Köszi Dzsúd az infót.
Leginkább a II. klinika felé hajlok, a medd. kp-ban az egyik nagyon szimpi doki ott is dolgozik, ezért valószínűleg ezt fogom választani.
Bár mielőtt kierült, hogy lombik babócánk lehet (lesz!
), beleéltem magam, hogy az Istvánban fogok szülni, a nőgyógyászom, akihez évekig jártam ott dolgozik. tetszett is minden, bababarát kórház, alternatív szüléssel, állítólag nagyon jó szülésznőkkel, csak hát az orvosomban csalódtam nagyot... úgyhogy, azt hiszem meg kell békélnem másik kórházzal. Szimpi a MÁV is (szintén bababarát és nincs hozzánk képest a világvégén), de arról sem tudok sokat. Viszont a II. mellett szól a babaintenzív osztály. nézegettem a fórumokat, mindegyikről írnak jókat, rosszakat is a lányok. az meg, hogy teljesen meg tudok e bízni egy dokiban, nem derül ki egy beszélgetésből, úgyhogy assz'em megkérem majd azt a dokit aki babót tud nekünk gyártani, hogy segítsen kivenni is, amit betett
Én is beleolvastam A tudatállapotok szivárványába (csak picit), és tényleg ír okosakat ez a bácsi. megint megfogott az, hogy mennyire fontos, hogy mit lát a kisgyerek a szülőn, hogy mit csinál örömmel, mit kényszeredetten. még felnőtt korban is utánzunk, nem még pici korban! ha mosolyt lát a mami arcán szívesen fog segíteni, szívesen megeszi tán még a tökfőzeléket is
Kriston Andrea is megmondta, hogy pl. mennyit számít, hogy a tinédzserek hogyan élik meg a menstruációjukat. ha az anyukájukon kis korukban azt látták, hogy ez nem a világ vége, akkor ők sem fogják úgy felfogni. szerinte ilyenkor a nőknek meg kell ünnepelniük nőiességüket, ér egy kicsit kényeztetni magunkat, de semmi esetre sem begubózni, elbújni a világ elől, mert akkor csak rosszabbul érezzük magunkat, és a lányunkban is szégyenérzet alakul ki emiatt. Szóval szerintem is nagyon sok múlik az ember hozzáállásán. bocs, kicsit elkanyarodtam.
jó éjt!