Új privát üzeneted érkezett!

Most olvastam vissza!
Gota!
Örülök, hogy minden rendben! Hátha csütörtökig még beindul a kisasszony és nem kell indítani!

Kismamik!
Nem is tudom, hogy mit csinálnék a helyetekben met-ügyben! :shock: Szinte minden doki mást mond, így legyünk okosak! Annak idején nekem is a 12. hétig ajánlották a metet, pont úgy, mint Lucuzsnak.

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.

Aki a Mensmentisbe jár, hány hónap Closti kúrát csinált végig Arnold dokinál?
Anyagi része miatt gondoltam inkább a kerületi dokihoz mennék mostmár.
Melyiknek van értelme???
franci

Szia Franci!

Én 3 clostis kúrát csináltam végig, mikor már a negyediket akarta kezdeni, akkor otthagytam...
Tesztelni nem fogsz? Vagy már lemondtál erről a ciklusról? Én még drukkolok! :)

Kacsi

kacsi80

Én rákérdeztem meddig kell szedni a metet. Nekem is a 12. hetet mondta doktornő.

Melinda!
Már csak két hét! Remek!!!

Betti, Kacsi!
Ti hogy isszátok a cickafark teát. Mivel sikerül ízesíteni. És a palástfüvet?

Kacsi!
Tesztet nem csináltam, nincs otthon…
Amúgy nem tudom mi van. néha kicsi piros-barna van.
Hova mész tovább?
Kicsit besokalltam a Mensmentisen, pénteken 11e ft-al nyúltak le, előtte 10e-t hagytam ott. Ultrahangon a peteérést a kerületi doki is tudja nézni, max. tüszőrepesztőt nem ad mellé. De ki tudja lehet nem lenne rá szükség.

Gota!
Pár nap és kezedben tartod a kis lánykát.

Az AFP és a vércukor vizsgálat terhesség alatt nem kötelező????
franci

Na hozok még egy (remélem utolsó) pocakképet tegnapról:

Kép

Kép
gota79

Franci!

A cickafark teát nem ízesítem semmivel, naponta két bögrével iszom, reggel és este. A palástfüvet szintén nem ízesítem.
Most egy rövid ideig nem megyek tovább, türelmes leszek. Dokit keresgélek, már van is 2 jelöltem. Sztk-ba most nem akarok járni, nem akarok clostit, nekem szerintem tök felesleges, anélkül is van pém. A Menst most én is kerülöm, pont a lehúzás miatt. Nekem nem éri meg az, hogy átlag havi 30 ezret otthagyok és még mindig a clostinál tartunk... Bármilyen vizsgálatra rákérdeztem, mindig az volt a válasz, hogy majd ha a következő sem sikerül, majd akkor meglátjuk. Ennek ellenére mindig a closti volt a megoldás legközelebb is... Ha arra lenne szükségem, azt adnának az sztk-ban is, ráadásul ingyen.

Kacsi

kacsi80

Húúú Gota! :)
Köszi a fotót! Gyönyörű nagy pocak! :D

Kacsi

kacsi80

Azta! Az én pocim szerintem a negyede volt.
Szépen lent van.
franci

Sziasztok!

Bocsi az eltünésért! :oops:
Velünk nincs semmi extra, inkább csak olvasgatlak benneteket.
Én a metet csak addig szedtem, amíg ki nem derült, hogy terhes vagyok, de szerencsére, legalábbis úgy néz ki, hogy nem volt és nem is lesz mostanában gond a cukrommal.

Gota!
Szép poci!
Könnyű szülést kívánok Neked!!!!
Olyan izgi, mert aztán ha jól látom utána én következem.
Igaz, hogy én már terhesen csatlakoztam hozzátok, s sajnálom is, hogy előbb nem találtam Rátok.

Monyó!
Részvétem
jucus80

Gota,
hatalmas poci, és nagyon lent van már! :D
Megmondom őszintén, hogy én, mondjuk eleve kistermetű vagyok, meg apa is kistermetű, nem számítok hatalmas pocakra, sem nagy babára, és ráadásul szeretném 60 kig-ig bezárólag végezni a bulit, az lenne nekem egészséges.

Eclipse
eclipse
Budapest

Franci,
mint ahogy már mondtam, semmi nem kötelező, betegjogaid vannak, és azt a vizsgálatot utasítod vissza, amelyiket akarod. Max pofáznak és beszólogatnak, de olyan hogy kötelező nincs.
Az AFP helyett van a sokkal megbízhatóbb kombinált teszt és integrált teszt.
A kötelező 4 pecsét a terhes kiskönyvbe is azért kell, hogy kiutalják a terhességi-gyermekágyas segélyt, meg az anyasági támogatást, az valami egy összegű 50 e körül.

Eclipse
eclipse
Budapest

Meli: igen jol ertetted azt fontolgatom, hogy nem megyek terhelesre. Azert mert mar az is nehez dontes volt, hogy lerakom a gyogyszert mert bizonyos biztonsagot adott, de letettem. beallok egy dietara ami egyaltalan nem tartalmaz cukrot merem a vercukrom eves elott es termeszetesen 2 oraval utana is, foleg a ugy velem hogy kicsit tobbet ettem vagy nem olyat. es amig minden rendben van akkor minek bolygassam meg magam es a babam felesleges mereggel?
teszem azt a terhelesre kicsit hatertertek felett lenne mit mondananak? anyuka tessek dietazni.... ezt teszem.... es a dieta miatt (eddig) nem is ment fel a cukrom.
ha barmikor elkezdenek rosszul lenni vagy meresek soran rosszabodast tapasztalok akkor megyek persze, elso leszek aki kopogtatni fog.
decemberben voltam utoljara terhelesen kozvetlen terhesseg elott akkor teljesen jo volt a terheleses es az ehgyomri is. viszont en borzaszto kinokat elek at mig azt a vackot meg kell innom, legutobb zacskoval a kezembe mentem be... mar tobbszor almodtam rosszat is vele annyira "felek" attol a cukros lottytol es mivel ertelmet sem latom ezert nem akarom magamat es a babat kiteni ennek.
de erdekel a velemenyetek az is ha felelotlensegnek tartjatok!
100% ra nem dontottem meg, de szerintetek a leirtak alapjan nem esszeru a dolog? birom a kritikat legyetek oszintek :)

Kép
deepgirl

Eclipse!
Az tény, az AFP csak arra jó, hogy idegesítse az anyukákat.
Egy két helyen olyat is olvastam, hogy a kombinált tesztek se sokat érnek. Helyette a 4D-s ultrahang sokkal többet ér. Én 16 hetesen az AFP előtt voltam 4D-sen, ott azt mondta a doktornő semmi baja nincs, és nem is lett.
Én tényleg azt hittem ezek kötelező vizsgálatok. Bocsi
franci

Deepgirl,

megkaptam az utrót amit küldtél, nagyon köszönöm!!!! :D

Az én véleményemet már tegnap leírtam, próbáltam objektívan és szubjektívan egyaránt.

Most éppen szegény Melivel szeretnék egy kicsit vitatkozni, és semmiféleképpen sem összeveszni (ez a topik ugyse olyan) :wink:

Meli azt mondja, hogy "mert hiába méregeted a cukrodat, az nem az adott CH mennyiség, amit megeszel!

Erre én azt válaszolom, hogy de, pontosan, ha Deepgirl evés után 1-2 órával vércukormérőzik, akkor pontosan annak - az egyébként szigorú diéta alapján elfogyasztott mennyiségű és minőségű - CH-nak az élettani hatását méri le, amit elfogyaszt.

Ellentétben a vércukorterheléssel, ami "nem életszerű", mert Deepgirl alapból nem tol le az arcába kb. 75 gr tömény cukrot (boooaaaahh) mint ahogy itt senki más se szerintem :)

És még 75 gr cukor és 75 gr egyéb, lassan felszívódó, alacsonyabb GI értékű szénhidrát fajta között is van különbség. A 100% kristálycukor az, ami a legdurvábban megdobja a vércukrot.

Uff, Kriszta beszélt!

Eclipse
eclipse
Budapest

Franci,

nehogy bocsánatot kérjél, miért? :roll:
Akkor inkább ne dobjak ki 23 000 Ft-ot a kombinélt tesztre se... csak az a baj, hogy a XIII. kerületi sztk-ban biztos hogy nem csinálják ingyen. Máshol meg nem tudom, hol ingyenes, mert ingyen még OK lenne.

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok.

Koszi a reszvetnyilvanitast,tegnap eltemettuk a mamat.

Gota,gyonyoru nagy pocid van mar,akkora mint az enyem volt.
Kivanom hogy meguszd az inditast,megszuletik szepen magatol is a baba,Noci is megszuletett volna magatol hetfon,tudom.

Eclipse,az ejszai pisiles kellemetlen de felkeszit arra hogy majd kelj a babahoz,egyebkent szules utan ugy ahogy jott el is mulik.

Meli,dejoooo mindjart kezdesz,nagyon szoritok.

Lucuzs gratula megegyszer,gyonyoru kis zsakocskad van:)

Juli jo kis gorbe.

Kacsi drukk neked is,mar miert ne lehetne ilyen koran ped,remelem azert eltalatatok a pillanatot.

Franci drukk hogy sikeruljon.

Mokica nem talalom a gorbed pedig tudom hogy felraktad de nem tudom megnezni

:roll:

Kép
monyo83

Eclipse!
Az Állami Egészségügyi Központ is a XIII. kerületbe van. Oda nem mehetsz?

Mikor legutoljára, tavaly januárban voltam a MÁV kórházban az ambulancián ott mintha kint lett volna tábla erről az ingyenes vizsgálatról. Sajnos akkor nem voltam beszámítható állapotba… :cry:

ÁEK
Róbert Károly körúti telephely
1134 Budapest, Róbert Károly körút 44.
(bejárat a Pap Károly utca felől)
Tel: 06 (1) 465-1800

Megközelíthető:
M3 Árpád-híd megállótól gyalogosan, vagy
1-es villamossal (Honvédkórház megálló)

Podmaniczky utcai telephely
1062 Budapest, Podmaniczky utca 109-111.
Tel: 06 (1) 475-2600
franci

Kacsi!
Igen szedem a metet november óta.
Utoljára dec.14. voltam hormon vizsgálaton,de szerintem azóta rosszabbodott.
Majd kövi ciklusba iszom én is teát,már épp fontolgattam meg azt is,hogy szedek egy kis Premenst.
Csak jönne már meg,hogy elkezdhessem!!!!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Monyó, itt a görbém:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 02400_.png

Gota, drukk!

Meli,hajrá szurik!

Loviné, drukk a melóhoz.
mókica

Nanicke!
Szerintem nem kell elsietni az újabb hormonvizsgálatot. Hagyj időt a metnek! Azt javasolják, hogy fél éven belül nem érdemes újra nézetni, mert először csak romlanak az eredmények! A teák és a premens is jó ötlet, próbáld ki, hátha valamelyik beválik! Nekem pl. a barátcserje nem jött be, viszont a cickafark igen.

Mókica!

Szép görbe! :)

Kacsi

kacsi80

Kacsi!
Azért az időpontot megkértem ma! Így is május 19.-re kaptam időpontot,de azt is csak azért mert valaki lemondta.
Addig még meglátjuk mi lesz! De legalább van időm tovább fogyni szépen. Már így is leadtam kb. 13 kilót. Ha más nem is legalább ez boldoggá tesz.

Mókica! Szép és ígéretes a görbéd! :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

sziasztok!

gota
!
szép nagy poci :o

monyo!
enyimé görbére mondod, hogy "jó kis görbe" :?: egyre rosszabb. mára megint lejjebb ment a hőm :shock:

voltam orvosnál... ha a metformint abba kell hagyni, mi lesz a pcos-sel?
kicsit el vagyok miatta keseredve :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Terheléses cukiról mártényleg csak egy szó!
De azt ugye tudjátok, hogy a saját otthoni vc mérő, az nem mindig ad teljes hitelességű eredményt?
Nagyon sokszor találkozunk kirívó eltérésekkel munka közben!
De tényleg, ezt mindenkinek magában kell eldöntenie!
Én tuti elmegyek minden mérésre!
De ez én vagyok!
:D :D :D :D

Kacsi,
szép ez a görbe, remélem 9hónapig a vonal felett marad majd a hőd!
Nem akarod a vonid alá berakni a görbédet?Akkor mindig megcsodálhatnánk!

Gota,
azta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mostmár Rebeka biztos hamar kibújik, hatalmas, gyönyörű pocid van! :D

Juli,
ne keseredj el!
Ha nem szedheted a metet, annak is oka van!Nem szabad elkenődni!
Met nélkül is lehetsz babás!
Itt van jó példának Aisha!
Ő sem szedett metet, és már milyen szép nagy lány Zyva! :D

Franci,
akkor most Te hányadik napon is vagy?Görbédet vezeted?

Niki,
szerintem is felesleges túl sűrűen vérvételre járni, mert csak stresszeled magadat az eredményeken!
Sajna a tesztó sok gondot tud okozni! :? :cry:

Na, most befejezem, megyek vissza dolgozni! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Kicsit olvasgattam, és nem akarok én pofázni, de leírom én is amit gondolok.
Elöször is downvizsgálat...én sem akartam elmenni, de a család nyomására elmentem, az eredményem nem is lett jó, és meg lehet nézni Zyva egészséges.De 1 dologra jó volt, hogy sokkal inkább odafigyeltek rám és felkészítettek és megadták a döntés lehetőségét.
Vércukor. Köszönöm szépen az utolsó 12 hétben volt részem a mérésben, minden nap. Diétáztam, és 3-szor mértem naponta mindenféle módon, evés előtt után, stb. Az első héten 7-szer mértem naponta....az eredmények nem voltak mindig jók, de a dietetikus egy tendenciát akart látni mennyit eszek, mikor magasabb és ilyenek. 1-1 kirívó eredmény így nem volt fontos.
Zyva szerencsére a normális értékek között marad, de így is nehéz szülésem volt. A lényeg az volt, hogy tudjak róla és szülés után a picike jól érezze magát. Én pl a szülés utáni 5 hetes kontrollra is elmentem, épp azért hogy ha szeretnénk egy másik babót akkor jöhessem. Nem kellemes a vérvétel, de gondolj csak bele a szülés sokkal jobban fáj :)

Gota: a te hasad is szép nagy!!!!!hajrá szülés....az indításról meg dumálj a dokival, ha lehet ne engedd meg...sokkal jobban fáj ha megindítják, szóval gondolkozz a fájdalomcsillapításról.

5 nap és otthon vagyunk :))))))))))))))))))))

Üdv.
Aisha
aisha

Köszi a pocakdícséreteket!

indítás remélem tényleg nem lesz. azt a doki is csak az uhu előtt mondta, lehet a pocak méretéből nagyobb babóra gondolt. az uhu viszont csak 3400 grammra becsülte, utána már nem is volt szó indításról. holnap újra nst, csütörtökön pedig már nézik a magzatvizet is. attól egy kicsit parázok, hiszen tegnap csak a méhszájat nézte, mégis teljesen kiütött egész napra. alig bírtam menni, a lábamat kézzel kellett felrakni az ágyra, mert magamtól nem bírtam. mára úgy ahogy normalizálódott a helyzet, de még nem százas.

babó szerintem már egyre szűkösebben van, rengeteget mozog. emiatt egy kicsit szomorkodok, mert állítólag szülés előtt lelassulnak. na mindegy.

apci készít már ki teljesen, 1-2óránként hívogat, hogy van e valami. teljesen készen van. én meg próbálok higgadt lenni, ne idegeljem tovább. és ráadásul kitalálta, hogy lehet holnaptól itthon marad velem. az esti feladat: óvatosan lebeszélni róla. tünemény, de az idegbajával teljesen kikészítene. na mindegy. remélem hamarosan túl leszünk rajta. mindenféle szempontból jó lenne: a legfontosabb, hogy már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy fog kinézni, a másik hogy már kínlódok. de kellemes kín.

Kép
gota79

A vizsgálatokkal kapcsolatosan én is annak a híve vagyok, hogy amit a doki előír, vagy kötelező, azt meg kell csináltatni. ugye nekem se volt jó az Afp, és kellett az amnio, de akkor is.

Kép
gota79

Jó reggelt!

Monyo!
Még egyszer részvétem! Hogy van a kicsi lány, fáj még a pocija?

Niki!
Azt a 13 kg-t november óta adtad le? Nagyon jó!

Kacsi!
Remélem a mai nap lesz az első. Hőmérőzést nem csinálom. Jó néhányszor kelek a fiamhoz éjszaka. Takarjam be, inni kér, ma 3-kor elvarázsolták (a szomszéd gyerekekkel álmodott).

Aisha!
Zyva utazik! Utazott már? Ti hol vagytok pontosan, sajnos a tartózkodási helyedet nem tudom beazonosítani.

Gota!
A dokik valahogy kicsalogatják a lánykát. És utánad jön Jucus is.
Nekem az anyukám volt ilyen parázós. Ő már az utolsó hónapra is bébiszittert akart mellém. Aztán az unokája megtréfálta, kibujt hamarabb.
Párod bement ma dolgozni?
franci

Szép jó reggelt!

Kacsi, Meli május 19.-re kaptam időpontot az endokrinológushoz.
Addig maradok a seggemen és van még időm. Meglátjuk még milyen ciklusom lesz.

Franci két hónap alatt ment le. Januárban kezdtem diétázni,tornázni.
Azért írtam kb. 13kg-ot mert majd jövő héten megyek a dietetikusomhoz megint ellenőrzésre,hogy mennyit fogytam.
Az első hónapba ment le 10kg. Ami még számomra is hihetetlen volt,de tényleg. Mondjuk aztmondták,hogy az első hónapban nem a zsír hanem inkább a víz megy le.Ebbe a hónapba már nem is lesz annyi. De már kíváncsián várom a mérlegelést mennyi ment le ismét.
Mondjuk én elég nagy súllyal rendelkezem és van miből leadni. :(

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Mi újság veletek?

Velem semmi jó, pedig olyan szép napunk van!
A hőm megzizzent és visszaesett, tegnap óta nagyon szurkál a petefészkem és van tojcsi is bőven, a párom meg külföldön. :( Ma késő este ér haza, remélem képes lesz még produkálni valamit és nem csúszunk le megint erről a hónapról is a hülye utazásai miatt!!! Már nagyon unom, hogy állandóan ilyenkor lép le!!!
A másik, ami miatt még kész vagyok, hogy ma ráálltam a mérlegre és híztam 2 kilót. :( Gondoltam, hogy ez lesz a vége, mivel egyszerűen az epeműtét óta képtelen vagyok betartani a diétát. Magamon amúgy nem érzem és mindenki azt mondja, hogy megint fogytam, pedig épp az ellenkezője történt... Mától megint szigorú diéta és nem érdekel, ha a wc-n töltöm majd a napjaim nagy részét!

Nanicke!
Neked gratulálok a fogyáshoz! Nagyon ügyes vagy!

Meli!
Majd beszerkesztem az aláírásomba a görbémet, bár most nincs miben gyönyörködni rajta. :(

Többiek? Hol vagytok?

Kacsi

kacsi80

franci

én a cickafarkot tabletta formában szedem,nembirom meginni teaként :? de igy is nagyon jó,kb 100db tabletta van egy dobozban és 670ft körül van,egyciklusra bőven elég,és 2*3 szemet szedek.

a palástfű az magában sem ihatatlan,de én szoktam mellé tenni zöld teát és,stevia nővényt,ez egy természetes cukor és nem árt :)meg sok dologra jó egyébként is,pl haspuffadásra,emésztésjavitó,nekem bevált. meg egy kis ciromlevet és igy iható!

KépKép
bettike83

kacsi

te mióta iszod a palátfű ,cickafark keveréket?
és észrevettél valami változást ez idő alatt?

KépKép
bettike83

Bettike!
Én kb. 3 hónapja iszom a ciklus első felében a cickafark teát, pé után pedig a palástfüvet. Azóta lerövidültek a ciklusaim, már legutóbb is 32 napos volt, ami szerintem már elfogadható.

Kacsi

kacsi80

kacsi

az nagyon is jó

nekem is a legutóbbi 33 napos volt,ami nálam nagyon nagy változás.sztem most is előbb fog megjönni,kezdek görcsölgetni.én is kb 3 honapja iszom.állitolag legalább fl évig kell őket inni h igazán hatásosak legyenek,ert ugye a gyogynővényeknek több idő kell ahóz hogy minél jobb hatást érjenek el.(a boltban mondta a nő nekem is)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Csak azért írok (régóta nem fórumozom egyébként), mert felhívták a figyelmemet Valicskó dr.nővel kapcsolatos beírásra, ami a debreceni rendelésére vonatkozott. Itt súlyos félreértés lehet, amit szeretnék eloszlatni.

Debrecenben a VESZ hivatalosan már régóta nem fogadhatna PCO-sokat. Ez, amit Valicskó dr.nő betölt, hivatalosan diabetológiai szakrendelés, a fenntartója erre is szerződött, területi ellátási alapon működik stb. Az OEP már szaglászott. A db-i MM létrejöttének ez is volt az oka.

Ez a dilemma egyébként nagyon sok helyen fent áll, kaptam én már olyan levelet is, ahol a PCOS honlapon szereplő diabetológus (szintén SZTK) kifejezetten kérte, hogy vegyem le, mert a munkáltatója nem nézi jó szemmel, hogy PCO-sokat fogad és metformint esetleg mást ír fel, közben a területi ellátási kötelezettségének (cukorbetegek) nem tud időben, a megfelelő tempóban eleget tenni.

Azt nem tudom, hogy Valicskó dr.nő miért viselkedik csúnyán, szerintem azért, mert ideges a helyzet miatt, talán a megfelelő kommunikáció szerencsésebb lenne.

Eclipse, igazi meglepetés volt a spontán babód azután, hogy mennyire kétségbe voltál esve, szívből gratulálok.
arkon

Szia Arkon,

köszönjük szépen az információt. Elkeserítő helyzet, hogy kis hazánkban ennyire nehézkesen, szinte ellehetetlenítve menjen egy ilyen sok nőt érintő betegségnek a kezelése :evil:

A gratulációt nagyon köszönöm, nagyon jól esett! :D Valóban, a novemberi apaműtét miatt is nagyon el voltam keseredve, meg amiatt is, hogy nem rövidültek úgy a ciklusaim, ahogy szerettem volna. Ezért abszolút nem számítottunk rá, nagyon meglepődtünk, és nagyon örülünk! Ma vagyunk 9+1-en :)

Eclipse
eclipse
Budapest

Arkon,
köszi az infót!
Nálunk is sajnos ezért került le a doktornő a honlapról, mert nem nézték jó szemmel, hogy pcos betegekkel foglalkozik! :? :evil:

Gota,
még 2in1?
Elhiszem, hogy apácska lefáraszt, nagyon várja már biztos a kis királylányotokat! :D

Monyo,
Nóci is szépen nődögél, igaz?
Mostanában olyan ritkán jössz, bár azért mostmár sokkal több kötelezettséged van, mint eddig! :wink: :D

Aisha,
nemsokára jöttök haza!
Jajj de jó!
Gondolom már az egész család nagyon várja a pici lánykátokat! :D

Kacsi,
sajnálom, hogy megint szórakozik a hőd, de ne aggódj!
A spermiumok életképesek lehetnek akár 1hétig is, a női szervezetben! :wink: A kislány kromoszómák nagyon strapabírók! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Csajok,

Budapesten nem ismertek véletlenül, nagyon megbízható, és olcsón dolgozó, házfelújítással foglalkozó szakit?
Szigetelés, alapvető kőművesmunka (egy kis vakolás, egy kis falazás), meszelés, némi ácsolás, ez kellene, áprilistól hétvégi alkalmakra.
Tulajdonképpen nem is kell szaki, mert nem kell szépségdíjas meló, csak masszív... szóval bárki, aki fogott már vakolókanalat a kezébe, meg bírja a nehéz fizikai melót...

Eclipse
eclipse
Budapest

Meli,

még vagyok. ma csak nst volt és uhu minden oké. holnap magzatvízvizsgálat és most már naponta menni kell.

kicsit mosolyogtam magamban az uhus súlybecslés miatt. hétfőn a gép 3400 ra ma 3300ra becsülte a súlyát. na mindegy.

a várakozás alatt (ma reggel is műtött a doki, bár korábban végzett mint a múltkor) találkoztam egy csajjal, akivel együtt várakoztunk Debrecenben a genetikai vizsgálaton, csak ő nem engedte az amniot. na mindegy. mondta azért vannak ott, mert a csajnak egy hete viszket minden éjszaka a tenyere, de semmi nem látszik. ma reggel megnézte a neten, és állítólag terhesen nagyon veszélyes, mert talán azt jelzi, hogy babó veséje nem működik, vagy valami ilyesmi. teljesen elképedtem. sose hallottam még ilyenről, és mondom nagyon veszélyes babóra.

Kép
gota79

szeretnélek megkérni titeket hogy légyszíves írjátok le mi a véleményetek a 3. napi vérvételem eredményéről:

ösztradiol: 58,8 ng/l
tesztoszteron: 1,15 nmol/l 0,69-2,80
progreszteron: 0,2 ug/l
prolaktin: 271mU/l 72-511
lh: 3,8 U/L
fsh: 6,5 U/l

a tsh sajnos lemaradt a kért dolgoknál. Szeretlek titeket olvasni csak érdemben nem tudok mit hozzá szólni a dolgokhoz így nem szoktam írni. Válaszotokat előre is köszönöm
horibol

Sziasztok!

Gota!
hűűűűűűűűűhaaaaaaaaaaaaa, szorítok ám! :wink:

Képzeljétek, voltam ma uhun és minden a legnagyobb rendben van, amitól nagyon nagy kő esett le a szívemről. Sőőőőőt, olyannyira okés minden hogy a 6ciklusnapomon a nyálkahártyám 6,7es lés a jobbo lfalon van egy érőben lévő 6,7-es tüsző. :shock: Nekem!A 6.napon! :shock: :D Szóval ha jól számolom és gondolom és tényleg kezdek működni, akkor a szokásos 20 nap körül megint érek majd egyet. :lol: És Márti nagyon angyon megdícsért hogy láthatóan sokat fogytam. 8) És azzal engedett el, hogy következő alkalommal már szeretne valami látni. :wink: ilyet még sosem mondott. Hihetetlen, de mindig meg tud nyugtatni, és ismét elképedtem, hogy pikkpakk megtalálta a bújkáló fészkeimet.

hajni...
Budaörs

Hajni! Örülök a megnyugtató és egyben reménytkeltő híreknek!!! Drukkok mennek neked!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs!
Köszi. :D :wink:

hajni...
Budaörs

Hajnikám,
ezek nagyon jó hírek, gratulálok!!!!!
Annyira örülök!
Nemsokára eljön a Ti időtök is! :D :wink:

Lucuzs,
mostanában olyan ritkán jössz, meg nem is írsz magatokról!
Pedig mi nagyon kíváncsiak vagyunk ám! :P :P :P
Tessék jönni, és mesélni!
Kiskönyvedet megkaptad már?Majd hozz ám róla képet! :D
Rókakoma látogat mostanában?Jól élvezd ki, mert nemsokára küldheted hozzám! :wink: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Horibol,
lh/fsh arány nem jó, 1/1nek kellene lennie!
IR-es vagy?Kezelnek?Gyere nyugodtan többet, hátha jót tesz a beszélgetés! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

horibol!
ebből én is csak annyit látok, hogy az lh/fsh nem igazán jó... viszont pcos-ben az lh szokott magasabb lenni... szóval nem tudom...

hajni!
hűha! ez nagyon jó! :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Meli,Juli!

köszi csajok, aranyosak vagytok!Jólesik most kicsi lelkemnek!!!cuuuuuuupppppppp

hajni...
Budaörs

elvileg pcos vagyok és IR-em is van, de már semmit nem értek. Eddig amúgy (utolsó szeptember) FSH 5,2 LH 9,3 volt most meg ez megváltozott FSH 6,5 LH 3,8 ra. Mondjuk a mostani 3 napi az meg első napi volt. A tesztoszteron szintén változott 3,07 ről 1,15 re ami szerintem jó. A prolaktinom megint jó ugyhogy nem tudjuk mitől a tej. A teljes vérképem jelen most jó csak a koleszterin szintem alacsony. Jövőhéten megyek inzulin és cukor terhelésre. Amugy köszönöm szépen hogy válaszoltatok.

melinda84: a mostani lombiknál remélem minden rendben lesz és sikerül a baba
j: egy baba tényleg szép ajándék lenne az évfordulóra
horibol

sziasztok.

Jovok en ahogy tudok,jelenleg alszika kiscsaj,igy csak gyorsan mert ezer dolgom van.

horibol,en is pcos vagyok es nekem is magasabb az fsh mint az lh es nekem is szinte mindig jott a tej a cicimbol rendes proklatin mellet.
Voltam mell Uh an egy specialistanal az sem talat elterest.

Gota szoriiitok,mindjart eljon a nagy nap.
Nocit is ossze vissza merte a doki Uh an es megis normalis sulyu lett,pedig azt mondt a hasam alapjan a babasszony hogy nagy baba lessz.

Meli,igen a kiscsaj nodogel keves idom van mellete mert sokszor van kezben es ma raadasul egyedul is vagyok vele.

meg rolam ennyi.
tuleltem a 6hetes kontrollt.a vizsgalat nem volt valami kellemes a doki szerint beszukultem kicsit :shock:
A gatsebemen lenne mit javitani,ha gondolom akkor egy kis altatasos mutettel helyrehozza csupan le kell belole valamit nyisszantani es ket harom oltessel osszehuzni,na kossz inkabb nem ha nem muszaly.
Azt mondta nem hiszi hogy gondot fog okozni de ha megis akkor telefonaljak es megoldjuk.
kerdezte hogy szeretnenk e mostanaban babat,mondtam hogy nem akkor vedekeznunk kell,hat ezt edig is tudtam.Fogigatlot nem akarok szedni igy marad a az ovszer.
A mehem szepen helyrejott minden okes,szabad a palya apa elott,bar en meg ockodok a dologtol foleg a tegnapi vizsgalat utan.

Kép
monyo83

arkon: koszi az infot. hihetetlennek tunik, hogy van olyan betegseg amit allamilag nem kezelnek. felreertesek elkerulese vegett elhiszem amit irtal. csak ki vagyok akadva... koszi megegyszer.

Kép
deepgirl

hajni

én nagyon örülök a javulásnak,ez tök jó :) :) :)

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?