Sziasztok!
Köszönöm, Tigris, hogy leírtad a tagokat!
Így már sokkal jobban átlátok mindenkin!
Igen, Lica, olvastam a Titkot, jaj, elírtam előbb, tiknak írtam.
Hiába, falusi vagyok.
De mikor eltervezem, hogy megreformálom a gondolkodásomat, mindig jön valami gond, ami kizökkent és elveszi a reményemet.
A nővérem szerint-erősen érdeklődik és foglalkozik az ezotériával-, ha megpróbál valaki változtatni az életén, mint pl. pozitív gondolkodás ezentúl, az élet próbák elé állítja, egyre erősebb próbatételeknek teszi ki, hogy még bírja-e, és bírni kell.
Mígnem egyszer feladja a kis ördög!
Nekem ez rendszerint be is igazolódott, én megtörtem eddig, a kitartás hiányzik, mert túl sok a betartás. (mások betartanak nekem).
Tigris, leírta előttem Mumigugo, hogy miért jó a lapostetű.
Én csak így hívom.
A mutálódott változata viszont nem jó!
Akkor jön a bőr és nemibeteg gondozó!
A h. folyásról is osztom a véleményt, én is úgy tudom, hogy addig oké, míg nem viszket, nem szagos, stb.
De megmutatni nem árt, megvizsgálják, kiderül, hogy nem gomba, vagy ilyesmi és megnyugszol.
A fertőzésre való hajlam gyakoribb babásoknál. Az ilyen jellegű.
Megváltozik minden odabent, a h.flóra ph-ja is, lúgos lesz, ezt szeretik a gombák.
Itt egy cikk:http://www.terhesseg.com/folyas_terhesseg_alatt
Azért mekkora szemétség, hogy eddig az intim betét gyártói jártak jól veletek, terhesség alatt a t.b. gyártói, utána meg a pelenkagyártók!
Igaz, én naponta használok tb-t, tisztábbnak érzem magam általa.
Mumigugo, sajnálom az első babát és gratulálok a másodikhoz.
Megágyazott a kis lélek a nagytesónak! Nagyon akar jönni, ez látszik!
Praktika: ej, mikor még a falra tapadtam, hogy minél inkább segítsen a gravitáció is!
Gyertyaállás hossssssszzzzzzzzzzú percekig.....szegény férjem, azért sok hülyeséget végigél egy pasi a mai, felvilágosult nők mellett.
Sziasztok!
Szép napot!