Kirus- En nem ertek hozza, de szerintem a legfontosabb, hogy higyj benne es akkor hatni fog
...Mennek a drukkok a mai vizsgalathoz, hogy minden rendben legyen++++...Ja azt akartam egyebkent kerdezni, hogy ilyenkor mikor mondjuk pl a fogorvos betömi a fogadat, kaphatsz szurit vagy valami fajdalomcsillapitot??Vagy ugy " a`la natur "??
Juli- Milyen tükrözeseket csinal majd pontosan a dokid 25-en??
Zsu- Tetööööüüüüü
..Remelem szerencset hoz ebben a honapban!!Hanyadik DPO-n is vagy??4-5??
Iner- Bizti jo lesz a cukrod, ha mar igy megszenvedtel erte
...Turiban tenyleg tök jo babacuccokat lehet talalni, hiszen mindegyiket kb 1-2 honapig hordtak tehat ugy neznek ki mintha ujak lennenek, csak 10-ed annyiba kerülnek!!
...Tök jo lehet mar ilyen babakelengyeket vasarolgatni....
Gtunde-Köszi a receptet!!Remeljük gyogyulgat mar a kisgengszter, bar szerintem annyira nem banja, hogy nem kell suliba mennie
...Levinek hivjak??Ha fiam lesz , en is igy szeretnem elnevezni.....
Csip- Kerünk am kepet az uj szerzemenyedröl!!!Nagyon kivancsi vagyok!!Mi az itteni meg az otthoni "szekrenysor"unkat is a KIKA-ban vettük , de az en kedvencem az IKEA!!Ott aztan minden honapban egy havi keresetet ott tudnek hagyni....Igy nem megyek csak nagyon ritkan
Ediii, Joli, Onlany-????
Velem semmi extra nem törtent, tegnap vezettem, egesz jo volt, bar elötte kicsit tartottam töle, mert hetfön bazi sok ho esett, aztan mindenhol baleset meg miegymas volt.....De szerencsere tegnapra mar mindenhol le volt szepen takaritva az ut!!Holnap megint megyek....Ma meg elakartam menni a nögyogyaszomhoz,mert meg nem jelentkeztek, hogy mi van a rakszüresemmel, meg a Clamidya eredmenyemmel.....Elvileg mar meg kene lennie.....Es Anyum tegnap megcsinalta ( megcsinaltatta) az együttelesi papirunkat, igy mar ha a leleteimet megkapom, minden papirunk kesz az inszemre
...Csajok akartam kerdezni, akinek mar volt HSG-je, hogy ez hogy zajlik??Mert a doki mondta, hogy vigyek haloinget.....Amig meg nem csinaljak addig lesz egy szobam, ahova a cuccaimat lerakhatom??Mert reggel 7-re mar mennem kell es a doki azt mondta, hogy delutan 1-2 körül leszek keszen.....De hol leszek idaig???
...Csak, mert hogy maga a vizsgalat kb 15 masodperc, ezt mondta......Nem vagom!!
Na most megyek csajok!!Szerintem csak penteken fogok tudni jönni....Mindenkinek nagy cuppanos!!
Szeretettel:
Ancsa