Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu,olvasom a szomszéd topicokban,hogy milyen izgalmakat élsz át!Gyógyulj meg és veled izgulok!
Gabuska,kell még szuriznod?Én ma olyan pesszimista vagyok,de majd elmúl.remélem :evil:
Vendég

Óóóóóóó, bocsi, de ökör vagyok, megígértem, hogy jövök a hétfői uh után. :oops:
Kell még szurizni, ma és csütörtökön, aztán pénteken megint uh (13. nap). Most a 9-en elég kicsik voltak a petikék, egy 10-es és egy 14-es, de még bármelyik beindulhat.
Küldfénypost neked egy kis optimizmust az enyémből, én ugyanis most nagyon úgy érzem, hogy sikerülni fog. 8)
A lányommal úgy voltam, hogy semmi fizikai jele nem volt annak, hogy ott van a hasamban, de az elejétől fogva biztos voltam benne. Olyannyira, hogy épp ki voltam fogyva a betétekből, de nem vettem, mert tökéletesen meg voltam róla győződve, hogy úgysem lesz rá szükség. Éshát ilyesmivel nem hazárdírozik az ember, hogy ne legyen egy db betétje sem, mert ha megjön mégis, az nagyon kínos lenne, úgyhogy gondolhatod, mennyire biztos voltam a dolgomban. És igazam is lett. Mikor a férjem látta a poz. tesztet, azt mondta, hogy addig nem tud örülni, míg az orvos meg nem erősíti. Mondtam neki take it easy, nyugodtan hozd a pezsgőt, mert tutkesz, hogy terhes vagyok. :lol: Most ugyanígy vagyok, hogy a puregonnal össze fog jönni. :)

Aztán majd legfeljebb mindent visszaszívok, ha mégsem. :roll:

Nnnnna, szóval nyisd az ablakod, küldöm az önbizalmat. :wink: Aki még kér szóljon! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Én is ma optimista vagyok. Igy keltem :)
A nátha szépen gyógyul már ma "fitteben" ébredtem. Viszont reggel a Kv-t nem tudtam meginni mert kirázott a hideg. A párom somolygott és mondta a kis pötty beindult :)
Hát remélem igaza lesz.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Jujj, ne csigázz minket! Tesztelj!!!!!! Nagyon biztató, hogy még nem jött! :wink: Na és a kávé....... :lol:
Vendég

Grönland: Csak miattad igérem tesztelek. Ok? Csak ma el kell menni venni tesztet. Legkésőbb holnap igérem :)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Meg persze magad miatt is! :wink:
Vendég

Grönland: Én anyira félek a csalódástól, hogy szívem szerint nem csinálnék tesztet. De gonolom nem mondok újjat, hogy az egy csíkos tesztnél nincs rosszabb.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Megértelek! De ha tényleg csak miattam akarsz tesztelni holnap, inkább ne! Én tudok várni! :wink: Nekem is mindig úgy remeg a kezem, a szívem a torkomba dobog.... :oops: De aztán meggyőzőm magam, hogy jobb tudni, mégha nega is! A valóság elől nem bújhatunk el, sajnos! De most ne gondoljunk arra, hogy nega lesz, hisz semmi sem indokolja! :wink:
Vendég

Csucsu,
mikor is kellett volna megjönnie?
Én szeretek minnél később tesztelni, mert addig is azt hihetem, hogy kismami vagyok. :roll: :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska,nagyon szépen köszönöm a biztatást,az optimizmus szerencsésen ideért :lol: Állati jó ez a sztori az előző kismamiságodról!Én olyan buta vagyok,csak örvendeznem volna szabad,hisz 5 évig le volt állítva a petefészekműködésem,és olyan hamar visszaállt,hogy mindenki csak hüledezett...szóval úgy kell hozzáállni,ahogy Te!És nagyon drukkolok,hogy most is igazad legyen!Az mit jelent,hogy minél később,hány nap után?
Vendég

Mármint a tesztelés :roll:
Vendég

Hát leghamarabb a mensi esedékes napján, de inkább később. Sokan vannak, akik (el nem ítélhető módon :wink:) ha éreznek magukon terhestünetet, nem bírják megállni, hogy ne teszteljenek még a 28. nap előtt (vagy kinek hány napos a ciklusa). Nekem is nagyon nehéz megállni, de valahogy kibírom, és legalább addig is abban a hitben vagyok, hogy ott a pocaklakó.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!
Ez már olyan optimizmus, hogy már szemtelen :lol: Bámulatos.
Bocsi, másik topiclakó vagyok, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Szerintem követendő példa. Csak itten közben szétizgulom magam Csucsuért.

jó sok babát mindenkinek :)
lilia

Kép
lilia

Jó reggelt. Ma tesztelek végre. Csak a párom a lelkemre kötötte, hogy had legyen ő is itthon. Szóval délután megejtem. Kicsit tartok tőle mert ennyi nega teszt után az ember fél. Na meg azért nem mindegy, hogy a kis pöty tovább fejlödött e vagy sem. Ma sem jött meg ami jó hír. Mert a doki azt mondta szerinte hamarosan megfog jönni ha a pötty már vissz szivódásban tart. Mert úgye nem tudta , hogy most a pöty hol áll. Ő azt mondta ha 10napot késik akkor csináljak tesztet. Ma a 38napon vagyok. Szóval ma meg kéne csinálni. De ma van a szülinapom és mi van ha .......nem is merek rágondolni persze . De délután kiderül. Igérem megírom.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Inkább arra gondolj, hogy milyen szép szülinapi ajándék lesz! :wink: De lehet, hogy jobb lenne reggeli pisiből! Ha tudsz várni, akkor inkább reggel pisilj rá! :wink:

És míg el nem felejtem: Boldog szülinapot! Hányadik? :oops:
Vendég

Grönland: Sok: 34. :(

Kép
csucsu05

Szia Csucsu!

Nagyon-nagyon boldog születésnapot!!!!4 :lol:
Remélem, a délutáni teszted végre +++++++++++++++++++++ lesz!!
Nagyon izgulok érted!
Hogyan mondhatod, hogy sok?!
kikérem, magamnak,é ni annyi vagyok (leszek) márciusban.
addigra szeretnék babás lenni... :roll:
Vendég

Csucsu,Isten éltessen szülinapodon! :wink: Én is nagyon izgulok Érted,bár szinte biztos az eredmény!Légyszi tedd fel majd,ok.?
Én decemberben leszek 32 és még csak az 1.babáért álltunk rajtvonalhoz,de nem direkt vártam ám ily sokáig,így alakult :(
Lilia,szerintem is követendő Gabuska hozzáállása,és még annyit ehhez,hogy elegem van,hogy mindenki azzal jön,hogy:"ne akard annyira...majd akkor jön a baba,ha nem is gondolsz rá és nem akarod..."könyörgöm,hogy kell nem akarni és nem rágondolni???Mikor évek óta másra se vágyom!!!Azt hiszem,ha még egyszer ilyet mond nekem valaki,úgy leállítom a bölcsességeit,hogy azt nem teszi zsebre :twisted:
Vendég

Nagyon arik vagytok, hogy így követendő meg úgy bámulatos, de azért nem ilyen rózsás a helyzet. Mert ezt csak most érzem így. Az előző 7 hónapban nem. És láttatok volna 3 éve, amíg a lányom össze nem jött. Olyan kilátástalannak tűnt az egész. Jártam rendesen az orvoshoz, csináltam, amit mondott, de nem éreztem, hogy ez vezet majd valahova. Aztán azon a decemberi napon, mintha nem is lett volna az előző sikertelen év, tök nyugodtan konstatáltam magamban, hogy most bizti megvan a baba. Semmi eufória, mintha elsőre összejött volna. Ki érti ezt? (Laár András biztosan. :lol:)

Meghát könnyű nyugodtnak lenni, így, hogy már van 1 gyermekem. Kistesó a bónuszajándék lenne (lesz :wink:), ha mégsem, akkor szomorú leszek nagyon, de nem érzem úgy, hogy nincs értelme élnem.
(Férjem már nehezebb eset, ő nagyon "kikészül" mindig, mikor mondom neki, hogy megjött.) :(

Csucsu,
boldogot!!! :D
Tudom, már elkéstem vele, de a reggeli pisit be lehet tenni a hűtőbe és délután tesztelni vele. :wink:

Én áprilisban voltam 30.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mmzsó,
hát igen, nagyon fárasztóak tudnak lenni ilyenkor a megmondó emberek. Jót akarnak szegények, csakhát... Nekem az ment az agyamra (még a lányom előtt), de nagyon, hogy mindig mondogatták, hogy biztosan sikerül, nem lesz itt semmi gond. És az akkori nekemúgysemleszsohababám-hangulatomban állati idegesítő volt ezt hallgatni. :evil:

És hogy a mostani higgadtságomat és nyugalmamat ellensúlyozza valami, van itt egy kis bibi. Mikor 2004-ben terhes lettem, fel nem merült bennem, hogy egy biz. idő elteltéig nem lehet megnyugodni, merthát nem ezer százalék, hogy a terhesség nem szűnik meg. Akkor annyira az volt az agyamba bekódolva, hogy teherbeesni nehéz, nem a terhesség kihordása, hogy teljes lelki nyugalommal kezdtem vásárolgatni a 6 hetes embriónak. :oops: :lol: (Fradi-rugit, ne nevessetek.) De most sajna már nagyon is szorongok emiatt, mert azóta sok közelebbi, távolabbi ismerősömnek volt vetélése, éshát a neten is olvasni ezt-azt, így ha meglesz a kétcsíkosom, utána a 3-4. hónapig tiszta ideggörcs leszek. :?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Igen,sokan nem is mondják el még a családnak sem a 12.hétig emiatt.Egy ismerősöm mesélte,hogy mikor teherbe esett,egy darabig nagyon aggódott,hogy megmarad-e,aztán eszébe jutott,hogy "szegény gyerek,hát ki bízzon benne,ha nem az anyja"...elszégyellte magát és abbahagyta a körömrágást :wink: ez nagyon tetszik nekem,majd én is így próbálok hozzáállni :wink:
Az én uram is szomorkodik egy kicsit,mikor megjön,de bezzeg milyen boldog volt,mikor 5 év után először megjött!Erre kell gondolni! :lol:
Vendég

Csucsu!

Mizújs?????????
Vendég

monacska gratula a kiscsajhoz :wink:

Kép
monyo83

Monyó!
Nagyon köszönöm!!! :)
Vendég

Monyó!
Én is gratulálok! Már most tudni hogy lány? Nahát! :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, egy jótékonysági felhívást szeretnék közölni Veletek!

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005
kkriszi

Itt vagyok.Este 8kor megcsináltuk a tesztet és ketten vagyunk :)

Kép
csucsu05

Csucsu,
és ezt csak így?! Ez állat!!! Gratulálok!!! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Csucsu!
Gratulálok!!!Nagyon szép hónapokat kívánok Nektek!!!!
(bár már mi is itt tartanánk, de majd csak jövőre vágunk bele :wink: )

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Csucsu
ez csúcs!!!! szerintem már mindenki erre számított. :wink: Akkor hétfőn hajrá doki. Gondolom akkor már nem csak egy "bizonytalan pöttyöt" fog látni.

Panka
látom már te is titkos várományos vagy. Lehet jövőre megint együtt növesztjük a pocakot. :wink: :lol:

Kép

Kép
syrynx

Csucsu
holnap felteszel egy képet róla? Már csak a topic cím kedvéért. Ha jól emlékszem, már hetek óta nem rakott fel ide senki + tesztet. :roll: :lol:

Kép

Kép
syrynx

Igen, sajna én is vártam a múlt héten a sok zebrát, de nem volt. :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Csucsu!

én a háttérből követtem az eseményeket, és nagyon szurkoltam. millió gratula!!!!!!!! :lol:
Vendég

Syry!
Megbeszéltük. :wink: Mi ismét tavaszi babát szeretnénk, és kislányt. :wink: van egy zsák lányka ruha :twisted: :lol:

Kép
pankaa

Csucsu,GRATULÁLOK!!!És nagyon örülök! :wink: :wink: :wink:
Tedd fel légysziiiiiiii!!!!!
Vendég

Csucsu!

Szívből gratulálok! Én tudtam! :wink: (lehet, hogy jobb lett volna tegnapelőtt? :roll: )
Vendég

Sziasztok!

Feltenném már ezt a tesztet de sajna nem sikerül. :( Itt szenvedek vele.

Kép
csucsu05

Csucsu tesztjei :D

Kép

Kép
Vendég

PAndácska köszönöm . Nekem nem sikerült feltennem. csak tudnám miért. Képet sem tudok sose felrakni. Biztos utál a babanet :(

Kép
csucsu05

Csucsu!

Nagyon csinik! :wink: Milyen márka? Ilyent még nem láttam! :roll:
Vendég

Grönland: Én sem láttam. Meg is lepődtem mikor a controllcsik kék lett. Gyógyszertárban vettem. Dei HCG a neve. Spanyolországból való. De tényleg ez is mekkora üzlet már.Annyi fajta terhességi teszt van hogy, nem is lehet felsorolni.

Kép
csucsu05

Csucsu
nagyon szépek a tesztjeid. (én sem tudok képet ide felrakni, mióta új gépünk van. :evil: ) barnázás miatt ne aggódj, de azért figyelgesd. (nekem is volt Mátéval, de csak egyetlen egy napig, szintén igy a 40. napon aztán elmúlt. nálad sem lesz semmi baj meglátod.)
szép hétvégét mindenkinek!!!!!!

Kép

Kép
syrynx

Syrynx: A próféta szóljon belőled. Most nem izgulok mert annyian mesélték nekem, hogy nekik is volt. A lányeg ne legyen sok és ne legyen élénk szinű.

Kép
csucsu05

Csucsu!
Nekem is volt pecsételő vérzésem a 6 héten, de elmúlt, kaptam rá Utrót a biztonság kedvéért.

Kép
pankaa

Nekem a 10. héten volt pecsételő vérzés, megnéztek uh-n, minden oké volt. Doki arra tippelt, hogy már leálltak a petefészkek, ez van akinél kis vérzést okoz. Ja, és csak 1-2 óráig tartott a pecsételgetés, utána a lányom fél éves koráig nem találkoztam piroskával. :lol:

Csucsu,
nagyon szépek a csíkok! :D Én is meglepődtem, hogy nem egyforma a színük. És mennyiért adnak ilyen tesztet?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nos Csucsu, akkor készülj fel a kisfiura! Ez már ilyen hiper-szuper teszt ami kimutatja a nemét is! :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska: 640,-Ft volt a teszt. Még meg is lepődtem mert előtte 1100-1800,-Ft ig vettem tesztet.

Kép
csucsu05

Csucsu!
Bocsi,hogy bepofátlankodok.Másik topikba szoktam íeni,de nem tudtam megállni,hogy neírjak.Nekem is 3 napja nem jött meg és nagyon bízok benne,hogy ketten vagyunk mi is.Olyan csalódott voltam ma is ,hogy nega lett a tesztem,de elolvastam a te esetedet és egyre inkább bízok a kis pocaklakómban.Neked hányadik teszt lett +?

Kép
Kép
a.ibici

Csucsu,
hoppsssz, azt hittem sokkal drágább. :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X