sziasztok lányok,
Vikimami: Lackó nagyon édes!! annyira kiegyensúlyozott , boldog babának látszik!
igen én is azt érzem, h már azért összeszoktunk Nándussal. már kiismerem, h mikor miért sírhat.
most pl tudom, h kiszívta a cicit teljesen és még éhes, ha morog a cicin és ütögeti a cickót. egyébként most megint nem tudom mi van. hiába beszélek a cickókkal, h dolgozzanak serényebben, mert Nándusnak szüksége van tejcsire. nálam nem működik a kereslet és kínálat dolog. Nándi sokat akar én meg nem tudok teljesíteni. tegnap egész nap 7szer evett , minden alkalommal 150 és 160 t, egy kivételével, amikor csak 80-t. ma meg 100-t tudott csak leszívni egy ciciből és sírt, morgott, ütögetett, cibálta a cicit. kész vagyok teljesen. pedig nyugodt vagyok, iszom,mint a gödény.
rákszűrésre nem szülés után 1/2 évre kell menni. nekem a 6 hetes kontrollon mondta a doki.
a gát miatt még mindig oda vagyok. ha hallasz esetleg gát ügyben vmit (gáttornán kívül, mert azt nyomom) , légyszi ne felejts el.
Boni: édes lehet Zsigi! lassan már tényleg szaladhatsz utána.
céklafőzelék?
ilyet még nem hallottam. engem pl a cékla nagyon puffaszt. nem tudom miért.
nem lehet, h jön a foga Zsiginek? attól lehet nyűgös!
köszönöm a bókot a párodnak! Nándi képeket még nem raktam fel, de már illene
amikor bejelöltelek néztem, h te meg felraktál 45-t! az nagyon édes, amikor a kezeitek vannak együtt!!!
Monic: hogy fog izgulni a párod, amikor majd szültök. egyébként bemegy veled ő is v csak az anyukád? nekem nagyon sokat jelentett, h bent volt a párom, nem tudom, h csináltam volna végig nélküle!
én magneb6-t csak kb 35. hétig szedtem a szülésznő tanácsára és onnantól nyombattam a homeós bogyókat, málnalevelet végül nem ittam. homeót vidd a szülésre is!!
na megyek is pihizni, és termelni a tejcsit!
pusz