Angyalkrisz- Persze, hogy emlekszem rad en is, nagy-nagy gratula es gyere sürübben!!
-J- Basszus mindig ugy megsajnallak, hogy azert te szepen szenvedsz az egeszsegddel.....Nem semmi.....Milyen palyazatokat kell csinalnod egyebkent??
Gtunde- Igen, imadom a cipöket , csizmakat,azert azt nem mondom, hogy manias vagyok, de mondjuk van 5 par csizmam...Az annyira nem sok szerintem.....Iden meg egyet sem vettem
...Es ma sem, semmit sem talaltam, vagy ami tetszett volna az 100 euro, na annyiert vegyen a rossebb
...Majd holnap megyünk megint, mert most nagy leertekelesek vannak, igy Apjuknak akarunk venni ezt-azt, gatyat , pulcsit vagy amit latunk.....De en ma annyira kivoltam, hogy nem volt csizma, hogy vettem helyette 2 poncsot, meg egy bolero felet, fekete kötöttet, meg egy elegans barna csikos rövid szövet nacit, mindegyik 5 euro volt, igy nem tudtam ott hagyni
Ja a kocsinak, mint kiderült tropara ment a hütöje, ezert volt olyan erdekes a fütes, 800 euro lenne megcsinaltatni, erre kerdezi a "fönököm", akinel vezetek ugye, hogy nem gond ha most nem csinaltatja meg???Mert, hogy nincs most 800 euroja....
Mondom vegülis telen minek a fütes????
Ez hülye vazzeg....
Zsu- Micsoda??Hogy a Puregon hatasa volt a pozi teszted??Nem is baba volt??
?Vagy most nagyon felreertettem valamit.....
Juli- Sajnalom, hogy meg mindig a sulival szenvedsz, de olyan jo lesz majd tullenni rajta...Szerintem irhatnal esetleg valamilyen internetes oldalra, iwiw pl, hogy keresel bajan modellt körmözeshez, szerintem tuti, hogy jelentkeznenek!!!
Mennyivel lehet idösebb a terhesseged, nem mondta a doki?
Csip- Akkor jo sürü napod volt tegnap!!!!!
Susytunder- Jo hetveget, remelem jövö heten mar jobb kedved lesz
Kirus- Kerünk kepet a nacidrol!!
Iner- Akkor te sem dolgozol a mükörmös papiroddal, csak neha-neha??A fat meg mi sem bontottuk le, ma akartam de nem jött össze...Szerencsere a mienk müfa igy nem hullik a levele
Kepzeljetek beugrottak hozzank Csabi baratai, akik Hollandiaban elnek, most mennek majd kifele es megalltak egy kavera nalunk....Na ugy nez ki, hogy itt ragadnak es majd holnap mennek tovabb reggel
Ugyhogy este poker partyt rendezünk
Mindenkinek nagyon szep hetveget!!
Szeretettel:
Ancsa