Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bekukkantottam,mi újság... :roll:

Junkot nem nagyon látom :(....

anyapoc

Monyó,
ejnye! :oops: :wink: :lol:

4 és fél éve! A közjegyzői nyilatk. tanúsága szerint is! :wink: Párom rögtön rávágta a dátumot, a nőci is csak nézett! :D

Anyapoc,
Junko néha eltűnik :(
Lehet, hogy olvas minket, de ha sokáig nem kerül elő, úgyis rákérdezek!
angel37

angel mi 2003 aprilisaban cucoltunk ossze,aakor majdnem nekunk is annyi.marc 8 an volt az eljegyzesunk es utanna mar osssze is cucoltunk.
es miota vagytok amugy egyutt?:)sokat kerdezek mi? :oops: :lol:

Kép
monyo83

mi jelentem már 5es koromba szerettem bele a férjembe :oops: :lol:
Vendég

Monyó,
mondom, kb 4és fél éve! :D 2003. márc. 28.! 8)

Boni,
na és azóta együtt is vagytok? :wink:
angel37

boni az igen:)mar az oviba kinezted? :lol:

ja,jolvan angel:)mi 5,5 eve vagyunk egyutt,egy evet jartunk az osszekoltozesunk elott.
2002.feb 21.

lanyok eszembe jutott egy durva otlet.szerintetek?

van itthon par szem stimus gyogyim,es ha bevenek naponta 2*1 szemet?hogy egy kicsit hozzasegitsemn magam a pe-hez?
aztan max elmenek a dokimhoz egy rakszuresre es megmondanam kivancsi vagyok hogy allnak a petefeszkeim?

a dokim nem "ad" addig gyogyit meg nincs meg a parom eredmenye.de nekem egesz patikanyi gyogyim van itthon.

Kép
monyo83

Monyó,
én nem tenném anélkül, hogy a doki így rendeli! :oops:
angel37

monyó Én sem szedném be, inkább noszogatnám a páőrom, akármilyen rossz a körülmény(érzelmileg)
Vendég

Jóóó reggelt!
Vendég

sziasztok.

hu boni de koran keltel :shock:
szep napot mindenkinek:)

Kép
monyo83

ugye,hogy ugye?
Vendég

ja,en altalaban 7 elott 10 repcel kelek,most latom hogy te is akkor irtal:)
na mondjuk en csak akkor nyitom ki a szemem,aztan kv stb.

Kép
monyo83

én 6 előtt 10 perccel írtam! :wink:
Vendég

akkor meggagyult az oram.tenyleg :shock: :shock: nekem most azt irja ki hogy 9 ora van,kozbe meg csak 8 :shock:

Kép
monyo83

hát igen gágyult az órád! :lol:

hoyg avn párod édesanyja?
Vendég

11en tudjuk meg hogy hol es mikor mutik.addig nem tudunk semmit.
anyosom anyukajat pedig holnaputan mutik.

Kép
monyo83

monyó remeélm miden rendben lesz!
Vendég

Jó reggelt szánikáim!
Vendég

Sziasztok!

Na megérkeztem. Jó volt nagyon a nyaralás csak hamar eltelt. És egész héten azt hallgattam a nővéreméktől, hogy kismanócska így kismanócska úgy .... elég szar volt. Első este ki is borultam, és a tengerparton bőgtem .... tudom hülyén hangzik hiszen a npvérem, de mégis .... én már két éve orvoshoz rohangálok, őt meg nem is érdekelte .... :oops: és nem is értékeli azt a terhességet. Mind azon sopánkodik, hogy már mekkora a melle meg hogy hogy fog kinézni .... csak annyit mondtam neki hogy én már örülnék ha gurulnék ....
Holnap megyünk konzultációra a Forgácsba, kíváncsi vagyok mi lesz.
Megpróbálok visszaolvasni.
kokusz

Kókuszka drága!

Annyira megértelek! :(

Én csak örülnék, ha megnőne a mellem! :roll: :mrgreen:

Nagy drukk a holnapi Forgácshoz! Ez most inszem miatt lesz már? :oops:
angel37

Angel

Én is örülnék ha npne a mellem igaz így sem kicsi de nem érdeklene, ez nem erről szól ... :)

Köszi a drukkokat. Holnap megbeszéljük a laboreredményeket, meg gonodolom hogy mivel stimuznak majd.

Te hogy vagy? Láttam mész majd beültire fagyibabákkal ... drukkolok nagyon. Mikor lesz?
kokusz

Mi már máshogy fogunk, azt hiszem, hozzáállni a terhesség kellemetlenségeihez is! :)

Ha jön a vérzés, akkor kell UH időpontot kérnem majd tüszőnézegetésre. Ha OK, akkor kb egy hétre rá olvasztunk!
angel37

Angel

Én is biztos vagyok benne :)

Na jó akkor majd szólj ha már kell szurkolni.

Többeik merre?

Junko?
kokusz

Szia Kókusz!

HIányoztál! :lol:

Átérzem bánatod. az aki nem vágyik ennyire a babára nem tudja annyira értékelni.....
Vendég

sziasztok.

kokusz udv ujra "itthon".nehez lehetett neked,en ilyen helyzetben nem voltam meg.neked ami nagyon fajt hogy a ferjem nem mondta el hogy a sogornom terhes.felhivott es boldogan kerdezi hogy mit szolok a nagy hirhez.azt se tudtam milyen hirrol van szo.aztan persze gratulaltam neki es nyeltem a konnyeim mert epp a sinbuszra vartam.
szoval valamilyen szintem aterzem milyen erzes lehetett.

lanyok meg soha nem kerdeztem hogy ki hany gyereket szertne?mennyi korkulombseggel?stb.

rajottem hogy nyugodtan beszelhetek errol mert nekem tuti hogy lesz babam.

Kép
monyo83

Sziasztok lányok!

Köszönöm a hiányolást, szabin voltam, most meg sok a munka. Bár nagyon gondolkodom váltáson. Elegem van a főnökömből...

Kokusz!
Hát én terhességtől függetlenül is szeretnék nagyibb melleket...(megértelek, tesóm barátnője összejött élete szerelmével, egy hónap múlva kitűzték az időpontot és most pedig már babás. Három hónapi ismertség után...hogy én mit szóltam ehhez, hááát az élet kemény...)

Monyó!
Én is álmodtam már ilyesmit nincs ebben semmi. Férjem állítja ő csak is velem álmodik. Na persze. :mrgreen:

Boni!
Olvasom jó volt a pihenés. Reméljük a legjobbakat. :wink:

Fanni!
Kihasználgattuk. Nem úgy mint én gondoltam (napi 3 :) ) de azért megadtuk az esélyt. De azt hiszem ennyiben is maradhatunk. Mindegy októberben sikerül. :)
Nálatok?

Lmami, Katica!
Te merre?

Tényleg csak ennyien vagyunk szánik? Na ez száni...
Vendég

Monyó!

Én hármat. (álmodik a nyomor. :) )
Vendég

monyó :cry:

jelen pillanatban beérném eggyel is :wink: aztán utána már csak úgy pottyantgatom őket lesz 7 , zenélni fogunk meg Énekelni és mi leszünk a Von Trapp család! :mrgreen:
Vendég

Szerbusztok! :)

élek csak ebben a hónapban nem vagyok száni, mert pozitivan gondolkdom 8) , tehát négy napos terhes vagyok a szülés várható időpontja május 16 :lol: :wink: Vagy pont hogy ez a száni???? :wink: :oops: :shock: :lol:
Kép
Vendég

Hja ferty szerint csak háromnapos najó :)
Vendég

Junkó hát nem hiszem hoyg a romantikus Parádsasvár bármilyen sikerrel járt volna, mert 4 napja stagnál a hőm 36,8 on :? ja és szúrkál 3 napja a bal oldali petefészkem :roll:
Vendég

legyekmami legyél mami! :lol:
Vendég

Okéj :) legyen így...látom testing time amig nem jön meg......de háttudod :)

én szurkolok !!

ha jók tudom kamilla száninál is testing time van??!!! Mizuuuu??????
Vendég

lageyk mamai,jo ez a hozzaallas lehet hogy ez hozza meg a varva vart eredmenyt.

junko,szerintem a 3 nem elerhetetlen,szerintem elso gyerek utan rogton ragyurni,aztan masodik utan is es kesz is a nagy csalad.

boni,nehogyma 7 gyereket akarja?gondolom ez csak vicc.

en egy gyereket szeretnek a ferjem ketott.ebben meg nincs megallapodas,de en is egyre jobban hajlok a ketore.a lenyeg hogy minimum 4 ev korkulombseg legyen a gyerekek kozt.

Kép
monyo83

haj én terveim szerint soha többé nem védekezem életemben....aztán ha a nehezen jövő első után ( 2208 május ugye 8) ), beindul a babaeső és évente teherbe esem azért akkor kitalálunk valamit :lol:

erre azért kicsi az esély

én hámrat szeretnék így 34 évesen elég érdekes lesz :wink:
Vendég

l.mami aze ne varjatok 2208-ig :lol: :lol:

Kép
monyo83

l.mami nem egy pelda van arra hogy a nezen jovo elso utan,szoptatas elhagyasa vagy meg szoptatas kozben teherbeesik ketteskevel.

mi ha meg lesz az elso akkor utana tuti vedekezni fogunk.nem bizom magam a sorsra,s mivel nagy korkulombseget szeretnenk eznem lesz problema.

amugy a ferjem mar elore nyavajg ezert hogy neki akkor majd gumiznia kell es pfujj mert az nem jo meg igy mar megszokta,stb.
konyorgom 3evig semmi baja nem volt a gumival,igyz akkor meg nem tudta milyen gumi nelkul:)

Kép
monyo83

Lmami!

Nem vagy száni. Én a legopptimistább ember tudok lenni cn1-cn19-ig. Aztán mély zuhanás, de nálad nem így lesz. Májusi baba aranyat ér. :)

Monyó!
A terv jó. :D "szerintem elso gyerek utan rogton ragyurni" Ezen jót röhögtem. Oké első gyerek után, de az első mikor is. :)

Boni!
Ja, a 36,8-tól én is kiakadok mindig. Pláne ha elkezd szurkálni...
Mindegy attól PS jó volt és ez a lényeg.
Vendég

Monyó!
Ha lehet beleszólásom :) sztem válald a kettőt. A gyerek érdekében is. Ha nekünk csak egy sikerülne valahogy és a többi nem jönne, tuti örökbe fogadunk még. Ha meg az első nem jön akkor is. Harmadik lombik után elindítjuk a dolgot.
Vendég

junko, mi is sokat beszelgettunk az orokbefogadasrol,mindketten benne vagyunk.
meg nem tudom mikor inditanank az ugyet,azert probalkozunk meg.

vegulis belemegyek a masodik gyerekbe is csak en egyre vagyom,egy kisfiura:)
helyunk megvan ket gyereknek is,egy gyerekszoba es egy "legenylak" ahova akkor koltozhet az ha o ugy erzi.ott teljesen kulon lehet tolunk,azt csinal amit akar.(jo minimum ez meg 12 ev)

Kép
monyo83

Monyó ha a sors azt szeretné... legfeljebb sorbaállok a hivatalban pénzé :wink: meg ugye a cocpoltot is kéne kapni :lol:

junko jaja ez a hónap úgyis oylan hónap, hoyg antibiotikumot szedtem, most legalább má majdnem biztos, hoyg Murphy törvéyne enm érvényesült Nálunk 8)
Vendég

Üdv!

Junko,
jó, hogy újra itt! :)
Remélem, ha hamarabb nem is, de ősztől mindenképp kevesebben leszünk szánik! :wink:

Legyekmami,
ez aztán a hőemelkedés!

Kamilla,
+++++++++++++++++
Ha esetleg nem bírod holnapig, gyere ám az eredménnyel!

Nekem ma igazán békasegges hangulatom van, biztos ez a takony idő is rátesz! :roll:
angel37

Angyal!

Szia, tényleg neked nem is köszöntem. :oops:
Azért látom túltetted magad a dolgon.
Most ezt nem értem ha megjön neked, rögtön a köv. hónapban lehet fagyizni? Az akár még szept vége is lehet, nem?
(nagyon remélem a lombiknál most majd nekünk is marad fagyi bébi)
Hangulatom nekem is elég változékony.

Monyó!
Akkor jó, lesz nektek két gyereketek. :)

Boni!
Bár sztem az antibiotikum nem ártana, de tényleg jobb így. Nálunk a férjem szedett most...
(egyébként szinte midnen hónapban 3 éve találok valami kapaszkodót miért is jobb, hogy most nem lett nálunk baba...így lehet csak túllenni ezen az egészen)
Vendég

Junko,
egy hónap kimarad! Megjött a lombik után, most vagyok 8. napon. A következő ciklusban kaphatom vissza őket, ha minden jól megy, tavaly is így volt.

Tegnap hajnalban PÉ-s fájásom volt - ha valóban az volt - bár a 7. nap még nálam is korai lenne :shock: - akkor lehet, hogy szept végére fog esni a transzfer!

Kívánok neked is fagyibébiket, de még inkább, hogy már csak max. kistesónak legyen rájuk szükség! :wink:

U.azt a stimut fogod kapni? Beszéltetek már róla?
angel37

Angyal!

Igen, azt hiszem ugyanaz lesz.
(egyébként emlékszel hogy írtam az első tesztemen halvány kétcsíkos lett. Lehet hogy nálam is elindult valami, mint most nálad? Jól lett volna egy vérvétel. Lehet most ragaszkodni fogok hozzá. Kicsit már kezdem várni egyébként. És annyiban lesz más, hogy midnent MINDENT meg fogok kérdezni.)Akkor drukkoljak a szeptemberi transzferhez? Azért az tök jó, hogy nem kell most olyan sokat várni.
Vendég

Junko, ANgel anygon drukkolok Nektek!

KAMilla hol vagy?

Nkeme ma már mensiszerűen fáj a hasam, és 4 napja szúrkál bal oladlon a petefészkem így valami lesz ... valószinű mensi és akkor bejelentkezem átjárhatóságira!
Vendég

anygon= nagyon :oops:
Vendég

Hogyne emlékszem!

Na ezért (is) mondom mindenkinek a vérvételt! :) Nem árt tudni.

Nekem most csont negatív volt a tesztem, meg is lepődtem, hogy van hcg szint. A múltkor volt pozitív, mikor vérvétellel igazolt 0 hcg-m volt... :?

Bocs, de most hirtelen nem emlékszem, mikor jött meg neked a lombik után :oops: Azután, hogy a progipótlást abbahagytad?
angel37

Boni,
hol csináltatod végül?
angel37

Akkor azt hiszem én már nem vagyok száni......
Kép

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?