Sziasztok!
Megjöttünk!
Chrissyy: Üdv közöttünk! Olyan kevesen vagyunk, hogy nagyon örülök, minden újnak!!!
Írjál nekünk minél többet.
Most olvastam a fantasztikus hírt:
Christell
GRATULÁLOK!
Nagyon boldog babavárást kívánok és ugye írsz ide is sokat?
Heni: Ezek a bababútorok gyönyörűek!!!!!!
Egyszerűen álomszépek!
Mit akartam még....
Olyan az agyam, mint a szita...
Niki: Gyönyörá a kisköntös is és már olyan közel van, hogy legyen lakója.
Magunkról szólva: egy balatoni idilli délelőttön a picikém elérkezettnek látta az időt, hogy konkrét jeleket adjon magáról és rugott egy nagyot!!!!!!!!!!!! Már igazából korábban is éreztem, mintha rugott volna, de nem voltam biztos benne, ez viszont eltéveszthetetlen volt. Olyan boldog voltam, nincs is ennél szebb érzés! Ez történt a 20+2. héten, azóta minden nap ad híradást, valahogy főleg evés után, (talán felébreszti a gyomrom??
) és este lefekvés táján.
Sajnos maradt az émelygés, viszont a kívánósság nagyon erős, a minap fánkot majszolt egy kislány a téren, nagy késztetést éreztem, hogy kitépjem a kezéből és jóízűen befaljam. Mármint a fánkot.
Kinyitom reggel a szemem és máris kakaót akarok inni, rögtön fél litert. És egyáltalán....ha valami eszembe jut, rögtön azonnal kellene....De ez jobb, mint hányni, úgyhogy oké.
Múlt héten néztünk babakocsit, pusztán tájékozódás szintjén persze, mert teljesen homályban vagyunk a témában. Úgy néz ki, nekünk a mózeskosaras verzió jön be, (mózeskosár+alatta sportkocsi) mert nem akarom majd a kocsit gyerekestül a 2.ra cipelni és nem is nagyon tudnám. Így elég a babát felvinni a mózesban, a váz, illetve a sportkocsi forma, lenn marad a kapuban. Ha valaki lebeszélne róla, mert tud valami naaagy ellenérvet, szóljatok, légyszi!
Mit is akartam még...Ja, a nyaralás szupi volt, ettünk, ittunk, pihentünk, a súlyom most érte el a fogamzáskorit, vagyis most vagyok 0-án.
Hogy vagytok? Olikék még nem jöttek haza? Barbi?
Hétfőn délután jövök, addig írjatok sokat.
Ja, megvan, mit akartam, Niki: Jó a tábla!!! 27-én nőgyógyi kontroll+UH. Ha beírnád hozzám, köszi!