Kedves Deepgirl!
Felháborító ez a hozzáállás, hogy csak fizetős rendelésen hajlandó ellátni ezeket a nőket, akik pont a legkiszolgáltatottabbak, és akiknek a kezelése ma hazánkban még olyan nehézkes! És ők tudják ezt nagyon jól, azért merik megtenni! Méteres kékerest a .....
ÁÁÁÁhhhh
Cukorterhelés:
Ha pcos vagyok, akkor én tiszta szívemből ajánlom, ha minden egyéb, feleslegesnek vélt vizsgálatot el is utasíthatsz, mert egyébként jogodban áll bármilyen vizsgálatot, beavatkozást visszautasítani, ezt az egyet csináltasd meg.
tudom, hogy undorító, tudom hogy kegyetlen car ott ülni 2 órát, de ez tényleg fontos.
A terhességi cukorbetegség, ha nem kezelik, súlyos gondokat okozhat a babánál-mamánál egyaránt.
Persze, azért szedjük a metet, és azért diétázunk, hogy ne így legyen (én is optimista vagyok, hogy nem lesz gondom), de azért csináltassuk meg azt a tesztet, a várandósság alatt 2-szer.
A magas cukor a baba óriás növéséhez (akár 5kg), császármetszéshez, érrendszeri, idegrendszeri károsodáshoz vezethet, ill. a születése után közvetlenül az újszülött cukorsokkot kaphat.
Ezt tényleg egyikünk sem szeretné.
Én tényleg nem szekálásból mondom, meg tudjátok a szabad nézeteimet egyébként is, és tényleg nagyon jót akarok, azért mondom.
Meg ne haragudjon rám ezért senki.
Én sz. sz. az AFP tesztre nem fogok elmenni. Egy kommunista csökevény vizsgálat, ami rajta maradt a kismamákon az átkosból, miközben más országokban már régesrég betiltották, annyira gagyi és megbízhatatlan. Jó AFP mellett is születik Down-os gyerek, és a rossz AFP ellenére, ami miatt amniocentézisre küldik a rémült kismamát, ld. Gota, egészséges gyerekek születnek. A vizsgálat teljesen lutri.
Helyette van a kombinált teszt, UH és vérvétel a 12-13. héten, ill. 16. hét környékén integrált teszt.