Sziasztok Csajoik!!!
Elnézést az eltűnés miatt, de tegnap uram tesojának a kislánya tartott szülinapi bulit, így már géphez utána nem jutottam, éjszaka még akartam jönni, de akkor meg a senki nem válaszolt volna!!
Judy
Ne butáskodj, és nehogy bármi lelkiismeret furdalásod legyen, hogy mit mondtál, mert a véleményetek nekem nagyon is sokat számít, és ha nem így lenne, akkor nem is írtam volna le olyan részletesen , hogy mi is a "gond" néha.....
már az esküvő előtt is sokszor gond volt, hogy az uram, aki magát aktív sexuális életet élő embernek mondja magát, nem annyiszor kíván meg. Előző kapcsolatomban ( majd 5 évig tartott) én voltam az, aki heti egyszer akarta csak..... most fordut a kocka, párommal szeretném többször, és nagyon nagyon sokat beszéltünk erről, meg most a baba kérdésnél méginkább... és nagyon nagyon zavar , főleg mint nőt, hogy ennyire SZAR lennék, hogy friss házasként a párom csak heti egyszer kíán??? Mindig a meló és a sok munka és az utána jövő fáradtságra fogja... meg hogy neki kényszerből nem megy ( ha pé lenne például) , meg hogy ő már a minőségre megy... ( ami nekem már csak duma, nem hiszem el!)
A legjobb időszak akkor volt, mikor nászúton voltunk, akkor persze minden nap volt sex, néha majdnem kétszer is akarta..... A környezetváltozás jól hatna rá???
Most hétvégén itt a kislány, reggel már előbb felkelt a lányka, mint én, így reggel semmi nem lehetett, este meg mindketten bealudtak, ma este meg uram sztem is mét fáradt lesz ( 6ra viszi vissza a kislányt), vagy én pörgök bem, és adom be az unalmast!
Most is reggel jön, bujik, és érzem , hogy lenne kedve, de itt a gyerek, estére meg elalszik....
ilyen lenne egy 40 éves ember?????
néha elszomorodok.... pedig azon kívül lesi minden gondolatomat, és a család szerint egy főnyeremény, bár anyukém és nővérem tud a problémáról, ők is , ahogy TE is Judy tanácsod adnak, és ez neke azért segít.....
De néha eszembe jut, így élem majd le az életemet???
És különben Judy Ő volt, mármint Uram, aki már esküvő előtt benyögte, ő nagyon szeretne bébikét, és mostantól élesbe menjen a sex, ne megszakításos védekezéssel....