Új privát üzeneted érkezett!

Lucuzs, nem írtál Bogiról! Hogy van a kiscsaj?

Kép
timcsi82

Sziasztok!

Kacsi, ne aggódj, biztos, hogy minden rendben van, én drukkolok Neked! A legjobb lenne szerintem is, ha elmennél egy másik dokihoz, már csak azért is, hogy megnyugodjon a lelked. És igaz, hcg-t tudnának nézni akár most is. Ne keseredj el kérlek, nincs miért. Kifogtál egy nem túl kedves dokit, akinek épp rossz napja volt. :?

Meli,
fantasztikus hírek, nagyon ügyes vagy! Hát persze, hogy sokat befolyásol a fogyásod, a legminimálisabb fogyás is hatással van a hormonokra! Drukkolok Neked!

Eclipse, kisfiút szeretnél?
Ahogy olvastam a beszámolódat, először el sem akartam hinni, hogy ennyit futott Apácska! Döbbenet. :shock: :shock: :shock: Akkor ahogy látom Te is megszenveded ezeket a versenyeket! Hát nem csodálom, hogy lehet ezt bírni?! És azok az éjjeli fájdalmak! Na, hát minden tiszteletem a tietek! Le a kalappal, nagyon ügyes!
A jó híreknek pedig természetesen nagyon örülök, jó ilyen boldog kismami szavait olvasni!
Az első trimeszter zárásához pedig óriási gratula. Várjuk a vonalzit.

Magamról: benyomtam a tüszőrepit csütörtökön, tettük a dolgunkat, most várunk. Igazság szerint nem is gondolok túl sokat a lehetőségre, tök jól telnek a napjaim.

chrissy81

Sziasztok Lányok,
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok gratulációt, meg apa nevében is!!

Chrissy,
először is ugyebár egy egészséges szép gyereket szeretnénk :D de nem titkolom hogy fiúpárti vagyok :wink: De akármi lesz, az biztos, hogy természetet ismerő, szerető, és sportszerető embert faragunk belőle! Leendő barlangász, leendő futó :D Mert nekünk ebből áll az életünk. És egy kisfiút valamivel könnyebb rávezetni talán... meg remélem apácska fantasztikus fizikai adottságait örökli... jó mondjuk én sem vagyok csoffadt, csak pl. én pcos vagyok, és ha lányom lenne, akkor neki is nagyon oda kéne figyelnie, hogy mit eszik, milyen lesz a ciklusa stb...

Eclipse
eclipse
Budapest

elipse: nekem ez eddig eszembe sem jutott....... :( marmint, hogy lanyom lesz es orokli ezt..... mind1 vegulis tenni ellene nem tudtunk volna ugysem... :(

Kép
deepgirl

Én nem szeretnék vitázni, de azért ez ennyire nem törvényszerű. Nem ennyire fekete vagy fehér.

Kép
timcsi82

Sziasztok!

Hazaértünk!
Azt mondta az orvosom, hogy rettenetesen elégedett, 10petesejtem lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit még görcsölgetek, úgyhogy pihiznem kell.
Holnap 11körül kell telózni, hogy hányan termékenyültek meg, de én azt nem fogok, majd a férjem!NEkem rossz emlékeim vannak ezzel kapcsolatban!
Szóval most nagyon boldogok vagyunk, de azért az izgalom az megvan rendesen!HA holnap nem mondanak semmi rosszat, akkor talán megnyugszom egy kicsit!
Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli! 10 petike!!! :shock: :lol: Szuper!!!! Nagyon drukkolok, de tudom, hogy most úgyis minden rendben lesz!!!! Várjuk holnap a híreket!!! :lol: :lol: :lol:

Timcsi! Bogi jól van, csak sajnos a sok antibiotikum kinyírta a gyomrát, folyton fáj neki. A Normaflore sem segít, most kaptam egy tippet, hogy van spéci gyerekkészítmény. Pár napba beletelt, mire megszereztem, tegnap óta szedjük, remélem ez már hat.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Meli, ez nagyon jó hír! Gratulálok! Várom a híreket holnap!

Lucuzs: sajnálom Bogit, de remélem most már minden rendben lesz!

Kép
timcsi82

Sziasztok!

Meli!
Ügyi vaaaaaaaagy!!!!

Lucuzs!
Szegény Bogi.....sok sok gyógypussz neki!!!

http://www.hazipatika.com/topics/diabet ... dium=click

http://www.komment.hu/tartalom/20100413 ... mnt_page=1

hajni...
Budaörs

sziasztok.

kacsi semmi ok az aggodalomra,szeded az utrot ami lenyeges ha mar egyszer elkezdted es annyi.kovetkezo uh an mar latszani fog,ha a teszted erosodik akkor minden okes lessz meglasd.

Meli,szuper 10petike,nagyon szoritok hogy szepen megtermekenyuljenek es jusson tesobabara is.

Eclipse,tobbek kozott ezert akartam en is fiut hogy ne orokolje a bajaimat.
az hogy mi lessz a gyerekedbol majd meglatjatok,en mar latom hogy a lanyom egyaltalan nem kitarto igy a nepitac ami ugye sok gyakorlasal es kitartassal jar nem fog neki menni pedig szerettem volna,en 10evig csinaltam.olyan mint az ocsem,mindent felbehagy csak a lendulet nagy ezt a tulajdonsagat bizti nem a szuletol orokolte.

Kép
monyo83

Meli!
Nagyon örülök a 10 petikének! Remélem ma jó híreket kaptok!
Mikor lesz a beültetés? Hova jársz dokihoz?

Kacsi!
Drukkolok hogy minden rendben legyen a babával! Az SZTK-s uh gépek nem mindig kifogástalanok. Sokszor nem lehet látni amit keresnek.
Arnold dokihoz nem mész el? Neki jó a gépe!
Oké nekem is elegem van a pénzlenyúlásból, de legalább rendesen megvizsgál.

Crissy!
Magadnak adtad be a tüszőrepesztőt? Nem semmi!

Eclipse!
Örülök, hogy rendben van a babátok!

Én a bajaimat nem az Anyukámtól örököltem, hanem az Apai Nagymamámtól. A Mamám cukorbeteg.
franci

melinda

de szupi:)jó sok petécskéd lett:)

KépKép
bettike83

Sziasztok!
4 embrikénk lett mára!
Nem tudom, hogy ez jó arány-e, de mi ennek is nagyon örülünk!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
Egy is elég. Csak maradjon 9 hónapig a pociban. :D
Mondom én mint laikus.

Juli????
franci

sziasztok!

meli mennek a drukkok innen...de jó hogy van 4 pettike :)

Üdv.
Aisha
aisha

Meli szuper.

hanyat kertek vissza?

Kép
monyo83

sziasztok!
bocs, de képtelen vagyok visszaolvasni...
az előző egy hétben a kórházunk vendégszeretetét élveztem...
a sztori (röviden :?: )

Majd próbálom újra felvenni a fonalat...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli,
gratulálok!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Drága Juli! Csendben és halkan örülök.
franci

meli, juli szoritok
horibol

köszönöm :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli!

csak halkan gratulálok és drukkolok neked hogy a 2 hetes uhun ott pulzáljon a kis szive.

Üdv.
Aisha
aisha

Óóóóó, Juli Drága!
Te nagyon megleptél minket! Csak meglesz a 10. évfordulós ajándék!! Húúú de izgulok értetek hogy minden rendben legyen!!!
Millió drukk!

Eclipse
eclipse
Budapest

Meli! 4 emrike az nagyon jó!!! :lol: :lol: :lol: Gratula!
Mikor lesz a beülti, tudni már?

Juli! Sok mindent nem tudtam megérteni :oops: , csak azt, hogy ha jól értem babás vagy!!! :lol: Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Meli, neked gratula a 4 embirhez! 1-2 szép, jól osztódó kell, azok vissza pociba, és anyák napjára már kismama leszel!! :wink: :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Juli! E
Egy csendes gratula! Szorítok értetek! :D
Látod most legalább kiderült,hogy apácskának még sem kell a katona vizsgálat.Így nem kell többet nyaggatnod! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Juli: Tőlem is mennek a drukkok!

hofeherke

Juli, de örülök! :D Nagyon szorítok, hogy minden rendbe legyen!

Melike, persze, hogy elég a 4 pete! Hajrá!!!!!!!!

Franci, persze, hogy magamnak szúrtam be! :wink: Nem olyan vészes az!

chrissy81

Juli szoriiitok nagyon.
magneziumot szedsz?

Kép
monyo83

sziasztok!
csak gyors ideültem, aztán vár az ágy. a legjobb feküdni... úgy gyorsabban múlnak a görcsök.

köszönöm mindenkinek :)

nanicke!
nem hogy apa-vizsgálat nem kell, de még a lapart is megúsztam :)

lucuzs!
jól érted ;)
igaz, kellett hozzá 4 uh és 2 hcg-titrálás... de megtalálták, és jó helyen van :D

monyo!
a magnéziumot a görcs miatt kérdezed? nem szedem, hiszen a nospa (2 szem) is csak 2-3 órán keresztül hat.
most megpróbálom nyugiban átvészelni ezt az időszakot... itthon, pihenéssel :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli, halk gratula. :)

Meli, hajrá! :) Ez nagyon szép eredmény. Mikor lesz beülti? Drukk drukk.

Bocs most többre nincs időm.
mókica

sziasztok.

juli nem tudom mi az nonspa,de akirol en eddig hallottam hogy gorcsol az magneziumot szed.magneB6 vagy vannak ettol olcsobbak is.
kerdezz ra a dokinal hogy szedheted-e,manapsag szinte minden babas szedi,tobbek kozott en is szedtem.
ellazitja a sz izmokat.

Kép
monyo83

Monyo, én is nospát kaptam méhlazítónak.

Juli halk grat!

minden új kismaminak gratula!
Vendég

bocsi akkor minden visszaszivva :oops: en azt hittem a nonspa valami fajdalomcsillapito.

Kép
monyo83

Most telefonáltam, mind a 4 picurkánk gyönyörűen fejlődik, holnap fél 11re kell mennünk, akkor be is kerül 2 a pociba, és ott is marad minimum 9hónapra!
Holnapig már nem leszek gépközelben, puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok!
gyors bekukk :)

monyo!
a nospa görcsoldó. tipikusan a simaizmokra van kitalálva, mint méh, belek, stb.

melinda!
mindenem keresztben!!! :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

nem semmi hírekre jövök. mindenkinek mennek a drukkok. azoknak is, akik MÉG nem tudnak ilyen jó híreket megosztani velünk.

Kép
gota79

ja, és azt nem is írtam, hogy a terhesség végéig kb. 5 kgot híztam. a héten mértem magam, és 16-17 kgot fogytam. teljesen el voltam képedve, azt hittem egy tizessel elnéztem. tehát eddig a terhesség előtti súlyomhoz képest 10-11 kg minusszal zártam.

Kép
gota79

Szolgálati közlemény:

Az új honlap elkészítéséhez kíváncsiak lennénk, hogy ki milyen keresőszavakat használt annó, amikor először keresett rá a betegségére. Gondolok ilyesmikre: PCO, PCOS, pattanások, hízás, meddőség és hasonlók.

Ti mivel kerestetek, keresnétek?

A segítségeteket előre is köszi!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok.
Bennem megint összetört minden. Most teszteltem újra, és iszonyú halvány lett... Minden hitem elszállt. Egy teljes hete vagyok kétségek között tök egyedül. Ahogy kétcsíkos lett a teszt, a páromnak el kellett utaznia másfél hétre, csak kedden jön haza. Ezt nem lehet egyedül ép ésszel kibírni!!! Egyet tudok: Nem akarok műtétet!!! MI a fenét csináljak? Hagyjam abba az utrót és meg fog jönni???
Egy biztos: a babatémáról leszállok, mert egyértelmű, hogy képtelen vagyok kihordani és csak lelkileg teszem tönkre magam.

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Kacsi,
nem tudok mit mondani, a legjobb természetesen az lenne, ha egy orvos mondaná meg, hogy mi a teendő...
Iszonyúan sajnálom, ami Veled történik. :cry: Mikor teszteltél utoljára, a mait leszámítva?
Ne is gondolj ilyen rossz dolgokra, lesz babád és ki is fogod hordani!
Ha teheted, menj be a kórházba.

chrissy81

Melike, nagyon szorítok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

chrissy81

Sziasztok!

Minden új kismaminak szívből gratulálok!!!!

Melinda!
Nagyon-nagyon drukkolok Nektek! Petécskék ügyik legyetek!!!!

Kacsi!
Amig nem tudsz biztosat, addig kérlek ne add fel!!! Ehhez nagyon sok erőt kívánok Neked!!!
jucus80

Kacsi!

Ha nem ugyanolyan teszttel teszteltél, akkor akár amiatt is lehet a halványság, mert más érzékenységű a teszt.
Ha meg akar jönni, akkor utró mellett is megjön, úgyhogy ne hagyd abba, mert a hirtelen abbahagyás miatt elmehet a baba akkor is, ha magától nem tenné.
Hányadik hétben vagy?
A biztos egyébként a rendes hcg mérés lenne, amíg az nem bizonyítja, h. a terhességi korhoz képest kevés a hcg-d, addig semmiképpen ne hagyd abba az utrót és ne add fel a dolgot!
Szerintem hétfőn menj el dokihoz és sírd ki a labort!
Szorítok!

rambóka

Lányok, már feladtam... Nincs értelme, hogy áltassam magam. Nem hagyom abba az utrót. Jövő szerdán megyek dokihoz, hamarabb nem volt időpont. Egy vadidegenhez meg nem megyek el, van tapasztalatom benne, hogy mennyire leszarnak. Előtte nézetek hcg-t, abból sok minden ki fog derülni. Szorítsatok, hogy ne legyen szükség műtétre! :cry:
Chrissy: 14-én teszteltem ezelőtt, akkor szép erős volt még a teszt.

Melikém!
Neked nagyon drukkolok!

Kacsi

kacsi80

Rambóka!

Direkt ugyanonnan rendeltem a tesztet, ahonnan előtte. Az igaz, hogy más márkát küldtek, de ugyanolyan erősségű. Egyébként 5 hetes lehetek kb. Egy hete késik a menzeszem és kedden az uh-n semmi jele nem volt, hogy terhes lennék. :cry:

Kacsi

kacsi80

[quote="kacsi80"]k írta:kacsi80edden az uh-n semmi jele nem volt, hogy terhes lennék. :cry:

Na de valamitől azért csak pozi az a teszt!!! Valami elindult, lehet, hogy rossz minőségű volt az uh, ahol voltál vagy későn ágyazódott be a baba és még nem látszott semmi, kérlek, ne add fel! Ha meg más márkájú a teszt, akkor meg tényleg bármi lehet. Mutathat eltérést, az mindegy, hogy azonos az erősség...

chrissy81

Chrissy!
Igen, lehet, hogy igazad van, de én már nem tudok és nem is akarok határtalanul bízni ebben. Szinte napra pontosan egy éve már végigjátszottam ezt. A végtelenségig bíztam, egy hónapon keresztül reménykedtem és mégis pofára estem. Annyira, hogy még szerintem most sem vagyok túl rajta lelkileg. Nem várok csodát, az nem velem szokott megtörténni.
Azért mindent köszönök nektek.

Kacsi

kacsi80

[quote="kacsi"]E írta:kacsigyébként 5 hetes lehetek kb. Egy hete késik a menzeszem és kedden az uh-n semmi jele nem volt, hogy terhes lennék. :cry:

kacsi!
nem elkeseredni!
ha 5hetesen még semmi nyoma nem volt, akkor az nem 5 hetes, hanem sokkal kisebb.
nekem 4-5 hét közé tippelték valahogy az orvosok csütörtökön, és már szikhólyag is volt. előtte 8 nappal pedig egyértelmű felritkulás.
szóval vsz csak kicsi még...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli!

Na ebből is látszik, hogy nincs okom reménykedni! Április 8-án egyértelmű pozitív tesztem volt, ugye akkor lehettem 4 hetes. Nem magam ellen beszélek, de ezek sajnos tények. Szerdán minden eldől. Kérlek ne tápláljátok bennem a reményt, éppen elég nehéz elfogadni, hogy ez megint megtörténhet velem. Utánaszámoltam ezerszer, tudom, hogy nincs remény.

Neked gratulálok, biztos minden rendben lesz, ha már ilyen szépen látszik.

Kacsi

kacsi80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?