) ennek már jósteszt miatt van lényege :)

Bercsi: én azt olvastam több helyen hogyha első reggeli pisiből csinálod akkor lehet jós tesztnek is használni :) és ha pé lenne akkor a már a harmadik negatív lenne hiszen 24 óra van a pete életben maradásának. és már akkor volt az első teszt mikor a tojásfehérjés váladékom elmúlt.szóval ez tuti nem pé:):):)

nika70
Salgótarján

Móni,
hát akkor várjuk az igazi teszt eredményt is holnap!!! :)

Kép

Kép
sz.veronika

igyekszem :)

nika70
Salgótarján

Mónika: nagyon izgulok érted!
Veronika: Micsoda multad van! :D:D Miért hagytad abba 2 év után? Miket énekeltél?
korenka
Szár

bbercsi: ... gondolom akkor is gyertyáztál, amikor a kukker jelezte!!!
korenka
Szár

Irtam 1 km-et es elszallt!AHHHH
Szoval a parom eppen most van a dokinal, miutan reggel betamolygott a terhesgondozas idejeben. Amilyen udvariasan ki lehet rugni vkit, ugy tettek ki a szuret 39 fokos lazzal, hogy jojjon vissza delutan...
En vasarolni voltam, de mintha ma mindenki szabin lenne, olyan tele voltak a boltok. Vettem arany tanyeralateteket, asztali diszt, szalvetat meg a mezeskalacs diszitesehez dolgokat.
Kozben vegig furin, elesen fajt a hasam. Ez a 7. nap az 0vu ota, remelem Picike most furja be magat vmi tuti helyre....
Nika, te hanyadik napon lotted az elso ovu teszted? Ezek GYANUSAN szepen erosodnek!!!
Korenka a 25-os teszt csak a kimaradt mensitol mutat ki barmit is. A parod 10-es erzekenysegut kerjen!!! (Gabriel)-BBercsi meg sorolt masikat is. Figyelj Bbercsi, nalunk is hideg van, en egy ures paplanhuzatot kaptam fel,,,meleg is, es a poci se latszik....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

látom mindenki nagyon szereti a hastájékát :D Most nem mondhatom azt, hogy hasizom .... ég a zsír ... :D
korenka
Szár

Mi ez itt kérem, valami torna fakultáció?? :P :D
Én nem gyertyázok, eddig nem is hallottam erről. :shock: Jóstesztről sem. :shock:
nika70:
Nagyon kíváncsi vagyok már, hogy tényleg bejön-e ez a jóstesztelés.
sz.veronika:
Nicsak, nekünk is van egy Megasztárunk. :) Mindig irigyeltem azt, aki tudott énekelni. Az én éneklésemet csak a kisfiam tudja elviselni. :oops:

Kép

Kép
mirci09

málna hivatalosan nagyon sokadik :):): ha pétől számolok vissza és úgy számolom akkor úgy a 17 vagy 18.ik napon. az első lh-teszt mellett ami még elég halovány volt volt egy nega hcg tesztem is :) de holnapra már a +-ra gyúrok :):):)

nika70
Salgótarján

most nézem ciklus.hu-n ma vagyok az 53. napon az utsó mensi óta de nekem akkor volt pém amikor a 32.napon voltam és rá pontosan 14 napon volt pecsételésem két napig.semmi komolyabb vérzés nem volt csk két csepp.és utána 5 napig tojásfehérje majd az elmult és a reggeli lh teszt + lett.

nika70
Salgótarján

Eléggé váltotó a ciklusom de átlagban 40 napos mostanában vagyis 32-44 nap volt mostanában a ciklus hossza.évek óta ott vezetem a ciklusomat

nika70
Salgótarján

Hu Nika ez jo hosszu ciklus... A nega hcg tesztt mikor volt? Hat akkor megse jostesztelek, mert a 7. nap meg korai.
Akkor te vezeted a homersekleted is? Mert abbol is lehet latni, ha vki babas nem? Nekem most legutoljara beallt 37.1-re es nem mozdult onnan 3 hettel kesobb sem. Ekkor meguntam a folytonos meregetest, meg mar volt is 3 pozi tesztem.
Mirci a gyertyazas hasznos lehet, latok benne logikat, ugyhogy Bbercsi utan szabadon, mi is kiprobaltuk!! :arrow: :wink:
Faj a torkom lanyok a francba... csak lazas ne legyek!!!

malna5

hát csajok nem tudom mit gondoljak:(:) az lh még mindig full pozitív de a hcg nega lett
felső az lh
Kép

nika70
Salgótarján

Jó reggelt Lányok!

Mónika: én addig amíg a nemvárt nem érkezik meg, biztosan reménykednék. valamilyen tünet egyébként?

Málna: vasárnap este óta érzem, hogy nem okés a torkom. tegnap este sűrűn elnézés közepette elmondtam a páromnak, hogy én bizony megettem két gerezd fokhagymát. a legjobb módszer torokgyulladásra. :oops:

Korenka:Nálad mizujs?

Veronika: akkor Te is dalos pacsirta vagy, mint én. Nem tudom, hogy vagy vele, de én sokszor a könnyeimet nyelem, annyira szép hangjuk van ezeknek a tehetséges fiataloknak. a lelkem mélyéig megtudok hatódni mind a Veca, mind a Nikolas zengő és csodaszép hangjától.

Mirci: igen ez itt a babanetes fórumozó leendő kismamák és a gyakorló kismamák torna egyesülete. röviden:BFLK & GYKTE :D :D
Vendég

Sziasztok!

Nika
Ne keseredj el! Lehet, hogy csak későn mutatja. Én már hallottam olyat, sőt az egyik ismerősömnek is olyan volt, hogy a teszt csak a 6. héten mutatta ki a terhességet. Hőmérsékletet reggel felkelés előtt érdemes lenn mérni. Szerintem egy pár napi mérés esetleg adhat támpontot. Ha magasan fent van (a ciklus első feléhez képest), akkor lehet reménykedni. A nőgyógyász tud adni beutalót, és a vérvételből is meg tudják állapítani, hogy van e HCG a szervezetedben.

Bercsi
Én is fokhagymáztam este :D + lefeküdtem 9 kor. Mintha jobban lennék, a köhögés már csitult is.

nikiee
Budapest XI. kerület

Sziasztok!
nika70: Neked akkor pontosan mikor is kellene tesztelned először?
korenka
Szár

Mónika:
Jóóó hosszú ciklus ám! Szerintem még ne keseredj el, még akármi is lehet.

bbercsi:
Hagymát úgy szoktam én is enni, hogy rábeszélem a férjemet (nem nehéz egyébként, nagyon szeretjük minden formában), hogy együnk. Ilyenkor nem kell egymást szagolnunk, nem érezzük a másikon. :oops: Ma például fokhagymakrém levest főztem, még a kisfiam is büdös lesz. :P
BFLK & GYKTE :D :D :D :D :D

Korenka:
Kívánod-e a kávét?

Én is nézem a Megafaktorokat, s bár valamennyire én is közgazdász vagyok, felháborít itt-ott, hogy ez is üzleti alapon működik.

Itt meg esett egy kishó reggelre. Azt hittem, hogy végre előkerülhet a szánkó....de nem. annyira nem vitte túlzásba Holle anyó. :cry:

Kép

Kép
mirci09

mirci09: Sajnos igen, kívánom a kávét még! Nem sokára tesztelek... majd akkor megundorodom tőle :D:D
nika70: most hallottam először erről a ciklus.hu-ról. Fel is mentem rá. Tök jó!
korenka
Szár

Tényleg, neked csak a teszt után vannak tünetek. :D :D :D :D
ciklus.hu nagyon jó, én már egy éve járok oda.

Kép

Kép
mirci09

már régen meg kellett volna jönnie én már nem tudom most mi van majd megyek dokihoz

nika70
Salgótarján

Mirci
Fokhagymakrémleves - hú de jó ötletet adtál. Finom sajtospirítóssal...hú de éhes lettem. Szerintem este főzni fogok. :D

Korenka
Halkan megjegyzem, hogy én nem undorodtam a kávétól a terhesség legelején.

nikiee
Budapest XI. kerület

Mirci

Most kerestem receptet, találtam egy könnyűt, de azt írja, hogy tegyük bele a fűszereket, de azt nem írja, hogy milyet. Te mit teszel bele?

nikiee
Budapest XI. kerület

nika70: a majd megyek orvoshoz mit jelent holnap? Szét izguljuk magunkat miattad. :D
mirci09: hogyan lehet a hangulatokat beállítani a ciklus.hu-n, mert engem érdekelne ez a része is, és sehogy sem jövök rá.
nikiee: én sem, csak + teszt után :D
Mostanában én is nagyon kívánom a leveseket, pedig nem vagyok oda értük. Én francia hagymalevest fogok csinálni, mert annyit beszéltetek itt a hagymákról :D:D
korenka
Szár

nikiee: Ez olyan mint amikor a Stahl Judit főz a tévében. Tök figyelek végig, miből mennyit rak, de mindeg "elfelejti" elmondani, hogy egy-egy hozzávalóból mennyit rak bele, azt is "elfelejti" hogy milyen hőfokon mennyi ideig süti. Vedd meg a könyvét és megtudod :D:D
korenka
Szár

Sziasztok
Hat Nika semmi jobbat nem tudok hozzatenni, mint egy jo UH... holnap megy? Ott azert latniuk kell mi a tema...
Korenka te holnap tesztelsz? En csak a het vege fele. Nem akarok csalodni...
Meg sosem csinaltam fokhagymakrem levest...attol nagyon budosek leszunk? mert a lanykam hangversenyere megyunk holnap este...elso sor.
most jutott eszembe, hogy el kell kezdenem csomagolni, mert a jovo heten mar itthon vannak a lanyok!!
Ja es a nap hire, kilyukadt a csizmatalp mehetunk a nagynak csizmat venni.... o orul, en nem annyira.
Hat igy roviden ratok zuditottam mindent...
es most huzok dolgozni..

malna5

Karenka
:D
Olyan idegesítő az a nő. A kaják jók amiket főz, de a lesütött szempillás műmosoly, és a tudálékosság az nekem nem jön be. Valahogy nem természetes.

Malna
Annyira nem vészes, mivel főzve van nem jön ki annyira a szaga. Amit én ettem pár hónapja egy étteremben annál legalábbis, de a receptben, amit most találtam 12 gerezd fokhagymát ír! :o
Legfeljebb lesz helyem holnap a villamoson. :D

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee: Stahl azért mű, mert egy másik szakácsnőt majmol, a Nigella-t akinek ez nagyon jól áll, és neki zsigerből jön. Egyébként tényleg jó kajái vannak... :D
malna5: Azt hittem, hogy csak az én gyerekeim tudnak így tönkretenni egy lábbelit. Karácsony előtt gondolom ez pont "jól jön" ... :? Nekem tesztig még 2 napom van.
korenka
Szár

mirci09: Megtaláltam a beállításait a hangulatnak is.
korenka
Szár

nikiee:
Én sót, borsot és egy kis szerecsendiót tettem bele. Isteni lett.

nika:
Tényleg...mikor akarod megmutatni magad dokinak? Annyira várjuk már az eredményt. :roll:

korenka:
hangulat beállítását mindjárt megnézem, ezt még én sem próbáltam. A francia hagymaleves is jóóó ötlet ám! Próbálok ilyen lájtosakat főzni, Karácsonykor úgyis a húsé a főszerep. :?
Látom közben megoldódott a hangulat. :wink:

malna5:
Akkor nem ajánlom a holnapi menünek egyik hagymás levest sem. Én nem kockáztatnék. Attól függ egyébként, kinek mennyire bírja a gyomra.
El tudom képzelni, hogy mennyire hiányzott ez a csizma vásárlás most Karácsony előtt. Mint mókusnak az erdőtűz.....és mint nekünk a múlt héten a generátor csere az autón. :twisted: :evil: :shock: Felvittük Pestre a repülőtérre az unokahugomat és már felfelé nem volt töltés, a repülőtéren már úgy kellett betolni. Természetesen világítás sem volt és gyerekkel voltunk. Mindegy, megoldódott szerencsére. Pozitív gondolkodás: még jó, hogy nem Karácsonykor adta meg magát a generátor...Sopron felé az autópályán. Biztos találtunk volna szerelőt. :D :D

Kép

Kép
mirci09

Nezegettem a tesztet ami itthon van, 4 nappal a nem vart elott mar meg lehet csinalni azt irja... Szerintem az egyiket megcsinalom pentek reggel...
Korenka akkor te meg csutortokon csinalod? Jaj izgulok nagyon!!!!

malna5

malna5: Én is izgulok. Érdekes, hogy a tegnapi "vasgolyók" amik tiki-takiztak a méhemben, most eltűntek. Pedig holnapután kell nem megjönnie.... Úgy kell elzárni előlem már a tesztet, hogy ne csináljam meg, mert tényleg értelmetlen volna, semmit nem mutatna még és kár elhasználni.... most kéne egy csillagkapu ami átvinne péntekre... akkor akarom reggel megcsinálni a tesztet.. :D Na jó nagy marhaságokat írtam megint. :D
korenka
Szár

mirci09: Az egész család nálunk NULLÁS vércsoportú, úgyhogy húst-hússal eszünk. Nálunk a karácsony sem különb :D Hetente kétszer csinálok olyan kaját amiben nincs hús, de akkor a család már hörög. :)
korenka
Szár

malna5: Elvileg 2 nap, de az csütörtök. Igazából péntek az a nap ami 1 nappal a meg nem jött mensi után van... szóval érted.. :)
korenka
Szár

na...akkor most hogy is van? Kezdtek megkeverni? Korenka és malna5 pénteken reggel tesztel??? :roll: :D

korenka:
Mi hetente kétszer eszünk húst....legfeljebb. :D :D Én is nullás vércsoportú vagyok pedig, de én elég hosszú ideig elvagyok hús nélkül. Süti nélkül egy napot sem. :roll: :(

Kép

Kép
mirci09

És tényleg...malna te érzel valamit? Vasgolyók, sünik, undor...stb.?

Kép

Kép
mirci09

Korenka, Málna: komolyan úgy izgulok értetek, mintha már magamnak kellene tesztet csinálni! :oops: :D

elmondom Nektek milyen teákat ittam tegnap: palástfű, kamilla,citromfű,a barátcserje kapszulámat meg gyümölcsteával küldtem le. már magamon vigyorgok, milyen naturalista és természetközeli lettem :D :D
Vendég

mirci09:... akkor hús ügyben te vagy fordítva bekötve? :D A lányom egy időben kitalálta, hogy ő most vega. Azt hiszem 2 napig bírta...
korenka
Szár

bbercsi: Nagyon kedves tőled, hogy így szorítasz.
Lányok küldjétek a pozitív megerősítéseket! Vizualizáljatok egy kis babszemet a hasamba... de nehogy kicsírázzon! :)
korenka
Szár

Sziasztok!
Lánykám lerobbant, hörghurut, péntekig itthon... pfff
Szájba spray, orrspray, orrszívás, arcmelegítés. Mindegyik napi 3-szor, és mindegyiken bőg, szóval szuper jó :( Mint valami kínzó tábor... :?

Látom kaja a téma, én is nullás vércsoportú vagyok! :D Én sűrűn eszem húst, de többnyire csak csirkemellet-pulykamellet, ritkán marhát.

A főzéshez nem nagyon tudok hozzászólni, ez nagy hiányosságom :oops:

Korenka, a csillagkapu csak térben visz :lol: Drukkolok, hogy kibírd péntekig, atyaég, az még jó messze van... :roll:

Málna, neked is mennek a drukkok péntekre!

Kép

Kép
sz.veronika

korenka:
Azért vagyunk itt, hogy egymást segítsük és pozitív energiákat küldjünk százezresével. :wink: :D remélem malanaval és Mónikával megkezditek a sort pénteken. Aztán lassan bbercsi is követ benneteket. :)
"de nehogy kicsírázzon" :D :D :D :D Locsolod? Ne sokat igyál! :D :D :D :D :D

sz.veronika:
Óó...sajnálom szegény Pálmit. Micsoda kínlódás ez neki! 8) :roll:

Kép

Kép
mirci09

sz.veronika: Jobbulást a kis királynődnek! Ha minket olvasol akár főzni is megtanulhatsz mire jön a kisbabóca. :D ...na tessék, már a csillagkapuban sem bízhatok ? :( :lol: :lol:
és igen péntek még elkéééééééééépesztően messze van. :)
korenka
Szár

ugyan...már csak kettőt kell aludni :wink:

Kép

Kép
mirci09

mirci09: nekem hármat. :(
korenka
Szár

Mirci,
neked kettőt kell péntekig aludni? De jó! Egyik este mit csinálsz? :lol:

A főzéssel nem csak annyi a baj, hogy nem tudok (valamennyire tudok azért), de nagyon nem köt le és kedvem sincs hozzá... Kb. annyira érdekel mint a villanyszerelés :lol: De még az is lehet, hogy a villanyszerelés jobban érdekel :D

Jaj, a mókus-erdőtűz dumán jót röhögtem, én nem hallottam még, mondtam a páromnak, ő ismerte :D

Egyáltalán nektek mikor van időtök főzicskézni? Én nem tudom, de Pálmi egy másodpercre se hagy békén... valamit nagyon elrontottam???

Kép

Kép
sz.veronika

"már csak kettőt kell aludni" :oops: :D :D :D :D :D pff... ezt benéztem. tényleg nem volt fogalmam, hogy milyen nap van. Azt tudom, hogy nem szombat, mert akkor mennem kell tanítani. :roll: 8) 8) 8)

sz.veronika:
Én minden nap főzök. Könnyen vagyok....itthon vagyok, sőt a férjem is egy ideje, mert műtötték.

Kép

Kép
mirci09

Hat lanyok, hogy mit erzek? Reggel faj a mellem, de utana nem erzem, es a hasam is szurkalodik, itt-ott, kavet iszok, de ez a kaveundor nalam csak kesobb jon. Magyaran szolva semmi kezzelfoghato. Ami biztato, az a hom, mert jol felugrott a magasba es ott is van- ES OTT IS MARAD!!!
nekem ugy istenigazabol vasarnap kellene nem megjonni, de penteken ellovok 1 tesztet, ugyis ketto van itthon. Ha negativ, akkor lovok egyet vasarnap is. Az mar pozi lesz :wink:
Sajnalom Palmit, remelem hamar kimaszik ebbol...
Ti mit foztok Karacsonykor? Mit esztek Szenteste es masnap? Eddig rendeltem egy pulykat, meg megvettem a fuszereket hozza.
Otleteket kerek lanyok!!!

malna5

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?