Sziasztok!
Jó húzós hétvégénk volt, nem is tudtam netezni egy percet sem.
Panny, nagyon sajnálom Olikát, remélem már jobban van! Nagyon sz@r dololg a mandulagyuszi, nekünk is volt párszor.
A fiam volt ilyen kicsinek és tényleg kinőtte. Már legalább 10 éve, hogy nem volt neki.
Sajnos eléggé megemelkedne a díjam és nem tartom fairnek, hogy más hibája miatt én fizessek.
Maradunk a ház biztosításnál, ők nemsokára kijönnek. Persze, sok helyen beszáradt, de azért látszik a pusztítás.
El szeretném adni, de ha nem veszik meg idén, képtelen vagyok nézni, hogy így maradjon.
Ráadásul egyedi szín van a nappaliban, a festők keverték ki, nem maradt belőle semmi.
A fürdőszobában a szekrényem teljesen elázott, a benne lévő (dobozos) mosóporoknak annyi, és mivel pozdorja a szekrény alja szépen púposra szívta magát.....
ÁÁÁÁÁÁ, nem is sorolom, mert érzem megy a pumpám felfelé....
Judy! Ne aggódj, a gyerek oltása neked nem fog okozni semmit.
Főleg, mire 4-eske elhelyezkedik és elkezd belőled táplálkozni, már nyoma sem lesz.
Még nem is kérdeztem (tudom költői kérdés), ti milyen nemű babát szeretnétek?
Pannyék tudom kislányt, Boeskéék feltételezem szintén kislányt, gondolom ti is az egyensúly miatt.
Nálunk most nagy a fiú láz, már nagyon beleéltem magam. A párom is folyton kérdezgeti, hogy mikor kell együtt lennünk a fiú érdekében
Persze tele vagyunk klassz rózsaszín ruhácskákkal.
Még a hintánk is rózsaszín!!