Új privát üzeneted érkezett!

Csip
Akkor Te most nagyon nagy lázban vagy, amit meg is értek :wink:

Többiek???

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Csip-csip!
Örülök hogy sikerült megvenni a vitrint!! :wink:

Susy!
Ma eljött a napunk :wink: ,én is megyek dokihoz 16:15-re,bár uh nem lesz mert nincs neki,de legalább megtudom hogy nyílt-e tovább a méhszáj :evil: :roll:

Zsu!
Hogy vagy?? Hőd még mindig fent?? +++
Vendég

Csajok!
A homeopátiás bogyót ugy kell elszopogatni???
Vendég

Kírus
Drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A nyelved alá kell tenni :!:

Susy
Drukk a mai uh-hoz Neked is :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!
Köszike :wink:
Ma kezdtem el szedni ezt a vizesedés elleni bogyókat,azt hittem valami szőrnyű íze van de szerencsére csak édes ízű :) ..
Milyen véleménnyel vagy amugy a homeopátiáról? Hatásosak??
Vendég

Sztem jók, de ennyi, annyira nem merültem ebbe bele soha :!:
Vigyázz magatokra :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Még annyit, hogy bevétel előtt és után fél órával nem szabad enni, illetve csak vizet inni szabad.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Értem köszi:)

Tünde!
Köszi szépen a receptet!!! :wink:
Vendég

Jaj még valami amit elfelejtettem hogy mennyi idö múlva hat ez? pár nap,pár hét?
Vendég

Gyorsan hatnak, ha az előírásnak megfelelően használod!

"Terhes nőknél: Bár a homeopátiás szerek mentesek mindenféle mellékhatástól, biztonsági okokból azt javasoljuk, hogy terhes nők csak kezelőorvosukkal történő konzultáció után alkalmazzanak homeopátiás szert." :arrow: olvastam :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hello Csajszik!!

Megyek " olvasni" :lol:

KépKép
gyancsi

Kirus- En nem ertek hozza, de szerintem a legfontosabb, hogy higyj benne es akkor hatni fog :wink: ...Mennek a drukkok a mai vizsgalathoz, hogy minden rendben legyen++++...Ja azt akartam egyebkent kerdezni, hogy ilyenkor mikor mondjuk pl a fogorvos betömi a fogadat, kaphatsz szurit vagy valami fajdalomcsillapitot??Vagy ugy " a`la natur "?? :shock:

Juli- Milyen tükrözeseket csinal majd pontosan a dokid 25-en??

Zsu- Tetööööüüüüü :D ..Remelem szerencset hoz ebben a honapban!!Hanyadik DPO-n is vagy??4-5?? :roll:

Iner- Bizti jo lesz a cukrod, ha mar igy megszenvedtel erte :wink: ...Turiban tenyleg tök jo babacuccokat lehet talalni, hiszen mindegyiket kb 1-2 honapig hordtak tehat ugy neznek ki mintha ujak lennenek, csak 10-ed annyiba kerülnek!! :lol: ...Tök jo lehet mar ilyen babakelengyeket vasarolgatni.... :D

Gtunde-Köszi a receptet!!Remeljük gyogyulgat mar a kisgengszter, bar szerintem annyira nem banja, hogy nem kell suliba mennie :wink: ...Levinek hivjak??Ha fiam lesz , en is igy szeretnem elnevezni..... :roll:

Csip- Kerünk am kepet az uj szerzemenyedröl!!!Nagyon kivancsi vagyok!!Mi az itteni meg az otthoni "szekrenysor"unkat is a KIKA-ban vettük , de az en kedvencem az IKEA!!Ott aztan minden honapban egy havi keresetet ott tudnek hagyni....Igy nem megyek csak nagyon ritkan :D

Ediii, Joli, Onlany-????

Velem semmi extra nem törtent, tegnap vezettem, egesz jo volt, bar elötte kicsit tartottam töle, mert hetfön bazi sok ho esett, aztan mindenhol baleset meg miegymas volt.....De szerencsere tegnapra mar mindenhol le volt szepen takaritva az ut!!Holnap megint megyek....Ma meg elakartam menni a nögyogyaszomhoz,mert meg nem jelentkeztek, hogy mi van a rakszüresemmel, meg a Clamidya eredmenyemmel.....Elvileg mar meg kene lennie.....Es Anyum tegnap megcsinalta ( megcsinaltatta) az együttelesi papirunkat, igy mar ha a leleteimet megkapom, minden papirunk kesz az inszemre :D ...Csajok akartam kerdezni, akinek mar volt HSG-je, hogy ez hogy zajlik??Mert a doki mondta, hogy vigyek haloinget.....Amig meg nem csinaljak addig lesz egy szobam, ahova a cuccaimat lerakhatom??Mert reggel 7-re mar mennem kell es a doki azt mondta, hogy delutan 1-2 körül leszek keszen.....De hol leszek idaig??? :shock: ...Csak, mert hogy maga a vizsgalat kb 15 masodperc, ezt mondta......Nem vagom!!

Na most megyek csajok!!Szerintem csak penteken fogok tudni jönni....Mindenkinek nagy cuppanos!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi
4DPO, de már magam sem tudom, hogy mi van :!: :oops:

Lehet lidocainnal érzésteleníteni :!:

HSG:
Nekem 2 napos volt, első napon volt egy ultra rövid hullámú kezelés ami 10 perc volt, utána 1 óra séta, majd egy v.v süllyedésre :!:
Másnap pedig a szobámba várakoztam 11-13-ig :arrow: HSG, kb 10 perc :arrow: vissza a szobába és feküdnöm kellett 2 órát :arrow: majd haza mentem :!:
Már a rtg-ben megmondta a dokinőm, hogy mit tapasztalt, mit látott :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

na itthon vagyunk végre! 4napos apulátogatáson voltunk. Nagyon jó volt!!!! Na a lényeg:
ugye hétfőn 10:10re volt időpontunk, bőven időben megérkeztünk, nagyon kedvesen fogadtak minket. Hajszálpontosan 10:10kor szólítottak. A drnő elég határozott jellemnek tűnt, de a viselkedése abszolút nagyon kedves és megértő volt. Megmutattam a leletemet és mondtam, hogy már annyi helyen voltunk, de senki nem látott semmit és mindenképp javasolták a genetikát->amniót. Erre a válasz -leletekből előbukkant-, hogy azt meg minek Önnél??? Tökéletes a kombinált teszt és már 5 jó szonográfus is megnézte és senki nem talált semmit. Tehát előre megmondta, hogy minden okés lesz. Felfeküdtem a vizsgálóasztalra, és meguhuzott nagyon alaposan, az összes ujjacskáját kezén lábán megszámoltuk, füleit megkukkoltuk, stb. Hihetetlen jó minőségben "moziztunk". Komolyan még a 2dt is úgy láttuk, mintha 4 lenne, csak monoban.
Azt mondta, hogy ennek a gyereknek semmi baja, sőt, szép hosszú combú csajszink lesz! és átkapcsolt 4dre és együtt gyönyörködtünk a picurban.
Annyira boldog vagyok most hogy csak na!

Mindjárt visszaolvasok, mert nemrég jöttünk meg.
lett a terheléses!!! Viszont a vizeletem nagyon rossz lett... Felhívtam alaboros barátnőmet és azt mondta, hogy valószínű beteg vagyok. Mondom igen... még nem igazán lábaltam ki
Ja és a cukrom eltűnt :shock: :D úgy örülök neki!

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni, este pótolom, majd jövök, hogy mi volt a dokinál.
Mindenkit puszilok.

Kép
Kép
susytunder

sziasztok!

kírus!
drukk megy, hogy minden rendben legyen :)

ancsi!
gyomor-nyombél és vastagbéltükrözés lesz (ahogy MT fogalmazott: alul-felül :shock: ) elvileg tudnak vékonybelet is tükrözni a klinikán, de nem hiszem, hogy az kellene nekem :D
de nem 25-én csinálja, akkor vesznek fel az osztályra, úgyhogy sztem egyiket 26-án, másikat 27-én (bár, ha emlékezni fog arra, hogy a 3 napot lealkudtam 2re, akkor lehet, hogy egy nap megcsinálja mindkettőt)

csip!
csatlakozom ancsihoz :arrow: KÉPET :!: KÉPET :!: KÉPET :!:

onlány!
nagyszerű hírek :D igazi hosszúcombú csajszi :?: gondolom apája máris megiljedt, hogy mi lesz a lyánykájával, ha 25évesen először randizni engedi ;) :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Zsu!
Itt a gyerekorvos véleményét kértem ki a bogyóval kapcsolatban,mert foglalkozik homeoval,és ö ajánlotta ezt... de ma megemlítem a nőgyógyásznak is hogy szedem...

Ancsi!
Nem adnak érzéstelenítőt itt csak ugy simán tömnek...de ki lehet bírni :)
Örülök hogy meglesz minden papírotok az inszemhez :!: :wink:

Onlány!
Örülök hogy minden rendben van a kis csajszival!!! :wink:
Képet nem kaptál?
Vendég

sziasztok!

nem a legjobb a mai napom :( reggel úgy ébredtem, hogy életeben még nem fájt ennyire a torkom! :? aztán jött menetrend szerint a reggeli hányinger, csakhogy közben köhögni is kellett! hát nem kellemes! bementem melózni, de kb másfél órát bírtam :arrow: nem voltam vmi jól... kivettem egy nap szabit, és hazajöttem... főztem egy nagy adag mézes-citromos teát, és ágyba dugtam magam... már aludtam is egyet! :oops: a hőm 37.7 :arrow: remélem nem lázasodok be!

Kép
gtunde75

Juli: hi bakker nem semmi amin végig mész :shock: :?

Tünde: Tessék akkor ágyban maradni, az már láz, ha jól tudom 37.5-től...Szegény probálj meg aludni...

Suzytündér: Várunk ám, hogy mi történt...

Onlány: Jó, hogy jöttél :D

Ancsám: Hova tünsz te Péntekig csajémmm????
Hozzok majd képet persze :D

Suzy: Melozzol még???

Ohhh csajok nálunk nagy a pangás, biztos a BKV miatt...Huuu most tünt csak fel, hogy mennyire nem jár itt elöttünk a busz :D :D :D
csip-csip18

Tünde, vigyázz magadra nagyon!Tantumverdét nyomasd meg a mézes citromos teát! 38foknál pedig tessék lázcsillapítót bevenni!

Csip csip, hát igggen, férfiakkal vásárolni szerintem rémálom, persze vannak kivételek! Akartam még ajánlani a jysk vagy mit, ott sokkal olcsóbb minden és tök jó dolgok vannak ott!

Ancsa, ja hogy bolhapiac :) azt hittem hogy valami naaagy piac. Hát a pipővel, akkor megjártad :( Alkudni kell a piacon 1000el! Nekem nagyon megy! Apájának viszont nem... Egyszer szegény jól beégett... Törökbe ugye ott alap hogy alkudsz, de! a boltokban ami egy összefüggő pláza szerűség és ki van téve az ár, ott nem! Erre bemegyünk, kinéztem egy gyönyörű kézzel készített, sok kővel kirakott hajcsattot és ftra átszámolva 2000 volt, erre lazán odamegy, hogy ő negyedéért megvenné... Úgy néztek ránk, hogy csak na, de végül megvette nekem!

Juli, hű nem semmi, amilyen vizsgálatokon át kell esned!!!! Szorítok neked, hogy minden rendben legyen!!!

Kép
Kép
onlány

Csip csip, a bkv sztrájk :shock: :evil: Rengeteg autós van az utakon! És azt mondták, hogy használhatják az autósok a buszsávot, de csak akkor ha 3 fő ül benn a kocsiban! Mivan??? :roll: :shock: Ennek mi köze van a sáv használatához????

Kép
Kép
onlány

Onlány: Én ilyet nem is hallottom.... :shock:
De akkor nem vagy egyedül, mert fogalmam nincs, hogy mi köze vn a búsz sávhoz, hogy hány ember ül a kocsiban :?
csip-csip18

Sziasztok!

Tünde! simán be lehet vinni a citromot, tőlem kérdezték is, hogy hoztam-e, mert úgy könnyebb meginni....egy félbevágott citromot vittem, aminek ott nyomtam ki a levét az egyik pohárba...úgy azért már inkább meg lehetett inni...
Hogy vagy? Remélem nem ment fel a lázad....

Csip! örülök, sikerült megvenni a bútort...

Kírus! Mi volt a dokinál?

Ancsa! szorítok nagyon...

Onlány! de jó hírek...örülök, hogy végre sikerült valakinek megnyugtatnia...

Nálunk minden ok, a Mírus rengeteget mocorog odabent, remélem azért mert jól érzi magát...

pussz mindenkinek...

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner: Az biztos, hogy nagyon jól érzi magát!!!És még vagy 15 hetet kb.fog is ott még mozogni :D Élvezzd és beszélgess hozzá :D Zenéljetek együtt :D
csip-csip18

Sziasztok!
Iner!
Mozogjon is a kis Míra jó sokat!!! :wink:

Megjöttem a dokitól, a méhszáj nem változott szerencsére...
Pénteken mennem kell toxaemia laborra(vagy nem tom hogy kell írni) nagyon elővigyázatos a doki ugy látom.... pedig semmi jelem terhességi mérgezésre,jó a vérnyomásom a fehérjém és nem vizesedek máshol csak a bokám....
De azt mondta ha ott valami eredmény nem jó akkor viszont kórház,szóval be vagyok állandoan fenyítve a kórházzal :evil:
És most lehet megint izgulni...

Na de most mennem kell...
Szép estét mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Most jöttem a második állásomból...ki vagyok egy kicsit, ma mentem vagy 5 km-t...fájdogál a hasam, a derekam, de nem temetem a dolgot, amíg piri nincs itt, de megtiltom, hogy jöjjön :!: :evil:

Tündi
Jobbulást és vigyázz magatokra, jó meleg fürdő, citromos, mézes tea esetleg :!: :roll:

Iner
További drukk Nektek, mocorogjon is a kis drága :!: :wink: +++++++

Csip, Onlány
Nem lehet most könnyű pesten közlekedni :!: :roll:

Kírus
Ez szuper hír, továbbra is drukk és pihenj csak amennyit tudsz :!: :wink:
Nálunk mindenkinél csinálnak toxoplasma vizsgálatot kétszer is a terhesség alatt :!:
Kutya, macska van a háznál :?:

További szép estét, vigyázzatok magatokra :!:

Susy
Várlak nagyon, de lehet, hogy csak holnap tudom meg az uhus híreket :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

délutánra sajnos kicsit eldurvult, felment 38,1-re... na akkor gyors beugrottam a kádba egy hűtőfürdőre, de sajnos nem használt... de a barátnőm már úton volt az algopyrinnel.... most sokkal jobban vagyok, sikerült leszorítani 37,3-ra, úgyhogy megnyugodtam! nem vagyok beteges hála az égnek, ezt is gyorsan át fogom vészelni szerintem! 8)

a dokim szabin van a héten, mármint a háziorvosom, és máshoz nem szívesen megyek.... de nem hiszem, hogy mást mondana, mint ágynyugalom és lázcsillapító...

köszönöm az aggódást! ne haragudjatok, hogy most nem írok mindenkinek külön-külön, de egy kicsit azért bágyadt vagyok... :?

jó pihenést mindenkinek!

Kép
gtunde75

Ez érthető :!:
Gyógyulj meg minél előbb és vigyázz a pocaklakóra is :wink: hess betegség, láz akármi hess :!: :!: :!:

puszi, jó éjt mindenkinek, nem birok tovább fent maradni :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

tünde!
gyógyulgassál!
tudom, a láz sz@r... nekem ma is 37,9. ez az, amit csillapítani még nem szabad, de éppen pont tönkre teszi az ember közérzetét :twisted:
lehet, holnap meglátogatom a háziorvost.

kírus!
azért ezek összességében jó hírek :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Bocsánat, csak most értem ide. vissza olvasással megint nem lesz baj, remélem reggel tudom pótolni.

Én ma éjjel biztosan nem alszok, ugyanis a doki megerősített, kislányunk lesz. olyannyira biztos, hogy még képet is kaptam a nunijáról. :) Egyszerűen fel sem bírom fogni.

A fájdogálások a császártól és a műtéttől vannak, 2X1 elviselést kel rá szednem. :)
Kerülni kell az emelést,(majd konzultálok Kristóffal) és a hirtelen mozdulatot. A méhlepény jó helyen van, szerencsére nem a hegnél tapad, akkor lettek volna gondok. Így bírnom kell.

Kép
Kép
susytunder

Szép jó reggelt!
Susy
Tudtál aludni drága???
Akkor most már nyugodj meg és pihenj sokat (már amennyit tudsz Kristóf mellett), örülök a jó hírednek :!: :wink:

Tündi
Hogy vagy :?:

Nekem lejjebb ment a hőm, de a derekam és a melleim nagyon fájnak továbbra is és ami új, hogy folyamatosan tudnék enni valamit :!: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Julcsi
Hogy vagy, ugye nem lettél beteg :?: most megint van valami nyavaja :!: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Zsu
Hát nem nagyon! Éjfélig simán fel voltam, aztán egy óra múlva a kicsi fiam jelezte, hogy menjek, majd apa köszönt el fél 6- kor, utána már csak feküdtem, nem tudtam vissza aludni. Közben a kislánykám is felébredt odabent és erőteljesen rugdosott. :)

Mikor nem fog megjönni neked? :wink:
Nagyon drukkolok!!!!!

Kép
Kép
susytunder

Susy
Gondoltam, hogy nagyon nagy izgalomban voltál... :wink:

Nem tudom, most egy kis kavarodás volt a repesztő miatt, mert 5.-én kaptam meg, de csak pénteken repedt meg a hőm alapján :!: :shock: ezért most nem tudom, hogy pontosan mi van, de mivel volt Clostil is, így hétfőn kellene NEM megjönnie a régiek szerint :!:

Köszi a drukkot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

zsu!
a furcsa az, hogy nem vagyok beteg. megvannak a szokásos panaszok, csak a hőm ment éppen néhány tizeddel feljebb...
de tegnap este elgondolkodtam azon, hogy ma munkából hazafelé teszek egy kitérőt a háziorvos felé, hátha az tud mondani valami okosat.
továbbra is keresztben van mindenem a hődért és érted :wink: :lol:

susy!
pihenjél amennyit csak bírsz!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Aranyos vagy :wink: és most hányadik napon vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

nem mentem ma se dolgozni, mert 37,6-al indítottam a napot... inkább nem kockáztatok, tegnap is ennyi volt reggel...
szóval ágyban maradok és pihizek...óránként mérem a lázam...tegnap is délutánra ment fel...

apukám hozott reggelit, újságot, gyógyszert, aggodalmaskodott egy sort... olyan éééédes!

susytunder de aranyos vagy! :lol: :lol: :lol: úgy örülök Nektek!!!

Zsu köszönöm az aggódást!! :lol: én a helyedben péntektől számolnám a DPO-kat! bár van, akinél nem azonnal megy fel a hő tuszőrepi után... :roll:

onlány na akkor meg lehet nyugodni! remélem nem találkozol többet olyannal, aki b@szogat vagy ijesztget!!!

na megyek pihizni! elolvasom a sajtót!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Juli én sajnos nem érzem ha lázas vagyok (ezért is kell most óránként mérnem, hogy mi a helyzet)... ha nem lenne csomagom, nem is foglalkoznék most ezzel... de most ugye fontosabb dolgok is vannak, mint a munka... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Meg van a cukor eredményem...kicsit magam alatt vagyok, mert magas lett, 8,3
A vérszegénységem sem javult, hiába szedtem a vastablettát...
Most vissza kell fognom a szénhidrátot, és megcsinálom az otthoni mérést, remélem nem kell bemennem a kórházba....

bocsi, de most nem olvastam vissza...

Iner

iner

Tündi
Nem voltál dokinál :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

iner!
ez valóban magas. sajnálom :(

tünde!
akkor nagyon figyel oda magadra! nehogy 38 fölé kússzon!!! sok folyadék, c-vitamin, és ha kell csillapítás!!!

zsu!
én már nem is számolom a napokat...
megteszi a ciklus helyettem :wink:
így állok most borzalmasul:
Kép
csak emlékeztetőül: 6-án még csak kicsitdomináns tüszőre emlékeztető dolog sem volt bennem, azaz semmi jelét nem mutattam semmiféle női működésnek. az az ugrás tehát nem pé, hanem csak úgy ott van, hogy még rondább legyen a görbém :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Iner
ez a terhelés eredménye :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

na, faca... pont a lényeg maradt le. szóval 32. cn-on vagyok 37,0-ás ébredési hővel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2010.01.14 12:09-kor.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Valóban a legfontosabb maradt le :lol:
Hogy is volt, Clostilt kaptál most :?: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu! igen, az a cukros víz után 2 órával vett vér eredménye, az éhgyomri az 4,5 lett....

Iner

iner

Iner
Akkor az valóban magas, ismétlés lesz 2 hét múlva, addig szh diéta :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Iner
Ne szomorkodj! Diétával rendben tartható a cukor, kevés esetben kell inzulin. Unokatesómnak is magas lett, már teljesen ki van tanulkozva... ha tudok segítek szivesen, gyűjtök neked tippeket.

Én jövő héten megyek terhelésre. :roll:

Tünde
Jól tetted, hogy otthon maradtál, pihenj inkább.
Lenne egy kérdésem. Jövő hónap 15- től gyest kapok és a szülés előtt 28 nappal szeretném igénybe venni a tgyást, mert a gyes baromi kevés. Ha a tgyást megigénylem, apa még igénybe veheti a gyest, vagy már nem?

Zsu
Nagyon nagyon szorítok? Mit eszegettél azóta? :)

Kép
Kép
susytunder

zsu!
igen. clostis ciklus. 1. naptól 2x1.
a dokim azt mondta, ha pé nincs is, azért annyit szokott a dolgokon a closti mozdítani, hogy menzesz legyen... így a 32. napon már ebben is kételkedem :roll:
[quote]V írta:alóban a legfontosabb maradt le :lol:

ennek a görbének minden pontja annyira sz@r, hogy minden pontja igencsak fontos :lol: így hát az utolsó is :lol:

iner!
ez így gáz :( drukkolok, hogy az ismétlésnél jobb legyen az eredmény :!:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Én, amikor elkezdtem szedni a Clostilt annak idején, akkor az első két hónapban egyáltalán nem volt pé-m csak rövidített a ciklusomon :!: a szita agyam...most jutott eszembe, hogy beszéltünk a múltkor erről...és Én ajánlottam a puregont és Te írtad, hogy 3 hónap próba Clostillal :!:
De egy PCO-snak már az is nagyon jó, ha nem 45 napra menstruál :!: nem :?:
Drukkolok, hogy rövidebb legyen legalább a ciklusod, vagy meg se jöjjön :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Susy
Tegnap pl. este 9-kor :shock: zsíros kenyeret zöld paprikával ettem, de most úgy érzem, hogy jöhet bármi és nem is annyira az édesség, mint ahogy azt Én gondoltam, tapasztaltam már :!: :wink:
A Clostil miatt rengeteg édességet ettem mindig, de most nem annyira az a nyerő :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?