Gani!
A főmufti a fődoki???? Miért nem küldted el a sunyiba? Szegény párod miért nem láthatta a kislányt 3 napig? Legközelebb már biztosan ott lesz veled a párod. Nektek akkor nagyon szerencsétlenül alakultak a dolgok.
Alapítványi szoba: ha megtehetitek és eljön az idő akkor mindenképpen használjátok ki! Nekem szerencsém volt, éppen szabad volt az alapítványi (mivel eleve programozott csaszi lett volna a 38. héten, így akkorra le volt foglalva, de a 36. héten meglett a gyerek és éppen volt szabad hely a szobába). A lényeg: ha alapítványi szobába vagy, akkor mindenki sokkal kedvesebb. Nem beszél veled senki bunkón, még a nővérek is kopognak mielőtt bejönnek, stb. Én az ITO-ról mehettem oda és ott voltunk még 4 napot, de nagyon megérte. Legközelebb is oda akarok menni (mármint az alapítványiba,)
). Nem tudom hol mi a szokás, de nálunk úgy van, hogy a tervezett "időpontra" már előre le lehet foglalni a szobát. Én az 5. hónapban lefoglaltam, mert eléggé sokan akarnak oda menni. Lefoglalod és ha szerencséd van, akkor nem lesz ott, a te "időpontodban" más. Amikor lefoglalod megmondják, hogy beírnak a füzetbe, csak akkor nem mehetsz oda, ha valaki szintén lefoglalta pl 5 nappal a te időpontod előtt, de valamiért tovább marad. Akkor őt nyilván nem teszik ki.
Nita!
Nincs p.é.d closti nélkül? Máris clostit adtak? Mióta próbálkoztok? Jaj nagyon izgi! Ha nézik a tüszőrepit, akkor sokkal nagyobb az esélyetek! Tüszőrepi szurit is fogsz kapni? Annyira drukkolok neked!!!! Hajrá Máté-kistesó
Tudod még mivel lehet elősegíteni a dolgot? A p.é után szedj barátcserjét! Nekünk ez nagyon bevált. Növeli a sárgatest hormont és így segíti a beágyazódást, illetve, hogy utána is maradjon a pici, amíg nem tesztelsz pozitívat. Utána pedig érdemes duphastont íratni a 12. hétig
( nem akarok okoskodni, szólj, ha sok vagyok
)