Köszi Kitty, akkor este megpróbálom állítgatni a vonalzót!
Hát igen, elég nagy a nyomás, mert ugye azért semmi pénzből nehéz egy babát megfelelően eltartani, de az a gond, hogy a társadalom és a világ is egy csomó mindent rákényszerít az emberre. Nekem például szüleim sztem nem lennének elragadtatva, ha 5 év jog után, bejelenteném, hogy hoppá, akkor most mégsem dolgozom, hanem megyek szülni... De ez van, vagy is remélem ez lesz!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ráadásul egyszer voltam babgyanús egy évvel ezelőtt, és azt hittem Párom meg fog ijedni, és ki fog bukni. Erre meg mikor megjött a mensim, tök el volt kenődve, hogy ő már azon agyalt, hogy plussz munkát vállal, és szeretné már a babáját tologatni, meg puszilgatni...
Persze, most hogy nincs munkája, mint írtam nagyon nehéz vele, nem is tudom, hogy most akkor a projektet felfüggesszem egy időre???????????????????? Míg jobb paszba nem kerül??????
21 évesen sztem még nem vagy lemaradva semmiről, no meg az a két év munka sem rossz ötlet, de ha azt érzitek, érzed a pároddal, hogy most akkor jöhet a baba, és várjátok, szeretnétek, akkor sztem tényleg hülyeség, arra várni, hogy most anyagilag minden klappoljon, nem egy ismerősünk volt így vele, és mai napig nincs gyerekük, 35 év körüliek, mert mindig jobb és jobb anyagi körülményekre, lehetőségekre várnak, pedig átlagon felüli életük van.
Te mit tanulsz?