Sziasztok!
Megjártuk az állatkertet. Azt nem mondom, hogy totál csalódás, de a zsiráf mentett meg a teljes elkeseredettségtől. Sehol egy ló, egy krokó, egy őz. Szóval valahogy nem erre számítottam. Vagy mi voltunk bénák és nem találtu meg őket. A jegesmedvék új kérója viszont jó, a fókák nagyon szépen közelről látszottak, meg a pingvinek. Ezek nagyon tetszettek Kingának is.
Fényképezni nem fényképeztem, mert rengeteg cucc volt nálam, és vonattal/trolival mentünk, így ugyan még azt is cipeltem, de elővenni már nem volt kedvem. Inkább kivettem Kingát, mikor láttunk valami "izgit. A zsiráf a gyerekek kezéből evett, így egész közel volt hozzá.
Legjobban pedig a többi gyerek tetszett neki.
Zsuzsu!
Az éjszaka miatt.
Naptár irányt mutat, de messze van a megoldástól. Így tutira lehetne tervezni. Szerintem fontosabb a hüvelyflóra, hogy aznap éppen melyik kiskatonákkal "engedékenyebb". Most folynak a kutatások, hogy ez is genetika, hogy a női flóra, mely spermákat nyírja ki előszeretettel. Lehet, viszont éppen ezért logikus, hogy mit eszik valaki, hogy inkább savas, és akkor a lányoknak kedvező flórája alakul ki, vagy inkább lúgos. Na meg a kettő együtt a tuti, időzítés és kaja, megfűszerezve a szerencsével. Nálunk ilyen alapon nagyon csodálkoznék, ha fiam lenne, mert szinte csokin és tejen élek.
Linácska!
Bocs, én azt hittem poén.
Az hihetetlenül jó lehet, ha családilag barlangásztok.
Hol van a + 15 kiló? Vagy nagyon sovány voltál előtte???
Alíz!
De jó, hogy jelentkeztél. Már "csak" egy hetet kell várnod. Egy hónap múlva meg már végzel az első trimeszterrel. Ha így nézem szalad az idő, csak az én órám lassú.
Kacika!
Csúnya beszéd életkori sajátosság. Minél inkább rárepültök, annál kellemetlenebb lesz. Gondolom utcán, játszón szedi föl.
Ez a paprikás ötlet nem semmi. Kinga viszont csípi az ilyeneket, a paprikás kolbász az egyik kedvenc kajája.
Na jó a maró paprikát ő sem díjazná. lehet még mi is ki fogjuk próbálni. Próbáljátok ezen nem pörgetni magatokat, állítólag ahogyan jön a korszak, úgy megy is.
Bomba ugrás nálunk is menő, és a pelusozás közben csupa szeretetből belenyomok lábbal a gyomrodba téma is. Most már szokik le róla, de van, mikor egyszer egy óvatlan pillanatban:
Nicci!
ha jól értem a kérdés, hogyan lehettet a ciklus 22. napján + a teszt. 30-18 (amikor huncutkodtatok) = 12, amikor már simán ki tudja mutatni. Így az a valószínűbb, hogy ez egy igen rövid ciklus lett volna, és inkább valamikor ott a 10-11. napon volt a peteérésed. Majd az uh mondja meg a tutit. És ez legyen a legnagyobb izgalom, hogy túl korán mutat a teszt, mint az ellenkezője!
A férjedet sajnálom, azért még ezt sem egyszerű feldolgozni, akárhoyan is nem ő a hibás. A motorosoktól már nagyon félek, mennek, mint az őrült, és általában a kocsi hátuljába csapódnak be, ahol ugye én meg Kinga ülünk.