Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Ildi!
Jobbulást Neked!Pihenj sokat!Bár tudom,ezt könnyű mondani,én 2 napnál tovább nem bírok ágyban lenni. :?

Kitty!
Gratula a 4-hez!Ügyi vagy! :lol: :lol: :lol:

Én ma egész délelőtt takarítottam,meg ablakokat pucoltam.Pfffujj...Útálom! :twisted: :evil: :twisted: De legalább már túl vagyok rajta.Szép tiszta minden!És az ablakokba ki is raktam a karácsonyi díszeket,égőket.Még a teraszra kell felrakni az égősort,de azt majd holnap párommal.
Nálunk már kari feeling van!Eshetne ehy kis hó!Legalább Mikulásra a gyerekeknek!

Zuzmo!
Nekem megvan a kereskedői-boltvezetőim és a vendégkátói-üzletvezetőim.És mikor vizsgáztunk,akkor rögtön a vizsga után kitöltötték a bizonyítványokat és ki is osztották.

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Hát csajok akkor bele kell húznotok, hogy időre meglegyen a baba :lol:

Sziszkó, köszi!
De ügyi vagy a takarítással!

A mi égőink még mindig a szekrény mélyén :oops:
Vendég

Kitty!
Ha úgy haladunk a második babaprojecttel, mint az elsővel, akkor nem, hogy a gyedből csúszok ki, hanem Marci már régen ovis lesz, mire meglesz a kistesó. De remélem kistesó hamarabb összejön. Mi már rajta vagyunk az ügyön :wink: Hivatalosan tavasztól próbálkozunk, de már most sem védekezünk. Ha jönni akar a kistesó hát jöjjön :lol: :lol: :lol:

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima, nagy-nagy drukk kistesóhoz! Marci mennyi idő után jött össze?
Azért bevállalósak vagytok, még csak 4 hós Marci, és máris kistesó ;)
(Marcinak egy nappal korábban van a szülinapja, mint nekem ;) )
Vendég

Sziasztok!
Ismételten egy újabb lap!!!
Szóval tegnap megjártuk a Mikulást. Nagyon jó helyen voltunk, szép és ötletes volt minden. Persze f.gépet itthon hagytam. De nem csak én, az ovis gépet is az oviban hagytuk. Még szerencse, hogy az egyik dadusnál volt gép. Majd ha megkaptam a Bogis képeket, teszek fel ide is belőle.

Nekünk még pontosan 6 mensink van hátra, az eredeti elképzelés szerint. Sajnos lehet, hogy eltolódik, így még az sincs kizárva, hogy 2010-ből is kiesünk :cry:

Kima!
Bátrak bizony! Ahogy Kitty írja. De nem a korkülönbség miatt, hanem a terhesség miatt. Császárral született Marci és ilyenkor többet kell várni, mint egy hüvelyi szülés után! Dokiddal beszéltél már erről?

monyo!
Hol vagy?

Nita!
Máté, hogy van már?

Anita
Kép

Kép
gani

Kittyy!
Marcival 3 évig próbálkoztunk. Ebből 2 évig orvosi segítséggel.

Gani!
A doki az egyik azt mondta, hogy 4 hónapot várjunk. A másik pedig azt, hogy 9 hónapot. Aki a 4 hónapot mondta nála szültem. Én sem értettem a 4 hónapot, azt én is közelinek tartom. Azért nem védekezünk, mert arra gondoltunk, hogy Marci is olyan nehezen jött, így megadjuk az esélyt. Egyenlőre nincs p.é.-m, szóval sok esély nincs......

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!

Sziszkó: A vizsga után mi is a kezünkbe kaptuk a bizonyítványt. de nem volt még érvényesítve valaki alá firkálása hiányzott róla. elfoglalt lehet ha nem ér rá 2 hete aláírni azt a 20 bizonyítványt.
Kima: Sok sikert a tesóhoz.

Zsu
zuzmo4
Érd

Gani!
Miért kellene kitolni a határidőt?

Tegnap anyukámnak felvázoltam az ötletet, mintha csak a férjem hajtana arra, hogy legyen 3. baba. :lol: Hát édesanyám arcán rajta volt a véleménye: kislányom, nem lesz Neked attól könnyebb, ha hárommal maradsz otthon....
Közben meg hajtom a férjem, hogy váltson munkahelyet, mert jelenleg leghamarabb fél nyolckor ér haza de van olyan hogy csak este 11-kor, vagy hétvégén is dolgoznia kell...
És nagyon jó látni rajta, hogy egyre jobban elvan az aprónépével.
Már én is azon gondolkodom, hogy most ne kapjam el a gyesbetegséget, mivel kellene lekötnöm magam, ha majd megszületik az újabb csöppség.

MManya

Kép

Kép
mmanya

Mmanya!
Mi az a gyesbetegség?
Hát 3 gyerkőc biztos, hogy húzós lesz :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!

Ma ügyi voltam!Már kész is az ebéd!Sztrapacskát csináltam.Imádom ezt a kaját!nem bírtam neki ellenállni,már meg is kóstoltam.
Van egy pár dolgom a városban,és úgy voltam vele,inkább reggel megcsinálom az ebédet,ne akkor kelljen nekiállni,mikor dél körül hazaesek.Amúgy a krumplit utálom reszelni,de a finomért meg kell szenvedni! :oops:

Nita!
Mikor csinálsz tesztet :?: :?: :?: Vagy túl türelmetlenek vagyunk,nem telt még el az egy hónap? :oops:

Zuzmo!
Régebben írtam,de biztos nem olvastad.Az egyik barátnőm is érden lakik.Ők a Tusnádi utcában.A legjobb barátnőm volt a középsuliban.Kár,hogy így elkerültünk egymástól.Readásul neki most júliusban született a kislánya.Készülünk hozzájuk mostanában.Már nagyon kíváncsi vagyok a babájára! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Kima!

Hát a jó kis depresszióra gondoltam. Így utólag nem volt olyan vészes, de teljesen egyedül voltam csak a baba és senki sem segített kirángatni magam a depresszióból. - mert a férjem még akkor külföldön dolgozott hónapokat, szüleim is dolgoztak, én meg nem találtam magam.
Szerintem Maja azért is lett hiperanyás, mert mindig neki meséltem el a bánatomat. Anyukám döbbent rá, hogy gond van, amikor náluk voltunk Maja elkezdett sírni (lehetett 5 hónapos) én felvettem és én is elkezdtem sírni és bocsánat kértem tőle, hogy nem tudok rajta segíteni, mert nem tudom milyen baja lehet...
Már a Miksánál tudtam, hogy mire számítsak és Maja is rendesen lefoglalt.

mmanya

Kép

Kép
mmanya

Sziszkó!

A tusnádi utca elég közel van hozzánk de a telekhez még közelebb csak egy utcával van arrébb (A telek a ungváriba van).

Mostanában sok baba születik itt érden :D
Én két napja azt álmodtam hogy Jövöhéten mikor mentem doki hoz közölte velem a doki hogy itt baba van. olyan jó kedvüen ébredtem fel. kár hogy csak álom volt!
Megyek dolgozni sajnos de este jövök.
zuzmo4
Érd

mmanya........gani: máté már jol van "csak" köhög és szívni kell az orrát....mert egyedűl nem tudja mindet kifuni......
sziszko még a ciklus 9.napján vagyok......... :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kima, remélem, most nem kell 3 évig várni ;)

Zuzmo, hamar teljesüljön az álmod ;)

Nita, jobbulást Máténak!!!
Vendég

kitty köszönjük!!!!!
azért már rosszalkodik.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kima!
Értem! Nekem elég korainak tűnnek ezek az időpontok, de rám nézve tök mindegy, mert Mi már mind2 időn jócskán túl vagyunk :lol:
Én mindenképpen ki akartam várni az 5 évet, hátha így lesz esélyem a természetes szülésre. Vagy legalább egy kis vajúdásra. Aztán meg ember tervez, Isten végez.

Manya!
Szerintem 3 gyermek mellett kisebb az esélye a depressziónak.
Sajnos nekem is ismerős a dolog. Szerencsére nem sokáig tartott nálam.Ijesztő amiket ilyen állapotban az anyák képesek gondolni. Engem a saját gondolataim térítettek magamhoz.

Határidő? A Mi apánk januárban melóhelyet vált. Mikor Bogi született hétvégente járt csak haza (kamionozott). A távollétben már megedzőttünk. Így ez nem lesz fura ha külföldön fog dolgozni. A tesóbaba szempontjából a jó munkahely fontos. Nem biztos, hogy elsőre megtaláljuk azt, amire be is merjük vállalni, hogy Én évekig ne dolgozzak. Ugye, ilyenkor az apára kell támaszkodni. Még ha gyedet kapok is. Az sem elég sok mindenre. Sőt, lassan semmire :evil:

Nita!
Örülök, hogy Máté javulgat!

Ildi!
Jobban vagy már?

monyo, cicamaci :!:
Merre jártok már?

Anita
Kép

Kép
gani

már tulságosan is jol van!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani!
Nem nagyon értettem amit írtál :) Neked is császár volt ( arra emlékszem, hogy toxémiád volt)? Gondolom igen, ezért írtad, hogy szeretnél esélyt a "normál" szülésre? Tudod mit akarok kérdezni? Te arról mit tudsz: a toxémia ismétlődhet a második terhesség alatt? Vagy ez "csak" az első terhesség betegsége?
Nekem a második is mindenképpen császár lenne, mert olyan betegségem van, hogy nem szülhetek természetes úton.

Néha én sem vagyok abban biztos, hogy mennyit kellene várni a tesóra.....mindenki mást mond ( itt a császár miatt, ugye heggszétválás, stb), én a 9 hónapot várnám ki, de ahogy írtad, ember tervez............Még az is lehet, hogy jövőre össze se jön a baba (erre nem is akarok gondolni).

Kima
Kép
Kép
kima75

Nita, ha rosszalkodik, akkor már biztos jól van :lol:
Vendég

Kima!
Bocsánat, ha zavarosan írtam! Csak egy kézzel tudtam gépelni, mert a másik kezemmel fogni kellett Bogi ugrókötelének egyik felét s közben folyamatosan rá kellett nézni, hogyan ugrik :lol:

Szóval a határidőkitolást nem értetted?
Meg kell várnunk, míg apa új munkahelye stabilizálódik. Az is lehet, hogy nem talál megfelelő helyet március előtt. ( Ausztriában gondolkodunk, de csakis Burgenlandban).Akkor viszont semmiképpen nem indul a project júniusban.

Anita
Kép

Kép
gani

Gani!
azt el is felejtettem írni, hogy mi azért "sietünk2, mert én szeretnék még a 35. életévem előtt szülni. Ehhez pedig legkésőbb jövő őszig össze kell hozni a babát. a párom most 41 éves , én 33 múltam :oops: :oops: Ennyi idősen már az ember nem ér rá sokat várni, mert fel is kell nevelni azt a gyereket :roll: A másik, hogy 35 felett nagyon megnő a genetikai betegségek kockázata és ezt is jó lenne elkerülni

Kima
Kép
Kép
kima75

Ja a toxémia.
Minden esélyünk megvan rá, hogy a következő terhességünk is így végződjön :cry:

Igen, a természetes úton zajló szülésről ábrándozom. 5 év fölött kicsi az esélye a hegszétválásnak. De azt úgyis megvizsgálják és már a terhesség elején megmondják, hogy milyen vastagságú a varrat a méhen. Meg van a norma, ha vékonyabb annál, akkor nem engednek szülni.

Anita
Kép

Kép
gani

Természetesen egyben a megvan-t! :lol:
Kima!
Teljesen megértelek! Amúgy meg szerintem is a kis korkülönbség a legjobb. Összenőnek a gyerekek. Tudnak együtt játszani.
Az 5-6 év különbség mellett viszont a kényelem szól. Én pl. abszolút arra kell, hogy berendezkedjek, hogy csak 1-2 hetente látom apát. Így Nekem könnyebb lesz, ha Bogi már 5-6 éves és segít a baba körül, mintha egyszerre 2 picit kellene "kiszolgálnom"
Sok összetevője van ennek. Nem olyan könnyű ez a dolog. Bár vannak akik nem törődnek ilyen sokat a gondolkodással :D Lehet, hogy Ők csinálják jól? :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

gani szerintem jó érv az is amit te gondolsz.....
én 3 évet szerettem volna a gyerekek közt hát ez nem jött eddig össze....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani!
Igazad van, nem kellene annyit gondolkodni :lol: :lol: Az biztos, hogy a kis korkülönbségnek is megvan a maga előnye és annak is, ha több év van a gyerekek között. A kis korkülönbség még azért is jó, mert az ember nem jön ki az éjszakázásból :D :D Mire az egyik átaludná az éjszakát, addigra megszületik a másik és nincs idő elkényelmesedni.
Az jó, ha úgy írsz, hogy közben ugróköteleztek :D Én Marcit szoktam fogni a kezembe és úgy írok napközben. Addig is csendben van :D
A határidő kitolást most már értem :wink:
Toxémia: nem tudom mit kellene tenni, hogy legközelebb ne jöjjön elő......Marcival sem ettem sokat, mozogtam is rendsen mégsem volt elég. Majd ketteskével nem fogok egyáltalán enni :wink:

Zuzmo!
Nagyon édi az avatarod!

Kima
Kép
Kép
kima75

kima azért enni kell!!!!!!
gani az ugrókötelezés akkor kondiba tart?! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kima!
Szerintem nem sokat lehet tenni ellene :cry:
Nekem azt mondta anno a dokim, hogy az Ő praxisában előfordult már mindenféle kismama, akik toxémiával küzdöttek.Volt vékony, pár kg-ot hízott anyuka,volt vékony, sokat hízott, volt molett, sokat hízott és volt molett alig hízott is. Ezek alapján teljesen kiszámíthatatlan. Szerinte valami "genetikai hiba" lehet :roll:
Minden esetre Én nagyon félek, hogy megismétlődik. Sokáig nem is akartam több gyereket. A szülésélményem miatt.

Anita
Kép

Kép
gani

gani minden rendbe lesz legközelebb!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Tudom, hogy enni kell, de Marcival sem engedtem el magam. Nem ettem azt amit megkívántam, csak azt amiről tudtam, hogy nem nagyon hizlal.
Nagyon drukkolok ehhez a ciklusodhoz!!! Elkezdhetnéd te a pozitív tesztek sorát ebben a topicban :lol:
Gani!
Szülésélmény :cry: Nekem szülésélményem nem is volt.....Amikor betoltak a műtőbe és beadták az EDA-t, onnantól még 5 percig voltam észnél...még a kisfiamat sem láthattam amikor kivették. Mindig úgy gondolok Marci születésére, hogy nagyon jó, hogy Ő van nekünk, szemünk fénye, de maga a megszületése nem volt jó élmény. Nagyjából egy hónapig tartott, amíg elmúlt a szülés kapcsán összeszedett "szövődményeim" és igazán csak utána tudtunk felhőtlenül örülni a picinek. Sajnos akinél Marci született az a doki már nincs Magyarországon és egyenlőre lövésem sincs majd kihez menjek. Manapság elég nehéz megbízható, normális dokit találni, aki nem csak azzal foglalkozik, hogy mennyi pénzt akaszt majd le a páciensről a szülés után.......
Szerintem úgy kell hozzáállni a második babához és a szüléshez, hogy remélni kell, hogy minden rendben lesz. A toxémiáról még azt olvastam, hogy a szelén hiánya is okozhatja....hát nem tudom.

Megint jó sokat írtam. H sok vagyok lőjetek le nyugodtan

:D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

kima köszi!!!remélem is hogy ez a ciklus meghozza a gyümölcsét!!!!!
holnap megyek uh-ra pé nézőbe....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Biztosan figyelmetlen voltam :oops: Neked most inszemed lesz? ( azért gondolom, mert mész tüszőlesőbe)

Kima
Kép
Kép
kima75

nem hála égnek nem lesz inszem.........
spontán probálkozunk.nekünk nemrég indult ujra projekt!!!!
clostit használok és figyelik uh-val nehogy ciszta legyen.muulthonapba is lett egy szép túszöm jobboldalon ....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, hajrá!!!!
Vendég

Kima!
Igen? Szelén hiánya? Ennek utána fogok nézni én is :)
Nekem az volt a legmegterhelőbb, hogy teljesen egyedül kellett átesnem mindenen. Nem mintha anyámasszony katonájának lehetne nevezni! De az azért durva nyomokat hagyott bennem, hogy 2 méterre csörög a telom, apa hívogatott 5 percenként, mert véresre rágta a körmeit és a dolgozókból egynek sem volt annyi plusz ereje a semmittevés közepette, hogy ellépjen érte.
Arról nem szólva, hogy Bogi 3 napos volt, amikor apukája először látta :cry:
Mert, hogy a főmufti úgy beszélt velem, mint egy utolsó senkiházi retkes repedtsarkúval, egy dolog. Ismerem még tanuló koromból. Mindenkivel így beszél. Nem is értem, mit keres még mindig ott. Hátha elmegy mire odakerülök megint. Viszont ha ott lesz, tuti, hogy nála fogok szülni. Ha fizetünk neki, kedves és megértő lesz és kapok szép alapítványi szobát :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

gani remélem legközelebb kedvesebben bánik veled!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani!
A főmufti a fődoki???? Miért nem küldted el a sunyiba? Szegény párod miért nem láthatta a kislányt 3 napig? Legközelebb már biztosan ott lesz veled a párod. Nektek akkor nagyon szerencsétlenül alakultak a dolgok.

Alapítványi szoba: ha megtehetitek és eljön az idő akkor mindenképpen használjátok ki! Nekem szerencsém volt, éppen szabad volt az alapítványi (mivel eleve programozott csaszi lett volna a 38. héten, így akkorra le volt foglalva, de a 36. héten meglett a gyerek és éppen volt szabad hely a szobába). A lényeg: ha alapítványi szobába vagy, akkor mindenki sokkal kedvesebb. Nem beszél veled senki bunkón, még a nővérek is kopognak mielőtt bejönnek, stb. Én az ITO-ról mehettem oda és ott voltunk még 4 napot, de nagyon megérte. Legközelebb is oda akarok menni (mármint az alapítványiba,) :lol: :lol: ). Nem tudom hol mi a szokás, de nálunk úgy van, hogy a tervezett "időpontra" már előre le lehet foglalni a szobát. Én az 5. hónapban lefoglaltam, mert eléggé sokan akarnak oda menni. Lefoglalod és ha szerencséd van, akkor nem lesz ott, a te "időpontodban" más. Amikor lefoglalod megmondják, hogy beírnak a füzetbe, csak akkor nem mehetsz oda, ha valaki szintén lefoglalta pl 5 nappal a te időpontod előtt, de valamiért tovább marad. Akkor őt nyilván nem teszik ki.

Nita!
Nincs p.é.d closti nélkül? Máris clostit adtak? Mióta próbálkoztok? Jaj nagyon izgi! Ha nézik a tüszőrepit, akkor sokkal nagyobb az esélyetek! Tüszőrepi szurit is fogsz kapni? Annyira drukkolok neked!!!! Hajrá Máté-kistesó :lol: :lol: Tudod még mivel lehet elősegíteni a dolgot? A p.é után szedj barátcserjét! Nekünk ez nagyon bevált. Növeli a sárgatest hormont és így segíti a beágyazódást, illetve, hogy utána is maradjon a pici, amíg nem tesztelsz pozitívat. Utána pedig érdemes duphastont íratni a 12. hétig :wink: :wink: ( nem akarok okoskodni, szólj, ha sok vagyok :D )

Kima
Kép
Kép
kima75

kima a vetélések miatt felborult a szervezetem és volt pé-m de nem jó...szóval nem tudott volna megtermékenyűlni,így a doki azt mondta stimulálni kell....
így ez a volt a második clostis honapom......
probálkozni szeptember ota...de oktober körül kezdtük ugy igazán... :roll:
ezt a barátcserjét mondták már de nem tudom hol és menniért lehet beszerezni..... :roll: :oops:
örülök hogy segítesz....jolesik nagyon!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani, szelén elég sok termékben van már: kenyér, stb - azt nem nehéz pótolni ;)

Nita, barátcserjét szerintem herbáriában, vagy bioboltban tuti kapsz! Pesten meg amúgy is több ilyen bolt van, mint vidéken :(
Vendég

Kima!
Igen, az osztályvezető ott (is) az atyaúristenmindenhatófőokos. Emellett pedig rendkívül nyers ember! Csak azt veszi emberszámba, aki neki fizet. Ha másnak fizetsz, ki vagy téve a személyedet érő sorozatos megaláztatásoknak :cry:
Eben a kórházban (most folyik az átépítés) jövőre adják majd át az alapítványi részleget.
Neked mennyibe került a használat? Napi díj van vagy valamiféle átalány?

Apa éppen Szombathelyen várt a sorára, hogy le tudja adni az árut, amit szállított (kamionozott). Amikorra hazalogisztikázta a speditőrje, 3 napos volt Bogi. Nem itt van Szombathely...

Anita
Kép

Kép
gani

sziasztok!!!
nekem is csupa jot mondott a dokim!!!!!
több mint 8 mm-es a nykh-m....azt mondta hogy it már meg tud tapadni a baba és a tüszőm ugyan 12...valahány milis de csütörtökön megnéz megint!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani, most már értem, hogy miért akarod, hogy apa otthon legyen már egy hónappal a szülés előtt. Megértelek, én tuti szívbajt kaptam volna :shock:

Nita, akkor hajrá!!! Ez a ti hónapokot! A télapó vagy a jézuska hoz nektek egy babát ;)
Vendég

bizzunk is bene!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!Én is drukkolok Nektek!Adjatok bele apait-anyait! :oops: :wink:

Bocsi,hogy most nem írok többet,de már álmos vagyok.Fellőtték a pizsit! :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Nita!
ezek nagyon jó eredmények! :wink:

Gani!
A szoba napi 9.000 volt az első 5 nap, az 5. nap után pedig 5.000/ nap.

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!

Mindenkinek hozott valamit a Mikulás? :lol:
Este hozok fotókat. Most megyünk vásárolni. Hurrá, hurrá :lol: :lol:

Igen, ezért tervezzük a szülés előtti 1 hó szabit apának.

Kima!
Akkor az úgy nem is vészes szerintem. Tehát összesen kb. 55000 ft volna. Én 7 napot voltam benn.Te?
Ez hol, melyik kórház?
Nagyon kíváncsi vagyok, itt hogyan fognak alakulni ezek a dolgok. Még jó, hogy nem a felújítás közepén szülnék :D Na jó, kibírnám akárhányszor ha muszáj volna. De ha van rá megoldás, inkább könnyítenék a helyzetemen :wink:
A Telkiben 500 körül van egy császáros szülés :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Nálam nem járt a Mikulás, de csak most értünk haza, megint disznóvágáson voltunk - csak most a sajátunkon :wink:

Gani, képeket várjuk :wink:
Vendég

Mit csináltok egész nap csajok??? :shock: Tegnap reggel óta csak én írtam :(
Vendég

sziasztok!!!!!kitty én a tanfolyam miatt nem tudok írni hétvégén!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én vasárnap is meg ma is Pesten voltam.Vasárnap a párommal.Voltunk az Auchan-ba.Ott megvolt a nagy karácsonyi bevásárlás.Kaja,pia meg a szülőknek és párom keresztlányainak megvettük az ajándékot.Még a sógornőmék vannak hátra,meg amiket magunknak akarunk karácsonyra.Mármint mi megvesszük magunknak és mindenkitől pénzt kapunk.Így a legesgyszerűbb,mert még nemhogy más,még saját magunk se tudjuk,hogy mit szeretnénk ajándékba.
Ma meg a sógornőmmel voltam,vittük a párját kórházba.Szegényt meg kellett műteni,mert egy béna fogorvos elba..ta az egyik fogát,és fel kellett neki vágni az ínyét,mert be volt gyulladva.

Ja és közben még sógornőmmel voltunk három helyen vásárolni.Nekik van egy 100ft-os boltjuk,oda kellett árut venni.Meg délután még bementünk az Ázsia centerbe.Ott kb 2 órát mászkáltunk.Jól lejártuk a lábunkat.Vettem magamnak egy kapucnis téli mellényt.(ami most divat)És képzeljétek csak 1500 ft volt.A párom el se hitte nekem. Pedig tényleg annyi volt.Ja és ezt tőle kapom karácsoyra.Csak vele nem szeretek ruhát vásárolni menni,mert türelmetlen.Mint általában minden pasi. :lol:

Most lehet,hogy kicsit hosszúra sikeredtem. :oops:
Jó éjt mindenkinek! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziszkó.
Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :l:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?