Maci!
Tényleg vigyázz magadra a 3200-addal! Én is hallottam erről a magnézium-citrád dologról, de nekem a dokim nem említette, pedig mondtam, hogy elég sokat keményedek délutánonként. Majd 20-án rákérdezek, hogy mi róla a véleménye.
Azért ez az áramszünet miatti keresetkimaradás tök gáz!!! Mai világban ilyet!!! Ennek a szatelit díjnak pedig valóban nézz utána, bár sajnos előforul, hogy külföldön az ember nem veszi észre, és valami más hálózatra csatlakozik rá a telefon, ha automatára van állítva. Ezért is érdemes manuálisan kiválasztani a hálózatot, és nem engedni, hogy autómatikusan ráugrik valami eszeveszetten drága hálózatra, amit majd csak a számlán veszel észre. Azt pedig még csak meg sem tudod reklamálni.
Annak járj utána, hogy abban az országban egyáltalán van-e ilyen szatelit hálózat lehetőség, mert ha nincs, akkor simán jóvá kell írniuk az összeget.
Syry!
Nagyon drukkolok, hogy ne kelljen inzulinozni magadat. Jó lenne megúszni!!!
Norwell!
Az én fiam sem csinál gondot a kakiból. Ha kell, a Cora kellős közepén, a legnagyobb tömegben is el kezdi jó hangosan hangoztatni, hogy neki kakálni kell. Én pedig nem örülök, hogy lebuj helyeken is valahogy meg kell oldanom ezt a dolgot. Azt hiszem, beteszek egy csomag ülőkevédőt a táskámba, és valami fertőtlenítő törlőkendőt is, mert elég gyakran van ilyen
Kinga!
Sajnos vannak ilyen napok is. Nekem is egyik nap könnyebb, másikat pedig alig élem túl. A pocifájás nem feltétlenül jelent rosszat. Nekem is szokott fájni. A rendszeres görcsökre mondják, hogy okozhatnak gondot. De az nekem még nem volt.
Hájam pedig van, inkább azt mondanám, hogy a Szilárdos terhességemhez képest vagyok egy picit hájasabb, mivel ott nem volt rajtam semmi fölösleg az indulásnál, most 4 kg plusszal indultam, és az végig meg is látszik rajtam. Egyébként pont abban a tempóban gyarapodok, mint anno Szilárdnál (csak úgy-e itt van az a plusz 4 kg az elejétől fogva).
Évi!
Dorcikád nagyon ügyes. Látod, nem is kellett sok idő az elszakadáshoz. Ugyanilyen gyorsan fog kibontakozni a gyerkőcök között is és viszi haza a sok új dolgot
Képeket te nem dobsz? Olyan régen láttuk már a skacokat
Niki!
Persze, hogy lesz közben mégis kistesó!! Zalán is gond nélkül jött. Már alig várom, hogy újból Buboréknaplót olvasgathassak
Juca!
Ki fog minket tudósítani? Már bármelyik pillanatban jöhet hármaska (alig bírom már kivárni).
Olyan ismerősen csent a fotós neve. Az oviban is egy gödöllői csajszi fényképezte a gyerkőcöket, és lehet, hogy ugyanarról van szó. Majd utána is nézek. A cuccokat te vitted, vagy ő adta?
Én azért mennék el, mert a családról nekünk sincs normális kép. Senki nem fotóprofi a családban, és akárkit kérek meg, mindig béna kép készül. Azt hiszem, mi megvárjuk ketteskét, és majd négyesben elmegyünk. Több gyerekre úgysem számítunk (pedig annyira szerettem volna én is ilyen szép pocis képeket). Drága a csaj? Mert ha megfizethető, akkor lehet, hogy elmegyek mégis hozzá így pocakosan akár egyedül vagy Sziszkóval.