Új privát üzeneted érkezett!

Anyapoc, köszi. Rékával is így volt, hogy a 32. héten már 2100-as volt, aztán vígan elvoltunk a 40. hétig :D

Képzeljétek délben elmentünk a dédihez aztán mikor jöttünk haza jött le az emeletről az egyik szomszéd kisgyerek kezében Shrekkel és a szamárral. A mekiben most ezt adják a gyerekmenühöz. Már feljöttünk és látom, hogy potyognak Réka könnyei. Kérdem mi a baj, hát mondja, hogy neki is kell olyan Shrek, mint amilyen a Martinnak van :D Felhívtam apáját, hogy este mehetnek mekizni, mert én útálom a kajájukat.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi

Szivi :).Na tessék,akkor nincs miért aggódni :wink:!Amúgy a 100 meg azt jelenti,hogy a külső méhszájad van 1 cm-re nyitva,de az is még nornális :).
jaj,akkor szt nekünk is mennünk kell mekizni :?...bár én néha elviselem,sőr,olyakor kifejezetten jól esik,de hogy így még örömet is szerezhetek :D!
Amúgy legalább jók a figurák? :roll:

anyapoc

Igen, valami hangot is adnak ki és pl. a Shrek kifejezetten nagy (úgy 10-15 cm körül mozog).
Réka, ha meglátja a mekit tiszta extázisba esik, kiabál, hogy apa-anya ott a meki. Nálunk a városban szerencsére nincsen, de nem messze van egy az autópálya mellett és oda néha elugrunk, de én általában csak fagyit eszek, vagy ha van valami jónak kinéző újdonság megkóstolom, de nem vagyok velük kibékülve :wink:

Nálunk meg miért is ne ilyenkor vágnák a füvet az ablak alatt, persze mindezt még jó hangos üvöltözéssel is körítve. Meddig lesz így alvás? :roll:

Kép
Kép
robcsi03

Vendég

Robcsi: most sirok! Bruhuhu, en is akarok Shrek figurat! :cry: :lol: Nagy fun vagyok, most kezdik el jatszani itt a mozikban es pisiinger ide vagy oda en bizony megyek es megnezem!!! :lol: (Kivancsi vagyok hanyszor kell majd kirohannom kozben a vecere! :lol: ) Rabeszelem Apat a mekire en is! :wink:
Nekem a veteles elott amikor megneztek azt mondtak hogy kulso mehszaj zart de belso kinyilt :shock: hogy lehetseges ez? Milyen egy paraszt az augusztusi babas topikos lany dokija!!! :evil: Ezek a ferfiak olyan bunkok tudnak lenni, az en uram is azt mondja mar ugy nezek ki mint egy tank. :oops: :roll: De en akkor is lesz@rom ki mit mond!!!

Anyapoc: szupi nyaralas lesz ez Nektek, meg jo hogy lapos a pocid es nem hiztal semmit :lol: na majd en is bomba no leszek fel ev mulva (vagy nem) :lol: Amugy mindig van aggodnivalo, ha ugy nezzuk utana meg aggodhatunk a bolcsohalal miatt meg stb. de tudom nem szabad tulzasba vinni!

Kriszti: nagyon ugyis vagy a 2 kilo plusszal es miert nem mutizod meg a nagy pocidat? Merges leszek am!!! :evil: :lol: En 8 kilot hiztam eddig de nem erdekel majd leadom utana, most csak az foglalkoztat hogy a babak jol legyenek!

Athiz: hat igen, en sem tudom hogy fogok 3 picivel babanetezni de majd megprobalom! :lol: Raadasul Ratet nem a kozeli suliba vettek fol hanem egy eleg messzibe (en nem banom mert jobb suli) igy most azon gondolkozunk hogy mi legyen, valakit fol kell majd fogadni aki viszi-hizza a nagyfiut naponta negyszer. Mert reggel 9-tol 1-ig van suli aztan fel 4-tol 5-ig, HAT NEM BAROMSAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????? :evil: :evil: :evil: Megall az ember esze!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, nem korai még a suli neki? :lol: Vagy ott annyira nagy a túljelentkezés, hogy már most be kell íratni a gyerekeket, hogy járhassanak suliba? :shock: Grat. a 23-hoz! :wink:

Robcsi, neked is grat. a 32-hez!
Vendég

Lányos anyukák!Nálatok is vásárlási mániás a gyerek???????
Ma 1 órán keresztül szandikat válogattunk(felpróbálva),mert hát a régi már itt szorít,ott bő...stb...Aztán a kiválasztott darabban hazajöttünk.Előbb persze még fagyi,kóla,DM,szétnéztünk a játékboltban .. :shock: :shock:
A faygizás persze minden napos dolog,és be kell ülni a cukiba! :shock:

Meki:Adának csak a játék kell,a kajával úgy van ,mint Robcsi.Így mondjuk én jól járok! :D A sajtburgert,meg a tortilla tekercset szeretem. :oops:

Tontica
Tényleg sulis lesz Rate???Grat a 23. hetedhez!
Azt hiszem először szülőknél kívülről befelé nyílik a méhszáj,aztán a többi babánál már belülről kifelé.De lehet hogy fordítva van,egy kicsit belezavarodtam már. :oops: Mindjárt megnézem!

Athiz
Te is ide jutsz majd alvásidőben,vagy éjszaka! :lol: :D

Robcsi
Második babánál előbb nyílik a méhszáj!Jó az,könyebb lesz a tágulás!
Grat a 32. hetedhez!

KépKép

KépKép
okr

Szóval,így pontos:
Először szülőknél:belülről kifelé
Többedszer szülőknél:kívülről befelé nyílik a méhszáj.

(még jó,hogy itt van a gép mellett a szülészet könyvem)

KépKép

KépKép
okr

Helló Lányok!
Látom nem változott sok minden az elmúlt napokban...
Athiz
Sokat gondoltam rátok..szorííííítok Nektek :wink:

Tontica!
Furi ez a sulirend!? Siesta a gyerekeknek is? Vagy miért?
Többieknek is nagy gratula a sok sok eltelt héthez!
Nálunk huginál..mármint a babájánál beindult a szívdobogás...apukánk vasárnap fogja megtudni a nagy hírt....semmit sem sejt
:lol: Tényleg Ti hogy mondtátok el a szülőknek? Van valami emlékezetes, jópofa story?
katica_75

Hello!

Athiz es Kriszti sulielokeszito ami vegulis mar suli mert ide jarnak a gyerekek 3-tol 14 eves korukig tehat iskolanak hivjak de az elso 3 ev iskolaelokeszito ugyanabban az epuletben es mar elkezdenek tanulni jatekosan, 6 eves korukra tudnak irni-olvasni (mar amelyik gyerek) es ismerik a szamokat.

Kriszti erdekes ez a belulrol-kifele meg forditva sztori, nekem masodik szules volt es belul nyiltam ki eloszor na de akkor a fertozes miatt nyiltam, lehet normal szulesnel kivulrol-befele kellett volna. Na mindegy.
Vasarlasmania szerintem csak a lanyoknal van mert az en fiam egyaltalan nem szeret, foleg nem szandit max. edesseget meg jatekot. :D Ja, a fagyit O is imadja!!! A Te lanyod is igazi csajszi mar most! :D He, pocifotot nem kapunk soha??????????

Katica: nagyon nagy gratula a hugodnak, gondolom mindenki nagyon fog orulni!!! Most mar csak a Te jo hiredet varjuk!!! Jo sztori? Nalunk mar szamitottak ra hisz mindenki tudta hogy babat akarunk, azert meglepodtek hogy ket baba van, tobben sajnalkoztak es mondtak az elejen hogy jobban jarnak ha csak egy maradna! :roll: :oops: :evil:
Igen, siesta, 1 es fel 4 kozott ebedido van aztan masfel orara vissza kell menni! :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
jó dolog ez a siesta! :D Pocifotó holnap!De tényleg! :lol:

Katica
Na és nálatok mi újság???????????????
Hugodnak gratula!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Athiz, köszi a linket! Hogy vagy? Köszi a gratulát, én is a 38.-hoz :lol: (én emlékszem ám, hogy amikor 2 csíkos lett a teszted azt mondtad, hogy a 38. héten fogsz szülni :wink: )

Tontica, nekünk DVD-n megvan a Shrek 1-2, és szinte napi rendszerességgel nézi a kisasszony. Amikor az első részben az elején kijön a klotyóból Réka mindig felvisít, hogy anya-anya ott a Shrek. Mekiben nálatok is tuti adni fogják a gyerekmenühöz. Tegnap elmentünk,úgyhogy van Shrek is, szamár is. Este 10-ig játszott velük :wink:

Kriszti, Réka is vásárlásmániás. Mindegy neki hogy gyümölcsöt veszünk, vagy ruhát, csak vásároljunk :) A ruhákat kifejezetten imádja próbálgatni, cipőket szintúgy. Aztán illeg-billeg a tükör előtt bennük. Réka egészen pici korában is imádott öltözködni, nálunk soha nem volt bömbi, ha öltözni kellett. Egyszer a hugom meg is jegyezte (nem sokkal azután hogy hazajöttünk a kórházból), hogy szeret majd öltözködni a kiscsaj. 4 hónapos volt amikor elmentem vele egy babaruha vásárba, ott mutattam neki 2 rucit és már akkor kiválasztotta melyik kell neki :lol:
Szóval nálunk egyáltalán nem kóros ám :wink:

Katica, örülök, hogy a tesódékkal minden rendben és remélem nemsokára te is uh képpel jössz hozzánk.

Mindjárt megáll a mosógépem, aztán megyünk (na hova megyünk) vásárolni :lol:

Puszi mindenkinek és kitartást a meleg percekben :roll:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Moni kisbabája, Ramóna Gerda tegnap éjjel 23:27 perckor megszületett 2700 grammal és 49 centivel!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Húú,ez aztán ügyes volt Moni!!!!!!Hatalmas gratula!!!!!!! Kép Mi meg még utolsónak tippeltünk a befutók közül! :oops:
Jó egészséget,és sok tejcsit Gerda babának,és anyukájának!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Először is hatalmas gratula Móninak!!!!!
Jó egészséget és boldogságot a kismanóhoz!!!!

Kép

(én sejtettem,hogy ő lesz a befutó,bár így utólag elég hülyén hangzik... :oops:...)

Robcsi

Na mentünk,vettünk,hát a kaja fele megmaradt :?.... De a játékok jók :).
Nem semmi,hogy Réka már 4 hónaposan válogatott :shock: Tényleg igazi nő :D!Meddig volt alvás? :wink:

Tontica

Hát persze,hogy bombanő leszel! :D De ha nem,az sem baj...majd csúszik a projekt egy kicsit :wink:!
Na csak nyugi,lesz nekem is még nagy hasam :D!
Az aggódást tényleg csak módjával :)!
Érdekes nálatok ez a suli -dolog...(legalább annyira,mint az EÜ :lol: ).Hát valakire szt amúgy is szükséged lesz 3 gyerek mellett,ha apátok nem sokat lesz otthon.Vagy azért,hogy Te menj Rate-ért,ő meg marad a babákkal otthon,mert így Te is kimozdulsz és Rate-nak is biztosan jól esik,ha Te mész érte :).Legalább is én így csinálnám valahogy :).

Kriszti

Nálunk vásárlási mánia nincs,igaz,bepakol a bevsásárló kocsiba a csaj mindent,de az öltözés :shock: ...anyumat simán falhoz állítja,mikor mit akar felvenni,akár ruha,akár cipő tekintetében.Na velem nem tud kibabrálni,mert én nem ijedek meg a hisztitől,anyum inkább enged neki .Akkor ezekt után számítsak a vásárlásra? :?

Katica

Gratu tesódéknak :).Nálunk anyum az elsőt tudta,mert volt egy kis ijedség lehetséges méhenkívüli terhesség miatt.Apumnak meg az orra alá toltuk a papírt,amikor már eldőlt,hogy minden rendben.nézegette,nem értette mi az,erre anyum közölte:"jaj,hát 9 mm-s az unokád" :D!
Anyósomék jól jártak,ők állandóan kérdezgették,mikor lesz már unoka.Aztán egyszer csak az újabb sablon-kérdésre megkapta: hát kb szeptemberben :)!Na akkor köpni nyleni nem tudott,de aztán nagyon örült :).
A másikat már le sem tudtam tagadni,mert szinte azonnal hánytam,meg minden....még nekem is meglepő volt :D!

Én meg megyek takarítani :)!

pusz

anyapoc

Anyapoc
Végülis ez a vásárlás úgy működik,és boci szemekkel megkérdezi:Megveszed nekem?Persze ha tényleg értelmetlen adolog,akkor nem,de általában igen a válasz. :oops: Azt is megérti viszont ha később kapja meg.Pl a babakocsit kinézte magának,hogy azt kéri a szülinapjára.Igen várja már mikor lesz,de nem hisztizik,hogy most rögtön.
A nagyszülők nálunk is engedékenyebbek! :D

Anyut tegnap hívtam fel,hogy unoka érkezik. :oops: A genetika előtt nem akartam,mert nagyon parázós,és rosszul van az izgalomtól.Azóta meg külföldön volt,és ki volt kapcsolva telefonja.Szóval tegnap megtudta,és legnagyobb meglepetésemre örült neki.De úgy szívből.Hát hihetetlen!Nem jellemző ez rá! :shock:

Robcsi
Na a ruhaválogatás nálunk is megy!Amúgy felnőtt módra.
:wink: Reggel viszont felveszi amit kirakok neki.Végülis mindent együtt vettünk,így mindet szereti! :D

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Moni: TISZTA SZIVEMBOL GRATULALOK!!! Nagyon, nagyon orulok hogy megerkezett Gerda, csudijo, jo gyors szules lehetett! :wink:
Csajok, ez a multkori hozzaszolasombol van: "En Monira tippelek!!!" Nem csalok, utana lehet nezni, hi-hi, mit nyertem? :lol:
Ezt Moninak:
Kép

Na, szerintem most jon Athiz! :D

Ez a vasarlas tema nagyon erdekes, mar ilyen kisgyerekkorban milyen csajosak es pasisak ezek a gyerekek, az enyem tojik ra hogy mikor milyen ruhat adok ra es vasarolni se szeret, probalni meg egyenesen utal! :lol:

Kriszti: csak most mondtad el Anyudnak? Az enyem verig sertodne az biztos, Neki be kellett szamolnom meg arrol is hogy mikor van peteeresem. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Na mindjárt gondoltam, hogy nem én leszek az első, aki megszül hármunk közül. Tutira én leszel lemaradva, és mondom, még vagy 9 hónapig hurcolászhatom a kölköt, mint egy zsebibabát Kanga néni. :(

Móni, nagyon gratulálok nektek, remélem, minden szépen zajott, és hogy sok tejcsikéd lesz Ramóna Gerda babának! Kép
Nem lett túl nagy a baba, de talán így könnyebben ment, viszont biztosan nagyon szép, úgyhogy ha lesz képecske róla, szeretném látni!

A vásárláshoz annyit, hogy nálunk Szili mindig is nagyon szeretett, igaz, egészen pici korától velünk jött az áruházakba, boltokba. De igazán olyan aranyos, mindig segít, nem nyafog szinte semmiért, mindennek örül, amit kap, legyen az bármilyen pici, jelentéktelen dolog is, úgyhogy szerencsés szülők vagyunk!

Katica, gratulálok a tesódéknak a szívecskéhez! Remélem, te is hamarosan beállsz a kismamik sorába!

Ne haragudjatok, de most csak ennyi telik tőlem, mert én is végigjártam a Tescot, iszonyúan fájt már a végén a köldököm, el is fáradtam, és most nagyon elkenődtem, de ígérem, nem kezdek most el nyafizni, inkább elnémulok... Puszi
Vendég

Moni!
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Junko!
:cry: :cry:

...továbbra is feszülten figyelek mindenkire ám! :)

Okr!
21-én?
:wink:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Moni!
Gratulálok! :D

Köszi a garatukat a hugimnak.
Anyapoc,
muris lehetett ahogy a nagypapi forgatta az uh. képet! :lol: Lehet nálunk is így kellene holnap....
(én szedem újra a clostyt jövőéten pénteken v. aztán hétfőn inszem nr.2.. :lol: )
katica_75

Sziasztok!

Moni, nagy-nagy gratula a kiscsajhoz! Erőt, egészséget az egész családnak!

Én most azt hiszem csak ennyi voltam, mert tegnap nem voltunk itthon és pakolni kell, hogy semmi se maradjon ki a poggyászból.

A jövő héten ha nagyon muszáj akkor szüljetek és vigyázzatok magatokra! Sokat fogok rátok gondolni :wink:

Pussz

Kép
Kép
robcsi03

Moni:
Tiszta szivbol gratulalok! :lol:

robcsi:
Nalam mar legalabb 4 hete C2111 a mehszaj, aztan megsem jelent semmit, mert dokim szerint meg megvarom mire visszajon jovo het utan a szabirol. :?

katica:
Drukkolok a masodik inszemhez! hugodnak meg gratulalok a szivecskehez! :lol:
nalunk semmi extra sztori, mert en nem is birtam ki, hogy ne mondjuk el azonnal az elso talalkozasnal. :) Mindenki nagyon orult.

athiz:
Na en abban nem vagyok biztos, hogy kettonk kozul ki szul elobb, de en most Rad tippelek. :roll:
Nalam ugyanis a tegnapi halalosan megerolteto hadmuvelet sem segitett semmit.
Voltunk 1,5 orat setalni a piacon anyukammal, aztan itthon hazimunkaztam fel napot es delutan ferjecskem es apukam nagy unszolasra osszerakta a pelenkazo szekrenyunket. :) Este ereztem piszkosul a derekam, a labam majd leszakadt, de semmi fajas, meg a joslok sem. :? Szoval nalam most inkabb a tulhuzas fenyeget mehszaj ide vagy oda. :?

Itt egy kep a csodas pelenakazonkrol. Imadok ranezni. :lol:
Kép

okr:
Hat en ki nem birtam volna eddig magamban tartani anyukam elott... Ennyire nem is latszik rajtad??? Azert orulok, hogy boldog o is.

Ez a belulrol kifele erdekes, mert nekem is azt mondtak, hogy elso gyereknel kivulrol befele, utana meg belulrol kifele :? Nekem amugy olyan mindegy, csak nyilna mar. Vicces, hogy fektetik az embert aggodalombol, aztan semmi, de semmi valtozas, amikor felkel :lol:

baratodildi

Ildi
Nagyon szép a pelenkázótok!!!!!!!Ügyesek voltak apáék,hogy így összerakták.
Nálunk is szinte minden bútor darabokban érkezett,de én ezt nagyon nem szeretem.Vhogy nem lesz olyan stabil,mintha gyárilag állítják össze! :wink:
Méhszáj:Mondtam én!!! :D :D :D Én pont így jártam,bár nem feküdtem egy percet sem,szóval ez nem azon múlt!

Anyuékkal mikor utoljára találkoztam még bő pólóban nem látszott,aztán meg 2 hétig külföldön volt,most meg majd észereveszi!Nem is kérdezte mikor szülök,de már sejti,hogy a nemét lehetne tudni...szal ismer! :lol:

Bali
De jó ,hogy írtál!Csak jöhetnél gyakrabban,és rólatok is várnánk a híreket!
A jövő hét még mindig nem tiszta,viszont 21 helyett 20-án vizsgázom.Még írok privit,ha letisztult a dolog,vagy telefonálok!

Robcsi
Most belegondoltam,hogy Te milyen bátor is vagy!Nagy pocakkal,kisgyerekkel,meg egy apával (aki mintha szintén gyerkőc lenne Kép )elmentek nyaralni.(apás dologban magunkból indultam ám ki)

Katica
Akkor ezek szt most nem sikerült :( :( Bízom benne a következő inszem már sikeres lesz!

Athiz
Mi most készülünk a Tescoba.Nem szeretek oda járni,de ilyenkor már más nincs nyitva :roll:
Gyanús,hogy ma még nem írtál!Csak nem szülsz???????????

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Okr, sajna még nem szülök. :roll:

BIldi, édi a delfines pelusozó! Nálatok is rábeszélés kell apának?

Robcsi, igazán jó időt fogtatok ki a nyaralásra! Mersz majd fürdeni? Én nem álltam meg, szerdán vettünk egy medencét, és bizony azóta minden nap füriztem benne, bár ma fáztam.

Bali, azért icipicit többet is írhatnál! De legalább néha "látunk". :wink:

Katica, akkor hajrá 2. inszem! Drukkolok!

Pusz mindenkinek
Vendég

Pocifotó:20 hét+ 5 napos! Kép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Krisz, te milyen vékony vagy! Jó neked! Nagyon szép a pocókád!
Vendég

Athiz:
Kisebb csaladi botrany volt hisztivel tetezve inkabb, mint rabeszeles. :oops: Apukam es a ferjecskem is meg akartak gyozni, hogy mennyire eleg lesz osszeszerelni, ha mar a korhazban vagyok, hogy addig se kelljen kerulgetni. :shock: Most mar persze orulnek, hogy tul vannak rajta es mennyire klassz helye van :lol:

okr:
Szep a pocifoto. Nagyon szepen kerekedik mar. :)

baratodildi

Na Ildi, akkor detto, mint nálunk! Apa ugyanígy vélekedik, hogy majd akkor összerakja a kiságyat, ha a kórházban leszek, és majd hogy Szili segít neki benne. Ez persze aranyos gondolat, de én már szeretném, ha itt állna a szobában, hogy lássam, hová is kerül majd a picinyem. A hiszti bár használna nálunk, inkább a hosszantartó nyúzás, a folyton kedvesen, de felemlegető stílus válik be mindig, addig mondogatom neki, míg megunja, és beadja a derekát. Ezek a pasik... :roll:
Vendég

helló Lányok!
Minden baba maradt még a helyén?!? Talán ebben a kánikulában jobb is nekik még ott bent...?...
Okr
Nagyon szép a pocid, és milyen szerencsés alkat vagy!

Na nálunk megvolt a nagy bejelentés :lol: . Apa fogott egy nagy halat és annak a képeit nézegettük, amikor a hugom előkapta az uh. képeit hogy neki is vannak érdekes képei ám.Apu kezébe nyomta -és mint Anyapocéknál- csak forgatta le-fel, és tök őszintén közölte hogy sajnos nem érti mi is ez? :lol: Teljesen elétzékenyült mikor megtudta hogy az első unokája első fotóit látja :lol:
katica_75

Hahó!

Újra itthon, épp csak beköszönök!

Móniéknak nagy-nagy gratula a kis Gerdához! :D

Okr! Szép a pocid nagyon! Hiába, aki vékony :wink:

Ildi! Igazad volt, hogy összeszereltetted :lol: Én augusztusig bírtam, hogy az uram nem rakta össze a bútorokat (okt. 5-re voltam kiírva :wink: ). De bele akartam pakolni mindent, ágyneműt, ruhákat kimosva, kivasalva, rá a baldachint, ahogy kell, hogy lássam, minden kész :wink: És amíg nem rakta össze őket, addig a ruhákat sem rendezgethettem :wink:

Többieknek holnap, jóccakát! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Húú,köszi csajok! Én meg olyan nagynak látom :oops:

Szirom:Gratula a 20. hetedhez!Jó időben bepakoltál anno Miksának! :D

Ildi,Athiz,Szirom,Robcsi,Tontica:Akkor most lássuk a Ti pocakjaitokat!
Természetesen a babavárók is dobhatnak egyet,később össze tudjuk legalább hasonlítani mennyit nőtt,Ja és Anyapocét is szívesen veszem,ha megmutatja! :lol:

Katica:
Jó lehetett a kép nézegetős! :D Mi Adát mutattuk meg így anyóséknak,és megkérdezték,hogy :"Mi ez?Csak nem epeköved van?" Gurultunk a nevetéstől! Kép

Athiz:Nálatok azért már időszerű a kuckókészítés!Nehogy meglepetés legyen,mikor hazamentek a babával,és nem találtok semmit! :wink:

KépKép

KépKép
okr

Helló!

A másik topicba tett fel egy lány Móni babájáról képet, csak gondoltam, felteszem nektek:

Kép

Szerintem nagyon szép baba! :D
Vendég

Igazán szép kisbaba!!!!!!Köszi Athiz,hogy megmutattad nekünk!!!!
Kép
Először azt hittem a Tiéd születtet meg éjszaka :oops:

KépKép

KépKép
okr

Athiz:
Koszi a kepet. Nagyon szep baba, szinte mosolyog a kepen! :lol:

Nalam semmi ujdonsag.

baratodildi

Most látom,Robcsit kihagytam a pocakos felsorolásból :oops: Nem tudom,hogyan történhetett,pedig itt járt a fejemben! :oops:
Akkor Robcsiról nyaralós,és pocakos képet kérünk!

Na csajok,most elutazunk egy kis időre.Pénteken,vagy hétvégén leszek újból.Addig szüljetek,nyaraljatok,meg írjatok sokat!!!! :D
Kedden genetika (remélem utolsó alkalom),szerdán vizsga.Majd gondoljatok ránk! Kép

Bali:Felhívlak majd,mert úgy néz ki szerdán,és csütörtökön is Nyíregyen leszünk.Majd egyeztetünk!

KépKép

KépKép
okr

Most látom,Robcsit kihagytam a pocakos felsorolásból :oops: Nem tudom,hogyan történhetett,pedig itt járt a fejemben! :oops:
Akkor Robcsiról nyaralós,és pocakos képet kérünk!

Na csajok,most elutazunk egy kis időre.Pénteken,vagy hétvégén leszek újból.Addig szüljetek,nyaraljatok,meg írjatok sokat!!!! :D
Kedden genetika (remélem utolsó alkalom),szerdán vizsga.Majd gondoljatok ránk! Kép

Bali:Felhívlak majd,mert úgy néz ki szerdán,és csütörtökön is Nyíregyen leszünk.Majd egyeztetünk!

KépKép

KépKép
okr

Na ez hogy lehet,hogy 2X küldte el??????????????????? :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Húha, most nagyon megcsappanunk akkor, ha mindenki elutazik, meg lebabázik, meg ilyenek.

Na mindegy, azért megírom, hátha valaki azért benézeget ide, hogy most voltam dokinál, 1 ujjnyira nyitva a méhszájam, és szerdára be akart rendelni a kórházba. Végülis abban egyeztünk meg, ha kedden és/vagy szerdán jönnek jóslófájások, akkor szerdán be kéne baktatnom hozzá, mert azt mondta, mivel előzőleg 4,5 óra alatt megszültem, valószínűleg ez is hamar meglesz. Hát kíváncsi vagyok. Kicsit fáj a vizsgálat óta a pocim, nem tudom.

Na cupp, jók legyetek!
Vendég

Athiz:
Huuu izgalmas! Miert pont szerdan??? Holnap meg csak kedd, a kiiras meg meg csak 12 nap mulva esedekes, meginditani meg ugy tudom csak 2 het tulhordasnal szoktak... Vagy vannak konkret fajasok, ami miatt ugy gondolja szulni fogsz? Huuu izgalmas nagyon!!!!
:roll: :D :D :D

okr:
holnapra drukkolok, de ugyis minden rendben lesz!

baratodildi

Okr, gondolok rátok+++++++++++++++++++++++++

Ildi, dunsztom nincs, miért pont szerda, meg nem is nagyon értem én sem, miért kell akkor bemennem, de mindegy, majd elválik. Lehet, hogy ő többet tud, mint én? :shock:

Drukkl neked is, hogy hamar kibújjon a bébid, már ha ezt szeretnéd!

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Én is vizsgáztam ma egyet,már csak 1 van hátra ( :):):):)).
A suliból viszont fél 8-kor jöttem el,addig érettségi előkészítés,segítettem a kollégnak megcsinálni az érettségi beosztását stb.És még nem végeztem,holnap megyek korán lapot pecsételni a vizsgára,plusz elő kell készítenem a kísérleteimet,össze kell szednem még a határozandó növényeket... :? Szl reggel még lesz mit tennem,aztán jöhetnek a vizsgázók :D!

Kriszti

Pocifotó szenzációs :D:D:D!Nagyon kis csinike vagy :).
Drukk a vizsgára :).Anyud jól meglepődhetett :).Viszont örülök,hogy örülsz annak,hogy ő örül :roll:... :).... :lol:
Balit pusszantom :D!

Athiz

Ebből szerdán bébi lesz :D!Jól megturkált a doki,aztán hadd jöjjön :).Már nem sokat kell kibírnod :D!

Bildi

Tök jó a pelenkázó :).Még jó,hogy azért időben össze lett rakva :).
Bár én Villőnél az elején szinte nem is használtam,egyszerűbb volt az ágyon pelenkázni :roll:.....

Katica

Drukk az inszemhez :).Egyébként apum nem UH képet kapott,hanem nálunk adnak első UH-nál(adtak) egy olyan kis könyvecskét,amiben az adatok benne vannak és abban volt,hogy a petezsák 9 mm...na forgatta azt ő összevissza és aztán mondta anyum :).De a képpel is jó lehetett :wink:!
Anyósom egyébként baromira elképedtem a 4D-s képektől,mondta is,hogy marha jó,még meg sem szültetett a gyerek és már fénykép van róla :shock: ....

Móni-bébi nagyon cukkki :).

És akkor Kriszti kérésére.... pocakfotó 2+0-n :mrgreen:

Kép

anyapoc

Hmmm...Kriszti,nem hagytad ki Robcsit... :roll:

anyapoc

Húúúúúúúúúú, itt minjárt 2 baba lesz, Azhiz és Ildi finishben:D :wink:

Robcsi
neked sincs már sok vissza :P

Okr
hát most irigy :oops: nemrégiben nekem is ilyen szép lapos hasam volt, de a pocakra is irigy :wink:

Tontica
anyu pont tegnap mondta, hogy hallott vagy olvasott olyat, hogy majd itt is bevezetik esetleg a sziesztát, mert lassan mediterrán ország leszünk :shock:

nekem ma reggel zutty, 1 cn. Apa holnap megy hormoneredményért.

Kép
gaby25

Helló!

Anyapoc, ez aztán a szép pocika! Ha megszülök, és lefogyok, nekem már akkor sem lehet ilyen többé, hacsak nem megyek plasztikáztatni (persze arra nem lesz lóvé). :roll: Mi az, hogy 2+0? Lehet, hogy már nem úgy fog az agyam, de ezt most nem értem. :lol:

Gaby, a fene ezt a büdös cikluskezdést! Inkább maradna ott, ahol van!!!!
Szurok a jó hormoneredményért, meg hogy végre bebabásodj!

Nekem fájdogál a hasim, meg a derekam, de amúgy semmi. Olyan furi érzésem van, mint mikor meg akart jönni anno, a vérnyomimmal sem vagyok kibékülve, bár nem mértem, csak érzem, hogy nagyon nem stimm, valszeg alacsony. Már hívtam a páromat, hogy legyen felkészülve, hátha lesz valami.

Pusz
Vendég

Athiz drága drukkhegyek szállnak feléd!
Vendég

Athiz:
Drukkolok, lehet tenyleg a doki vizsgalata rasegit a szulesre :)

Anyapoc:
Nagyon klassz kep peteereskor :) Hat ilyen pocim nekem sem lesz, de 2 gyerkoc utan nem is sok mindenki buszkelkedhet ilyennel az tuti.

Nalam semmi uj, joslofajasok este is es ejjel is, reggelre meg meg eppen csak egy mini babamocoraszas jutott.

baratodildi

Sziasztok!

Na, gyorsan irok mielott levetem magam a heverore mert hulla vagyok ma.

Latom sehol semmi Athiznal es BIldinel! De nagyon varom az sms-t Athiz! :D
Az 1 cm. az mar valami!

Kriszti nagyon aranyos a pocid es tenyleg milyen szep, vekonyka vagy! Jo Neked! :lol:

Anyapoc a Te pocid meg igazi bombapoci, nekem ilyen soha nem volt es soha nem is lesz es tok jo a miniszoknya, igy tanitasz? :shock: :lol:

Moni nem tudom olvasod-e de GYONYORU babad van, tenyleg nagyon szep, formas baba, latod erdemes volt ennyit varni! :D

Az en pocim, (a fejemet ne nezzetek :? :roll: )
Kép Egyre jobban kezdek hasonlitani Anyumra! (hiaba, oregszem) :shock: :lol:

Rateval hetvegen lent voltunk a parton:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

anak írom, aki ismeri a problémámat :wink:
apa kiskatonaeredménye határozottan jobb, mint eddig :D a sok vitamin amit beletömtem :wink: na meg szerintem számított az is, hogy nem vittük a cucccost, hanem helyben csapolás volt :lol: és 20 perc múlva már kuksizták is. Szóval...
30M/ml ; 25% jól mozgó, ésképzeljétek 51% normál szerkezet :D
érdekes, hogy két helyen 3-5 % volt csak normál :shock: mindkét helyre vitte az anygot, magándokinál ott produkált, és akkor az is azt írta, hogy normálarányban van. Ki érti ezt :?: :roll: viszont másnap most is 0% mozog :( és menyiség csak 1 ml, ami kevés
Papírra az van írva, hogy Asthenozoospermia - azaz kevés mozgó spermium. 4-ből 2* OAT szindróma volt - mindhárom paraméter eltér a normálistól :roll: elvileg inszemre még ez sem jó, főleg mivel másnap nem mozog semmi. De majd spontán elkapjuk a grabancát a lombik előtt :lol:
holnap megtudjuk a hormoneredményt is.

Kép
gaby25

Sziasztok!

Én nemrég értem haza a suliból,ma reggel 7 óta nyomtam,kb 4kor befejeztük a feleltetést és azóta a biziket írtam :?....Hát iylen dög melegbe ez szörnyű.Pedig maguk a vizsgáztató termek klimatizáltak(idén kaptunk klímát),de máshol :?....

A gyerekek ügyesek voltak,de a végén nagyon elfáradtak...És képzeljétek,amikor most jöttem haza, a kocsim szélvédőjén üzenet várt egy kis papíron,megköszönte 3 fiú a mai napot :).

Most elmegyek a barinémmal vacsizni,aztán nekiugrok a tanulásnak :?....

Köszi a pocidicséreteket,nagyon aranyosak vagytok :oops: :oops: ...akkor mégiscsak szerencsés alkat vagyok,nekem mindkét gyerkőc után hamar rendeződött a hasam,pedig 20 kg-ot híztam velük :roll:...

Athiz

Óóó,ez már lassan az lesz :wink:!Szt holnap Te már simán babázol :)!
A 2+0 úgy értendő,ahogy Bildi írta :wink:ugye az utolsó mensitől számítod a terhességet,tehát én pont középidőben vagyok a ciklusban :D!Nem tudtam kihagyni ezt a poént :).

Bildi

Te sem húzod már sokáig,ha ilyen sok a jóslód :).Jujj,de izgi lesz :).Csak kifogy a topik :?...mert a friss babások tuti nem jönnek gyakran :(.

Tontica

Neked is jó a pocifotód :).Jó nagy már a hasad :).Rate meg nagyon édi a nagy homokban.Nektek legalább nem kell homokozót keresni a parton :D!
Ahhh,dehogy így tanítok :lol: ,gondolod,abból lenne tanulás? :D Bár a gyerekek,amit el akarnak képzelni,azt el is tudják...enélkül is :roll:.Lassan amúgy sem én leszek a legfiatalabb,van jópár csini,fiatal tanárnéni,szt ők menőbbek :lol: .Azért a suliban konszolidáltabb vagyok :?.... De itthon NŐ :D:D:D!

Na ennyi voltam,mert hulla vagyok és farkaséhes,majd holnap is bekukkantok,hátha lesz vmi jó hír :)!

Puszika és kitartás!!!!

anyapoc

Athiz! +++++++++++++++++++++++++++++++

Baratodildi! +++++++++++++++++++++++++++

Tontica szép pocak! :lol:

Anyapoc! 2 gyerek után ilyen alakkal nem semmi! Jó neked! Vagy inkább a párodnak? :lol:

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?