Új privát üzeneted érkezett!

melinda!
digivel mérek. elvileg elemgond nem lehet, akkor jobban össze-vissza mérne.
most kíváncsian várom a következő napokat, mert a mai állás nagyon semmitmondó:
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

ja, amúgy jó reggelt, szép vasárnapot mindenkinek! :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Hali!

Hoztam egy görbét nektek:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 29600_.png

Julcsi, most már hőd alapján is meg volt a pé. :wink: Szépet ugrott, maradjon is ott. :)

Meli, majd akkor gyere msnre!
mókica

Sziasztok!

Csak egy percre ugrottam be, mert rengeteg a teendő a kertben! :P

Juli,
szerintem szép a görbéd, már látszik is rajta, hogy megy fel a hőd!
Van, akinek kicsit lustábban megy, de ez nem gond!CSak maradjon is ott legalább 9hónapig! :wink:

Móki,
este remélem odaérek!
Igyekszem! :wink:
Nálad meg megvolt a pé?Milyen magas lett a hőd? :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Csajok! Egy kérdés, szerintetek ez mi lehet?
Ma egy kicsit megijedtem, mert reggeli után 2-2 és fél órával olyan remegés és szédülés jött rám pillanatok alatt, hogy a vércukromat is alig tudtam már megmérni evés előtt. :?
Éhgyomri 4.7 volt reggel, és evés után kb. két órával meg 4.2. :shock: Gyanús, hogy most már sok nekem ennyi met. Holnap hívom is a menset, de sajnos azt olvastam a honlapon, hogy a Valicskó doktornő 2010-től Debrecenben rendel. :( Erről mit tudtok?

Puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Monyo! Részvétem.

hofeherke

Lucuzs!

Amikor nekem kiderült a terhességi cukor és 1 egész napig meteztem, egyik nap vacsi előtt 3,7-et mértem, és annyira szarul voltam mint állat, ekkor hívtam a dokit és azonnal abba kellett hagyni a metet. Nem tudom segített-e...

Üdv.
Aisha
aisha

Köszi Aisha! Holnap én is addig fogok telefonálni, amíg nem kapok valami utasítást! Remélem sikerül! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Lucuzs, az infó helyes VV doktornő most már csak Debrecenben rendel. Már mi sem járhatunk hozzá tb alapon, mehetünk a magánba, ha akarunk valamit.

Kép
timcsi82

Sziasztok!

Mit tudtok az átváltásról mIU/ml és IU/L között?
mIU/ml=IU/L ???????

És miért lehet a hőm még mindig 36,7 tegnap és ma is??? és 2napig véreztem csak :O , ma már csak nagyon nagyon minimálisan, csak a papíron van, ja és nem görcsölök egyáltalán......Ilyen még nem volt....
Tesztjeim érdekesek, kb fél óra múlva van rajta csík, de eltűnik ahogy szárad, vérvételen hcg <0,100 IU/L.
Mindemellett bazi fáradékony, álmos és érzékeny vagyok, képes vagyok zeneszámokon bőgni.....
De ezek szerint terhesség kizárva......

De ha volt pé-m, mondjuk már fogalmam sincs mikor, hisz amikorra tippeltem, akkor nem volt mert nem jött meg rá 14.napra,szóval akkor miért ilyen rövid a vérzés és fájdalom nélküli -na nem mintha hiányozna csak nagyon nagyon fura- és miért nem egy le a hőm alap 36,4-36,5re????? :shock:

HEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!

hajni...
Budaörs

Hajni,
http://babatervezok.otthona.net/forum/hormonertekek.pdf

Monyó,részvétem.

Lucuzs,
meglestem a pöttyötöket.Gyönyörűséges!

Gota,
???????

Meli,
szépen haladsz a fogyival.

Móki,
ti még várakoztok?

J,
szép görbe.

Többiektől elnézést csak utolsó oldalt tudtam átolvasni.
Akit kihagytam annak puszika.
Vendég

Húúúú Hajni! Ez kemény dió! :?

Annyi biztos, hogy a két mértékegység gyakorlatilag ugyanaz. Páromnak is megmutattam, ő is ezt mondta.

Hát a másikra nem nagyon tudok mit mondani, tök passz. Mert ugye, ha azt vesszük, hogy esetleg még később volt pé, ahogy a ferty is tippeli, akkor lehet beágyazódásos vérzés, de akkor meg miért nem nyomul vissza a hőd? Talán kell még neki pár nap...
Nem voltál a napokban beteg? Hogy esetleg azért volt magasabb a hőd, és a mostani a reális?
Ha későbbi pé lenne, az ugye magyarázatot adna az alacsony hcg-re, de a tesztet így sem értem. :shock:
Sajnálom, de nekem is csak egy hatalmas :?:
Pár nap és kiderül mi van veled! Én azért szorítok, hogy babó legyen a dologban! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hajni,
menzesztől számolva hCG szint (mIU/ml)
3 5 - 50
4 3 - 426
5 19 - 7,340
6 1,080 - 56,500
7-8 7,650 - 229,000
9-12 25,700 - 288, 000
13-16 13,300 - 254,000
17-24 4,060 - 165,400
25-40 3,640 - 117,000
Vendég

Szia Loviné! Magadról semmit sem írsz?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné, köszi, de ebben sem találtam.....

hajni...
Budaörs

Nem igazán történik semmi.
Megkaptam az állást, de felmondtam 3 nap után.Ugyanis 2 műszak volt hírdetve, de azt nem írták, h egybe kell letudni a két műszakot.
Holnap megyek egy másik állást megnézni, remélem mostmár révbe érek.
Mást nagyon nem történik velem.
Vendég

Lucuzs!
Egyáltalán nem voltam beteg.... :?
Hát nekem is egy naaaaaaaagy :?: :?: :?:
Beágyazódás sztem nem ilyen, hisz rendesen véreztem, mintha meglenne. Ezért is indítottam új ciklust. olyan mintha nem vált volna le rendesen a nyhártyám....

hajni...
Budaörs

Hajni,
egy uh??
Vendég

Hajni! Nekem is az uh jutott most eszembe.

Loviné! Drukk, hogy a következő meló már szuper legyen!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

igen ez nekem is eszembe jutott, csak milyen már hogy vérzek és úgy megyek uhura? :oops: tök kellemetlen nem??? főleg hogy nem dokihoz mennék uhura hanem ahova szoktam 4d-be.

jövő héten asszem elmegyek, mert tudom hogy nem játék ez...cask még nem voltam így és cikinek érzem...

hajni...
Budaörs

Hajni! Szerintem ez a dokiknak nem gáz! Figyi pl a meddőségi központokban is 3. napon szokott uh lenni, sima ügy, hogy akkor vérzés van.
Én annó még Bogi előtt voltam ilyen helyzetben, de mivel nagy fájdalmaim voltak, el kellett mennem dokihoz. Ott pironkodtam, meg kértem az elnézéseket, ő meg mondta, hogy ez a természetes, így van jól, a vérzésre szükség van. Végülis nőgyógyász, vagy mi? :wink:

Persze, te nem dokihoz készülsz, de ha jól tudom, jó kapcsolat van az ottani nőcivel is, szerintem ezért ne húzd el a dolgot, mert tényleg nem játék! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné,

drukk hogy sikerüljön az új meló. én még vagyok. holnap megyek reggel nstre, de lehet benn is kell maradnom. ha nem akkor még jelentkezem, ha igen akkor majd csak később.

puszi mindenkinek.

Kép
gota79

Sziasztok!

Lucuzs,
sajnálom ezt a cukor dolgot, remélem holnap választ kapsz a kérdéseidre!

Hajni,
én kicsit máshogyan látom, mint a lányok, szerintem azért, mert voltam hasonló helyzetben.
A múltkor, a lombik utáni első rendes mensimnél is így volt!
Megjött 34napra, de se görcs, se semmi.2napig véreztem, aztán mint amit elvágtak, semmi.És a hőm is pár napig még fent volt, aztán szépen lecsökkent!
Szerintem nem kell semmi rosszra gondolni, ez most egy ilyen ciklus.
A teszt meg sajna lehet szellemcsíkos! :?

Loviné,
olyan jó, hogy kicsit megint vagy!
Sajnálom a melót, remélem hamarosan kapsz végre valami rendes állást!

Timcsi,
veled mi újság?
Ciklusoddal történt valami változás végre?
Orvoshoz mész mostanában?Hol tartotok?

Én jól vagyok, imádom az időt!
És holnap már megyünk is uhura, megbeszéljük, mikor kezdünk majd! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Gota,
jajj, nagyon izgulok ám Érted!
Minden rendben lesz, és nemsokára személyesen találkozhatsz a pici lányoddal!
Kitartást még erre a pár napra!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
Köszi. Nem baj ha másképp látod, pont ezért is írtam nektek hátha volt már valaki hasonlóban és tudja mi ez.
Akkor ezek szerint akkor pé-d is volt. Nekem ez csak azért fura mert világ életemben ha mensiztem volt görcs,vagy valami enyhe fájás. Most nem, sőt múlthéten éreztem pici szurkákat, meg amolyan izomlázszerűt a hasamban. Még hülyültem is hogy jééééé nekem torna nélkül is izomlázam van. :D

hajni...
Budaörs

Gota!
Drukkhegyek!Te lánykád is jól kivárja az idejét! :D Biztosan jól érzi magát odabenn! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Gota!
Tééééényleg minnyá itt az időd! Aztaaaaaaaaaaaaa
Hajrááááááááááááá!!

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Monyo!
Részvétem!

Kacsi!
Pénteken voltam vérvételen, bocsi, de hétvégén csak olvasni tudtam, fiam szerint az internet csak arra jó, hogy Marcipán cicát nézzünk.
A progeszteron szintem jó, a HCG- re azt mondta ebből még bármi lehet.

Gota!
Fantasztikus a férjed.

Lucuzs!
Gratulálok!
Fiam látta a babódat. Próbáltam neki magyarázni, itt egy baba van, az anyukája pocijában, de őt csak az érdekelte mikor nő meg.
franci

jó reggelt!

hajni!
nem tudom, végül kaptál-e egyértelmű választ, de mIU/ml = IU/L

egyébként nekem is volt már olyan vérzésem, hogy a hőm meg sem mozdult semerre, mégis volt 5-6 nap vérezgetés. akkor új ciklust indítottam, mert már amúgy is hosszú volt az előző :D de azóta sem vagyok róla meggyőződve, hogy az rendes mensi volt :)

loviné!
megy a drukk az új munka miatt!

gota!
ez most már olyan izgi :lol: :lol: :lol: nemsokára magadhoz ölelheted a babádat :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Gota! Gondolok rád sokat mától! :D :D :D Olyan szép napok, hetek, évek várnak most rád! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Hajni!
Nem lehet, hogy lassabban esik a hőd? Nekem a mensi alatt még elég magas szokott lenni, csak utána megy le alaphőre. Egy uh mindenesetre tényleg nem rossz ötlet...

Gota!
Nagyon drukkolok és én is sokat gondolok Rád! Minden rendben lesz, meglátod! :)

Franci!
Mikor lesz pontos eredményed? A progit még értem is, hogy jó, de a hcg-t nem értem! Mennyi volt az érték? Mikor tesztelsz? Nagyon drukkolok!

Loviné!
Szorítok, hogy összejöjjön a meló!

Lucuzs!
Nagyon szépséges a kis babszemetek! :) Bogi is biztos nagyon örül neki!

Meli!
Majd írd meg, hogy mi volt uh-n! Drukk! :wink:

Velem annyi van, hogy szerintem megvolt a pé-m! A hőm már 3 napja fent van, de ez nagyon fura nekem! Még soha nem volt ilyen korán! Lehetséges, hogy a 12. napon volt? Nehéz elhinni, úgyhogy még megy a próbálkozás! :) Néhány ciklus óta már nem érzem olyan egyértelműen a pé-t, mint korábban. Ez mitől lehet? Nekem az jutott eszembe, hogy esetleg kevesebb a ciszta... :shock:

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Kacsi!
Annyit mondott a doki, hogy valami van, de nem tudni, hogy fog folytatódni. Elég alacsony az értékem 2,0 mIU/ml. Jele még nincs, hogy megjönne.

A hőmérőzéshez nem értek, nekem szerintem nincs is ébredési hőm, még most is alszom….
Mostanában én is kevésbé érzem a peteérést, pedig most aztán tudom mikor volt, és szép nagy is volt a tüsző. Met előtt néha 2 hétig is fájt a hasam.
franci

Sziasztok Lányok!

Először is köszönöm Lucuzsnak hogy pénteken felhívott, és hatalmas nagy gratula a gyönyörű kis babszemehz!!!! :D :D :D :D

Gota,
drukk a hajrában, és nagyon édi volt apácskád tényleg!

Franci,
drukkolok én is neked!

Hajni,
mivel én nem vagyok hőmérős, végképp nem tudok okosat mondani.

Az én hétvégém jól telt.
Pénteken jóóóól kiszúrtam magammal... ebédre behamikáztam "mindenből csak egy kicsit", mikor Lucuzs hívott, aztán fél 5-től fél 8-ig a duplanullás helyiség foglya voltam :( Nem is tudom volt-e már ilyen durva hasmarsom életemben :shock: Aztán ment a para, hogy a végén még ki is száradok, mi lesz a babóval, de elmúlt. De még szombat délelőtt is kimerült voltam miatta.

Aztán tegnap az olaszos kaja bosszulta meg magát, az oregánó... Aztán egész este olyan hányingerem meg szédülésem volt, hogy alig bírtam magamat tartani. Szóval most nem túl kipihenten kezdem a reggelt. És már minden éjjel 1-2-szer fel kell kelni pisilni, amikor a kutya is felébred, és odajön nyalogatni a kezemet, meg elkezd nyüzsögni, és apa is felébred... :? nincs egy nyugodt éjszaka.

Eclipse
eclipse
Budapest

Na még vagyok. nstn minden rendben volt. meg is vizsgált a doki, a méhszáj még teljesen :shock: :shock: zárt. uhun is minden oké. mikor meglátta a hasam, azt mondta csütörtökön indítás, de végül az uhun a becsült súlya nem lett óriási 3400 gramm. szerdán újra nst, majd csütörtökön magzatvízvizsgálat. uhu után nem mondta, de szerintem nem feltétlenül indítja be, mert nem olyan nagy.
most viszont készen vagyok. ezek a hüvelyi vizsgálatok 1-2 napra teljesen lerobbantanak. most egy kicsit véreztem is, de csak 1-2 csepp. úgyhogy ma pihi egész nap, hiszen menni is alig bírok.

Kép
gota79

Gota,
bizony előfordulhat, hogy ezek a hüvelyi vizsgálatok, a méhszáj megmacerálása a következő 1 napban mégis beindítják ám a szülést! :wink: Sőt több doki direkt ezt várja. És akkor a zárt méhszáj hamar elkezd majd tágulni, bizony! :D
Szóval lehet, nem maradtok egyben csütörtökig... Én drukkolok, hogy ne kelljen indítás, felesleges beavatkozás!

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse,

köszi. már én is túl lennék rajta. egyrészt már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy fog kinézni, másrészt már nagyon kínlódok. de ilyenkor mindig az jut eszembe, a cél érdekében bármit kibírok...
amúgy én se szeretném, ha be kellene indítani, reméljük addig kisasszony is meggondolja magát, és magától akaródzik neki kijönni.

Kép
gota79

Sziasztok!

Gota! Na látom kihúzzátok az utolsó pillanatig! :wink: :lol:

Az előbb felhívtam a debreceni Menst és mindenből kiokosítottak. :D A recepciós csajjal beszéltem, ő mondta el, Valicskó doktornő mit szokott javasolni.
Tehát 10. hétig szedem a 3x850-et, majd 12. hétig felezem az adagot, aztán teljesen elhagyom a metet. 15. héten kell egy cukorterhelést csinálni, és az eredményt elküldeni e-mailben, és a doktornő megszakérti a helyzetet.
Kicsit emelnem kell a szénhidrát bevitelen, 200-ra. Ha esetleg megint rosszul lennék akkor hívnom kell őket újra.
Amúgy ma mértünk vérnyomást a védőnőnél, és 80/50 lett :shock: , bár nekem eleve is kevés szokott lenni, de azért ez nekem is extém. :shock: Úgyhogy lehet ezért is voltam szarul, ezért most sokat kell innom, szigorúan!

Annyi még, hogy voltam védőnőnél, és megvan a kiskönyvem! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

koszi a valaszadoknak a valaszt, 25en kiderul mit mond VV.

Igaz, hogy VV mar csak debrecenben rendel es itt annyira nincsen beteg, h par napra lehet idopontot kapni. es doktorno eleg csunyan viselkedik az OTIs rendelesen es kozli a pcosokkal, hogy mar csak maganban latja el oket... es ugyebar ilyen nincs!!!! es megis van.. Debrecenben..!

szerintetek meg lehet tagadni a terhesegi vercukorterhelest?

Kép
deepgirl

Lucuzs: nekem 16. heten mondta valicsko a cukorterheles, de en most hagytam el a metet, bealltam dietara miert kell megbolygatnom magam? cukrom merem, minden rendben eddig szerencsere. ezert gondolkozom a terheles megtagadasan.

Kép
deepgirl

Deepgirl! Én úgy tudom, ha amúgy nem magas az éhgyomri cukrod, akkor nem gáz a terheléses cukor vizsgálat. Akinek eleve is marha magas, annak nem csinálják meg.
Neked már volt terhesen?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kedves Deepgirl!

Felháborító ez a hozzáállás, hogy csak fizetős rendelésen hajlandó ellátni ezeket a nőket, akik pont a legkiszolgáltatottabbak, és akiknek a kezelése ma hazánkban még olyan nehézkes! És ők tudják ezt nagyon jól, azért merik megtenni! Méteres kékerest a ..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ÁÁÁÁhhhh

Cukorterhelés:

Ha pcos vagyok, akkor én tiszta szívemből ajánlom, ha minden egyéb, feleslegesnek vélt vizsgálatot el is utasíthatsz, mert egyébként jogodban áll bármilyen vizsgálatot, beavatkozást visszautasítani, ezt az egyet csináltasd meg.

tudom, hogy undorító, tudom hogy kegyetlen car ott ülni 2 órát, de ez tényleg fontos.

A terhességi cukorbetegség, ha nem kezelik, súlyos gondokat okozhat a babánál-mamánál egyaránt.
Persze, azért szedjük a metet, és azért diétázunk, hogy ne így legyen (én is optimista vagyok, hogy nem lesz gondom), de azért csináltassuk meg azt a tesztet, a várandósság alatt 2-szer.

A magas cukor a baba óriás növéséhez (akár 5kg), császármetszéshez, érrendszeri, idegrendszeri károsodáshoz vezethet, ill. a születése után közvetlenül az újszülött cukorsokkot kaphat.

Ezt tényleg egyikünk sem szeretné.

Én tényleg nem szekálásból mondom, meg tudjátok a szabad nézeteimet egyébként is, és tényleg nagyon jót akarok, azért mondom.

Meg ne haragudjon rám ezért senki.

Én sz. sz. az AFP tesztre nem fogok elmenni. Egy kommunista csökevény vizsgálat, ami rajta maradt a kismamákon az átkosból, miközben más országokban már régesrég betiltották, annyira gagyi és megbízhatatlan. Jó AFP mellett is születik Down-os gyerek, és a rossz AFP ellenére, ami miatt amniocentézisre küldik a rémült kismamát, ld. Gota, egészséges gyerekek születnek. A vizsgálat teljesen lutri.

Helyette van a kombinált teszt, UH és vérvétel a 12-13. héten, ill. 16. hét környékén integrált teszt.

Eclipse
eclipse
Budapest

Deepgirl, Lucuzs,
mivel hosszan gépeltem, nem láttam hogy mit írtatok persze.

Az más, ha Deepgirl alapból vércukormérőzik.
Akkor én se mennék sehova.

Csak ugye, én nem vércukormérőzök, "csak" diéta+met, utóbbit nem fogom elhagyni.

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse! Épp kérdezni akartam, te végig szedni akarod-e a metet? És mennyit nyomsz mostanában, már csak 2x500-at ugye jól emlékszem?

Amúgy én is mérem a cukromat, mióta babás vagyok még gyakrabban.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

en sem akartam elhagyni a metet, de valicsko "ragaszkodott" hozza. aztmondta semmi ertelme nincsen 12 het utan szedni. en most a 15. heten epitettem le, biztonsag kedveert rahuztam par hetet :)
genetikai tanacsadason mondta a doki no is, hogy minden terhes no inzulin haztartasa megvaltozik tehat tulajdonkeppen IR-es lesz ezert az alapbetegsegem (marmint az IR) ervenyet veszti.
furcsan hangzik, de elhittem neki es ezert is mertem leepiteni.
Lucuzs Te lefogod vagy te is vegig?

Kép
deepgirl

Deepgirl! Asszem én el fogom hagyni, de még nem döntöttem. annyit viszont érzek, hogy ez a 3x850 sok.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Úgy, 2x500-at, már október óta, a szeptemberi konzin mondta a doktornő, és igaza lett. Mivel így lettem babás, szerintem ez a helyes mennyiség nekem, és ehhez ragaszkodom.

Eclipse
eclipse
Budapest

nekem az endos dokim azt ajánlotta, hogy szedjem végig a metet. mivel a terheléses cukrom nagyon jó volt, így csökkenteni kellett az adagot 2x500ra. a doki annó azt mondta, az én döntésem,de mivel ő azt ajánlotta, hogy ha már összejött, ne kockáztassunk azzal, hogy abbahagyom, így szedem még most is. ha jól emlékszem Zazzy is szedte végig.

Kép
gota79

Sziasztok!

Megjöttünk az uhuról!Minden rendben volt.Márc.31ig szedem a fogigátlót, április 5én kezdem a szurizást!
Kicsit még korábban is, mint gondoltam. :D

Lucuzs,
örülök, hogy megnyugtattak a telefonba.

Deepgirl,
lehet, én nem értem jól, de nem akarsz elmenni a terheléses cukor vizsgálatra?Megkérdezhetem, hogy miért?
Én felelőtlen döntésnek tartom ezt, persze a Te életed, a Te döntésed!
Szerintem nagyon fontos a terheléses vizsgálat kismamaként, mert hiába méregeted a cukrodat, az nem az adott CH mennyiség, amit megeszel!
A gyeremeked életével játszol ilyenkor!
Aki nem IR-es, azok közül is van, akinek gesztációs diabéteszük lesz.Ne kockáztass!!!Ez 2vérvétel összesen!!!!
De mondom, a Te döntésed!!!!!

Kacsi,
gratula, hogy ilyen korán megvolt a pé!
REmélem apácskával rádolgoztatok akkor is!
Dobsz majd egy görbét?Szívesen megnézegetném! :P

Gota,
drukkolok, hogy már nem sokáig legyél 2in1! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!
Gyors bekukk. Sajna nem tudok most ennyit visszaolvasni.Rengeteget írtatok. :D :D

Hajni az nem gáz,ha vérzés alatt mész uhura.Engem pl. a doki pont akkor rendelt vissza.

Gota már nem sok!!!!Most érted izgulhatunk,mikor jön babó! :D

Velem csak annyi van,hogy totál elvagyok keseredve.
15. körül 3 napig éreztem pé fájdalmat, a méhszájam is fentebb volt és a nyák is megvolt.Fertitől is kaptam keresztet. Most meg olyan hőgörbét produkálok,hogy csak na!Még a keresztem is eltűnt! :( :( :(
Ezek szerint csak pé akart lenni és a tüszőcske aztán tutira nem repedt meg. Vagy nem tudom mi lehet.
Már előre félek, hogy megint jó hosszú ciklusom lesz.
Ráadásnak szerintem megint teng bennem a tesztoszteron.
Úgyhogy asszem elmegyek endokrinológushoz,hogy nézzünk hormonokat ismét. De jó ha 1,5 hónap múlvára kapok időpontot. :?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Jó reggelt mindenkinek!

Meli!
Hajrá szurizás! :) Ja, és itt a görbém, ahogy kérted! :)

http://www.fertilityfriend.com/home/2354d5

Nanicke!
Ne keseredj el, a metnek idő kell! Ugye Te szeded? A hormonnézés jó ötlet, de azt sem szabad túlzásba vinni szerintem. Mikor voltál legutóbb? Egyébként nekem a cickafark tea nagyon sokat segített, mindig iszom a ciklus első felében.

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?