Zsu- 2 napos HSG??
....De az jo ha rögtön megmondjak az eredmenyt...Meg egy dolgon gondolkozom....Lehet vennem kene egy köntöst, mert nem biztos, hogy fel delelött haloingben szeretnek rohangalni
...Milyen masodik allasod van neked??Pirinek en sem engedem, hogy jöjjön
Onlany- Ez szuper!!!!
Nagyon örülök, hogy minden okes a "hosszu combu" csajszival
...Akkor most , hogy eltünt a cukrod, mi lesz Anyosoddal???
...Eheted akkor mar a turos-barackos sütit??
Susytunder- Nagyon-nagy gratula a kislanyhoz!!!
...Hat valora valt az almod, barmennyire nem akartad elhinni
Juli- Ezt meg olvasni is fajt ( gyomor-nyombel-vastagbel türközes)
...Szoritok, hogy mindent rendben talaljanak!!Jobbulast es remelem segitenek a gyogyszerek!!!
Kirus- Erzestelenitö nelkül???Na akkor azt hiszem az inszem elött elkene mennem a fogorvoshoz megnezetni a fogaimat
...Jo, hogy maradt a mehszajad!!!Azert jobb azt a vizesedest megnezetni szerintem....
...Te hogyan lehet azt megoldani, hogy ne emelgesd Kristofot????
Gtunde- Remelem mar jobban vagy es gyogyulgatsz te Draga!!!Jajj a gyomrom is összerandult,ahogy olvastam, hogy lazad van...Hogy mi a francert most talalt ez meg teged???Nagyon sokat pihenj, kuralgasd magad!!
...En is tudok egy hatasos lazcsillapitot, de nem er röhögni......Labfürdö ( lavorba melegviz) es ecetet kell beletenni na meg utana a labadat beleaztatni....Es leviszi a lazat!!
Iner- Nagyon sajnalom a cukrodat, de dietaval allitolag tenyleg szepen kordaban lehet tartani.....Nagyon drukkolok hogy elmuljon 2 het mulva, mire mesz!Annyira sajnalom, hogy mindig van valami ami miatt idegeskedhetsz!!
Joli- Kitartas!!!!!Hetföre drukk hegyek!!!!!!+++++++
Csip- Nagyon szuper, hogy ilyen ügyesen vasarolgattal!!!
Nagyon szepen haladsz....Hamarosan költözes!!
Kerünk am kepet,mert mar szetvet a kivancsisag!!
Ediii-???
Szerdan nagyon kis szorgalmas voltam, kimostam 2 adag ruhat, elpakoltam, kitakaritottam a fürdöt, wc-t, konyhat, kimostam a hütöt , vasaroltam es megföztem.....Igy el is ment a napom...Tegnap pedig megint vezettem, szerencsere a kocsival minden rendben volt, igy mar eleg koran sikerült vegeznem!!
.....Ma csak este megyek dolgozni, addig meg var a porszivozas, felmosas es gulyasleves fözes...Ugyanis karacsonyra "Anyospajti"-tol egy kuktat kaptam es meg nincs felavatva!!De majd ma!!!
Mindenkinek szep napot!
Szeretettel:
Ancsa