Kriszti!
Nekem a legutóbbi(rosszul végződött)terhességnél szintén csak 10-15 perc múlva jelent meg a halvány második csík(pedig 15dpo volt a számításaim szerint),valamint a 21 naptól barnás izé folydogált belőlem,elmentem dokihoz és teljesen rendben volt minden!!!!Amúgy ez a barna cucc az első kettőnél is volt,azt mondják néha ez is természetes,csak azért írom,hogy nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.Persze nem azt mondom hogy emiatt ne menj orvoshoz,mert én is elrohantam mindháromszor,de optimista legyél!!!!
Én nagyon drukkolok!!!+++++++++++++++
Niki!
A hőm ma is és tegnap is 36,7.Hát nem túl bíztató..
.Ma vagyok a 7 dpo.Azért ahogy nézegettem a babás hőgörbéket,talán vagy 1% esély(idézem Judyt
)Majd meglátjuk..Annyira nem keseredek el ha nem sikerült elsőre,hisz a műtét is bezavarhatott sokmindent,hormonokat,pé-t....Majd a következő
Szerencse hogy tartjuk egymásba a lelket,nekem ez sokat jelent
Erika!
Ne legyél elkenődve mert az még teljesen belefér a pé-be(mármint az akciótok a pé előtti napon)A kiskatonák 2 napig tuti életképesek.Én se tudnék jobb példát mint Judyét
Judy!
Gondolom hogy hiányoznaka lurkók,de próbáljatok kicsit ti is pihenni!!!
Hát a meló.....jól rágjátok át mindkét verziót.Határozott időre menne???A pénz tényleg jó,neketek kell tudni hogy mennyire kell vagy hogy most mennyit keres.Ha nem túl hosszú időre menne akkor ki lehet bírni ha 3 hetente jön haza.
Panni