Babicsek!
De jó, hogy jöttél. Úgy látom, pont elkerültük egymást, mire visszajöttem szabadságról, addigra be is kellett költöznöd a kórházba. Lehet már meg is született a kislányod?!
Ha nem, kitartást! És már biztos csak napok…
Babicsek, egy álom teljesül! Ez mesés!
Vicky!
Remélem megoldódott a családi gond, vagy legalábbis semmi komoly baj nincsen. Jól sikerült a keszthelyi nyaralás?
Vius!
Mi van veled, veletek? Rég jártál felénk! Hogy bírsz Darinkával?
Beze!
Hogy vagytok? Milyen az élet 3 gyerkőccel? Hogy bírod? Van segítséged?
Szia Mné!
Hát igen, látom, Hannover!
Sok sikert, lassan költöznek a gólyák, csak megtalál titeket egy!
Mi a nyaralásból hazafelé hárommal is találkoztunk, mindtől kértünk babát. Azért remélem, nem egyszerre találnak meg...
Nekem most nincs szuri. Fagyasztott embriós beültetés lesz. Ez sokkal kisebb hormon terhelés.
Egy szuri volt eddig csak a ciklus elején, ami kicsit leállította az alap működésemet, mert nem rendszerezett a vérzésem, így nem lehet alapból tudni, mikor kéne beültetni az embriókat. Szóval volt egy szuri, aztán egy méhbiopszia, ami nem volt túl kellemes, aztán egy hét után ellenőrizték, hogy tényleg sikerült-e lepihentetni a méhecskémet. Mivel igen, most elkezdtem gyógyszert szedni, amitől aktivizálódik a méhem és szép kis méhfalat épít, ahova beköltözhetnek a babák. Holnap megyek újabb vizsgálatra, hogy meglássuk, hogy állunk.