Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy csatlakozzak én is hozzátok, bár csak ritkán tudok jönni, de annál nagyobb érdeklődéssel!
Már nem vagyok éppen új a "szakmában", de új év, új remények! Nagyobb lelkesedéssel és újult erővel vágunk bele a babaprojektbe!
Kívánok mindenkinek az évre egy (vagy több) gyönyörű babát!
Nóri
Én nem vagyok szilveszteri "fogadós" típus, még soha nem fogadtam meg semmit, de most úgy éreztem itt az ideje és ezt az alkalmat ragadtam meg arra, hogy fogyást erőltessek magamra. Neked mennyi a cél? Én 6 kg-t szeretnék leadni.
Van nekem is hulla-hopp karikám, de nem merem használni. Mert ha esetleg helyet keres a pocimban, akkor félő, hogy neki nem tetszene. Ti mit gondoltok? Egyébként én nem tudom, hogy miért csinálják az új karikákat ilyen hiperkönnyűre, nekem a régi sokkal nehezebb volt és szerintem eredményesebben is lehetett használni.
Magamról:
1979.04.03 szül. idő.
7 éve élünk együtt a férjemmel, 2006-ban volt az esküvőnk, kb. 2006. februárjától várunk a mi kisbabánkra. Pcos vagyok, amiről én még egyelőre nem vagyok teljesen meggyőződve, de tény, hogy a petefészkeim policisztásak.
Most sajnos mennem kell, de majd még benézek.