Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Zsu nem voltam dokinál, mert pont ezen a héten van szabin a háziorvosom... de ő is ugyanezt javasolná, amit teszek: pihi...ha láz van, akkor csillapítás... egy banális torokgyulladásom lehet, orrom nem folyik, mandulák rendben :arrow: mandula témában rutinos vagyok... :wink: a torkom nagyon fáj és köhögök... néha már fel is szakad... nagy baj nincs, csak ki kell feküdnöm!
zsíros kenyeret zöld paprikával???? hmmmm...fini!!!

iner szegénykém! sajnálom! akkor most már a kifli is ki lesz csavarva a kezedből? :?

Joli az is jó, ha a görbéd linkjét osztod meg! szeretném a végét is látni!!!

susytunder hm... jó kérdés... ezt meg kell kérdeznem! kérek szépen pár nap türelmet!

Kép
gtunde75

oooops! a tetűűűűt passzolom!

máááá meeeegen 38,1... jöhet az algo... :( :( :( :(

muszáj lesz rendelnem egy pizzát!! az tuti meggyógyít!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Iner!
Sajnálom,de ne idegeskedj biztos kordában tudod tartani majd!! :wink:

Zsu!
Reméljük baba lesz a dologban!!! A hőd most már maradjon ott ahol van üzenem neki!!! :wink:
Sajna ez nem toxoplasma vizsgálat,hanem toxaemia szűrik a véremből hogy nincs-e kezdő terhességi mérgezésem... De azt mondta a védőnő is hogy ne aggodjak, ma is jó volt a vérnyomásom,vizeletem... Csak a doki már nem tud mit kitalálni hogy mivel ilyeszgessen :evil: ...
Amugy csak 2 kutyánk van kint a boxban,szoval nem érintkezek velük...nekem nem is csinálnak olyan vizsgálatot...
Mindegy..remélem jó lesz az eredményem majd!!!

Susy!
Gratula mégegyszer a kis csajoshoz!!! Képet tudsz tenni??

Tünde!
Jobbulást neked!!! Pihizz sokat!!

Juli!
Jó az az ébredési hőd :wink: ,reméljük jót is jelent!!
Csütörtökön délben van ott az ambulancián a Karasz doki ugye?
És meddig szokott ott lenni kb??
Csak mert amit holnap levesznek vért annak az eredményét majd neki kell vinnem jövö csüt-ön oda...
Vendég

Kírus
Elírtam toxaemia-ra gondoltam :arrow: nagyon fontos vizsgálat, főleg, akinek magas a vérnyomása vagy dagad a lába :arrow: vizesedés esetén :!:

Tündi
Ez nagyon nem jó, ha már feljebb ment :!:
Csak a kora terhességi láz miatt aggódom ennyire értetek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu tudom...én is aggódok, de pillanatnyilag nem tudok mit csinálni... azért mérem óránként, ha baj van, időben tudjam csillapítani...

Kép
gtunde75

Sziasztok Csajok!

Jelentem még élek. Tanulok ezerrel. Hétfőn írásbeli vizsga 8-tól, majd szám. tech. gyakorlat. Szorítsatok, mert már kész idegtoprongy vagyok. Remélem veletek minden ok!

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli
Örülök, hogy megvagy :wink: kitartás, mindjárt itt a sikeres vége :!:

Tündi
Nem ijesztgetés, csak aggódom egy kicsit miattatok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
igazság szerint most nem lenne jó sem a baba, sem a spontán vérzés.
a baba azért nem, mert nem biztos, hogy kibírna egy béltisztítást, a nyugtatókat, gyógyszereket stb, illetve ki tudja, még mit akarnak velem csinálni. lehet, hogy lesz rtg, ct meg hasonlók.
a spontán vérzés meg azért nem lenne jó, mert lehet, éppen a kórházban szenvednék vele.
én gyönyörűen kitaláltam, hogy jövő hétig nem jön, akkor kapok norcolutot (oké, tudom, ehhez a dokink is lesz néhány szava ;)) és megúszom a kórházasdit mensi nélkül... aztán meg tiszta lappal indulok neki a clostinak :D
bár, ahogy olvasla, akkor még a köv ciklustól sem várok csodát...

kírus!
igen, csüt dél körül... inkább fél egy. az, hogy meddig van, attól függ, hogy mennyien várnak rá. sztem 13körül tuti ott van, de ha nem is, akkor is meg lehet találni az osztályon.

joli!
megy a drukk a vizsgádra!!!

most viszont lépek. elmegyek a háziorvoshoz, mert az egyetlen dolog amit ez a láz okozott az az, hogy mindjárt szétrobban a fejem...
vettem be délelőtt gyógyszert rá, kb 2 órán keresztül hatott...

tsók!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

most ment el a család.... sajnos előtte megint hűtőfürdőben kötöttem ki... du menetrend szerint felment 38,1-re...és nem akart lejjebb menni... apu felhívta a belgyógyászát... a szakma legelismertebbje itt, és megnyugtatott, hogy mindent jól csinálok... pihi, algopyrin, ha kell, hűtőfürdő... többet most nem lehet tenni... holnap se megyek dolgozni, aztán ha szükséges hétfőn elmegyek a háziorvoshoz, de addigra csak meggyógyulok... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

most már csak 37,6... gyogyit már nem akarok többet bevenni ma... :( de a hűtőfürdő vajon nem árt a babának? még csak az hiányzik, hogy felfázzak... :( jóóó, mondjuk a 28 fokos víz annyira nem hideg...sőt... csak én érzem most annak... :(

Kép
gtunde75

Tünde
Köszi előre is.
Láz ellen két karika krumpli a bokákra és garantáltan lemegy tartósan a lázad. Lehet furán hangzik, de próbáld meg a te állapotodban nem jó a láz. Zokni alá tedd.

Kép
Kép
susytunder

Suzytunder!
Szívesen veszem a segítségedet és előre is köszönöm, minden érdekel, ami a magas cukor értékkel kapcsolatos...
Talán priviben elküldenéd?
A tesódnak milyen értékei voltak?

köszi...

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner
A terheléses cukor neki is 8 fölött volt. Aztán jött a 175 gramm ch. diéta, de akkor is magas maradt. Aztán beállították neki az inzulint, és még így is sokszor 10 körül van a cukra, pedig 4x szúrja magát, de már be kellett feküdnie a kórházba. Ez ritka eset.
Neked mondtak valamit? Megismétlik? Megszokták.

Holnap beszélek az unokatesómmal és írok bővebben, mire vagy kiváncsi mit kérdezzek?

A lányok (és én is) nagyon várunk a tanyán

Kép
Kép
susytunder

Suzytunder!

A dokimmal még nem tudtam beszélni, mert tegnap nem volt elérhető a kórházban, de azt mondták, hétfőig még ráér, akkor van a magánrendelése. A kórházban van szerdánként diabetikus tanácsadás a terheseknek, arra elmegyek...
De előtte már beszélek a dokival.
Nem tudom, hogy megismétlik-e, gondolom igen, és ha akkor is magas lesz, akkor drasztikusabb kell, mint a diéta...most teljesen kiiktattam a cukrot, és amennyire lehet visszavettem a szénhidrátot, de azért valamit ennem is kell...
Mérem a cukrom, minden étkezés után, otthoni mérővel ujjbegyből, nem tudom a mennyire megbízható.
Ma reggel éhgyomorra 4,0 volt, aztán megittam egy tejeskávét cukor nélkül, reggeli előtt 6,6 volt, a két mérés között kb. egy óra volt...
Most majd megmérem reggeli után is egy órával...

Remélem az inzulinra nem kerül sor, de ha mégis a baba érdekében mindent...nem magam miatt, hanem miatta aggódom igazán...
nem tudom mi jöhetne még...

:cry: :cry: :cry: :cry:

Iner

iner

Tündi
További jobbulást, remélem mára már sokkal jobban vagy és nincs lázad :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Iner
Van-e, volt-e a családban diabeteses :?: mert ilyenkor a terhesség alatt kijöhet az örökletességi hajlam :?: :!:

Julcso
Hogy vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó az otthoni cukormérés is :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Iner
Jajj olyan hosszan tudnék neked írni, de Kristóffal az ölembe...egy kézzel... :? na mindegy, megpróbálom.
A tanyán is írtam neked. Keress a neten kalória táblázatot ott megtalálod mibe mennyi ch. van. A csirke, pulyka mellbe 0. Ebédre 50 g. ch, uzsira, tízóraira 25- 25 gramm. Mérj és számolj. Azért ha megismétlik, nem lesz drasztikusabb, mindenképpen diétával kezdenek. És én azt mondom neked hagyd el a kávéból a tejet. Van egy másik topic ahol szintén terhességi cukor beteg lett az anyuka és egy nagyon spéci dokinőnél volt, meg van a hozzászólása, elküldöm majd neked levélben, neki is a tejjel volt gond, addig nem tudták beállítani neki, és mikor erre rájöttek nem volt gond.
Unokatesómnak van egy jó kis receptje kevés ch- val, gyorsan ide írom neked. Paprikákat félbe vágott bele a tepsibe. Darált húst megpirított hagymán, mentek rá fűszerek és tett bele répát, kukoricát, borsót, és barna rizst főzött meg és keverte ebbe bele. Ezzel megtöltötte a paprikát, leöntötte tejföllel és tett rá sajtot. Ebbe egy adagba 30 gramm ch van, ebédre még ehetsz is valamit mellé. Ne keseregj, nagyon sok anyukának beáll a cukor diétával.

Kép
Kép
susytunder

szép napot!

zsu!
reggeli hőm 37,4 :o
a lényeg, hogy kaptam sumamedet, torokfertőtlenítőt, paracetamolt, algopyrint.
ezzel el leszek a hétvégéig. ha addig nem javul, jövő héten megyek vissza.
igazából furcsa, hogy a doki szerint piros a torkom, be van durranva a mandulám és még valami nyirokcsomók is... de egyáltalán nem fáj a torkom, nem köhögök... a lázon és a fejfájáson kívül semmi új bajom nincs.

ma kockázatértékelés, oktatás... megint el leszek havazva :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt, hát termeltetek rendes, félig ameddig elolvastam :D
De majd késöbb írok mindenkinek! :D

Nálam tegnap egésznap vásárlás volt, elköltöttem az összes pénzem még a dugit is :D De érdemes volt nem bánom :D
Nagyon nagy lázban vagyok...Megvettem a fürdőszoba bútort meg a Wc bútort szóval oda már csak lámpát kell vegyek meg még ide-oda 1-1 polc kellene, de ez már pár ezres tétel, a lényeg, hogy a drága fontos bútor megvan :D
Valamikor elhozzuk a vitrint is a Kikából :D Az is meg van és akkor a Nagyszobába is már csak karnis-függöny kell...Amit megveszek Vasárnap :D Mert le van akciózva...Ezek is már csak pár ezres tételek...
Aztán most gyüjtök a festékre, mert harcolok, hogy színes legyenek már most a falak, és ha meg van rá a keret és megveszem, akkor azt mondták, hogy lehet színes a falam :D :D :D :D
Ja és tegnap közölte a párom, hogy már az is mind 1 milyen színű, és most találtam a Nagyszobában egy nagyon jó színt:lime :D
Csajok gyöngyörű :D és neki is tetszik, szóval lehet az lesz :D
Ezek vannak :D :D :D :D :D
Megyek megcsinálom a körmöm aztán még jövök :D
Puszi :D
csip-csip18

Julcsi
Ezek pont elég "bajok" sztem :shock: jobbulást Neked és szedegesd ezt a sok mindent :!:
Jó unkát már, de ma péntek, gondolom ilyenkor Te sem sokáig :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok lányok!

még mindig itthon... bokámon krumpli... :lol: :lol: :lol: :lol: várom a csodát!!!

Juli na, akkor Te is benyeltél vmit... :( jobbulást!!!! léccci a görbéd linkjét tedd fel!!!

Zsu köszi a drukkokat! most már használni fog... érzem!!!

Susy jót vigyorogtam azon, hogy tegyek krumplit a bokámra, de szót fogadtam!!! mind1 mitől gyógyulok meg, csak legyen már ennek vége!!!

Csip de jóóóóóóóóóó Neked! berendezni egy új kuckót annyira izgalmas dolog!!! és ügyes vagy, hogy eléred, amit akarsz! igazad is van... az ilyen dolgokban jobb, ha a nő irányít!!!

Iner jaaaaj Te lyány!!! nagyon nehéz lehet most Neked! drukkolok, hogy sikerüljön normalizálni azt a cukrot!!!

szép napot mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

Tündi
Nem semmi hazai gyógymódot kaptál Susytól...Én is röhögtem itt magamban rajta :lol: , de a lényeg, hogy használjon!
Csodák vannak :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajszikak!!

Olvaso üzemmodba kapcsolok :D

KépKép
gyancsi

Zsu- 2 napos HSG?? :shock: ....De az jo ha rögtön megmondjak az eredmenyt...Meg egy dolgon gondolkozom....Lehet vennem kene egy köntöst, mert nem biztos, hogy fel delelött haloingben szeretnek rohangalni :roll: ...Milyen masodik allasod van neked??Pirinek en sem engedem, hogy jöjjön :evil:

Onlany- Ez szuper!!!! :D :D Nagyon örülök, hogy minden okes a "hosszu combu" csajszival :lol: ...Akkor most , hogy eltünt a cukrod, mi lesz Anyosoddal??? :lol: ...Eheted akkor mar a turos-barackos sütit??

Susytunder- Nagyon-nagy gratula a kislanyhoz!!! :wink: ...Hat valora valt az almod, barmennyire nem akartad elhinni :D

Juli- Ezt meg olvasni is fajt ( gyomor-nyombel-vastagbel türközes) :shock: :? ...Szoritok, hogy mindent rendben talaljanak!!Jobbulast es remelem segitenek a gyogyszerek!!! :roll:

Kirus- Erzestelenitö nelkül???Na akkor azt hiszem az inszem elött elkene mennem a fogorvoshoz megnezetni a fogaimat :roll: ...Jo, hogy maradt a mehszajad!!!Azert jobb azt a vizesedest megnezetni szerintem.... :roll: ...Te hogyan lehet azt megoldani, hogy ne emelgesd Kristofot???? :shock:

Gtunde- Remelem mar jobban vagy es gyogyulgatsz te Draga!!!Jajj a gyomrom is összerandult,ahogy olvastam, hogy lazad van...Hogy mi a francert most talalt ez meg teged???Nagyon sokat pihenj, kuralgasd magad!! :wink: ...En is tudok egy hatasos lazcsillapitot, de nem er röhögni......Labfürdö ( lavorba melegviz) es ecetet kell beletenni na meg utana a labadat beleaztatni....Es leviszi a lazat!! :D

Iner- Nagyon sajnalom a cukrodat, de dietaval allitolag tenyleg szepen kordaban lehet tartani.....Nagyon drukkolok hogy elmuljon 2 het mulva, mire mesz!Annyira sajnalom, hogy mindig van valami ami miatt idegeskedhetsz!! :?

Joli- Kitartas!!!!!Hetföre drukk hegyek!!!!!!+++++++ :wink:

Csip- Nagyon szuper, hogy ilyen ügyesen vasarolgattal!!! :lol: Nagyon szepen haladsz....Hamarosan költözes!! :D Kerünk am kepet,mert mar szetvet a kivancsisag!! :wink:

Ediii-???

Szerdan nagyon kis szorgalmas voltam, kimostam 2 adag ruhat, elpakoltam, kitakaritottam a fürdöt, wc-t, konyhat, kimostam a hütöt , vasaroltam es megföztem.....Igy el is ment a napom...Tegnap pedig megint vezettem, szerencsere a kocsival minden rendben volt, igy mar eleg koran sikerült vegeznem!! :wink: .....Ma csak este megyek dolgozni, addig meg var a porszivozas, felmosas es gulyasleves fözes...Ugyanis karacsonyra "Anyospajti"-tol egy kuktat kaptam es meg nincs felavatva!!De majd ma!!! :wink:

Mindenkinek szep napot!
Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi
Igen, nálunk így van, ahogy leírtam :!:
A köntös jó öti, mert sose tudhatja az ember :!: :roll:
Fogászati asszisztens is vagyok :!:

Szép napot, jó munkát :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

csip!
nagyon jó téged olvasni! eszembe juttatja 2évvel ezelőtti önmagam, amikor karácsony előtt megkaptuk a lakás kulcsát... és nekünk muszáj volt karácsonyra kész lennünk... festés, parkettázás, bútor-vásárlás... igaz, a mai napig vannak a beépített szekrényben kicsomagolatlan dobozok... :o de karácsonyra kész lettünk :lol:
nekem a kérésem a kedvestől az volt, hogy tejeskávé színe legyen a szobáknak. mindkettőnek, de azért árnyalatnyi különbség legyen köztünk. nagyon szépen ki is keverte és én azóta is odavagyok érte :)
egyébként bútorokat, meg mindent (mosógép, hűtő, stb) úgy vásároltunk, hogy mindenben a párom döntött... csakhogy én előtte való nap elmentem a boltba, kinéztem, hogy melyikek tetszenek, és úgy irányítottam, hogy csak azokból tudjon választani. de ő döntött :lol: a mai napig szentül hiszi :lol:

tünde!
még mindig jobbulást :!:
csak neked, kívánságra a görbém
nagyon ronda... nincs igazán rajta mit nézni.

zsu!
igen, szerencséra ma csak 14-ig vagyok. az irodistáknak úgy van a munkaideje, hogy minden nap egy picit tovább maradunk, és pénteken leléphetünk korán. na persze nem maradunk minden nap tovább, de azért ilyenkor lelépünk :wink:

ancsi!
köszi :wink: azzal a reménnyel, hogy mindent rendben találnak, csak egy a baj :arrow: akkor megint senki nem tudja, mi bajom van.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli elméletileg nem rossz ez a görbe, csak azt nem lehet tudni, hogy most a magas hőd nem-e a betegségtől van... :roll: :roll: :roll:

Ancsa ezért nem jó télen teherbe esni... az immunrendszert a szervezet ilyenkor legyengíti :arrow: nehogy kilökje a babát... hiába tömtem magamba a vitaminokat és a gyümölcsöket... ilyenkor esendőbb a szervezet! :( ez van... igyekszem csak pozitívan gondolkodni és nem pánikolni...
köntös :arrow: mindenképp!!! később is jól fog jönni!!! hűvös lesz már amikor jön a babád!!! november-december környékén!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

tünde!
ugyanazt a görbét néztük :?: :?: :?:
:lol: én nem látom benne a
[quote]n írta:em rossz
-at :o

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli annyira nem gáz sztem... lehetne fűrészesebb is!!! :lol: :lol: :lol: és simán belefér a pé a 25-26. napon... :lol: :lol: :lol: :lol:
tudom-tudom... ez most annyira nem lenne jó...

Kép
gtunde75

kinyírom ezt a medvét!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
gtunde75

Tündi
:lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nevessetek csak lányok, aztán ha Tünde nem lesz lázas akkor meg én nevetek. :lol:

Kép
Kép
susytunder

sziasztok!

Bocsi lányok, lóhalálában vagyok, épp fősulin csücsülök, és csak bejelentkeztem, nem tudok visszaolvasni....
Iner, írtam privit,
Ancsa :oops: ja tegnap benyomtam 2 tejszeletet, meg ma reggel is 2t, de befejeztem! Nem bűnözök többet, mert fontosabb a gyerek egészsége!
Csip, nemsokára költözés! Ja, ilyenkor csak úgy repkednek a 10.000ek :(

Kép
Kép
onlány

[quote]s írta:imán belefér a pé a 25-26. napon...
ez igaz, csakhogy 24. napon voltam uhun és nem volt domináns tüszőm. szóval ebből kiindulva máris gáz :lol:

onlány!
jó látni az életjeleidet :wink:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli elbújt! nem tudom, akkor biztos csak a betegség...

most esett le... krumpli a bokámon és ecetes lábfürdő... ha így haladok estére elkészül a krumplisali... :lol: :lol: :lol:

Susy meddig kell rajta lennie? 3 órája krumplis a bokám... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: még mindig 37,5.. ha kell így is alszok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde
Krumplisali... ez jó. :)
Azért 37,5- nél már nem kell lázat csillapítani...

Kép
Kép
susytunder

Tündi- Krumplisali, ez jo :D ...Akassz esetleg egy-ket hagymakarikat a nyakadba meg :D :D

Onlany- Ennyi megvonas utan megerdemelted azt a 2-2 tejszeletet siman :wink:

Zsu- Akkor te nagyon kis szorgos vagy!! :wink: Gondolom akkor valamilyen eü-s sulit vegeztel!De nekem mind a 2 melod tökre tetszik :wink:

Juli- Nekem a baratnöm teljesen barna manias, mindene barna, csak különbözö arnyalatokban es most mar engem is megfertözött, nagyon tetszik nekem is a barna, legközelebbi lakasunkat ( ami remelem egy haz lesz) tuti barna szinekböl rendezem be!! :lol:
Most akkor azert szurkoljunk, hogy talaljanak a tükrözesnel valamit??? :?

Susytunder- Hogy vagy ma???

Csajok , fö a gulyasleves, lakas tiszta, en meg tiszta kosz, ma meg nem fürödtem :oops: ...De most ugrok is egy fejest, csak elöbb megengedem a vizet :D

KépKép
gyancsi

Ancsi
Azért jó elpoénkodunk ezzel a lázcsillapítással nem :?: de tetszik :wink:
Sima általános érettségim van és ehhez jön egy-két szakmai bizonyítvány, de nincs fősulis vagy egyetemi diplomám, családi okok miatt :arrow: mindig is arra vágytam kis lány koromban, hogy fogorvos leszek vagy asszisztens nő és lám-lám sikerült az egyik álmom ugyanúgy, mint a férjemnek, de ő neki mind a kettő bevált (rendőr és bohóc) :arrow: de ezt már írtam is korábban :!: :wink:
Nekem is tetszik mind a két meló :wink:

Fini-fini...kedvencem :wink:

További szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na vissza jöttem...Kész lett a körmöm végre :D
Persze, hogy hozzok képeket, de most még nincs össze szerelve, mert minek?!?!?
Vagy a dobozról csináljak képet? :D :D :D
Majd lesz, türelem :D :D :D :D :D
No megyek nézzek festék színeket :D :D :D
csip-csip18

krumplival is kúszik felfele... 37,8... de jó lenne ha megállna itt...

susy azért krumpliztam 37,5-el, mert reménykedtem, hogy így nem fog feljebb menni... :lol: :lol: :lol: azért ha belázasodok(nék), 38 fokkal már nem fogok krumplival kísérletezgetni... :lol: :lol: :lol:

mindenesetre kicseréltem a krumplikarikákat frissre... hátha csak az a baj, hogy már régiek... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

ancsi!
fogalmam sincs, minek kell szurkolni. ha nem találnak semmit, akkor az további vizsgálatokat jelent, mert valahol tuti baj van... ha találnak, akkor továbbra is ibd, ami ugye gyógyíthatatlan... szóval egyik sem jó :?

tünde!
azért a krumpli ne legyen ott túl sokáig! kivonja a csontból a kálciumot! komoly :!:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

37.9... a fjancba!!! látom már gyogyi lesz belőle megint... :( :( :( :( nem kell fél óra és 38 lesz mááá megen.. :( :?

azért köszönöm a tippet, jó móka volt... :) :lol: :lol: :lol: :lol: jót nevettünk a családdal! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

faca! nekem is 37,8... és általában este 7-8ig szokott nőni.
én dobok egy coldrexet... vagy algopyrint.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

most nem tudom, hogy meddig nőne, mert nem várom meg... most ugrik egy aspyrin... ha nem elég, akkor jön a kalmo.... meg a hűtőfürdő... brrrr... :( :( :( :(

Kép
gtunde75

Tünde
Bármennyire is nevetséges, és röhögtetek a családdal ez hosszú ideje működik nekünk, sajnálom, hogy neked nem jött be. A dédmamámtól tanultam, a keresztlányomnak csak így megy le a láza.

Kép
Kép
susytunder

neked oda is kell rá figyelni! a gyógyszer után mézes-citromos tea, takaró!!!

én meg ráérek kivárni a végét, hogy mennyi lesz ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Zsu- Az tök jo ha azt csinalod amire kislanykorodban vagytal :D ....Sajnos en nem lettem kiralylany, bar Vilmos herceg meg szabad.....Lehet holnap kiugrom Londonba :D

Tündi- Mizujs??Meg mindig emelkedik a höd??remelem megallt!!!Pedig ezek a nepi hagyomanyok jok szoktak tenyleg lenni es hat egeszsegesebbek, mint a gyogyik, csak hat ha nem segitettek neked akkor nincs mas megoldas....Nagyon sajnalom, remelem most mar hamarosan jobban leszel!! :wink:

Juli- Hat sajnalom, hogy egyik sem jo, ha talalnak valamit es ha nem :?

Csip- Nagyon be vagy indulva Csajeeeee :D Jo vasarlast!!Na jo, akkor a dobozokrol tenyleg ne csinalj kepet.....De ahogy összeraktatok öket, azonnal :D

Csajok isteni lett a gulyasleves, pedig most csinaltam elöször :lol: ...Mondjuk nem volt tul komplikalt :wink:

KépKép
gyancsi

Mar csak 3 nap a HSG :? ...Holnap megyek köntöst venni....Szerintetek hol lehet ilyesmit kapni?

KépKép
gyancsi

Ancsám: mindenhol biztos a kikában meg ikeában is :D :D :D :D :D
Akkor jössz hozzám is?????????
csip-csip18

susy nem röhögtünk, hanem nevettünk.... minden rosszindulat nélkül!!! és komolyan feldobta a család hangulatát... mert most elég aggodalmas a légkör... hidd el én is sajnálom, hogy nem vált be és gyógyszert kellett bevennem... jobban örültem volna, ha nem kellene...
hidd el, ha nem hittem volna benne, hogy használ, nem próbálom ki!!!

bocs, ha megbántottalak! nem állt szándékomban! és most visszaolvastam a hozzászólásomat... szerintem nem is volt bántó... :roll:

Kép
gtunde75

Zsu!
A nagymamám cukros, ő inzulinozza magát. De jóval a terhességek után derült ki.
Lehet, hogy a hajlam meg van nálam is, és csak a terhesség hozza most még elő.

Iner

iner

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?