Új privát üzeneted érkezett!

Süti!!!
Remélem a köznek írod meg a csodarecepted, de ha nem, én akkor is igényt szeretnék rá tartani priviben!!!
Megfogadlak a torta elkészítésére!!! Jössz?

Megkaptam a számod. Egyébként merre laksz?
babszi

csajok, olyan érzésem van mintha ovum lenne..tök fura, mert abszolúte a ciklusom elején járok...lehet elkapom este apát..

Kép
Kép
piciboris

:) Hajrá Borcsa!
babszi

babszim, köszi :lol:

Kép
Kép
piciboris

Na akkor rajta Boris!!!

Babszi ,tortát (ez még a gyakorlás előtti állapotnál tart)nem vállalok,egyszer csináltam,fincsi lett(túrótorta volt).Kedves férjemnek,mert mivel dec.26-án született és akkor nincs nyitva semmi,így gondoltam meglepem.Az íze csodás volt,a külső még hagyott kívánnivalót maga után.De a Pálmai cukis és a Horváth cukis sütik is finomak.Pécelen lakunk.Ti???

sutimano76

Én Pösti vagyok. BudaPösti.

Többiek?
babszi

Sziasztok!

Én vagyok, csak most nem történik semmi. Megjött piri, ma vagyok a 2.cn-en. Akartam csináltatni 3. napi vv-t, de erről most lecsúsztam, mert most ugye ünnep, kedd meg már a 6. nap. De egy 21. napit majd megpróbálok kisírni azért.

Süti,
engem is érdekel a sütid, nagyon guszták. Főleg a gyümölcsös. Én is szeretek sütni, de mostanában eléggé leálltam vele, mert nem nagyon akar elfogyni. Nem vagyunk túl édesszájúak :roll: .

Piciboris,
bármi lehet, elég hülye időpontokban is történt már teherbeesés, úgyhogy hajráááááá :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Angie,
köszi a szurkolást, rám fér, annyira bízok ebben a 6. hónapban :roll:
Szép neveitek vannak, nem könnyű a választás, az biztos :D .

Én már a Hanna előtt évekkel tudtam, ha egyszer kislányom lesz, akkor így fogják majd hívni. Én a legeslegelejétől tudtam, hogy kislány lesz. Mihelyt megtudtam, hogy terhes vagyok, egyből éreztem. :D Egyáltalán nem is volt más nevünk. Fiú volt azért, azt apa választotta, Gergő lett volna. Most már nem ezt a nevet adnám. De nekem már most is meg vannak a nevek, mindkét változatra.Ha egyszer sikerül....

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Ranita! Sikerelni fog!!! :wink: Igazából ha hideg fejjel bellegondolok 6 hónap még nem nagy idő. Hunor 6 hónap alatt jött össze, és most utólag belegondolvan teljesen ideális lett így a korkülönbség. Biztos igaz, hogy minden akkor jön össze amikor eljön az ideje. Csak ezt baromi nehéz elfogadni amikor nagyon akarjuk. Amúgy nekünk is most jön a 6. hónap.

Boris! Hajrá!!!! :wink:

Én is pesti vagyok. Iwiwen ti fennt vagytok?

Suti! nagyon jól néz ki a sütid! Nyami. Én nagyon ritkán sütök, de ezt szivesen megcsinálnám. Én minden süti receptet kevesebb cukorból készítek el, így azért nem túl nagy vétkezés.

Képzeljétek Bence fiam szerelmes, de nagyon. Tegnap elött nyakláncot készített a kislánynak, és állandóan róla beszél. Tegnap ovis képeket nézegettünk, és folyamatosan azt kereste, hogy hol van Timi. :lol: Nagyon édes.

aviubi

aviubi, jujj de édes lehetett, húúú a nagy szerelem 8) :lol: nem semmi :lol: :oops:
mi nem voltunk együtt mert estére elment a varázslat..asszem csak röpke kívánalmam volt..
várom az ovut..

ranita, ez a hónapunk összejön, az tutttttii :lol: :lol: :lol: milyen neveitek vannak?

csajok küld nekem iwiw meghívót? lecseréltük a mélcímet és nem tudok belépni... :cry: akkor engem is meg lehet nézni :lol:
köszi!!!

Kép
Kép
piciboris

Én igényelek és ha megjött küldök,csak majd priviben küldd el az emailcímed.

pü-n elküldöm az iwiw elérhetőségemet.

sutimano76

Babszi pöst elég nagy,egy kerületet még megoszthatnál velünk,de mindegy nem laksz messze,ki tudnál jönni megnézni a dolgokat.Mikor lesz a nagy nap????

Gyümisütis recept,mely pályafutását pizza tésztaként kezdte:

Pizzánál 1 teáskanál,édessütihez 3 evőkanál cukrot és 3 dkg élesztőt folyósra keverni.Hozzáadni 40 dkg lisztet,2 tojást,2 evőkanál étolajat,kb.2 dl tejet (édessütinél rakhatsz helyette gyümis yoghurtot-én danonet tettem),egy csipet só,kidolgozzuk a tésztát és kb 1 órát hagyjuk pihenni.
Tepsit kiolajozni(vagy sütőpapír),beletészta,tetejére gyümi vagy ha pizza akkor bármilyen feltét,és 180 fokon kisütni.Én addig sütöm amíg a fogpiszkáló beleszúrva már nem lesz tésztás.Nyugodtan rakjátok nagy tepsibe,mert nagyon magasra feljön a tészta.

Édessütinél rakhattok még bele cukrot,mert nekünk a 3 evőkanál kevés volt.A pizzatésztát meg meg lehet bolondítani egy kis oregánóval.

Jó sütést mindenkinek és kíváncsi vagyok miket alkottatok!!!!

sutimano76

Tegnap óta nem tudok belépni az iwiwre,azt írja ki hogy hiba az oldalon.

sutimano76

Aviubi,első szerelem???De jó neki,biztos nagyon édes lehetett,és nyakláncot csinált,hát ez már ilyen pici korban is nagyon édes,remélem ha nagyobb pasi lesz is ilyen lesz a csajokkal.

sutimano76

küldtem iwiw elérhetőséget pü-ben, ha érdekel :)

A nagy nap szeptember 12-én lesz. kb. 30 fő, 24 felnőtt+ apróság.

Süti, nekem össze kell ahhoz szednem magam, hogy elugorjak hozzátok. De nyáron csinálhatnánk egy találkozót lányok, együtt! Nem tudom ti voltatok-e ilyesmin, én nem, de akár egy közös cukizás, vagy bármi...
babszi

Sziasztok!
Aviubi, de édes! Az enyém is találkozott az utcán egy gyönyörű kiscsajjal és én is láttam, hogy tetszik neki. Meg fordítva is. A lányt érdekelte Bencus triciklije, ő persze mutogatta neki a zene gombokat, meg mindent, még a kezét is megfogta és táncoltak együtt a zenére. Olyan cukik!

Nekem is küldjetek priviben iwiw elérhetőséget! :lol:
Én is küldök!

Csináltam inga-jóslást és nekem mindannyiszor kislány lett a 2. és két gyereket jósolt, első fiú, második lány. De tényleg mindig.
Én kétkedek az ilyen dolgokkal kapcsolatban, de nem tudom. az lesz a biztos, ha én is látom nemét. Pedig ma kitaláltam egy új nevet: Roland.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Babszi,
jelöltelek :D

Kaphatok még neveket priviben????

Piciboris,
hát ezek nekem tetszenek, de szerintem apának sem lenne ellenvetése.
A fiú Ábel, a lány pedig Nina :D .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita visszajelöltelek. Rosszalkodik az iwiw, remélem sikerül.
Nagyon szépek vagytok. :lol: :lol: :lol:

Nekünk a lány volt biztosra meg: Nóra
Apa Norbi, hasonlít az ő nevére. Remélem lesz egyszer egy Nórikánk is!

Kép
KépKép

angie28

Babszi te is megvagy! Rólad eddig is tudtam hogy csini vagy! :wink:

Kép
KépKép

angie28

sajnálom,de nem tudok bemenni az iwiw-re,nemsokára megpróbálom egy másik gépről.Amint bejutottam visszajelölök mindenkit.Most megyek pakolni,megyek a Balcsira.kedden jövök,pusza,jó hétvégét!!!!

sutimano76

Suti, jó pihit, irigyellek! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

angie28

Ingajóslásról kérek több infót!!! Kivel, hogyan, miért, eszközök...
babszi

Kép

Süti,
téged is jelöltelek, nagyon szép pár vagytok :D :D :D
Velem is nagyon sokáig ezt csinálta az iwiw, hogy egyáltalán nem tudtam a saját gépemről bejutni. Aztán egy ismerősömnek elpanaszolta, erre csoda történt, azóta mindig első alkalommal bejön :roll: . Kopp-kopp :D .

Angie,
téged pont így képzeltelek el :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Bemásolom nektek, amit nekem írtak utasítást:

Ennek az a lényege, hogy egy arany karikagyűrűt cérnára felfüggeszt, a delikvens csuklójára rakja, majd a csukló fölé függeszti. A gyűrű mozgása állítólag megmutatja a meglévő és leendő gyerekek számát és nemét (ha köröz, akkor lány, ha leng, akkor fiú. Ha nem lesz több gyerek, akkor megáll a csukló fölött a gyűrű)

Kép
KépKép

angie28

Csukló fölött először egyértelműen ide-oda járt (fiú, megvan, stimm)
aztán úgy olvastam, el kell venni csukló fölül és újra lassan vissza.
Nem volt mozgásban, egyszer csak körözött, tök egyértelmű köröket írt. Lány. De egyszer már fiút mondtak.
Harmadjára meg sem mozdult. Egy picit sem!
Kíváncsi leszek most már. Ezt többször is megcsináltam kis kihagyással és mindig így jött ki.
Sőt! A pocakban lévő magzatot is meg lehet tudni a has fölött ingázással és egyértelműen körözött!
Hihetetlen!
figyeltem a cérna hosszát is. Volt rövidebb is, hosszabb is, akkor is ez az eredmény!

Kép
KépKép

angie28

Ha nem felejtem, akkor a párommal csináltatom meg ma :) Ő minden ilyet elutasít - nem fog szándékosan körözni sehol :)
babszi

Én ezt nem merem kipróbálni :oops:

Képzeljétek, tegnap milyen pipa voltam :evil: .
Nálunk 2 óvoda van. Most indítottak egy olyat, hogy 5 fő bölcsist is felvesznek, de nem külön csoportban, hanem a kiscsoportban. Eddig úgy volt, hogy nem abban az óvodában, ahova a Hanna jár, hanem a másikban. Ezért nagyon sokan ebbe az oviba íratták be a gyereket. Tegnap tudtam meg, hogy mégiscsak a Hanna ovijában lesz ez a csoport, ami azt jelenti, hogy az 5 fős bölcsis + 11 ovis korú lesz egy csoportban. Minden értelmes gyereket átpakoltak a másik oviba, az én gyerekem meg maradt ott, mert nem akarták megbolygatni :evil: :evil: :evil: . Ráadásul én szerettem volna, hogy ismerős gyerekekkel járjon együtt. Azt akartam, hogy saját korabeliekkel, akikkel- akiktől tanulhat, mert egyébként is egy nagyon értelmes gyerek. Nem azt akarom én, hogy visszafejlődjön egy 2 éves gyerek szintjére :evil: :evil: :evil: Apa is ki volt akadva, mondta, hogy menjünk el az ig. nőhöz ( aki anyukámék szomszédja), beszéljünk vele, nem e lehetne, hogy a Hanna is átmenjen a másik oviba.
Azt mondta végül, meglátja mit lehetne tenni, de a papírokat már kiküldték. De állítólag 2 szülő jelezte, hogy ők meg inkább a Hanna ovijába járatnák a gyereket, felhívja őket, hátha akkor hajlandók lesznek cserélni.
Nagyon remélem, mert ha nem, akkor én nagyon szomorú leszek.

Kép

Kép
ranita1979

ranita, na ez jó...ilyen önkényesen döntenek a gyerekek sorsa felett, mondván nem akarják megbolygatni, az háborít fel, hogy titeket meg sem kérdeztek..nem csoda, hogy kiakadtatok :shock:
szerintem nyugodtan legyél erőszakosabb és kérd a cserét :wink:

hát angie, mostmár én is nagyon kíváncsi vagyok :!: :lol:

babszi, várom az eredményt :lol: :lol: :lol:

aviubi, mi jan. óta próbálkozunk és megfordult már a fejemben, hogy mi a csuda, mikor sikerül.., de most nagyon bizakodom, ez a hónap sikeres lesz :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris

No, rávettem Kedvest, hogy csináljuk meg. Morgott egy sort amolyan ffi módra, hogy agyérgörcse lesz a hülyeségtől, és másnak ezt nem csinálná meg... Persze ffi módjára fogott a dolgokhoz is, óriási kezébe a vékony cérnaszálra fűzött k.gyűrű...
Nem tudom hogy igaz lesz-e, de elvileg 2 fiút jósolt, utána megállt a gyűrű. Nekem szimplán egy lány jött ki...
babszi

babszim, ahogy leírtad a jelenetet...el is tudtam képzelni és derültem tőle egy kicsit :lol: :lol: :lol: bmé1,
én kívánom, hogy így legyen :lol: mármint a kettő :wink:

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Gyorsan ideosontam a géphez... Sajna Bence péntek éjjel belázasodott, így lőttek az összes hétvégi tervünknek. Tegnap egész végig lázas volt. Most nem lázas, de ma még tuti szobafogság. ha nincs láza akkor holnap azért kimegyünk a Vágtára. Mi amúgy a 13. kerületben lakunk.
A szerelem már a 2. Tavaly is egy csoporttárásba szeretett bele. Ő nagyon szép lány volt, és a lány is nagyon szerette Bencét. A mostani lány nekem nagy meglepetés, mert szerintem nem nagyon játszottak együtt soha. Most pedig szerelmes...

Küldük én is nevet priviben, és igénylek meghívót!

Angie! én nem hiszek az inga jóslásban. Amikor Bencével terhes voltam nagyon fiút akartam, és úgy éreztem fiú van a hasamban. Erre 1 kollágám a hasam fölött ingázva azt mondta tuti lány. Én akkor nagyon csalódtam, aztán néhány héttel később az ultrahang kimutatta, hogy fiú. Ez a kollegám még akkor is kötötte az ebet a karóhoz, hogy márpedig lányom lesz. :D Amúgy nekem a kínai fogamzásnaptár jött be. Mind 2 gyereket fiúnak jósolta. :wink:

Taliba én is benne vagyok!

Ranita! Hajrá! De szerintem ne magát az ovit nézd, és hogy mekkorák a gyerekek. A fontos, hogy milyen az ovo néni. Bence 2-szer járta a kiscsoportot, és hálát adok az égnek, hogy így alakult. A tavalyi ovonénik 1 kalap sz...t nem értek, de a mostaniak nagyon jók. Igazi jó pedagógusok, sőt Bence a dadust is imádja. Ő a legnagyobb a csoportban, van gyerek aki még csak 3 éves, és Bence már 5, de sokkal többet fejlődött itt, mert kedvet csinálnak neki ahhoz, hogy leüljön rajzolni, festeni stb..

Babszi! Jövő héten megyek esküvőre. M?ár most tök ideg vagyok, hogy mit vegyek fel... Ha gondolod majd írok, hátha segít..

aviubi

Ubi! Írj, naná, minden jól jön!!!!!!!

Angi, SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Múltkor lehet nem írtam meg, mi 16. kerületben lakunk.
babszi

Babszi, köszönöm, nagyon ari vagy! :lol: :lol: :lol:

Én sem tudom, hogy hiszek-e az ingának igazából. Nekem lányt mond másodiknak, az uh-on fiút mondtak egy alkalommal.
majd kiderül.
A Kinai naptár nekem először nem jött be.
Aztán elém került egy cikk nem is olyan rég, hogy a kínaiaknál nem is annyi idősek vagyunk, mint itthon, volt egy kalkulátor is ami átszámított és úgy már tényleg fiú Bence. De ott is lány a második.
Aviubi, te hallottál erről? ezek alapján nézted, vagy rendesen ahány évet betöltöttél itthoni számítás szerint?

Kép
KépKép

angie28

http://velvet.hu/poronty/2006/12/01/fiu ... mzasnapta/

Közben meg is találtam, nézzétek meg

Kép
KépKép

angie28

Aviubi, visszajelöltelek, nagyon szépek vagytok! :lol:

Boris, te még hiányzol!

Kép
KépKép

angie28

Babszi!
Te a Hösők fasorába jártál??? Én a 16.kerületben dolgoztam lakásotthonban. A papír utcában volt a ház, és a gyerekek a Hösők fasorába jártak. :lol:

Angie! Én csak simán csináltam a kínait, de most majd mindjárt megnézem mit ad ki ha velveten írtak szerint számítok!Kiváncsi vagyok.
Csajok! Nagyon jó képek vannak mindenkiről az iwiwen. de tényleg! Mostmár én is keresek valami esküvői képet, csak aza baj, hogy nekünk nem volt fotósunk, így semmi beállított kép nem készült. Ez az 1 dolog amit most tuti máshogy csinálnék. Akkor nem tartottam fontosnak, most pedig már bánom...

aviubi

Nekem így is fiúk jöttek ki, igaz a második kitölteni valót nem csináltam meg, mert nem értettem. Ahol a fogamzási időt kellett volna megadni gondolom. napévben, és holdévben???
Azért az érdekes, hogy amikor a fiúk megfogantak akkor csak 1 évet adott hozzá a valódi koromhoz, és a mostani koromhoz pedig már kettőt. :shock:
na, megyek vacsiztatni. jó éjt

aviubi

Nem lakom messze a Hősök fasorától, de én csak az utolsó évben jártam oda. Előtte a 13. kerületben voltam iskolás...
Nézegettem én is a képeket - tetszenek nagyon :)

Jelöljétek be iwiw-en a babanetet is (kettőt is találtam, abból egy már vissza is igazolt engem), mert akkor bármikor rátok nézhetek :) A neten kívüli nevekkel bajban vagyok.
babszi

Aviubi,
azt én sem értem igazán mi a második kitölteni való, nem is töltöttem. Ez lehet baj? Nekem is úgy van, a mostani fogamzásnál 30 évesre tesz, pedig még 28,5 vagyok, a 2007-s pedig 1 évvel idősebbnek az akkori koromnál.
Akartam is írni, hogy nagyon szép és érdekes neved van!
Köszönöm a névnapi köszöntést!
Jó rossz idő lett gyermeknapra! :cry: :cry:
Jó éjt mindenkinek

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Én is megcsináltam annak idején a kínait, nekem lányt jósolt, be is jött :D

Angie,
utólag is boldog névnapot!

Aviubi,
tényleg nagyon szép és különleges neved van. Én szerintem ezt még nem is hallottam.
Olyan jó, hogy most mindenkihez tudok egy képet rakni :D

Mi is voltunk tegnap gyereknapozni, de már csak a végére értünk oda, mert a Hanna későn kelt fel. De azért jó volt. Most meg esik az eső :evil: . Sosem lesz már nyár :evil: ?

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Ranita neked is köszönöm, neked pedig előre Boldog Névnapot Kívánok!
Ha holnap nem jönnék. :wink:

Kép
KépKép

angie28

angie, rani, szép névnapozást nektek :lol:

sajna így nem tudok belépni az iwiwbe, lecseréltük a gépet+ímélcímet és nem emlékszem a jelszóra sem... :cry: meg kell várnom a meghívót..

Kép
Kép
piciboris

asszem nem raktam képet még:

Kép

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok, megjöttem,

Látszik hogy rossz idő volt,tök sokat írtatok.Iwiwen még nem jártam de megyek jelölgetni.Babszi a 16. kerület pécelhez kb 15 perc,ha van kocsi,ha nincs bizti több,mert a bkv....na hagyjuk.

Balcsin rossz idő és rövid idő volt.Bírtam volna még pár napot,hetet.
Gofrit sütettem a díszes társaságnak,fincsi volt.
Bocsi névnapokat és szülinapokat még nem tudok,de bárkinek bármilye van nagyon boldogot belőle.

Majd teszek fel pár képet a balcsiról.

Boris,nagyon csini anyuka vagy.

Bocsi most csak ennyi ennyi megyek csicsizni!!!

sutimano76

Sziasztok!

Boris, de szépek vagytok! :wink: :lol:
Mi újság? Lujzika rászánta már magát az egyedül járásra?
Beni nem mond új szót, csak a régieket ismételgeti.
minden nap rákap egy szóra és egész nap azt hajtja.
Olyan ari, látja rajtunk, hogy tetszik nekünk és annál jobban mondja.

Suti, köszi. Tényleg rossz idő volt, de jó társaságban nem figyel az ember annyira rá.

Ranita Boldog Névnapot még egyszer!

Kép
KépKép

angie28

angie, kössszke, ari vagy :lol:
húúú Lujzika most is itt gyalogol és megint futni próbál, aztán esik kel :lol: Lujzika is pár szavas csak, de néha kimondja, h. apucika :shock: Benike mindent megeszik? darabosat tudsz adni neki? egyedül eszik? na ezt jól megkérdeztem 8) :lol:

süti, üdv :lol: de jó neked, imádom a balatont :D minden nyáron lemegyünk egy hétre, nem tudom idén lesz-e rá pénz..nagyon sajnálnám ha kimaradna..

Kép
Kép
piciboris

Borcsa! Nagyon nagyon csinos vagy! Én még másik színre emlékszem a hajadnak (padlizsános), de ez is nagyon jól áll!!!

[color=red]Ranita, BOLDOG NÉVNAPOT!!![/color]
babszi

babszim, drága vagy :wink:
jajj lehet, hogy a fotó nem volt jó azért volt vöröses :shock: most melírozott, mert untam az egyszínű barnát :lol:
hogy vagy? rég meséltél, hogy akkor mi lesz :?:

Kép
Kép
piciboris

Kép

sutimano76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?