Hát igen. Az én Anyósom normális de tényleg csak azért így is vannak gondok. Szóval ha egy kicsit meszebb megyünk talán nem hiszik azt, hogy ez a ház is az övék. Azt azért tudni kell, hogy 3gyerekük van a férjemmel együtt. SZóval a msik kettő náluk lakik a családjával. Mondjuk nagy házuk van elférnek de szerintem egy kicsit írigy az anyós ránk, hogy mi ugyanakkora házban (kicsit kisebb csak) lakunk 3an. Ő azt is mondta minek még egy gyerek? Mert szeretnénk azért?
Hozzá teszem ő már immunis az unokákra. Mert van nekik 7. Persze a férjem bátyjának már van 4gyereke neki nem mondja, minek még egy. Pedig eddig albérletben laktak és most az Anyóséknál laknak mert vettek 4gyerekkel egy 58nm házat. (erre volt pénzük) én megértem de nekik nem mondja, hogy minek még gyerek?
Ezek rosszul esnek. Na meg az én lányomra még sose vigyázott mert én inkább nem megyek sehova csak ne okozzak kellemetlenséget másnak. Persze a többi unokát mindig otthagyják a Mamára és mennek bulozni. Komolyan mondom mi mindig igyekszünk alkalmazkodni de sose vagyunk jók. ÉS hogy szemben laknak én látok mindent, hogy a többi gyerek minidg megy bulizni gyerekre meg szarnak.
Nem akarok én bulizni de azért egyszer egyszer nekem is lehetne 1-1órát vigyázni a gyerekre.
A lányomat még nőgyógyászhoz is vittem magammal mert a mamaának "már" nem volt kapacítása az enyémre. Na jól kipanaszkodtam magam.
Bocsika emiatt
Mindenkinek kívánok nagyon szép napot és egy kedves golyát !!!!!