Vgyok
Chrissy
Neked irtam a masaikban egy hosszut
Ha valakinel nem jon a baba x ideig,barnazik menzi elott illetve rovidek a ciklusai igenis indokolt a hormonkep nezese
Ne mondjal ma butasagot...ha a dokid meg nem nezi meg akkor nem jo doki ennyi...mashoz kell menni.Olyan hulye nodokik vannak ugy feltudom idegesiteni magam rajta...mert semmihez nem ertenek azon kivul hogy rakszurest csinalnak meg kenetet vesznek...jah meg max 1-2gyogyszert felirnak
Azert mert valakinek van 19mm-es tuszoje az nem jelenti azt,hogy ki is lokodott,hogy nincs esetleg magas LH-ja vgy FSH ja a 3.cn nem e ez vgy az a baja...
Es most olvasom nem is sima nodoki...hat ez elegge elszomorit
Nekem 25napos ciklusaim voltak minden honapos peteeresekkel!!!!!Az exvolegenyemmel 3evig probalkoztunk!!! 2003-2006ig aztan szakitottam vele...jott a parom...es 2007vegen vegre elmentem dokihoz....kiderult 3.cn FSH szintem 20 majdnem minden honapban ...vegigkovettek 2honapon at elejetol a vegeig...3.cn vv vegig uhuztak 2-3naponta...vv peteereskor es 21.cn is vv plusz uhu minden...clostit is adtak....minden muxik csak a 20-as FSH hormon petefeszek kimerulest jelez(nem szabadna meg ennyi idosem ezert is hivjak korai petefeszek kimerulesnek)azaz van pe-m csak a peteim mar rossz minoseguek
de ez csak az en sztorim....Mondhatnek meg ngyon sokat.Az is lehet katonabajok vannak....a masik topikbol is mar vgy 3eve probalkoznak erre tavaly kiderult annyira rosszak a parja leletei,hogy lehet nem is lehet babajuk
Szerintem ha meg csak ugye nyar ota probalkozol adjal idot magadnak
1ev utan lehet igazan elgondolkodni,hogy valaki elmegy dokihoz
addig azert mert nem jon a baba x honap alatt meg nem a vilagvege...egy ev alatt csak par pe-bol lehet terhesseg amugy is nem minden pe-bol
De ha te esetleg nem tudsz varni akkor ellehet menni megnezetni a hormonokat...mert azokbol indul ki minden
Betty
Remelem szerencset hoz a laptetu...bar en is 5-ere nem varom piri anyot
vgy 8-a
Jo ez az ikres golya
ilyet meg nem is lattam
Puszi
Huh de dogos az a tancolo csajszi
Masik topikbol van valami hired mar 1000eve nem jartam ott
Mozi jo lehetett
mi is megyunk ma megnezzuk az Avatart
Csibuc
Edi vgy,hogy aggodsz nincs baj csak a netet kiiktattam az eletembol egy kis idore...apacska itthonrol melozott 23-tol ma ment eloszor dodozoba es amikor a netre jottem mas dolgokat neztem pl hogy kell lencsefozeleket csinalni
Szal nem tudok itt ulni mert abbol nem lesz akkor hobbizas
Blogot potolom ma mar elkezdem bar ma meg vendegunk lesz itt par napig...ma is megyunk vacsizni meg este moziba most meg hobbikat kene keresnem a netem meg edzeni menni
En az uj blogodnak is allando olvasoja vgyok
Orulok,hogy vegre jo hirekkel jossz
Milyen
Nalatok hideg?Itt tegnap -7 volt es -10nek erezheto(igy mondjak be a tevebe)kise mozdultam
Ha jol olvasom a babad elso kakilasait vegzi epp
Az a kep jaaaaaaj
Lujzedli
Szia itt is
De tenyleg miaz a regota probalkoztok?
Parom fele tema nem avult el meg...azaz itt mar igen mert nem akarom ezt targyalgatni
de januar van ugyhogy valamit felkell mutassak ebben a honapban es tudom,hogy menni fog.Hala a jo egnek nalunk nincs penzproblema
Azaz nincs azzal gond,hogy o keres en meg most nem...az o fizetesehez kepest amugy is annyi lenne,mint sepp a tengerben
Huh csajok kit hagytam ki?