Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Visszaolvasok....

KépKép
gyancsi

Angyalkrisz- Persze, hogy emlekszem rad en is, nagy-nagy gratula es gyere sürübben!! :wink:

-J- Basszus mindig ugy megsajnallak, hogy azert te szepen szenvedsz az egeszsegddel.....Nem semmi.....Milyen palyazatokat kell csinalnod egyebkent??

Gtunde- Igen, imadom a cipöket , csizmakat,azert azt nem mondom, hogy manias vagyok, de mondjuk van 5 par csizmam...Az annyira nem sok szerintem.....Iden meg egyet sem vettem :oops: ...Es ma sem, semmit sem talaltam, vagy ami tetszett volna az 100 euro, na annyiert vegyen a rossebb :wink: ...Majd holnap megyünk megint, mert most nagy leertekelesek vannak, igy Apjuknak akarunk venni ezt-azt, gatyat , pulcsit vagy amit latunk.....De en ma annyira kivoltam, hogy nem volt csizma, hogy vettem helyette 2 poncsot, meg egy bolero felet, fekete kötöttet, meg egy elegans barna csikos rövid szövet nacit, mindegyik 5 euro volt, igy nem tudtam ott hagyni :oops:
Ja a kocsinak, mint kiderült tropara ment a hütöje, ezert volt olyan erdekes a fütes, 800 euro lenne megcsinaltatni, erre kerdezi a "fönököm", akinel vezetek ugye, hogy nem gond ha most nem csinaltatja meg???Mert, hogy nincs most 800 euroja.... :shock: Mondom vegülis telen minek a fütes???? :shock: Ez hülye vazzeg....

Zsu- Micsoda??Hogy a Puregon hatasa volt a pozi teszted??Nem is baba volt?? :shock: ?Vagy most nagyon felreertettem valamit.....

Juli- Sajnalom, hogy meg mindig a sulival szenvedsz, de olyan jo lesz majd tullenni rajta...Szerintem irhatnal esetleg valamilyen internetes oldalra, iwiw pl, hogy keresel bajan modellt körmözeshez, szerintem tuti, hogy jelentkeznenek!!!
Mennyivel lehet idösebb a terhesseged, nem mondta a doki?

Csip- Akkor jo sürü napod volt tegnap!!!!! :shock:

Susytunder- Jo hetveget, remelem jövö heten mar jobb kedved lesz :wink:

Kirus- Kerünk kepet a nacidrol!!

Iner- Akkor te sem dolgozol a mükörmös papiroddal, csak neha-neha??A fat meg mi sem bontottuk le, ma akartam de nem jött össze...Szerencsere a mienk müfa igy nem hullik a levele :D

Kepzeljetek beugrottak hozzank Csabi baratai, akik Hollandiaban elnek, most mennek majd kifele es megalltak egy kavera nalunk....Na ugy nez ki, hogy itt ragadnak es majd holnap mennek tovabb reggel :D Ugyhogy este poker partyt rendezünk :lol:

Mindenkinek nagyon szep hetveget!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Megint tetüüüüüüm van :D

KépKép
gyancsi

ancsi!
hulladék-szállításra lett kiírva közbeszerzés, és annak kell átnéznem a szakmai részét. csak gáz, hogy olyan dolgok nem kerültek be a kiírásba, amit én direkt kértem, mint specifikáció :?
poncsóra én is hajtok majd tavaszra. bár egyenlőre azon gondolkodom, hogy ha lesz lelki erőm, nekiállok, és én csinálom... jó lenne, ha időm is lenne rá, pl itthon... táppénzen... babásan... :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

hát kikészültem 2 nap alatt.... Teljesen padlóra küldtek a drik!
Elmentem 7-én a vizsgálatra, azt mondták, hogy vigyem az összes leletemet, amit ezzel a babával kapcsolatban adtak.Ugye volt 3genetikai uhu és egy 4d, egy kombinált teszt. Mivel protokollból küldtek, így kötelezővolt megjelennem. Bemegyek, elmondom, hogy mi van, odanyújtom a leleteimet és megjegyezték, hogy már 86an láttak és hogy miért csak most jövök és ekkor kaptam a hidegzuhanyt, amitől kissé kiborultam, potyogtak a könnyeim, de mivel sötét volt, nem látták hála égnek. A szó szoros értelmében megvádoltak, hogy én kerülöm a vizsgálatokat és direkt vártam a 22.hétig, hogy stb stb és az én hibám lesz, ha valami lesz, meg hogy ne magyarázkodjak, na ettől nagyon kikészültem. eleve amikor az afp leletért berongyoltam, mert ugye küldtek levelet és azonnal mentem, az már dec23. volt, este elszaladtam a drimhoz, aki meg uhuzott és azt mondta mindent rendben talált, de az én megnyugvásomhoz, ha akarom, akkor menjek el az istenhegyire vagy az aekba dr. hajdú krisztinához. Genetikai tanácsadás abszolút nem jött szóba, ill kérdeztem, de nem mondta, hogy menjek és nem is adott beutalót se afp vizsgálat ismétlást se kért. 2ünnep közt én majd idegrohamot kaptam, hogy de lassan tellik minden. dec27én felhívtam a 4dt és kértem azonnalra időpontot, 2nap múlvára tudott adni. A védőnőmet is kerestem, aki mondta, hogy 7én dolgoznak először, addig itt nincs senki... Sotén meg február elejére tudtak volna időpontot adni. Ugye kedden elmentem az aekba, hogy megnyugodjak (genetikai uhu dr. Hajdú K. által és tanácsadás), ez volt 5. 7re odamentem, fél 10kor közölték, hogy rossz a gép, aztán fél óra múltán, mivel látták, hogy az emberek nem mennek haza, megmondták, hogy az oep már nem támogatja az efajta vizsgálatokat, már csak a sotén van...
Gyorsan teló az istenhegyire, hogy szorítsanak helyet, nem volt még 2hét múlvára se. Tehát itt megvagyok lőve. Mindezt elmondta, hogy rajtam nem múltak a vizsgálatok... és még 2ünnapközött az általam ismert helyekre telóztam, senki nem vette fel. Errre a válasz, hogy na persze, tudnom kellett volna, hogy a Bajcsyban volt rendelés... Mondom erre, azt sem tudtam, hogy csinálnak egyáltalán. Na mindegy, én úgy érzem, rajtam nem múlt a dolog, mert mindenhol voltam, ahol csak lehetett... És arról meg nem tehetek, hogy nincs 14.000ftom arra, hogy magánba menjek és kölcsönkérni sem tudok senkitől. Na most itt bőgök, mert olyan szarul érzem emiatt magam. De hát ez van, anyagi gondok. Nagyon szégyenlem, de nem tehetek róla.... Nagyon irigylem azokat az emberek, akik eltudtak menni ilyenre. Nekem nem volt szerencsém. Hát nagyon magam alatt vagyok emiatt.
De, kértem beutalót az uhustól és megkértem, hogy adja meg a címét a Bajcsynak, hogy elmehessek... Kértem beutalót, de ő nem tud adni beutalót, mert nem az ő dolga, a kórház meg a maglódi úton van, telefonszámát nem tudja. Szóltam a drmnak, hogy kérek beutalót, adott, de nagyon mérges volt rám, hogy nem mentem az istenhegyire, nem akartam firtatni a dogot....
Délután volt a Bajcsyba rendelés, és én kezdésre ott voltam! A betegfelvételnél odaadtam a lapot és mondtam, hogy g. tanácsadásra jöttem, mondták 2.emelt, majd szólítanak. Leültem, másfél óra mlva teljesen máshol szólítottak, az uhuról, mondom de hát én tanácsadásra jöttem, nem baj meuhuznak, azt mondta eddig MINDENKI! hogy nem látnak semmi eltérést és itt se láttak és hogy emiatt nem kell mennem a tanácsadásra. Na ha emiatt lebasznak nagyon kiakadok. Ennél többet nem tudok már megtenni!
Ma meg voltam cukor terhelésen, meg minden fityfenén, de túléltem itt vagyok,kedden megyek a a leletekért. Ennyi

Kép
Kép
onlány

onlány!
nem semmi :? az egyetlen amit tehetsz, hogy megpróbálsz azzal a tudattal megnyugodni, hogy te minden tőled telhetőt megtettél...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

aranyos vagy Julcsi, csak ha tudnád, milyen nagyon nagyon rossz érzés volt ez nekem, hogy olyan ember beszél, vádol, aki nem ismer és nem tudja a helyzetet, meg beskatulyáz. DE a végén elnézést kért, és ez kicsit enyhített a lelkemen. Most egy nagy gombóc van a gyomromban és nem vagyok éhes, magyarul sík ideg a szervezetem, én már úgy érzem lenyugodtam, de tévedek aszem... Annyira nincs kedvem semmihez.
Ja és bejelntkeztem az istenhegyire is, 2 szipogás közt próbáltam gagyarászni a nőnek, csoda hogy értette és rendes volt nagyon, hogy nyugodjak meg, és elintézte, hogy hétfőn reggel mehessek. Úgyhogy akkor fog a majom a vízbe ugrani, mert azt mondták a drik hogy nála nagyobb ember a genetikában -gondolom terhesség terén vagy nemtom hogy értették- nincs.
Elnézést mindenkitől, hogy a problémámat rátok zúdítom :(

Kép
Kép
onlány

Ancsi
De baba volt, csak még tart/tartott a hormon hatása és ezáltal sikerült pozi tesztet produkálni :!:

A sok laptető meghozza a szerencsédet :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Onlany- Mekkora tuskok vannak, hihetetlen!!! :(
Annyira sajnalom, hogy ennyire kikeszitettek, de te tenyleg mindent megtettel, probalj megnyugodni, mert az idegeskedessel artasz a legtöbbet a babanak...Bar tudom, hogy ezt könnyü mondani, szegeny tenyleg annyira sajnallak....Csak ahogy a soraidat olvastam ugy felment a pumpam :evil: Hat atelni nem lehetett semmi!!!Miert teszik emberek szandekosan tönkre az elet egyik legszebb korszakat , a babavarast???Az ilyet megtudnam fojtani.........De most mar probalj meg megnyugodni, mert a babaval minden rendben es ez a legfontosabb!!Remelem most mar csupa jo dolog törtenik majd veled!!

Juli- Akkor nehezfelfogasuak dolgoznak nalatok is ezek szerint!

Zsu- Most mar akkor ertem :wink:

Na Csajok mentem dodozni!!

KépKép
gyancsi

Onlány
Sajnálom, hogy ezt kell megélned így, amikor kisbabát vársz...de sok ilyen van...sztem rosszkor voltál rossz helyen...a lényeg, hogy Te legyél nyugodt, mert nincs semmi baj a babával, elmentél a vizsgálatokra, megtettél minden Tőled telhetőt :!:
Az meg, hogy ekkora a fejetlenség ,nem nem a Te hibád :!:
Nyugi van :!: vagy legalább is próbálj megnyugodni :arrow: tudom könnyű ezt mondani :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsi
8)
Nálatok milyen az idő :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

köszi csajok a jó szavakat, a lelkemnek jót tesz, mert nem tudom mit csinálnék ha tényleg miattam lenne valami :(

Szegény apum és férjem kivan, hogy mennyit kell autózni ide oda amoda, egynap többször, na mindegy befejeztem.

Igen, a boldog babavárás örömteli perceinek fogalmát kissé másképp képzeltem :) de egyre jobban szeretem az én drága kislányomat apocakomban! Már nagyon várom a hétfőt!

Ancsa, nekünk is a kocsival a párásodás volt a baj. A radiátor ki van lyukadva, vagy csere, vagy lehet olyan tömítőfolyadék is elég bele...

Kép
Kép
onlány

Angyalkrisz! Gratulálok! Problémamentes és zavartalan babavárást kívánok!

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

onlány jaj, szegénykém!!! elnézést mindenkitől, aki az eü-ben dolgozik, vagy valamelyik rokona, de némelyik egészségügyis akkora tirpák tud lenni, hogy az csak na!!! az meg simán lehet, hogy nem veszik fel... 4 hete én is egy napig próbáltam telefonálni, aztán meguntam és odamentem személyesen... :(

Joli, Inner puffadok, hányingerem van...hol erősebb, hol nem vészes... a cicim is fáj, de az se állandóan... :) viszont állandóan éhes vagyok! :lol: :lol: :lol: ennek nem örülök, mert rohamokban jön rám az éhség, és ha nem eszek, akkor fáj a gyomrom.... lehet, hogy sok a savam?? :roll:
január 19-én megyek dokihoz... meg fogok bolondulni addig... olyan lassan vánszorog az idő... :lol:

Ancsa mennyi tetűűűű!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: én is imádom a lábbeliket... csizma :?: :!: :?: :!: hm... nekem is 5 pár van....és sztem se sok!!!! nekem viszont pl kevés ruhám van... most dobtam ki a farmeromat, annyira elrongyolódott, mert 5 évig hordtam és nem volt másik mellette... :)

Julcsi szegény! remélem hétfőn csupa jó híreket kapsz! :lol:

Zsu olyan létezik, hogy nem reped meg???? :roll: a szuri ellenére??? :shock: :roll: dokiddal beszéltél?

csip hogy jutott eszébe a párodnak reggel 6-kor karácsonyfát bontani?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde: Úgy, hogy nem bírt aludni....Hát megörültem mikor hallottam, ahogy szedi le a fáról a díszet :evil:
Na lassan vége a npnak, épp jókor, mert Én eléggé fáradt vagyok :?
Holnap vár rám egy baromi nagy rend rakás...És ügye nincs konyha bútorom :( N majd valahogy megoldom...
De lehet elmegyünk apival bútorokat vásárolni, mert nagy akciók vannak...
Csak az a baj, hogy van még csekk otthon, mert api nem kapott fizut :?
csip-csip18

Angyalkrisz! Gratula a babóhoz!!! :D

Ancsa! Jó pókerezést nektek :D ez a sok laptetű nálad ?? biztos érzi előre,hogy hamarosan sikerrel jársz :lol:

Onlány!! Sajnálom ,ami veled történt,nem vagy te hibás,szerintem csak rossz napja volt az emberkének és te voltál kéznél, ne törődj velük!!

Tünde ! az a második fontos dolog jelenleg az életembe,hogy megyünk feb.1-én a BMC-be,és már naon várom,remélem hmarosan sikerrel is járunk :)

Lányok most én egy hétre elbúcsúzok,mert megyünk a párommal Bükfürdőre, remélem majd csupa jó hírre jövök :wink:

EDI
ediii

Csip!! Jó lehetet :lol: :lol: :lol: ,és legalább csendbe próbálta?? :lol:

EDI
ediii

Sziasztok!

Már jobb a kedvem, apától kaptam egy szép nagy cserepes liliomot. :)

Onlány
Hát le vagyok döbbenve, nem semmi. Itt a hétvége próbálj megnyugodni, piheni ha tudsz.

Angyalkrisz
Gratulálok én is, szép babavárást neked!

Joli
A listán nincs minden rajta. Vannak dolgok, amik lemaradtak, mert nekünk nem szükségesek,ezért első szülő anyuciknál még bővülhet.
Egy két tipp neked, hátha segíthetek. Szüléshez gyógyszerárban lehet kapni Molimed nevű bugyit, ami eldobható és betéttel együtt van. Nagyon praktikus és nem drága.
Kírus ezt neked is írom, nem tudom lánykádnál mit használtál, de tényleg nagyon jó.
Ha textil pelust veszel, olyat vegyél amire az van írva hogy cseh tetra pelenka, mert ez nagyon jó minőség. Van olyan is ami tetra jellegű az nagyon vacak.
Az auchanba vannak most nagy akciók babás dolgokból, nem tudom van e közeledben.

Lányok nekem 1- 2 napja nagyon fáj a hasam. A petefészkem környéke, hol erősebben hol kevésbé, és ha éjjel fordulok iszonyúan belehasít, szerdán megyek dokihoz, remélem nincs baj, bár a kis tündérkénk mozog gőzerővel.

Kép
Kép
susytunder

Szép jó reggelt!

Tegnap nem nagyon voltam este, nem igazán voltam jól, olyan hányingerem volt meg a hasam is szurkált, görcsölgetett, a melleim duzzadságáról nem is beszélve!
De mára semmi bajon és a nagy örömömre a hőm is felment 36,7-re
:wink:

Susy
Örülök, hogy jobban vagy :wink:
Drukk, hogy ne legyen semmi baj :!: +++++++++++++++++++++++

Ediii
Nagyon jó kikapcsolódás és érezzétek jól egymást :!: :lol:
Várunk vissza :!:

Többieket is puszikálom :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Hát ma nem volt senki csak Én :?: :shock: :wink:

Hol vagytok :?: hétvége van látom... :wink:

Szép estét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hali!

zsu!
de jó :!: :!: :!: hő fent, cici duzzad, szurka... király :!: :wink:

ma nem voltam nagyon gépnél... az én hőm is felment :o reggel 37,1, délután 38 :o még jó, hogy hétfőre bejelentkeztem a dokihoz :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Hello Lanyok!!

Csak en is gyorsan bekukkantok, jelentem meg elek :D
Kicsit sürü volt a hetvege eddig, a pokert masnap 2-ig nyomtuk, igy nem aludtunk tul sokat, tegnap meg egesz napos teremtorna volt Csabinak, igy en is rendes asszonyhoz meltoan kimentem, de mar majd lefordultam a lelatorol, olyan faradt voltam :D :D :D
Ma meg menni akarok a Linzi piacra, de nem tudom hol van...Itt kovalygok a neten.....

Zsu- Szupi, hogy tüszörepi vegre meg volt!!Nalunk tegnap picit esett a ho, amugy semmi extra idö nincs....Hideg van :?

Ediii- Jo pihenest nektek, varunk vissza elmenybeszamoloval :wink:

Gtunde- Na ugye, mondtam en, hogy nem sok az az 5 par csizma :lol: ...Es miket eszel??Van valami amit különösen kivansz?

Csip- Sikerült valamit vennni a lakasba?

Susytunder- Tuti csak a kislanyod az, de majd jövö heten ugy is megmondjak, kerünk am majd kepeket ha kapsz! :wink:

Na csajok leptem....
Pusszantas mindenkinek!!

Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

tegnap nem nagyon tudtam jönni, mert ebédre érkezett a párom a gyerekkel, és egy ismerősével, aki lehozta Pécsre, ezért őt is meghívtuk ebédre... főzés közben takarítottam is, szóval sürögtem-forogtam... :lol: :lol: :lol: :lol:
délután családi életet éltünk :lol: :lol: :lol: :lol: közben sütöttem egy sütikét a biztonság kedvéért... :lol: :lol: csak néha ültem le 5-5 percre... estére elfáradtam rendesen... :lol: :lol: :lol:

Zsu Kép
végre! végre! végre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juli :? 38 :?: :?: :?: :?: az már nem jó!!! :evil: :evil: :evil:

susytunder nem lehet, hogy egy kicsit felfáztál? :roll: :?

gyancsi nem vagyok kívánós! minden jöhet! és nem undorodom semmitől... minden reggel kávézok... :shock:
mindig is tudtam, hogy fordítva vagyok bekötve!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

további szép hétvégét! lassan felkel a csipet-csapat! mennem kell etetni a népet! :lol: :lol: :lol:

puszi!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Én most keltem fel nem régen...nem is tudom, hogy mikor aludtam már ennyit mostanában...a drágám dolgozik egyedül vagyok, a hőm 36,8 lett :!: :wink:

Julcsi
Az nem sok már egy kicsit :?: :shock:

Ancsi
Jó keresgélést, akkor ma nem dolgozol :?:

Tündi
Az nagyon nagy előny, ha minden kaja jöhet...állítólag ilyenkor válogat az ember jobban :!: :roll:
Azért pihizzél is :!:
Hány éves a gyerkőc :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Mi apuéknál vagyunk, kedden vagy szerdán jövünk haza :) kis kikapcsolódás nekem. Holnap 10órakor ugrik a majom a vízbe :? Délután meg megyünk barátnőmhöz babalátogatóba :) Ma csavargás lesz a prgram, de úgy hogy Liza is jön, vagy mozi :)))) kedden meg rohangálhatok kórházról kórházra. Jaj de unom már....

Ancsa, milyen az a Linzi piac? http://www.origo.hu/utazas/20081129-uta ... arosa.html
ez nem útvonalterv... hangulatos hely

Tünde, kis házitünci :wink: párodnak van gyereke vagy az ismidnek? Sütiről jut eszembe... Anyós már megint kezdi... A kedvenc túrós-baracklekváros sütimet csinálta a kedvünkért.... :twisted: szerintem ti jobban tudjátok mint ő, hogy terhességi cukrom van.... tudom, hogy kedveskedni akart, de akkor is. Mondom nem kell, de akkor vigyek át és majd holnap :shock: :shock: nem bírtam ki, miközben Lizának adtam sütit, apja ezt meglátta és úgy kicsavarta a kezemből. épp hogy az ajkaim érintették a sütit... hű ez a legrosszabb.

Zsu, az jóóóóóóóóóóóó, ha fenn van a hőd! Szóval akkor a puregon utóhatása volt a.... nagyon sajnálom! Hányadik ciklusnapon vagy most?

Julcsi, csak nem beteg vagy?????????

Kép
Kép
onlány

Onlány
Jó kikapcsolódást Nektek :!:
Ma a 22.cn :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!
tudom, hogy a 38 nem jó... de semmi bajom nincs mellé. se nátha, se köhögés, se ízületi fájdalom... csak a hasfájás. ezért is gondolom, hogy a belem szórakozik velem... ma is hasonló a helyzet. 37,2 volt az ébredési hőm, délelőtt 37,5... azóta meg nem mértem... de mindjárt befejezem a fórumozást és mérek egyet :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Apa ma elment anyósékkal uszodába, rábeszéltem, mert velem akart menni, de én szauna nélkül nem bírom az uszoda vizének hőmérsékletét, így elment anyósékkal. Jövő héten fejtágítás van neki, biztos, hogy jót tett neki.
én addig felütöttem a konyhát, brassói már kész volt, csak krumplit kellett sütni hozzá, csináltam apának sajtos palacsintát, magunknak meg mindenfélét. :)
Após nem érti, hogy tudok Kristóftól ennyi mindent csinálni. Csinálja velem ő is, ő is főz, néha kipakol a szekrényből, motorozik, tv- t néz, elvagyunk együtt. :)

Tegnap elindultunk moziba, de nem értünk oda. Egyrészt dugó volt, aztán nem találtunk parkolót, és olyan sor állt a jegypénztárnál, hogy esélyünk sem volt. Így tanakodás után elmentünk egy bababoltba, vettem pár dolgot, nagyon tetszett, nézelődtem ezerrel. :)
Végül nosztalgiáztunk egy kicsit, elmentünk a kedvenc éttermünkbe és vacsiztunk egy jót. Haza felé gurultunk, de nem csak a kocsi miatt. :)

Nem tudom lányok ez a szúrkálás nem szűnik, sőt ha felállok, kicsit úgy kell maradni, mert nagyon fáj. A barátnőm azt mondja, hogy szerinte a császármetszés miatt van, hát majd szerdán elválik, este megyek 6- ra.

Zsu
Csak halkan... de annál nagyobb izgalommal drukkolok! :wink:

Juli
És ez ma kezdődött? Nehogy lebetegedjél.

Kép
Kép
susytunder

sziasztok!

Zsu most lesz 12 éves 25 -én! okos, jól nevelt fiú! :lol: :lol: :lol: :lol:
ma ébredés után megjegyezte, hogy kicsit fázik...hm, mondom nézzük meg a hődet! 38,1 :arrow: gyors beadtam neki egy rubophent, és nem engedtem kikelni az ágyból... tettünk vettünk, reggeli, kutyasétáltatás, stb... majd kb egy óra múlva mértünk még egyet...hát nem hogy lefele ment neki...38,8!!! na mondom még egy gyogyi, és hideg vizes borogatás, mert ennek a fele se tréfa... délelőtt 11-kor majdnem 39 fokos láz... most mentek haza 4-kor... remélem nem valami komoly... :(

onlány a párom fia... :lol:
basszus, anyósod nem semmi! de a párod viszont igen szigorú!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: legközelebb lehet, hogy hátraköti a kezed! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

susytunder ez már nagyon nem hangzik jól!! kíváncsi vagyok mit mond majd a doki!!

csajok, hát én ma olyan finom lasagne-t készítettem, hogy az csak na!!! a párom meg van győződve róla, hogy árulni kellene a főztömet :arrow: meggazdagodhatnánk!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez olyan jól esik! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

susy!
hőemelkedésem van idestova másfél éve, de eddig 37,7 fölé nem igazán ment. ma du meg megint 38,3 :?

tünde!
jobbulást a nagyfiúnak :wink:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Szép estét!

Olyan gyorsan eltelt a hétvége...már megint menni kell reggel :!: Semmi különös nem történt Velem a hétvégén, csak annyi, hogy a hőm alakul szépen 36,8, de jó lenne, ha így is maradna :!: :wink:

Mindenkinek nagyon drukkolok és sokat gondolok Rátok :!: :wink:

Julcsi
Jobbulást...akkor már máskor is volt ilyen magas a hőd... :!:

Tündi
A legjobbakat a nagyfiúnak :!:

Susy
Köszi :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Hétvégén csak röptében olvastam :) ..
Szombaton voltunk kicsit piacon meg erre-arra vettem pár kórházi dolgot(papucs,zokni,háloing stb..)
Tegnap disznót vágtunk,hát jól el is fáradtam és a bokám is nagyon csinin nézett ki :? de reggelre már leapadt..

Zsu!
Drukk hogy a hőd ilyen szép magas maradjon!!!!

Juli!
Ma mész akkor Szegedre?? Majd gyere a hírekkel...
Remélem nem betegszel le(38,3 már láz :shock: :? )!!

Tünde!
Biztos fincsiket is főzől :P
Jobbulást a srácnak!!!

Susy!
Reméljük tényleg semmi komoly ez a szúrkálás!!!
Nah akkor majdnem egyszerre megyünk dokihoz..én is szerdán megyek..+++
Van még Kíráról 2-3 textil pelus ami használható azok is cseh tetrák és tényleg nagyon jók!! Kell majd még vennem hozzá párat..
Ez a bugyi kapható nagy méretben is???
Hát 1 hét múlva kell vissza mennem Kecskemétre ott van Auchan,majd lehet bemegyünk...

Onlány!
Megy a drukk és gyere majd a hírekkel!!! Minden oké lesz!! :wink:

Ancsi!
CSinálok majd képet a naciról és akkor felteszem!!!

Többieknek is üdv!!!
Vendég

Szép jó reggelt csajok...

Suzytündér: ha mész orvoshoz szerdán említsd meg neki mindenképp, reméljük minden a legnagyobb rendben. Örülök,hogy egy kicsit nosztalgiásztatok, rád fért már :D

Suzy: Az nagyon jó! Maradjon is úgy... :wink: Tudom, vagyis gondolom, hogy korai még, de mégis mikor sütnél el egy tesztet??? :)

Ancsám: Ma is hajnalba mentél melozzni???

Tünde: A kedvencem, küldjél nekem is :D :D :D

Juli: Gyógyulj meg!

Betty: Te lány, hogy vagy???Írj magadról :D

Edii: Jó pihit neked, aztán gyere mesélni :D

Joli: Hogy telt a hétvégétek?Tanulás mellett remélem volt időd most egy kicsit pihenni...

Onlány: Siess vissza hozzánk, várunk :D

Angyalkrisz. nagy-nagy-nagy gratula nektek!!! Vigyázz magatokra!!!

Iner: Mi lesz az e heti progitok???

Remélem nem hagytam ki senkit :D
Jövök nem sokára és mesélek nálam mi volt :D
Puszi :D
csip-csip18

Sziasztok!

Hát ma reggel mikor felkeltem olyan erősen hasított a hasamba, hogy azt hittem össze csúszok.és rájöttem, hogy ahol a cisztát kivették, egy nagyobb vágás lett a normálisnál, különben nem fért volna ki, és ott érzem ezt az erős fájdalmat általában. Tuti, hogy ezzel van valami összefüggésben. Hát már nagyon várom a szerdát.

Kírus
Igen, ez ránk való méretben is van. Azért is írtam neked is.

Kitti
Várom ám, hogy nálatok mi volt?

Zsu
Hőd? Közérzet?

Kép
Kép
susytunder

Nálunk a hétvégén az volt, hogy szombaton elmentünk vásárolni a Tescoba, mondván, hogy csak 1-2 dolog kell...
Na hát ez az le volt árazva egyből ott hagytam 15000.Pedig csak max.8000 számoltam
Na jó megbeszéltük még apával, vagyis felkészítettem pénteken, hogy szombaton megyünk bútort nézzni vásárolni, hogy egyeztessük már élőben az izlésünket, hogy ki miket szeretne, és a lényeg, hogy ő lássa milyen árak vannak!Mert egy kicsit el van tévedve...
Na hát nem kell mondjam, hogy keztünk a Praktikerben, mert ott láttunk egy vitrinkombinációt...Ami tetszet is mind 2 nek, de kitalálta, hogy kicsi...Mert csak 2 m hosszú...És hogy hogy nézzne ki egy 5 m falon (inkább ez hálószobába való)...Na jó igazat adtam neki...Na persze találtunk egy szépet, hát nem kell mondjam mennyiért...
200.000 Ott marad mondom...
Néztünk tovább lámpákat és fürdőszoba bútort...Erre ő kitalálta, hogy nem add ki ennyi pénz egy fürdőszoba bútorrért....
1 ajtós szekrény ára alap hangon 15000.- De bírom ,mert olyanokat nézz ami 100.000 tétel, vörös vagy fekete, így-úgy nyílik...olyan kell...Mondja...Nem azt ami mondjuk menne is a mi fürdönkbe...Meg lenne is rá keret...fuuuuuu....Felesleges a fürdőbe szekrény...mondja...huuuu...robbantam fel...
Na jó mondom menjünk tovább 5 km.re van a Möbelix, ő nem akar...
Ott is ez van, minek....
na hát kiborultam, mondom neked ez volt a körbe nézés????HOgy veszünk így bútorokat???
Na jó elmentünk, de ott is ezt játszotuk el, ő olyan dolgokat nézet, ami horibilis áron van...Nem illene a szobába stb...
Gondolom értitek....
Utána írány haza, sík ideg voltam, ő meg tök jó hangulatban...És még kérdezzi tölem mit stresszelek, meg mi bajom???Hát telibe szarja, hogy mindjárt költözzünk és már semmi bútorom nincs itt, mert eladtuk a régieket...Na ezért...
Nem kell stresszelni, majd lesz valahogy...Köszi mondom!
Na vasárnap mentünk a mamámhoz, mondtam neki haza felé ha tesztik ha nem elmegyünk a kikába, hát nem ellenkezet!!!Nagy leárazás van...
Hát nem kell mondjam, hogy talátunk vitrint...Meg is rendeltük és Kedden megyünk érte, csoda, hogy jo mind 2 tetszik...
Persze ebből 2 szín volt, de szerencsére nem vitázztunk sokáig és megegyezztünk, hogy fehér-dió lesz, nem a wenge-fehér
Persze neki tetszet egy 149000-ért is egy, de mondtam, hogy az is sok...Na nagy nehezen lebeszéltem És mg ez volt a dió-fehér, és ez maradt Ja és találtunk hozzá asztalt is...ő 35000.- Én 20000.- De úgy nézz ki a 20.000 lesz, mert az is jó, nem gagyi, mert ő csomószor, azt mondja, hogy gagyi és a drágább az biztos jó!!!!
Na hát szóval nem egyszerű...ja és beadagoltam neki, hogy kedden megveszem a fürdőbe is a szekrényt, mert most 20% kedv.van...
Erre már nem mondot semmi Szóval kezd megpuhulni
Bocsi, hosszú lett
Ez volt...
csip-csip18

Hello Csajok!!

Visszaolvasok....

KépKép
gyancsi

Csip-csip!
Na majd csak dülőre juttok pároddal,persze nem mindig a drágább a jobb ez tény.. :roll:
Remélem sikerül berendezkednetek,aztán majd képet is kérünk ám!!! :wink:

Susy!
Rákérdeztem a gyógyszertárban erre a bugyira(persze a nevét nem tudtam megmondani neki mert nem jegyeztem meg meg nem is írtam fel :) ) azt mondta még nem kerestek ilyet itt...de írjam fel a nevét és akkor utána néz és rendel ha kell..mondom szupi..ugyhogy ha minden igaz majd betudom szerezni.. :)
Szegénykém,remélem hamarosan elmulnak már ezek a szurkálások nálad!!! :?
Vendég

Juli- Remelem nem leszel beteg.....Nem kene magadat dokival megnezetni, mert 38,3 az mar tenyleg laz.... :roll:

Gtunde- Atküldened priviben a lasagne receptjet??Mert en is megakarok gazdagodni, hihihihi :D ...na jo , nem is, csak megfözni szeretnem, mert imadom a lasagne-t, de nem csinaltam meg sosem :wink:

Zsu- Volt hancurozas a hetvegen??Remelem igen!!A hödnek megparancsolom, hogy maradjon fent!!! :lol:

Onlany- Anyosod az bolond :shock: :wink: ( Bocsi, remelem nem sertettelek meg vele :oops: )....De a parod az nem semmi csavo, szigoruan betartatja a szabalyokat....Bocsi, de nagyon kellett röhögnöm, ahogy elkepzeltem, mint a filmekben igy lassitva emeled a szadhoz a sütit, mar szinte erzed az izet a szadban, mikor is ott terem az urad es elszedi töled :D :D :D ....Ez a LInzi piac nem egy nagy szam, csak egy kis bolha piac az Interspar parkolojaban ( van egyebkent több nagy piac is Linzben, de azok azt hiszem szombatonkent vannak nyitva, ezt irta a net, de ott meg nem voltam, bar itt is most elöször)...Viszont jol meg is szivtam, vettem egy kötött csizmat 12 euroert, erre ma lattam egy rendes boltban ugyanazt a csizmat 10 euroert :shock: ...Nem vagyok balek, aaaaa dehogy :D

Susytunder- Jo lehetett nosztalgiazni!!Nagyon örülök, hogy jol telt a hetveged, mert egy kicsit feltöltödtel es sokkal jobb a kedved, ez nagyon szuper!!Drukkolok, hogy minden rendben legyen a szerdai UH-on! :wink:

Kirus- Disznovagas, uuuu :lol: Akkor most hurka-kolbasz-sonka van reggelire-ebedre-vacsira, kiraly :lol: :lol:

Iner-Mi ujasg nalatok??

Joli- Hogy megy a tanulas?

Csip- Csajeeeem, hat persze, hogy ma is mentem reggel 3.30-ra dolgozni!!De tul eltem, viszont nem tudok most lefeküdni aludni, mert föznöm kell es Csabi mindjart jön haza, aztan meg vele kell mennem vasarolni...Mindenhol Sale van es nezünk neki ezt azt, mert van kb 2 nadragja akkor sokat mondtam...Sose tetszik neki semmi!! :roll: :lol: ...Jajjj hallod, hat nem irigyellek, egy lakast berendezni nagy öröm, de sok bosszusag is, a pasikat annyira nem izgatja am, mint minket nöket.....Mi se egyeztünk semmiben, ö a pasztel szineket szerette , en piros-narancs-fekete...Persze , en nyertem :D ...De most ö is nagyon szereti azt amilyen lett!! :wink:

Na csajok, mindenkit pusszantok, holnap nem fogok tudni jönni, mert vezetek, de szerdan erkezem!!!Mindenki legyen jo addig! :D

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

sziasztok!
nincs sok kedvem olvasni... voltam szegeden, és 25-én vár vissza a doki. 2-3 napra be kell feküdnöm, hogy megcsinálják a tükrözéseket. mondjuk jó benne, hogy ha minden negatív lesz, akkor elfelejthetem jó időre (talán egy életre? :)) a crohnt... viszont akkor megint nem tudja senki, hogy mi bajom van :o
kérdeztem tőle, hogy ugye attól még a closti mehet? tk simán, hacsak nem éppen arra az időszakra esik a szedése, amikor a hashajtás lesz... mert akkor minek :?: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli!
Reméljük minden rendben lesz,és eljön az a nap minél hamarabb mikor már tünetmentes leszel :!: :!: :!:

Ancsi!
Hát igen most nagyon nem hiányzik ez a zabálás nekem...de persze muszály eszegetnem mert nagyon finom minden...
Vendég

Halihó!

Susy
36,7 volt a hőm reggel, görcsölget a hasam, fáj a derekam :!: nincs menzis idegességi tünetem :!:

Szurkálások :?:

Julcsi
Sajnálom, hogy nem úszhattad meg a kontroll vizsgálatokat, de reméljük mehet együtt a két dolog és nem hiába fogod szedni a Clostilt!

Csip
Nem egyszerű ennyi választék mellett dönteni úgy, hogy mindenkinek jó legyen, de ilyenkor muszáj kompromisszumot kötni, mert az másképp nem jön akkor össze, és nem utolsó sorban mennyi pénzt el lehetne költeni... :? majd csak sikerült megegyeznetek :!: :?:

Kírus
Hogy vagy/vagytok :?: ugye azért pihensz is :?:

Iner
Mi újság :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Ma meg volt a cukorterhelésem...hát nem semmi volt...nagy erőfeszítésembe került, hogy bent maradjon...semiképp nem akartam ezt megismételni...pénteken megyek az eredményért...remélem nem lesz gond...
Vettem pár dolgot a Mírusnak, pelenkákat, angolpólyát, kis ruhákat, badykat, hajkefét...ilyesmiket...egy csomó jó dolgot vettem turiban...

Tünde! remélem már jobban van a párod fia, és nem nagyon beteg, meg hogy te sem kaptál el tőle semmit remélem...

Zsu! remélem marad a hőd és akkor lesz p.érés, most az jön ugye?

Kírus! nekem a kórházi cuccból egyenlőre egy hálóingem van meg a köntös...más még nincs...majd február végén megveszem azokat is...
De Te már majdnem egy hónappal előbbre jársz...
:D

Csip! a cukorterhelésen kívül megyek majd a munkahelyemre is, mert kiadnak 7 nap szabadságot, hogy a 2009-es évemet vegyék figyelembe a táppénz számításánál, mert most a 2008-at nézik, és abban az évben kevesebbet kerestem...
:roll:
Látom nálatok sem megy simán a bútorvásárlás, nálunk is hasonló volt a helyzet anno.... :wink: remélem azért a végén mindenben sikerül megegyeznetek...

Ancsa! köszi, hogy Te is gondoltál rám...ma megszenvedtem, ahogy már írtam, de azóta jól vagyok, már csak az eredmény miatt izgulok picit... :roll:

Juli! drukkolok, hogy minden rendben legyen, de remélem addig is jössz majd a hírekkel meg utána is....

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner
Ügyi vagy, hogy bent tudtad tartani a cuccost, azt mondják nem egy kellemes dolgo, de hát ugye mindent a babáért :!: :?: :wink:

Már meg volt a pé-m :wink:

Most épp nagyon görcsöl a hasam és puffadok is rendesen...reménykedek egy beágyazódásban :!: :wink:

További szép estét!

puszika

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

na végre megérkeztem ide is... hihetetlen, hogy el tudom tökölni az időt... :lol:

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat Levi nevében is! volt dokinál, de nem kapott semmi gyógyszert, csak nem mehet suliba... állítólag vmi vírus, de sztem inkább csak megfázott...

gyancsi ment a recept! ha újítasz rajta vmit, akkor várom az ötleteket, hogy mitől lesz még finomabb... :lol: :lol: :lol:

Juli drukkolok, hogy jók legyenek az eredmények... hasonló problémával küzd az egyik kollégám is, a dokik rásütötték ezt az irritációs bélbajt, de elment egy természetgyógyászhoz, aki állítja, hogy gombafertőzés van a vastagbelében... meglátjuk... hihetetlen, hogy mik vannak!!! :(

Zsu hogy áll a hőd? drukkolok nagyon!!! képzeld, tegnap visszaemlékeztem (egy fórumhozzászólás kapcsán) és én a beágyazódás környékén 4-5 napig alvászavarral küszködtem most is, meg előző ciklusban is... tök fura, mert akkor nem tulajdonítottam neki jelentőséget... :shock: de most így utólag belegondolva... 8)

iner cukorterhelés :arrow: :? hallottam olyan trükköket, hogy kis citromlevet kell beletölteni, úgy ihatóbb... de azt hogy viszed oda?!?! laposüvegben?!?! :shock: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

Mindenkit puszilok! Most megyek húzni az igát!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi
Örülök, hogy kiskoma jól van, akkor most gondolom örül, hogy nem kell suliba mennie :!: :?: :wink:

A hőm köszi még fent van :wink:

Úgy tudom, hogy a cukros lötyit Neked kell kiváltani recept útján és feloldva kell vinni és ott meginni az első v.v után :!:

És Te hogy vagy :?:
Sok a meló :?:

Többiek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

zsu!
nálunk a cukrot a laborban adják, ők oldják fel vízben, de lehet vinni hozzá citromlevet... szokták is javasolni.
mondjuk én simán megittam anélkül, sőt! előtte belekóstoltam a cukorba, és mondtam anyunak, hogy én ezt simán megeszem magába, víz nélkül :lol:
a hődnek továbbra is megy a drukk :) ha az én drukkjaimon múlna, ott maradna még vagy 9 hónapig :)

tünde!
az ibs ismerős... egy évig az volt az iránydiagnózisom. csak hát ott a feltétel az, hogy minden vizsgálatnak negatívnak kell lenni, nálam meg volt gyulladás, és okkult vér is.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Köszi :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Na végre eljutottam a fogorvoshoz :) ,amit a decemberben gyökérkezeltek,azt most betömte rendes töméssel... na de nem úszom meg ennyivel mert még van 4 lyukas fogam :shock: :shock: ,ugyhogy csütörtökön meg pénteken is kell mennem... hát minegy lényeg hogy rendben lesznek utána...
És ma rendeltem a gyógyszertárban vizesedés elleni homeopátiás bogyót,azt is fogom szedni...estére igen csak ott marad az ujjnyom a bokámon és a lábszáramon... Dicsérik,remélem nekem is beválik... :)

Zsu!
Köszi kérdésed vagyogatok amugy, csak már néha szenvedek pedig hol van még a vége :lol: tudod ez a farcsont fájás meg a lábam közénél a csont is fájogat este nehezen forgolodok(néha ugy érzem daru kéne :lol: )... Na de mindegy ez egy édes teher :!: :!: :!:

Juli!
Hu de jó akkor te nem vagy egy finnyás :lol: ha izlett a sima cukor is... de citromlével tényleg iható,pláne jó hideg vizzel kutyulta a nő...

Tünde!
Nekem is átküldhetnéd a recit :wink: köszike!!!!

Iner!
Bizti jó lesz a cukoreredményed!! :wink:
Már várom én is hogy jövő hónap legyen és vásárolgassunk még ami kell,jó kis időtöltés :)
Vendég

Csajok
Mi ez a pangás :?: nagyon elfoglaltak vagytok mostanában :!: :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Zsunak igaza van jó nagy a pangás itt mostanában...

Én jól vagyok tegnap reggel meloztam aztán jöttem-mentem nézzelődtem...délután anyuéknál voltam, majd elmentünk a Kikába, hogy megvegyük a vitrinkombinációt, amit apával vasárnap kinézztünk....na nagy nehezzen megvettük, anyunak persze a másik szín tetszet...majdnem változtattam is...de mégsemm...És most annyota örülök, hogy nem hallgattam rá :D :D :D
Mert ez dió-fehér, a másik meg wenge-fehér, azt túl sötétnek találta...és nem nagyon találtunk ahoz bútort...A dióból meg aztán minden van a polctól kezdve a ruhás szekrényig....Sokkal jobb, mert késöbb akár mikor tom bővíteni :D

Szóval ez volt....Happy vagyok :D :D :D Holnap hozzuk el, meg megyünk fürdőszoba bútort venni...Zajlik az élet :D
csip-csip18

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?