Sziasztok Csajszikák!!
Gyorsan mondom mi volt, majd mindjá visszaolvasok.
Szóval elmentem a Natura boltba. A nő egy fej volt, profi szinten kente vágta a dolgokat. nem is mondtam neki semmit ránézésre megmondta hogy nem jó a ciklusom. hm...
A palástfűt cickafarkat felejtsem el. (pedig már be vagyok tárolva)
A babacsomag tartalma:
1 cs. málnalevél tea. napi 6dl előtte a teafüvet össze kell törni. (
)
viágpor (
) reggel egy kávéskanál mézzel. "A virágpor rendkívüli tápértékű anyag, hiszen összesen 22 elemet tartalmaz.
Az emberi szervezet számára legfontosabb összetevői:
- Vitaminok: A-provitamin, B1-, B2-, B3-, B6-csoport, pantoténsav, biotin, B12, folsav, kolin, inozitol, C, D, E, K, rutin;
- Ásványi anyagok: kalcium, foszfor, kálium, kén, nátrium, klór, magnézium, vas, mangán, réz, jód, cink, szilícium, molibdén, bór, titán;
- Enzimek és koenzimek: amiláz, foszfatáz, tejsav-dehidrogenáz, hidrolázok stb.
- Fehérjék/aminosavak;
- Hormonok: elsősorban szteroidok és gonadotrópok;
- Egyéb: nukleinsavak, flavonoidok, terpének stb.
A virágpor értékes anyagainak felvétele a megfelelő gyógyszerforma függvénye is a pollenszemek rendkívül ellenálló külső burka miatt. A virágpor hatásai közül fontos a felépítő (anabolikus) folyamatok serkentése, a méregtelenítés és az immunrendszer általános erősítése, emellett serkenti a vörösvértestképzést és a májfunkciókat is.
méhpempő : "A méhpempő- és a virágpor mint természetes ösztrogénforrás segít a ciklus szabálytalanságainak kiegyensúlyozásában, vitalizál, fokozza az immunrendszer működését"
Bio Spirulina: alga.
Hát ezek lettek a csomagomba téve. Két hétig kúra szerűen. Aztán majd meglátjuk mi lesz.
Megyek visszaolvasni
Pusszantás:
Nyusz2