Én ezt nem merem kipróbálni
Képzeljétek, tegnap milyen pipa voltam
.
Nálunk 2 óvoda van. Most indítottak egy olyat, hogy 5 fő bölcsist is felvesznek, de nem külön csoportban, hanem a kiscsoportban. Eddig úgy volt, hogy nem abban az óvodában, ahova a Hanna jár, hanem a másikban. Ezért nagyon sokan ebbe az oviba íratták be a gyereket. Tegnap tudtam meg, hogy mégiscsak a Hanna ovijában lesz ez a csoport, ami azt jelenti, hogy az 5 fős bölcsis + 11 ovis korú lesz egy csoportban. Minden értelmes gyereket átpakoltak a másik oviba, az én gyerekem meg maradt ott, mert nem akarták megbolygatni
. Ráadásul én szerettem volna, hogy ismerős gyerekekkel járjon együtt. Azt akartam, hogy saját korabeliekkel, akikkel- akiktől tanulhat, mert egyébként is egy nagyon értelmes gyerek. Nem azt akarom én, hogy visszafejlődjön egy 2 éves gyerek szintjére
Apa is ki volt akadva, mondta, hogy menjünk el az ig. nőhöz ( aki anyukámék szomszédja), beszéljünk vele, nem e lehetne, hogy a Hanna is átmenjen a másik oviba.
Azt mondta végül, meglátja mit lehetne tenni, de a papírokat már kiküldték. De állítólag 2 szülő jelezte, hogy ők meg inkább a Hanna ovijába járatnák a gyereket, felhívja őket, hátha akkor hajlandók lesznek cserélni.
Nagyon remélem, mert ha nem, akkor én nagyon szomorú leszek.