Új privát üzeneted érkezett!

Melinda!

Ez szenzációs!!!!! :D
Csak gratulálni tudok, és vigyázz magatokra!!!!!

Kép
mók

Meli! Micsoda hírek!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Jesszusom, hát ez csodálatos!!! :lol: :lol: :lol: Halk-ordítós gratula!!! :lol:Millió ölelés nektek!
Veled számolom a napokat péntekig!!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Meli!

Hajrá!
Ugye, hogy ugye? :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

[quote]E írta:lküldve: 2010 Július 13 Kedd - 23:45

--------------------------------------------------------------------------------

Tuti, hogy nem, bár ki tudja!
Tesztelni mondjuk tuti nem fogok, csak ha a nyaralás végéig nem jön meg, és az augusztus 1.!De tuti megjön!
--------------------------------------------------------------------------------
Meli

:D

rambóka

Köszi Lányok!

Rambóka,
szerintem Te egy boszorkány vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

meli: gratulálok
horibol

melinda

nagyon nagyon örülök,végre :) :) :) és hozzád is kis meglepiként érkezett a pici,ez annyira jó :)

nekem 5 hetesen volt 6mm-es petezsákom :) te mennyi idős vagy kb?

nagyon megérdemeltétek már ezt a pici kis drágaságot és a vita ellenére,amit már elfelejtettem,nagyon sok boldgoságot és gyönyörű kismamaságot kivánok neked :) :) :)

és ha már jó hirek,tegnap óta érzem a picikémet mozogni,annyira hihetetlen,de jó érzés,még most sem hiszem el :) :) :) tegnap délután óta éreztem valami fura kis rezgéseket alul a hasamban,de akkor még nem vettem komolyan,de aztán jöttek a következők és azóta is folyamatosan csinálja,úgy imádom :) :) :) :)
nem irtam mostanában babás témában,de ezt muszáj volt :) :)

KépKép
bettike83

sziasztok.

Meli,fogadd hatalmas gratulaciom,ugye mostmar hiszel a csodakban? :lol: :lol: nagyon orulok.. :lol:

Kép
monyo83

Meli, ez aztán a CSODA! :) :) :) :) Pihi, pihi és pihi!

Xtina, a hármas kezeléssel jó úton vagy, csak így tovább.

Velünk minden renden. :)
mókica

Meliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Csak belédbeszéltük azt a + tesztet!!!! :wink: De jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!Elmondhatatlanul örülök nektek!!!!
Alig vártam,hogy gyere már!
Lám,lám,veled is megtörtént a CSODA!!!!
És lányok!Mindenkivel megfog!!!!
zazzy

Mókica, én is ebben reménykedem... köszi

Meli, ismeretlenül is gratulálok, közben visszaolvastam pár oldalt, és olyan jó látni, hogy mennyi csoda történik! Drukkok!!! +++++++++

A receptekhez is benéztem, korábban kellett volna, most szenvedtem egy hatalmasat a tk rozslisztes palacsintával, ha előbb olvasom, hogy ti fehérlisztet is adtok a legtöbb recepthez, akkor talán nem ragacsozok annyit... de sebaj, így jártam, most már okosabb leszek :).

Kép
xtina75

Sziasztok!

Na, kicsit visszaolvastam, kivel mi történt az elmúlt 2hétben!

Eclipse,
örülök, hogy megdicsért a doktornő! :D Csak így tovább!
Nekem tuti többször is kell majd terhelés, előre érzem.....De nem bánom! :P
Szoptatás után milyen gyógyszermódosításra gondolt a doktornő?Nem mondta?

Nanicke,
örülök, hogy kezd helyreállni a ciklusod!Ez a progi szint szerintem is szép, csak azt nem értem, hogy miért ilyen rövid mégis a luteális fázisod(pé utáni 14-16nap kellene, hogy elteljen, mire megjön piri).
Kerestél nőgyógyászt egyébként magadnak?Vagy még vársz vele?
Fogyás hogy megy? :wink:

Etike,
azért én nem mondanám azt, hogy ezek az eredmények teljesen jók....... :?
TSH szerintem magas, És az LH/FSH arány sem 1/1-hez!
És szerintem a 2órás terheléses cukid is lehetne kicsit alacsonyabb, de mondjuk az nem olyan gáz!
Ja, és az inzulinra azt mondta a doki, hogy tökéletes?Ezt csak akkor mondhatta volna szerintem, ha terhelés is van, mert nekem is hasonló volt az éhgyomri inzulinom, a terhelt meg 100fölött volt!
Persze nem akarlak ám kiogtatni, csak a saját véleményemet, tapasztalatomat írom le!

Juli,
azért szerintem az nem állja meg a helyét, hogy aki nem pcos, annak nem árthat a closty.Egyik barátnőmet uhu követés mellett clostyzták, nem pcos, de fél petefészke bánta!Tehát nemcsak a pco-nál lehet túlstimu.
Persze ezt csak a teljesség érdekében jegyeztem meg!

Ja, és én nagyon hiszek benne, hogy closty nélkül is lehet babásodni! :wink: Lehet, hogy több évi 3as kezelés kell hozzá, de azért lehet! :wink:
Van rá jópár példa!

Horibol,
uhura nem tudsz elmenni valamikor?
Ha tényleg nem akar odaérni vérnéni, akkor én a Te helyedben beszedném a gyogyit, de csak akkor, ha tuti nincs baba!
Egyébként Tűű-t énsem ismerem személyesen, de aki profi, az megmondja tényleg a sokadik napi hormonsorból is a tutit!Ja, és úgyis csak az LH ésFSH hormon miatt kellene 3.napi hormon, a többi ígyis hiteles eredményt fog adni, mert azok ciklustól függetlenek!Legalábbis én így tudom(jó, természetesen a progi nem 8) )

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Xtina,
üdv köztünk, mielőbbi babásodást kívánok Neked!
A 3as kezeléssel jó úton haladsz, az tuti!
Ciklusaid hogy alakulnak?Van pé-d?
Endóval csinálnak valamit?Ajánlottak valamilyen kezelést?

Bettike,
fogalmam sincs, hogy hány hetes lehetek, nem tudjuk, hogy mikor hoztuk össze! :oops: :oops: :oops: Valamikor július első hetében szerintem.....De ezt csak a Jóisten tudja!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli,

Ciklusaim: 29-37 naposak, PÉ-m 2. hónapja van, rám is rám tukmálták múlt hónapban a clostit (1x1 csak) - a nem megbízható progeszteron-szint miatt... Na, lett is 3 petém :shock: :shock: Még sem jött össze, aztán elment Arnold nyaralni, és nem volt kitől megkérdezni, hogyan tovább, én meg nem szedtem be... Nem is fogom eztán. Ezt leszámítva tök jó dokinak tartom, remélem, eztán sem fogja erőltetni, és akkor maradhatunk 'barátságban'.

Csináltattam most újra egy 3. napi hormontáblát:
TSH 2.1
FSH 6.4
LH 8.3 (nem 1:1, de 1:1.29, volt már nekem 1:2.66, szóval legalább jobb, mint régen)
E2 142
Progi 3.1
Prolaktin 397 mIU/l
Teszto 2.43 nmol/l
SHBG 97 nmol/l

Az inzulinomat szept közepén kell újra nézetnem, ez ilyen volt:
Glucose terhelés 0 perc febr 6.08, május 5.40 mmol/l
Glucose terhelés 120perc febr 6.17 május 6.31 mmol/l
Insulin terh 0 perc febr 20.19 május 10.79 mIU/l
Insulin terh 120 perc febr 53.64 május 66.53 mIU/l

Endó: júniusban a Jánosban leszedték a méhsövényem, akkor mondta a doki, hogy próbálkozzunk 3 hónapot és majd ha nem jön össze, megcsinálják a lapart. Nagyon nem fűlik hozzá a fogam, de ha kell, kell.

Kép
xtina75

melinda!
gratulálok :)
mindig is a szívem csücske voltál... téged tekintettelek zebrapáromnak ;)

[quote]a írta:zért szerintem az nem állja meg a helyét, hogy aki nem pcos, annak nem árthat a closty.

b.melyik gyógyszer árthat. az antibiotikum pl álhártyás colitist okoz... akkor ne is szedjük többé... a cataflam szintén kikezdheti a gyomor és bélnyálkahártyát az arra érzékenyeknél... ne használjuk...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

xtina!
a hormonok OK (nem 1:1 arány kell, hanem a körüli :)) nekem a prolaktinod kicsit magasnak tűnik... de sajnos a különböző mértékegységekkel nem nagyon igazodom ki.
az insulinod magas... már az éhomi is...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Xtina,
azért ezek a cukik, meg inzulinok javulgatnak, csak sajna lassan, az ember jobban örülne, ha minden egyből rendbe jönne! :D
Az éhgyomri inzulinod szépen csökkent, megy ez majd még lejjebb is!
Sajnálom az endót, nem egy kellemes betegség, de sajnos sokmindennel meg kell küzdenie az embernek az életben! :?
Kívánom, hogy ne legyen szükség a laparra!
Prolactin egy kicsit nekem is magasabbnak tűnik, de mint tudjuk, ez stresszhormon, úgyhogy az emelkedett adrenalintól is lehet magasabb.
Tesztód is lehetne kicsit kevesebb!

Juli,
köszike! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Julcsi,

Igen, sajna az inzulin az car, de legalább az éhomi javult. A terhelt meg rosszabb lett, Rencz szerint ez így szokott lenni az elején. Kíváncsi leszek a szeptemberi értékekre. A májusi előtt bevallom, volt, hogy bűnöztem, de amikor láttam az eredményt, azóta kemény(ebb) vagyok sokkal. Nem mondom, hogy nem bűnözöm, de már csak nagyon ritkán.

A prolaktin az 397 mIU/l, a papíron a referenciatartomány 102 - 496. A doki jónak találta... ennyit tudok. Próbáltam okosodni, és átváltani valahogy, de minden labor más.

Próbáltam visszaolvasgatni, nem tudom, volt-e már..., tudod már a bébid nemét?

Kép
xtina75

Meli,

A hormonoknak, inzulinnak adok még időt, és hátha az idő, a fogyás és a met megoldja.

Drukkolok péntekre a dübdübdüb... szívhang miatt! 8)

Kép
xtina75

xtina!
ha ez a ref.tartomány, akkor biztos jó... bár nem én vagyok az egyetlen (mondjuk asszem itt igen), aki normál prl-re bromót kapott...

kisfiam lesz :) már 12hetesen terpesztett a dokibácsinak egy nagyot... bár én mindig tudtam, hogy kukis fog odabent lakni :lol:
igaz, a mama reménykedett, hogy a 20hetes uh-ig csak leszárad :lol: de most már kezd megbarátkozni a gondolattal :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Melinda!
Tiszta szívből örülök a szép kis petezsákocskádnak. Egyszerűen felfoghatatlan, kis Hudini ez a babó. Hogy tudta magát átvarázsolni az elzárt petevezetékeken?
Még én se térek magamhoz. Gondolom ti se.
Péntekre óriási drukk.
Pajzsmirigy gyógyidat meg kellett emelni?

Julcsi!
Tényleg kisfiú a babóca? Nagyon jó! Mindig is fiúcskát szerettél volna.

Xtina!
Üdv a klubban!

Betti!
Örülök a mocorgi babónak!
franci

Julcsi!
Anyukám is megijedt mikor megtudta fiam lesz. Félt hogy mit fog egy fiúval kezdeni.
Nálunk fiú csak betelepült volt előtte a családban.
Most meg anyukám a Gergő legnagyobb kényeztetője.
franci

franci!
anyukám szemszögéből ugyanez a felállás... "de hogy fogom tisztába tenni???" hát -mondom- ugyanúgy...

egyébként nem favorizáltam a fiút... de eszembe sem jutott soha, hogy az első babám kislány is lehet... ez csak megérzés... egy csajszinak is örültem volna legalább ennyire :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Meli,
egyszer mondtad régen, hogy apa katonáinak csákányt is kéne vinniük a petécskédhez az elzárt pv miatt... vittek!!!!!!

Abban maradtunk a doktornővel, hogy ha a szoptatás alatt híznék, akkor újra Meforal, ha tartom a súlyomat vagy fogyok, akkor Avandia, Avandamet vagy Eucrasin (ez utóbbi nevére nem emlékszem pontosan).

Juli,
nagy gratula a kisfiúhoz, ha eddig elmulasztottam volna! :D

Bettike,
örülök a mocorgó babónak! :D

Xtina,
üdv itt.
- Én is Rencz doktornőhöz járok, és nagyon meg vagyok elégedve (eredmény itt rugdalózik a pociban)
- Arnold dokival viszont nagyon nem voltam megelégedve.
- Én is Kriszti vagyok :wink:
- Az eredményeidhez többet nem is tudnék hozzátenni, a 3-as kezeléssel biztosan jó úton jársz.
Szép napot!

Eclipse
eclipse
Budapest

meli: sajnos uhu biztos nem lesz és a gyógyít se fogom beszedni mert elszámoltam magam. Jövőhét végén megyünk haza reményeim szerint két hétre így otthonról megyek pestre is így, ha addig nem jön meg akkor legkésőbb jövőhét szerdán elmegyek vérvételre. Gondolkodom nagyon egy magán uhun mert itt 2 perc alatt lerendezik az embert. A nőgyógyászom mondta hogy szeretné megnézni a vakbeles zárójelentésem elkértem és kiderült hogy hashártya gyulladásom is volt illetve már kivolt lyukadva helyenként és valami serosus folyadékgyülemet a Douglasból távolitottak el a sebet pedig rétegesen zárták. Ezeket pl senki nem közölte velünk. A zárójentésen az szerepel hogy APPENDICTIS ACUTA GANGRAENOSA, PERITONITIS CIRCUMSCRIPTA. Kíváncsi leszek mit szol hozzá. Bocs hogy hosszú voltam.
horibol

Julcsi,

Kisfiú...! Szuper! Meg kell mondjam, a kiscsajokkal nekem is több tapasztalatom van - sokat bébiszitterkedtem, de szinte csak lánykákkal. De majd megtanulom, ha egyszer odakerülök.

Franci, mi napra pontosan ugyanannyi ideje próbálkozunk... bár mi elsővel, ti tesóval...

Eclipse, Arnoldnál vannak dolgok, amit nem értek (pl closti), de egyébként ő eddig a legalaposabb, legtürelmesebb, akivel találkoztam. UH-követés, tüszőrepi - ma is megyek petekukkolásra, úgy tűnik, korábban volt PÉ-m, talán ma meg is kapom a szurit. Ha elfogadja azt, hogy továbbra sem akarom a clostit, maradok nála, meg az igazság az, hogy nem is ismerek olyan dokit, aki a PCO-t is komolyan veszi, és normális is. Tudsz esetleg ajánlani valakit? (Akár priviben)

És köszi a kedves fogadtatást! :)

Kriszti

Kép
xtina75

Julcsi!
A fiúk felfele pisilnek. :lol:

Xtina!
Kb-ra írtam augusztus 1-jét.
Én is kedvelem Arnoldot, jó mert rendes és szerintem alapos. És nagyon jó mert mindent elmagyaráz.
És én is Kriszti vagyok. :D
franci

Xtina,
sajnos annyira nincs tippem, hogy miután én 2009 aug. után nem mentem többet vissza Arnoldhoz, nem is kerestem több nőgyógyászt, magyarul lecartam, és azóta csak a kerületi szakrendelőben voltam. Pcos-sal kapcsolatban több dolgom nem volt, január végén jött a babó spontán, azóta is ott vagyok terhesgondozáson.

Arnoldra amiatt haragudtam meg, mert nőgyógyász létére úgy megszakértette a páromat, hogy amiatt ment el egy csomó időnk, amit azóta se sikerült megbocsátanom. Ez itt már unalmas téma, mert többször előhoztam, ez a vesszőparipám sajnos :(
Rajtunk nem nőgyógyász segített, hanem rajtam Rencz Rita és a 3-as kezelés, apán meg egy profi urológus.

Eclipse
eclipse
Budapest

Meli: Szivbol gratulalok! kis kornyezetvaltozas kellett nektek ugy latszik :)

eclipse: eucreas a gyogyszer neve, en szedtem vagy 1 hetig mert akkor derult ki a baba.

csibucrol valami hir?

Kép
deepgirl

julcsi

gratula a kisfiúhoz :) és te tényleg tudtad,tök jó :)

köszönöm lányok :)

nálam a prolaktin ilyen mértékegységben volt 586,ezt elég soknak találta a doki,2 havi brom szedés után lement 206ra,doki is csak nézett h a fenébe ment le ilyen gyorsan,asszem 2.5 doboz bromot szedtem be,de csak napi 2*negyedet.és igy is használt.

tina

neked végülis nem sok a prolaktin de még megugirhat,de reméljük nem.

KépKép
bettike83

eclipse,
Nálunk nem csak a PCO van, ezért a 3-as kezelés önmagában nem elég. Hálistennek a méhsövény megoldva, de még ott az endó. Viszont apa rendben van. Valami jó is van ebben a történetben, ha már én ilyen problémás vagyok...

betti, a prolaktin lehet, hogy a clostitól ugrott meg nekem.. (múlt hónapban szedtem, lehet ez valami utóhatás) Lehet, hogy rácsekkoltatok 1-2 ciklus múlva. Régebben többször is mérték ng/dl-ben, akkor 16 és 22 között mozgott, és 25 alatt jó.

Kép
xtina75

sziasztok lányok, jövő hétfőn megyek a dokimhoz, addig is érdekelne mi a "szokás". 3x500 Merckformint szedek lassan másfél éve és "beütött" egy spontán terhesség 6 inszem után :lol:
Ma 5+5 nél azt mondta a doki, hogy vegyem vissza 2x500-ra a Merckot. Ti hogy csináltátok? Mit mondanak a dokik? El lehet hagyni a 3. hónapra? Végig kell szedni?

köszi,
egy zugolvasótok 8)
kpn

Szia Kpn!
Nagyon örülök a spontán babának.
Nekem a Mensmentisben azt mondták hogy a 10. héttől kell csökkenteni és a 12. hétre kell elhagyni a metet.
A 13. héten ott csinálnak egy vércukor vizsgálatot is.
Majd számolj be, hogy mi volt a dokinál.
franci

Sziasztok! CSak villámbekukk:

kpn: csak ugyanazt tudnám leírni amit franci is leírt, 10. héten feleztették velem az adagot, majd a 12. héten elhagyatták a metet...

deepgirl: egyben vagyunk, jól vagyunk, holnap megyünk a 2. NST vizsgálatra :D Még várom a pelenkázó komódot, ami elvileg a héten érkezik, remélem manóm is bent marad amíg a szoba el nem készül véglegesen. Ti hogy vagytok? Megy az idő, Nektek sincs sok hátra 8)

xtina: üdv itt is :!: Én is Arnold páciense vagyok/voltam/leszek. Novemberben tőlem megkérdezte hogy kérek-e clostit, de nem erőltette. Decemberben ++++ tesztünk lett spontán és bár ezt már itt többször kitárgyaltuk a lányokkal, meggyőződésem hogy mi neki köszönhetjük manónkat. Ha ő nem javasolja a progeszteron injekciókat (2x fenyegető vetélés miatt) akkor lehet hogy most nem várjuk 3 héten belül a kislányunk születését. Ugyanakkor volt olyan doki is, aki azt mondta, hogy szerinte elég lett volna az utro lóadagban.
Eclipse-szel már kitárgyaltuk anno, hogy koraterhességben elég kemény kiadásokat ró az emberre a heti konzi és a rendszeres progiszint-mérés a MM-ben, van aki ezt bevállalja, van aki nem tudja... Mindenesetre megértem eclipse-t, hogy nem mentek vissza a történtek után :roll:
Prolactinról: nekem 618 volt tavaly júniusban, októberre lecsökkent 566-ra, de semmilyen gyógyszert nem szedtem rá (Tűű szerint másodlagos hiperprolactinaemia, ami szépen helyrerázódik a 3mas kezelés hatására). December elején ahogy már írtam is: spontán teherbe estem.
Magánvéleményem, de szerintem Arnold nagyon jó orvos, nála jó kezekben vagy :)
Vendég

Csibus!
Szülni kinél fogsz?
Meddig jártál Arnoldhoz?
franci

köszi szépen!
kpn

franci: megírom a doki nevét priviben akinél szülök majd ;) Arnoldhoz a 12. hétog jártam, utána átadott a mostani dokimnak.
Vendég

kpn

Gratulálok a spontán babához :) azt hiszem most nagy lehet a boldogság :) vigyázz magatokra :)

KépKép
bettike83

csibuc, kitartást az utolsó hetekre!

Szerintem ezek után nekem sem fogja erőltetni a clostit Arnold, most jöttem meg tőle, spontán peteérésem van, csak még nőnie kell kicsit --- 12 mm a domináns tüsző. Csüt megyek újra. Pénz-pénz a ciklusfigyelés, a teherbeesés, megtartás, a koraterhesség, de az egy helyben toporgást már nem bírtam. Inkább legyen meg minden, ami kell, fizetek (persze milliomos nem vagyok), ha kell, csak haladjunk. Majd spórolunk máson, valahogy megoldjuk.

Kép
xtina75

xtina: köszönöm. Egyébként egyet értünk, mi is ugyanígy álltunk a kérdéshez. Amúgy nagyn csodállak a pozitív hozzáállásod miatt, tényleg le a kalappal! 8)
Vendég

[quote="franci"]A írta:franci fiúk felfele pisilnek. :lol:

azt hittem ez attól függ, hogy merre csapjuk pelenkázás közben a fütyköst :lol:

kpn!
nahát!!! gratulálok :)
én a metet néhány nappal korábban abbahagytam, mint ahogy a prücsök készült :) orvosi utasításra... de amúgy sem használt.
tesóm (és még sokan mások) szedte a szülés napjáig... sokan abbahagyják a 12. hét után... de olyat még nem nagyon hallottam, hogy csak csökkentik a dózist :o

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Csibuc, köszi. Nem szabad negatívnak lenni. Tudom, néha nagyon nehéz, én is voltam a gödör mélyén, amikor az is fájt, hogy más mosolyogni merészel :oops: , a kismamákat meg egyenesen utáltam :evil: , főleg azokat, akik csak megfogják a kilincset és máris terhesek lesznek :D 8) Aztán elmúlt. Itt a babaneten rengeteg a + példa, és ez baromi jó!!! Amikor a múlt hónapban a 3 pete ellenére sem sikerült, másnap olvastam az egyik topikon, hogy bridgetnek sikerült, neki, akinek 1%-ot adtak a dokik!!! Hát akkor én mit rinyáljak?! :) :)
xtina75

Sziasztok!

Bocsi, csak egy percem van, dolgozom ma is, meg megyek holnap is.Bár nehezen bírom, nagyon fáradt vagyok!

Kpn,
mindenki másként mondja!
Van,aki arra esküszik, hogy abba kell hagyni, van, aki arra, hogy szedni kell végig!Én mondjuk tuti, hogy a szülésig szedni fogom, mert nagyon tartok a terhességi diabétesztől!

Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Kpn!
Gratulálok! :D
Ha zugolvasó vagy :wink: akkor olvastál példákat erre is, arra is.
Mostani kismamijainknál többen is küzdenek a GDM-mel,akik abbahagyták. :(
Én nem mertem annó,de nekem javasolta is a doki a szedését(MM-es)26.hétig,utána meg én nem mertem abbahagyni,volt itthon,így szedtem végig,semmi gondom nem volt(persze figyelni kellett a kajálásra,és ellenőrizni a cukrot).
12.heti terhelés fontos nagyon!Nekem amiatt kellett tovább szedni,mert nem lett jó.12.hétig amúgyis javasolják már,vetélés elkerülése miatt.

Juli!
Nekem is csökkentenem kellett.Terhesség előtt nem sokkal emeltünk 3x850-re,a 12.heti terhelés nem lett vészes,de jó sem,viszont a doktornő azt mondta,2x850 bőven elég.Ennyit szedtem végig.Csak a vége felé feleztem az estit,és délben vettem be felet,mert az ebéd utáni cukromnak hiányzott a met :roll:
zazzy

zazzy!
ez nekem kimaradt :o
tényleg nem láttam még sehol olyat, hogy csak csökkentik... vagy maradt a dózis, vagy az 1. trimeszter után el lett hagyva...
de akkor ezek szerint ez is megoldás.

mondjuk nekem mindegy... én ugye mire kiderült a babó már nem szedhettem... és hogy kísértésbe ne essek, el is ajándékoztam a maradékot :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

kedves -j-, gondolom az lesz a megoldás, hogy leépítjük, ha már elkezdtük csökkenteni. azt hiszem szívesen szedném akár végig, mert különösebben a mellékhatásait nem szenvedtem meg, de a doktornő szava lesz a döntő.
Eddig 3x500 volt, 6. héttől 2x500 és talán a 9.-től 1x500.

életem első és legfontosabb csodagyógyszerere :lol:

Azt mondjátok, segíthet a terhességi cukor elleni harcban? Nekem konstans 5 a 0. perces cukrom, ami a felső határ felé tart. Erre egy terhességi diabetológiával foglalkozó orvos azt mondta, hogy na ebből alakul ponti ki...

Hétfőn okosabb leszek :D
kpn

csibuc: megvagyunk, meleg van es en mar kezdek turelmetlenkedni pedig meg van 6 het. de kb 2 hettel a kiirt elott szeretnek szulni es probalom radumalni a kiscsajt is :) ugyhogy egy kemeny honap meg mindenkeppen elottunk all.

kpn: en a 16. heten hagytam el a gyogyszert es akkor nekem aztmondta a doki, hogy nem ved meg a terhessegi diabetesztol ha szednem tovabb akkor sem. de gyogyszer nekul sem jott elo szerencsere.

Kép
deepgirl

sziasztok.

Noemi fel eves lett,hoztam rola egy kepet.Hat lanyok rohan az ido nagyon.
Kép

Kép
monyo83

Monyo!
Gyönyörű a lánykád!!!!
Hogy vagytok? Minden rendben?
franci

monyó

de ügyesen űl a nagylányod :) Boldog fél éves szülinapot neki :)

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?